×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Аз съм 34-годишно ергенче, обичам я, но тя не иска да е с мен


Аз съм 34-годишно ергенче, обичам я, но тя не иска да е с мен
И аз не зная какво искам, обичам я, но как да постъпя?
12 Юни 2016, Неделя, 22:17 ч.
Източник: розали.ком

Гони ме и казва, че заслужавам друг живот, но аз искам нея и децата й, помогнете
Аз съм ергенче на 34 години, чувствителен, търсил винаги любов, с малки и кратки връзки.

Живея в малък град и работя в шивашка фирма, където срещнах любовта с по-голяма от мен жена само  6 години и с две деца, които са от различни мъже. Та връзката ни започна с леки флиртове, докосване и тем подобни.

Флиртувахме 5 месеца, аз не посмях да погледна друга жена и горях за нея, през това време тя живееше с друг човек, който ненавижда, няма деца от него и той не я заслужава, не вървят нещата там и няма да се оправят никога.

Тя е с мъжки характер -борбена, живота я е научил да се бори от малка, докато аз съм по слабия всичко ми е на готово и живея с родители и грижи нямам. Общо взето чувствата ни се споделяха чрез статуси във ФБ и флирт на работата през тези 5 месеца.

Тя прекрати деветгодишна връзка и дойде време за срещи, това бяха най-изпепеляващите, красиви, изгарящи вечери в парка, понякога от дъжда по-мокри. Започнах да спя в тях -заедно на работа , заедно вечер до късно и не си омръзваме, общо взето всичко прекрасно, като герои от филм , обич голяма и изпепеляваща, месец и половина.

Но една вечер дойде момента от нейна страна и ми заявява, че това не е моят живот и аз трябва да имам семейство и деца. А тя е всичко за мен, бих дал живота с и за нея и мен ме удари това, като влак минаващ през мен, защото винаги казваше, че аз ще я оставя, тя не и аз си отворих сърцето към нея защото бях сигурен, че няма да я оставя.

Почувствах се наранен, измамен, заменен защото нейният се върна при нея защото не можела без мъж , колкото и да го ненавижда, а той наистина е мерзавец, няма достатъчно обидна дума за него.

Три месеца аз  съм объркан, гневен  и високо кръвно. През това време ми казваше, че един ден ще съм й бил благодарен за този жест.

Говоря с различни хора и търся мнение, всеки ми казва различно и явно това ме обърка. Голяма болка изживях, която до ден днешен още помня. Една вечер сънувах, че се срещаме и хоп на другата сутрин среща тъй като тя беше напуснала работа и от там пак наново заедно. Но някак си беше различно болката я имаше в мен и не можех да си отворя сърцето.

Две седмици беше  идеално и след това започна всичко да потъва и аз си тръгнах, след лек скандал. Вече два месеца не сме заедно но допреди седмица започнахме да се чуваме и пишем до момента с любов.

В момента приятеля си го е изгонила пак и иска време да си дадем, за да може веднъж завинаги да приключи с него и да сте заедно спокойно, да не се крием от никой. Но аз в момента съм объркан общо взето не знам какво искам, но само знам, че не искам да я нараня, просто ме е страх от всичко и че може да не се получи и ще трябва да я нараня, а си казахме, че ще се борим заедно с всичко, с хорските приказки , родители и т. н .

Но изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!

В категории: Лична драма


7
Коментара
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
7
Коментара по темата
7.
х
23.06.2016 19:40:42
0
1
измислена е, и е много стара, незнам защо постоянно всяка година я препечатват, явно на редакторите много им харесва...
6.
вещ по всички въпроси
14.06.2016 15:52:38
0
2
От далеч се вижда, че това е измислена история - в най-добрия случай, преведена от някой чужд сайт. Не вярвайте на всичко, което четете.
5.
MDAAA
13.06.2016 13:42:57
2
1
SAMO NE RAZBRAH, VIE SHIBAHTE LI SE S NEIA ILI SAMO SRESHTI V PARKA?
TEGLI I EDNO SERIOZNO EBANE I TOGAS RIVI.
4.
Егати
13.06.2016 13:01:12
0
5
Егати балъка,тази разработената с деца от различни мъже и колко още приятели и тя не ги помни сигурно,понеже животът я е научил да се бори с мъже от малка.Хаха,вервай -ти си големия номер1 в животеца на боркинята.Ох,не ме разсмивай!
3.
Я
13.06.2016 12:07:47
0
1
Искаш"нея и децата й"друг път-искаш майка си,недозрял..!Ти със себе си не можеш да се справиш,та и с тази истерична..,децата и мъжете,приятелите й..Нямаш ли поне един приятел-нормален,който да ти отвори очите?!Разбери-с времето проблемите ще се задълбочават!То живеенето в далечни градове се оказа при мен постоянен "препъникамък",камо ли..Не ти е първвата любов това,знаеш,че ще премине,не се умира от това.Вземи отпуска,смени обстановката,мисли за друго и след няколко месеца сам ще се чудиш на себе си..
2.
Хм
13.06.2016 11:41:09
0
2
Според мен този мъж е със слаба психика и нерви,почти мазохист и жената не може в никакъв случай да разчита но него. Но защо е започнала всичко тази..и го е подлъгала,знаейки много добре докъде ще се стигне.?! А той да отиде на психолог,за да преодолее глупавото си състояние,до голяма степен-самовнушение,че това е гранде аморето му в живота..Колкото едни са прагматици от съвсем млади,толкова други-глупаци!Момичета безброй,да започне наново и на чисто,за да не се кае след време,че е поел чуждото бреме!
1.
ох
12.06.2016 23:48:10
1
4
И лична драма ли преписвате вече... Жалки сте..много сте жалки...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори