×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шоу! Бургаският паяк аха да вдигне полицейска кола заедно с бопаджиите при задържането на Николай Мечков(СНИМКИ)


Шоу! Бургаският паяк аха да вдигне полицейска кола заедно с бопаджиите при задържането на Николай Мечков(СНИМКИ)
След секунди спецполицай ще изскочи от служебното Ауди на жандармерията, за да докаже, че е на акция
Тема в развитие
Галин Бекяров в съда: Пуснете ме, за да се оженя! Не познавам Мечков – искам детектор на лъжата Първо във Флагман! Мечков, Биберов и Бекяров окончателно остават зад решетките (СНИМКИ) Кюфтето и Мечков обжалват решението на Спецсъда, искат домашен арест Ексклузивно! Най-близките жени на Мечков: Не познаваме Петър Биберов, само сме го виждали Прокурорът по делото срещу Мечков и Кюфтето: Реалистично е да има още обвиняеми Окончателно! Мечков, Кюфтето и още двама застават пред Специализирания съд днес Николай Мечков: Стоях нон-стоп в офиса, защото съм в девет фирми - нямам време да организирам престъпления Мечков, Биберов и Бекяров остават зад решетките, четвъртият обвиняем е освободен срещу 3 бона гаранция (снимка) Първо във Флагман! Румен Янакиев - авер на Мечков и Биберов, стана основен свидетел срещу тях Само във Флагман! Топ адвокати защитават Мечков и Кюфтето пред Спецсъда, отлагат делото с 30 мин. (СНИМКИ) Първо във Флагман.бг! Турски каналджия е издирваният дебел мъж с голяма глава Прокуратурата сочи Мечков и Биберов за тартори на организираната престъпна група, арестувана вчера в Бургас 15-те арестувани днес напълниха приемното на МБАЛ-Бургас Извънредно! Екшън пред Шокова зала в МБАЛ Бургас, четири полицейски коли конвоират мъж с белезници Шоу! Бургаският паяк аха да вдигне полицейска кола заедно с бопаджиите при задържането на Николай Мечков(СНИМКИ) Първо във Флагман: Сред арестуваните са шефът на VТА Николай Мечков и Петър Биберов – Кюфтето Вижте как ченгета изведоха Петър Биберов-Кюфтето Спецченгата изведоха поредния арестуван - млад мъж с татуировки (ОБНОВЕНА) Спецпрокуратурата пред Флагман.бг: Акцията в Бургас е за каналджийство и палежи, арестувани са 15 души Уникално видео! Вижте зрелищните арести на ГДБОП в Бургас(ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ ОТ ЛАЗУР И Ж.К."МЕДЕН РУДНИК") Качулки претърсват офиса на VTA срещу ОД на МВР в Бургас МВР заварди изходите на Бургас. Издирва дебел, висок, с голяма глава -изключително опасен престъпник Мениджърът на хотел "България" Георги Мицов: Бялото Порше Кайен е мое, затова наблюдавах ареста Втори удар на спецполицаите, арестуваха бургазлии с черен джип „Мерцедес“ Първо във Флагман.БГ! ГДБОП арестува банда край „Меден рудник“ (СНИМКИ)
виж още
скрий
02 Юни 2016, Четвъртък, 15:40 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Спецполицай едва разубеди красивата и напориста служителка да не вдигат служебния им автомобил

На изключително комична ситуация, която със сигурност ще влезе в полицейския фолклор се натъкна екип на Флагман.бг днес.

Около 12:30 часа, когато полицейски спецчасти бяха окупирали централния офис на шефа на ВТА Бургас Николай Мечков, намиращ се на бул.“Христо Ботев“ 79, в епицентъра на събитията по неволя влязоха служителите на бургаския паяк. По-точно една от тях – красива, изключително напориста и очевидно безкрайно принципна чернокоса дама.

Служебното „Ауди“ на бургаската жандармерия бе паркирано пред централата на ВТА. Видно бе, че създаваше известни проблеми в движението, но реално в този момент протичаше полицейска акция и нямаше къде другаде да спре. Мястото бе максимално близо до входа на офиса и изключваше всякакъв риск при конвоирането на Николай Мечков, който в противен случай трябваше да бъде разхождан по паркинги и пешеходни пътеки.

За да стане ясно, че това не е рутинна акция, ще уточним, че в автомобила чакаха двама спецполицаи с качулки, а други двама бяха неотлъчно залепени до Николай Мечков в офиса му, намиращ се на първи жилищен етаж в сградата.

Точно в 12:30 часа на мястото пристигна общинският паяк. Той се залепи за полицейския автомобил и изпълнителната служителка скочи почти от движение, за да направи снимки на нарушителя преди да бъде репатриран. Повече от ясно бе, че репатриращата машина искаше да вдигне колата от бул.“Христо Ботев“.

Красивото лице на бургаския паяк тръгна смело и в този момент видя, че в колата има униформени. При това не обикновени редови служители, а спецполицаи. „Не може да останете тук!“, смело каза тя. Случката се разигра на 10-ина метра от нашия екип, който стана свидетел на целия диалог. Спецполицаят очевидно се смути и само уточни, че са в акция.

Красивата общинска служителка бе готова за разпореди вдигането на служебното Ауди на бургаската жандармерия


Имаме сигнал от граждани! Трябва да се преместите!“, още по-напористо им се опъна общинската служителка. Тогава очевидно спецченгето осъзна, че опасността да ги репатрират е съвсем реална, излезе от колата с цялото си бойно снаряжение, сякаш, за да докаже, че се провежда сериозна полицейска акция. След това каза няколко думи на чернокосата дама, които очевидно я накараха да размисли и да се оттегли. За да стане сигурно, че е разбран правилно той отиде до паяка и повтори същото и на колегата й - мъж на средна възраст, шофьор на общинското Ивеко. "Ще ни вдигнат колата, заедно с полицаите", коментира ехидно друг полицейски служител, наблюдавал странната случка.

Шофьорът на репатриращата машина заснет в леко нарушение - в името на службата


Нищо обаче не приключи с тази ситуация. Напротив - настъпи другата комична ситуация. Паякът с леко нарушение направи ляв завой от бул.“Христо Ботев“ към ул.“Македония“, където видя друг автомобил - идеален готов за репатриране, сякаш това бе отмъщението, че им спряха вдигането на предната кола.

Паякът се запъти към друга кола, но греда - пак беше полицейска - на криминалист от Бургас


Процедурата се повтори. Пак отново от движение общинската служителка скочи, засне колата и аха да я вдигне, когато срещу тях запъхтян се насочи млад мъж. И пак греда! Оказа се цивилен полицай-криминалист, спрял дискретно служебния си автомобил в пресечката на ул.“Македония“. Последва ново легитимиране, кратки обяснение, за негова радост вече по-бързи. „Щяха да ми вдигнат автомобила!“, обясни, връщайки се пред офиса на ВТА криминалистът.

В крайна сметка след двата неуспешни опита, паякът с красивата служителка, се отправи към нов адрес – пак в района на ОД на МВР в Бургас. Какво е станало там – историята мълчи.

В категории: Крими


24
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
24
Коментара по темата
24.
Hmmm
20.06.2018 10:06:19
0
2
Taq macka e mnogo qka. Vijdal Sam q. Ima mnogo qk zadnik I golem cici. Ne bih I prostil haha
23.
a3
03.06.2016 08:58:37
0
8
Тези от Обществен ред по малоумие ли ги избират? Ако IQ-то ти е под 80 си приет на работа без други изисквания.
Подобни на тези тъпанари ни вдигнаха колата от служебния паркинг и после я връщаха :)
22.
УКОРС
03.06.2016 08:33:15
0
10
И аз искам да работя в УКОРС, ама няма да издържа приемния изпит по малоумие!
21.
sunny beach
02.06.2016 23:08:56
12
2
тия тикви с това ауди много мутреят и стоят на кофа хахахахаха все едно са с най-новата S класа
20.
Грубиян
02.06.2016 21:20:06
3
22
"В леко нарушение в името на службата" - пресичане на двойна непрекъсната за която спокойно може да бъде отнета книжка! В името на коя служба, печалбарската? Паляци! Минават откъдето им падне само и само по-бързо да докопат спрели коли не където трябва, но далеч не представляващи опасност и проблем за движението както доста други! Публична тайна е за прословутия списък за коли, които не се "пипат"
А тази снимка и статия е пълна пародия! Напориста служителка в изпълнение на дълга си...Трогателно? По-скоро абсурдно! ML-а, който непрекъснато стои паркиран там дали го репатрират, или цирк да има задкулисен, това е по-важно!!! Режисьори с режисьорите!
19.
Хайде сега0
02.06.2016 18:42:58
2
15
Хайде сега арестувайте и Николай Полицая,шефа на Груп Секюрите и ви признавам.Ама над него има чадър.
18.
Касабова
02.06.2016 18:38:02
0
11
17., прости ми, любов! Ще ти дам да ме чукаш в дупето!
17.
Касабке
02.06.2016 18:33:36
0
7
Криминалисти са само експертите в полицията. Другите да оперативни работници. Стига писахте глупости.
16.
БРАВО ФЛАГМАН
02.06.2016 18:15:05
0
20
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТЕ НА БУРГАЗЛИИ ,ЧЕ ПАЯКА ГО КАРАТ ЕДНИ КАТО ЕМБЛЕМАТА НА ЕДНА ФРЕНСКА КОЛА . ЩО ХАБЯТ НАРОДНА ПАРА ТИЯ ,БЕ
15.
Ей Рунчев
02.06.2016 18:05:01
0
16
Голяма пачка направи и си мислиш, че ние полицаите не знаем. И кмета няма да ти помогне, бъди сигурен.
Готов си.
14.
@@@@@@
02.06.2016 18:03:32
4
9
"полицай-криминалист, спрял дискретно служебния си автомобил в пресечката на ул.“Македония“" застанал на опашка за кюфтета и кебапчета.
13.
Пиша статии срещу заплащане
02.06.2016 18:03:25
0
9
Поредните измишльотини.
12.
@@@@@@
02.06.2016 17:59:25
0
14
Това не е статия. Това е епопея!
11.
RUNCHEV
02.06.2016 17:57:33
9
6
AZ SAM NAI SILNIA V BURGAS I NE ME INTERESUVA KOI KAKAV E. POLIZIA, JANDARMERIA, VSICHKI VATRE.
10.
Zpoznat
02.06.2016 17:38:37
1
19
Ебати флагмана, чудите се какви глупости да измислите,от яд че вдигат вашите коли.
9.
Неа
02.06.2016 17:37:14
0
21
Тази статия адски ме разсмя , написана е като роман ... Боже ..
8.
До Полиция - Бургас
02.06.2016 17:31:06
1
17
Полицията,следващият път като правите акции,се обадете на кмета,да координирате действията си с неговите служители.
7.
Поморие
02.06.2016 17:19:33
0
10
Каква държава само...
6.
...........
02.06.2016 17:18:51
2
23
Хахахахаха флагман само глупости пишете и сами си вярвате
5.
h
02.06.2016 17:07:30
1
36
„Имаме сигнал от граждани! -Колко трябва да си тъп прост олигофрен (навярно пенсионер) да звъниш да вдигнат кола на ЖАНДАРМЕРИЯТА ,не обикновени полицаи. Малоумни ,малоумни пенсий..
4.
Skritia sa na purvata
02.06.2016 17:05:55
3
12
Shtoto sa oligofreni za tva
3.
едно име
02.06.2016 17:04:02
2
15
Защо номера е скрит само на първата снимка????????????????
2.
АМПЕРА
02.06.2016 16:58:52
9
64
Абе незнам колко е хубава но е много тъпа добре обозначена кола на жандармерията изобщо тая курва нетрябва да им се бърка в работата трябваше да я качат в колата да им направи по един кавал
1.
Male
02.06.2016 16:57:00
2
31
Ama vie ot flagman naistina ste oligofreni.Kak moje izobshto da si go pomislite che paiaka iskal da vdiga patrulkata i policaia dokazal che e na akcia.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори