

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто
Ще останат изумени от вкуса
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Толкова е лесна, че няма какво да объркате
Именно тя й придава онази сочност и пухкавост, а същевременно се препича добре отгоре
С малко продукти, но достъпни, ще направите чуден десерт
Очакват се ниски температури
Вероятно вече разполагате с необходимите съставки у дома, само трябва да следвате обяснението или да гледате видеото на линка по-долу в текста
Със сигурност ще искате да го правите всеки ден
Вижте какво да правите