

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Добавете към менюто си повече чушки
Защо е важно да алкализирате организма чрез храната
Комисията взе решение като превантивна мярка провеждането на инвентаризацията на свиневъдните обекти „лични стопанства“ да бъде осъществена по-рано от плануваната дата
Много е важно какво трябва и какво не трябва да се яде, споделяя Силвена Роу
Лактозната непоносимост е генетично заложена
Вредни продукти и съставки в храната, причиняващи възпаления в кожата
Тодор Славков някога бе детето на България
Контрактите за бензина в САЩ поскъпнаха с повече от 20%
Дамата поднесе ястия, които сама призна, че не обича, като например лаврак, който не й е по вкуса и баница, с кори от елда, която също не харесва
Популярният курорт Ксамил прилича на Ривиерата, но от АлиЕкспрес