


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С 55% се е вдигнала цената на свинското месо, каза собственик на месопреработвателна фирма
Кило вратни пържоли, набор на Гери-Никол, излиза на търговците по 2 лв.
Предстоящото й парче е озаглавено "Липсваш мило мое” и с него тя се сбогува с починалия бизнесмен, който й помогна веднага след раздялата с Гущеров-син
Продукти на месокомбинат “Родопа” – Бургас рядко присъстваха на масата
Фолк дивата е решила да се сбогува с бизнесмена с песен
Умъртвени и загробени са 86 животни
На едро у нас мръвката струва 8,50 лв. за кг
Високата цена на свинското месо скоро ще удари по джоба потребителите, предупреждават експерти
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Цената на месото е най-висока в Австрия, Люксембург и Франция