

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Винаги, когато я приготвям, вкъщи ухае на уют, а спомените от детството нахлуват
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Рецептата е от Турция, а както е известно, там са царе на баниците
Заливката е фантастична и всъщност прави цялата магия
Бърза, лесна и вкусна рецепта
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Ето я рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Вкъщи я наричаме и солен кекс