

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Градът се утвърди като фестивална столица
От Слънчев бряг, Свети Влас и Несебър големият бизнес се премести на юг от Бургас, крайно време е МВР да се замисли
Наричан е „императорски“ неслучайно – в древни времена този ориз бил привилегия само за царския двор
Тази уникална комбинация лесно ще премахне и котлен камък, че и грес
Пълни са с бактерии – тези вещи в дома ви трябва да се перат много по-често, отколкото предполагате
Местен рибар голямо количество от екземпляра, който не е типичен за нашите географски ширини
Вкусотията си заслужава усилията
Дори да не изглеждат мръсни или да не миришат
От таратор до люти чушлета – любимите ни вкусове, които правят всяка чаша водка още по-българска
За готвене при високи температури експертите препоръчват да се използват мазнини с висока точка на димене