

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стържа всичко и пъхам във фурната
Ето я рецептата
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
Открийте вкуса на нещо различно – ароматни кюфтета от черен боб, хрупкави отвън и нежни отвътре, идеални за всеки, който търси здравословно удоволствие
Излиза много по-евтино
Процесът на приготвяне на тестото ще отнеме не повече от 15 минути, а след още 40 минути на масата ще има домашно приготвен топъл сладкиши
Бон апети
Вижте рецептата
Ето как да ги приготвите за нула време
С какъв сос ще поднесете тези рибни кюфтета от каракуда