

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тази рецепта е изпитан метод, който превръща обикновените продукти в истинско кулинарно изкушение
Изключително бърза и лесна за приготвяне рецепта
Винаги, когато я сервирам на гостите, те ме засипват с комплименти и си мислят, че съм я правила с домашни кори
Винаги, когато я сервирам на гостите, те ме засипват с комплименти и си мислят, че съм я правила с домашни кори
Цялата "тайна" е в малкия трик с нарязването на корите
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Заливката е фантастична и всъщност прави цялата магия
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница