×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаските полицаи гневни на ниските си заплати, излизат на 18-ти протест


Бургаските полицаи гневни на ниските си заплати, излизат на 18-ти протест
Служителите на МВР обещават този път да няма ексцесии и блокиране на булеварди
11 Март 2016, Петък, 20:42 ч.
Автор: Флагман.бг снимка: Радостина ГЕОРГИЕВА

За да работи МВР нормално, трябва да бъдат назначени още 4 хиляди души, призна министърът

Недоволни служители на МВР в Бургас излизат на нов протест утре. Това съобщи Генади Тенев, член на УС на Синдикалната федерация на служителите в бургаската полиция. Протестиращите ще заявят своите искания в 18 часа пред Съдебната палата в Бургас.

"Това е 18-ти протест в рамките на 7 години и нищо не се е променило", смята Тенев. В момента обаче има остър недостиг на кадри в системата.

Самият министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова призна, че за да работи МВР нормално, трябва да бъдат назначени още близо 4 хиляди души. Най-сериозен е проблемът с патрулиращите униформени, както и в гранична полиция, в пожарната и при разследващите полицаи.

„Най-голямо е текучеството при ресора на разследващите. Там условията са крайно неприемливи. Работят срещу унизително заплащане, звънят им по всяко време, ходят с личните си автомобили, ползват личните си телефони и още десетки такива неуредици”, коментира Генади Тенев.

Полицаите обещават този път да няма ексцесии и блокиране на булеварди. Събитието по-скоро ще бъде събрание на открито, на което ще разяснят предложените промени в Закона за МВР.

„Не сме против целия проектозакон и срещу предложението за реформа в МВР. Напротив! Отдавна искаме да се направи реформа в МВР, но тя не може да се случи чрез орязване на социалните придобивки на служителите", каза Тенев.

Едното от тях е намаляването на годишния платен отпуск с 5 дни.

В категории: Бургас


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
40
Коментара по темата
40.
и кво от тва
15.03.2016 18:28:14
1
0
Тъпи куки нищо не заслужаватее е е е. Е е.... Може ли защото съм спрял на паркинг в 2 вечерта и си гледам филми на лаптопа дс дойде патрула, 1 час да ме разпитват какво правя и да ми претърсват колата без някаква причина нито съм регистрирсн нито нищо но щом си стоя в 2 сутринта в колата и си гледам филми директно ме изкарват наркоман хахахахах
39.
предател
12.03.2016 18:53:18
2
2
Ами то - и Съдии и Прокуратура са нагазили дълбоко в акото. И те не върщат никаква работа. Полицаи, Съдии и Прокуратура да отиват на границата - там да съдят, да въртят игрички и да правят протести.
38.
gb
12.03.2016 18:52:26
0
8
Полицаите не идват от космоса, те са хора като нас - има читави има и отрепки. Няма как да ги поставим под общ знаменател.
Лошото е че няма кой да промени системата и да направи така че момчетата да са мотивирани и да си вършат работата.
По отношение на заплатите при пенсиониране - твърдо "за". Това е силен стимул да останат в системата, както и да спазват правилата - при уволнение заплати йок. В края на краищата - това е все едно ти удържат част от заплатата и тези пари ти се дават накрая - нещо което го има в доста служби.
Просто в полицията системата е идиотска и всички страдат от това - граждани и полицаи.
37.
123
12.03.2016 18:23:10
2
5
До 36
За разлика от Динко ти си клавиатурна нинджа и посерко и вероятно си на 14-15години. Аз не съм взимал и никога няма да взема подкуп и ела ми свърши работата ти, умнико.Ходи на самоубийства и убийства и събирай трупове и казвай на деца и жени,че баща им е убит и тогава говори кой какво върши. В тази държава само интернет нинджи се завъдиха ...
36.
До 32
12.03.2016 18:06:34
5
2
Абе калъф. А как ще обясниш че един Динко Вълев свърши толкова много работа за 1-2 седмици колкото вие за 2 години не успяхте. И за разлика от вас на Динко не му плащат за това, той го прави защото обича България, тъпунгер скапан. Преди 89-та граничарите да не би да са имали екстри на границата. Не не са имали но я пазеха а не мрънкаха като вас. Ти какво искаш бе, като не вършиш никаква работа и да получаваш много пари и привилегий ли. Е познай, както се казваше в една реклама:"объркал си рейса пич. Никой няма да ти дава такива възнаграждения за да си чекнеш краката, да вземаш рушвети и да си избиваш комплексите на обикновените средностатистически граждани, а като видите някой баровец в нарушение се правите после че не го виждате и го оставяте да си прави каквото си поиска. И защо да не издържа на границата бе лешник, щом Динко може защо да не мога и аз. И хайде обясни ми защо веднъж не ви видях да протестирате срещу корупцията в МВР. Хайде отговори ми, защо бе пингвин. Защото сигурно корупцията ви е най удобна нали. Хаха имаше един израз и той най много подхожда на българската "полиция", а той е, че разликата между престъпника и полицая е че единия е дал клетва. Това заслужавате вие: като не вършите никаква работа толкова заслужавате. Знаете само да се оплаквате и да мънкате като девствени и ощипани моми. Ето такива като Динко трябва да са в МВР а не хленчещи и разлигавени мамини и татини синчета като тебе. Хайде излизай да си прибираш рушветчетата че глад те чака.
35.
Аз
12.03.2016 16:36:13
1
5
До 34
Правете разлика от полиция до съд и прокуратура.
34.
предател
12.03.2016 16:16:28
3
6
Полицаите не вършат никаква работа. Престъпленията си продължават. Убийците, крадците, трафикантите се измъкват безнаказано - за каква полиция говорим и какви искания имат те. Господата Полицаи да вземат да поработят малко и тогава да искат нещо си.
33.
до №30
12.03.2016 15:43:46
5
5
ШМАТКА намали малко филмите, в щатите има квартали къде въобще не влиза полиция, не ми сравнявай куража на американци с източноевропейци, несравнимо е.
32.
123
12.03.2016 15:07:06
5
8
До 30
Ти ще се насереш,ако те пуснат за една вечер да пазиш границата ни, боклук. Следващия път звъни на майка си като те ограбят, не на полицията
И малоумнико,прочети малко и ще видиш колко служители бачкат в чужбина и по-точно в САЩ.Страхливи драскачи като теб и 1 вечер няма да изкарат на полицейска работа. И аре прави разлика между катаджия и полицай, защото полицая не е само катаджията.
31.
123
12.03.2016 14:46:57
3
11
До 30
Заеми мястото им и върши работата им без привилегийте ;) лесно е да говориш за чуждата работа, но никой не се наема да я работи,нали??
Ако ти почнеш на договор с едни условия и на някой му хрумне,че ще ти промени договора и да ти премахне всичко,което ев твоя полза ще си мълчиш ли??
30.
До 27
12.03.2016 14:31:45
14
7
Вие сте най-голямата утайка на обществото и го доказвате с всеки изминал ден. Вие стачкувате не защото има страшна корупция в системата, а заради привилегийте. И именно заради тези привилегий постъпвате в системата, а не заради това да изпълнявате длъжността "полицай". Вие не сте полицаи, а едни охранители или поне изпълнявате функцията на охранители, т.е. плащат ви-разкривате престъплението и извършителя, не ви платят(под платят имам предвид жертвата да ви плати)-не го разкривате. Веднъж ми бяха откраднали DVD-то от колата ми. Месец месец и половина докато уж го търсеха, смешните униформени клоуни се опитаха да изкарат че всъщност аз съм си го "откраднал сам" без дори да ми дадат нормално обяснение защо ми е да го правя. И в крайна сметка случая се води на "неизвестен извършител" и оттогава до сега минаха 7 месеца и едва ли ще си видя DVD-то. Аз го прежалих и не ми беше голям проблем, но важното за мен е че т.н. ни полиция не върши никаква ама никаква работа. Сигурно сега ще кажеш че полицаите си рискуват живота за да спасят примерно моя. Е познай глупако. Това да си рискуваш живота пред някакъв дилър тийнейджър е голямо постижение явно за вас. Полицаите в САЩ си рискуват живота, защото там всеки втори е с оръжие. Ако вие смешни полицайчета отидете за 1-2 месеца в САЩ на служба ще се насерете от страх когато ви пратят в някой район пълен с дилъри или сводници чернокожи. И честно казано аз ако бях един министър на вътрешните работи, щях не 12, а 2 заплати да ви давам след пенсиоране и 5 дена отпуск докато не започнете да си вършите работата правилно. Вие сте ненаядени и вечно гладни боклуци, не ви стигат високите ви заплати ами и си правите далавери като прибирате част от оборотите на сводници, дилъри, контрабандисти и други. Хайде номер 27 можеш ли да ми кажеш защо имаме лекари, инженери, програмисти и икономисти навън в чужбина. Защо няма един полицай избягал навън след като уж парите ви са малко. Защото сте едни комплексирани и жалки същества които разбират само от далавери и от това да изтеглите кредит от 50 000-100 000 лв за да си купите някоя гъзарска кола и да мутреете наляво и надясно. Да сред вас има и добри и съвестни но едва ли надвишават и 15% от цялата сган и паплач която се настанила в МВР. Така че съм съгласен с това орязване даже трябва още повече да ви ги орежат привилегиите, а това кой ще ме бил пазил, аз сам мога да се пазя не ми трябва помощ още повече вашата. Хайде чао сдухан и празноглав комплексар.
29.
Полицай
12.03.2016 14:02:36
8
3
Със вашите драсканици и коментари можете само да ми пръднете на хуя
28.
???????????
12.03.2016 14:01:13
4
14
ОТКАЗВАМЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ОБАЧЕ ПРЕМАХВАТ И ОГРАНИЧЕНИЯТА С КАКВО ГРАЖДАНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС ЧЕ МОГАТ ДА ЧЛЕНУВАТ В ПОЛ.ПАРТИЙ, ДА ИМАТ ФИРМИ, ДА РАБОТЯТ НА НЯКОЛКО РАБОТИ, ДА НЯМАМЕ ПРАВО НА ЕФЕКТИВНА СТАЧКА, ПОЛИТИЦИТЕ ДА НИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ПО ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НАШИТЕ МАЙКИ, БАЩИ, ДЕЦА. НЯМАЛО ПОЛИЦИЯ - ХОРА ТО ДЪРЖАВА НЯМА, ДА НЕ БИ ДА ИМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, УЧЕБНА СИСТЕМА, ДАНЪЧНА СИСТЕМА,СЪДЕБНА СИСТЕМА, АРМИЯ. КОИ СА ПОЛИЦАИТЕ - ВАШИТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ, СЪПРУЗИ, ПРИЯТЕЛИ, БРАТЯ, СЕСТРИ Т.Е. ЧАСТ ОТ НАРОДА(НА НАС И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ)
27.
123
12.03.2016 13:55:48
4
13
Всички плюете,а нямате топки да заемете техните места и тогава да говорите к'во вършили.За вас полиция е катаджията, а къде са оперативните,разследващите...??? Като плюете,не ги търсете като бай манго ви обере или изнасили майка ви/баба ви ;)
26.
TONY
12.03.2016 13:05:37
7
8
АЗ ДОРИ НЕ НАМИРАМ ПРИЧИНА ,ЗАРАДИ КОЯТО ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ДА СЕ ПОЛУЧАВА ТОВА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, НА БАЗАТА НА КАКВО? ПО ТАЗИ ЛОГИКА ,ВСЕКИ РАБОТИЛ И СЛУЖИЛ НА ДЪРЖАВАТА ИМА ПРАВО НА ТАКОВА, ДЕФАКТО ВСЕКИ ГРАЖДАНИН, РАБОТИЛ ЦЯЛ ЖИВОТ И ПЛАЩАЛ ДАНЪЦИ... С КАКВО СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР НАПРИМЕР, СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ...
ИНАЧЕ СЪС СЪГЛАСНА ДА ИМ СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ, НО ДА СЕ НАМАЛЯТ КАТО ЧИСЛЕННОСТ,ЗА СМЕТКА НА КАЧЕСТВОТО...
25.
ТОНИ
12.03.2016 12:59:17
6
8
ТАКАААА.. ПАК ПРОТЕСТИРАТ ПОЛИЦАЙЧЕТАТА... ПЪРВО, ТРЯБВА НЕЗАБАВНА ЧИСТКА В СИСТЕМАТА НА МВР, 80% ОТ ПОЛИЦАИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,В СИСТЕМАТА СА НЕ ЗАЩОТО ИМАТ КАЧЕСТВА ,А ЗАЩОТО СА ВРЪЗКАРИ. НУЖНА Е РЕФОРМА, ТИЯ ПАРДУЛНИЦИ ДА ПОЧНАТ ДА СИ ВЪРШАТ КАЧЕСТВЕНО РАБОТАТА, А НЕ САМО ДА ГЛЕДАТ НЯКОЯ ДАЛАВЕРКА ДА ИМА.ИМА И СВЕСТНИ ИЗМЕЖДУ ТЯХ, НО ПРЕД МАСАТА ИЗМЕКЯРИ НАПРАВО БЛЕДНЕЯТ.
ВТОРО, ИСКАЛИ 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ... ДЕМЕК НА ОКОЛО 50 ГОДИНИ, 12 ИМ БИЛИ МАЛКО.. В СТРАНА ,КОЯТО Е ВЪВ ФИНАНСОВ КОЛАПС И ЕДИН ЧОВЕК СЕ ПЕНСИОНИРА НА 64 ГОДИНИ В МОМЕНТА, И ЗА 44 ГОДИНИ СТАЖ ГО ОЧАКВАТ ОКОЛО ( СРЕДНО) 300 ЛЕВА,НА ГУРБА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ОЩЕТЕНИ ХОРА, НА ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ НЕ ИМ СТИГА 12 ЗАПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ.. ЕГАТИ НАГЛОСТТА ,МИЗЕРНИЦИ МРЪСНИ...
24.
Гражданин
12.03.2016 12:32:29
4
12
Задължителна проверка на полицаите за винетки и гражданска отговорност !
23.
така така
12.03.2016 11:14:19
4
10
полицайчета когато спрете да се държите като богове когато вие самите спазвате законите и се водите по тях когато спрете да продавате наркотици и пускате чадърчета и когато населението ви уважава защото все пак вие тябва да ги пазите и когато спрете да спите и само да пиете кафета и да мрънкате а започнете да разкривате кражби и други такива незначителни деяния за вас чак след всичко това аз а и мисля че и населението на Българя ще ви подкрепи !
22.
до 3
12.03.2016 11:00:58
9
12
Еййй цинично полицайче..Отивай в частния сектор,като не ти отърва..Ама то за там акъл се иска
21.
Мария
12.03.2016 10:10:05
7
10
Аз съм съгласна, че трябва да се помисли за осъвременяване на материално - техническата база на МВР, а увеличение на заплатите - само след постигнати постижения от страна на служителите.
Какво увеличение искат след стремглаво растящата престъпност и нулевата разкриваимост на престъпленията. На какво отгоре да им се увеличат заплатите?!
И за справка на някоИ /множествено число/, поспинкали в час по български като полицай в патрулка - "полицаЙ" - единствено число, "полицаИ" - множествено число.
20.
Шибаняци
12.03.2016 09:57:13
13
15
Как не ви е срам ....Помияри долни...Като не ви харесва пробвайте в частния сектор,да ви видя колко време ще издържат мързеливите ви гъзове..Пенсионерити с 150 лева пита ли ги някой как се оправят??? Ама как да им дават повече,като е пълно с прасета ненаядени като вас!!!!
19.
Гонзо Виелицата
12.03.2016 08:32:25
6
15
Това и през комунизма го нямаше толкова ченгета,а тогава почти всички бяха милиционери и щатни или нещатни сътрудници на милицията.
18.
@@
12.03.2016 08:08:10
6
30
Да назначат 4000 но с конкурс. Не с връзки. Синове, братовчеди, познти и тн. Очакваме после да вършат и работа. А зад бюра и по паспортни служби колко народ лежи? Българска работа.
17.
Гражданка
12.03.2016 07:50:23
21
10
Не че защитавам някой, но точно пък в КАТ Бургас, се държат толкова адекватно! Каквото е трябвало са оказвали съдействие на момента!
16.
примката
12.03.2016 07:18:59
8
18
по едно ченге на всеки стълб!
15.
Ханку Брат
12.03.2016 06:40:36
12
27
В България тези,които не си вършат работата като политици,съдии,прокурори и полицаи са винаги с претенции да им св увеличават заплатите и бонусите.
14.
Спиро
12.03.2016 06:29:59
7
37
Има ли престъпна група без полицай в нея ?
13.
mathur
12.03.2016 06:26:10
14
27
Не ни стига ,че хрантутим циганите , ами и тези лежат на наш гръб. Като не им харесва в строителството...
12.
Бури мечката
12.03.2016 06:05:01
9
27
Цялата държава полицаи сотаджии какво пазите то всичко е отдкрадната да не говорим за КАТ Бургас там дето работят си мислят, че са заменими толкова нагло се държат с хората В цял свет хората като имат проблем или са заплашени от нещо знает че полициятаб ще им помогне а не като тука полицията да ти прави проблеми и хората да се сграхуват от полицаите
11.
дими
12.03.2016 04:34:23
12
46
колко полицай карат с винетки и граждански -личните си автомобили -защо не проверите. Ако процента е 50 ще се радвам. Каква е минималната заплата при тях спрямо цяла България.Като не ги устройва да напускат
10.
ЕВРОПА
12.03.2016 04:06:24
11
30
Ние сме даржавата с най много полицай на глава от населението в Европеиския съюз и ни са малко ли питам ххааахахаха пародия пална .
9.
дада
12.03.2016 00:10:18
15
28
еи до кога тея алчни полицаи бе омръзна ми от вас малко ли си просите
8.
sss
11.03.2016 23:54:48
13
16
Razbiram da protestirat lekari,pojarnikari,vodoprovod4ici,texnici.Ama tiq izmekqri i laina gnusni.Kak ne vie sram be skapanqci za 5 leva i edno kafe ot avtomat se prodavate.Za 20 pak moje i gashtite da svalite i da se namajete s vazelin za da vi 4ukat.Ai skrite se,smrad ,sram i pokvara za obshtestvoto!Cql den lejite,qdete,serete i spite po patrulkite,4e i 20 zaplati vi davat.
7.
Burgazliq
11.03.2016 23:48:19
10
22
Ami kato iskate po visoki zaplati ZASLUJETE SI GI S NESHTO DOSTOINO :) to ne stava samo s iskane ! chovek trqbva da dade za da poluchi vaprosa e che vie nishto ne davata a iskate samo da lapate emi nqma kak . PROST PRIMER DA VI DAM OT PONE 10-15 GODINI PRED STARATA POSHTA E PALNO S MANGALI , KRADCI , SUTENIORI , BADESHTI UBIICI I BADESHTI TRAVESTITI I VSQKAKVA PAPLACH KADE E POLICIQTA I PRAVOSADIETO AAAAAAAAAAAA KADE E ????????? Za taq rabota i tva vi e mnogo da ostavim nastrana KOLKO STE AROGANTNI I NEHUMANNI !
6.
Тракиец анти-Руснак
11.03.2016 23:28:42
17
22
Тъпани спрете да гоните хлапета за 2 треви. ЛЕГАЛИЗИРАЙ и гони истинските престъпници във Обшината!!!!!!

Хлапетата не са криминални ами за доктор.
5.
bai Ivan lainovoza
11.03.2016 23:18:12
10
22
Ai,manqci taka i taka ne stavate za nishto,negramotni,ograni4eni,s beden re4nik,bez jordinaciq,losh izkaz ili napalno lisheni ot takav.Vzimam vsi4ki kuki ot Burgas da rabotet na moq lainovoz,shte po4istvate toaletnite i septi4nite qmi!Idealni ste za tazi rabota.Shte se razberem za vaznagrajdenieto.Pomislete nad ofertata.Taka i taka ste marzelivi,lenivi i prosti,a i shte speshtite edna kamara pari na darjavata i na po4teni grajdani.
4.
t
11.03.2016 23:04:55
15
51
Да вземат първо да научат законите, да вземат да ги спазват, да вземат да работят и тогава нека излязат на протест и да искат.
3.
Do ivan
11.03.2016 22:43:54
48
18
Ivane v patrulkite spqt samo s maika ti bastun. Za tova si takav bastun
2.
иван
11.03.2016 22:33:43
17
59
а ние сме гневни че не си вършат работата, не са наети за да спят по патрулките !
1.
aaaaaaaa
11.03.2016 22:17:54
12
1
http://vbox7.com/play:872397b2 EToOooo VIDEOoOOO!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори