×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата


58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата
34% нямат доверие на Църквата, близо една четвърт смятат, че Бог не съществува
03 Май 2024, Петък, 14:31 ч.
Автор: Флагман

Това сочи изследване на "Галъп"

Църквата е сред институциите, които традиционно се ползват с високо доверие сред обществото ни. Тези нагласи се запазват стабилни през последните години, като доверието варира между 40 и 50 на сто, съобщава „Галъп интернешънъл болкан“. На фона на отношението към други институции, особено тези на държавната власт, това са впечатляващи стойности. Църквата сякаш остава встрани, нагласите към нея са стабилни, без резки пикове и спадове, макар че наличието на скандали и обвинения не е изключение и за тази сфера на обществените процеси у нас и назад в годините е давало своето отражение. Показателно е, че погребението на патриарх Неофит през март тази година беше определяно като едно от събитията, които в най-голяма степен обединиха обществото ни.

Последните месеци показват запазване на добри нива на доверие в Църквата като институция в по-скоро горните граници на традиционното за обществото ни. 49,7% от запитаните българи в национално представително изследване на „Галъп интернешънъл болкан“, проведено специално за БНТ през април, отговарят, че имат доверие в Църквата, 34,1 на сто отговарят отрицателно, а останалите не могат да преценят.

Сравнително положителните нагласи към църковната институция обаче не могат да бъдат приравнени към отношението към религиите въобще или вярата в Бог. Глобално изследване, проведено преди време от Световната асоциация „Галъп интернешънъл“ показва, че обществото ни е сред умерено религиозните (средно за света 61% се определят като религиозни; средно за ЕС – 43%). У нас 53% заявяват, че са религиозни. Близо една трета (29%) не се възприемат като религиозни хора, а една десета са атеисти (9%). Други 10 на сто не могат да преценят как да отговорят. Страната ни е по-скоро в средата (или дори малко под нея) на „класацията“ по декларирана религиозност – под средните нива в глобален мащаб, но далеч от крайно ниските нива, които са наблюдават в други държави. България е близка по нагласи до другите източни държави от ЕС. Обществото ни обаче е по-религиозно в западноевропейските държави.

Тези нагласи и у нас се запазват по-скоро стабилни през последните години – делът на определилите се като религиозни остава същият, но и атеизмът като че ли расте. Минимален спад има сред дела на заявилите, че по-скоро не са вярващи. През 2014 г. отново една втора (52%) от българите се определят като религиозни. 36% тогава казват, че не са вярващи, а 3% са атеисти. Няколко години по-късно, през 2016 г., нагласите са на практика същите – 51% се определят като религиозни хора, 36% – като нерелигиозни, 3% са атеисти, а останалите не могат да отговорят.

И у нас, както и в повечето държави по света, вярващите в съществуването на Бог (58%) изглежда са повече от определящите се като вярващи изобщо. Близо една четвърт смятат, че Бог няма, а 15% не са съвсем сигурни. Малцина не знаят как да отговорят. Отговорите на българите отново се доближават до средните, регистрирани за ЕС – по-близко до тези на респондентите от източните държави на Съюза. Вярата в съществуването на Бог у нас се запазва на същите декларирани нива през последните години.

Изследването е проведено за БНТ между 28 март и 5 април 2024 г. сред 805 души по метода „лице в лице“ с таблети. Извадката е представителна за пълнолетното население на страната. Максималното стандартно отклонение е ±3.5% при 50-процентните дялове. 1% от цялата извадка е равен на около 54 хиляди души, информира още „Галъп интернешънъл болкан“

Глобалното изследване на Световната социация „Галъп интернешънъл“ обхваща общо 57 768 души, интервюирани в 61 държави от целия свят.. Във всяка държава през периода август-октомври 2022 г. са интервюирани около 1000 души по метода „лице в лице“, по телефона или онлайн. Статистическата грешка в изследването е в диапазон ±3-5% при доверителен интервал – 95%. В България изследването е финансирано и проведено от „Галъп интернешънъл болкан“ за световната Асоциация „Галъп интернешънъл“.

 


В категории: Животът


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
САЩ забраняват Библията
04.05.2024 23:27:41
1
3
САЩ забраняват Библията и премахват Първата поправка в нов закон по настояване на Израел
- Първата поправка гарантира свободата на словото. Това най-важно основно право на американците вече е премахнато и наказуемо.
- Конгресът току-що прие законопроект, който ще КРИМИНАЛИЗИРА БИБЛИЯТА.
Цитирането на факта, че евреите са убили Исус, вече ще се счита за ПРЕСТЪПНА АНТИСЕМИТСКА РЕЧ НА ОМРАЗА.
https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1785824888680243584
Мат Уолш:
По-голямата част от републиканците току-що гласуваха в подкрепа на законопроект за криминализиране на критиката към израелското правителство. Ако законопроектът бъде приет, вие ще бъдете виновни за реч на омразата, ако „прилагате двойни стандарти“ срещу правителството на Израел или го обвинявате в геноцид. Това честно казано е един от най-лудите законодателни актове, които съм виждал.
Можете да критикувате всяка страна по света, но не и Израел.
Мисля, че евреите прекаляват с това законодателство от паника.
Първо, вече не може да се отрече, че те държат американското правителство изцяло в джоба си.
Второ, те признават, че са антихристияни, въпреки че от години им е натрапван фалшивият оксиморон „юдео-християнин“. Вече никой не може да повярва на това. Сега, когато криминализират Новия завет.
https://twitter.com/Megatron_ron/status/1785872781667688776
38.
Вяра
04.05.2024 17:10:37
1
4
Ето какво говори Йосиф Флавий в съчинението си "Юдейски древности" за личността на Иисус Христос. Това място гласи дословно:

"По това време (при управлението на Пилат Понтийски в Юдея – б.а.) живееше също и Иисус, мъдър мъж, доколкото той може да бъде наречен човек, защото той извършваше удивителни дела като учител на хората, които приемаха истината с радост. Той привлече към себе си много юдеи, както и мнозина елини. И този беше Христос (Месия – б.а.). Макар Пилат по обвинения на нашите народни първенци да го подхвърли на кръстна смърт, останаха му верни тези, които го бяха обикнали отначало. Тогава той им се яви на третия ден отново жив, както пророците Божии бяха предсказали това, а също така и хиляди други чудни неща за него. И до днес съществува община от християни, които се наричат така по неговото име."
37.
Вяра
04.05.2024 17:07:33
2
4
Българинът вярва в какви ли не езически ритуали,цветя,конци,сини очи,зодии и суеверия,прераждания...
и какво ли още не ,но не и в Бог..
А теорията за прераждането и християнството са напълно несъвместими. Те се отричат едно друго, нямат допирни точки.
Ако прераждане съществува то...Христос става напълно излишен. Излишна става жертвата Му, мисията Му на земята, изкуплението, спасението...всичко.
Прераждането е измислено именно с тази цел - да направи Христос излишен в живота на хората и те сами да поемат в ръце съдбата и живота си. Прераждането е вид човешката алтернатива на онова, което Христос прави за нас.  Нека го казажем направо - прераждането отрича напълно Христос.

Много, ама страшно много са нещата, които нашият свят е измислил като заместител на Христовото учение. Хората не обичат и не искат да слушат за неща като грях, покаяние, радикална промяна на ума и живота, послушание на Божийте заповеди. Въобще идеята за подчинение на Бог предизвиква съпротивление. Затова човек си измисля учения, които да задовоят егото му.
Вместо за покаяние се говори за самоусъвършенстване, вместо за любов към Бога и съчовеците, се говори за любов съм себе си. Вместо да чакаш спасението от този, който наистина може да те спаси, ти се опитваш да се спасяваш сам - прераждаш се. Тези учения сега са издигнати в култ и се считат за много духовни, и който не ги изповядва е назадничав, а християнското учение се счита невярно и остаряло..
А колкото до това ,че говарите ,че няма доказателства,че Иисус е съществувал ..това не е вярно ,защото по това време известният историк Йосиф Флавии пише за него не от духовна гледна точка ,а от прагматична:
него. И до днес съществува община от християни, които се наричат така по неговото име." [Josefus Flavius. Antiquitates Judaicae, lib. XVІІІ. cap. ІІІ 3. (Flavii Josephi Opera. Graece et latine Recognovit Guilemus Dindorfius. Paris 1865 Volumen І. p. 699).]

Следователно безспорно е, че според Йосиф Флавий Иисус Христос бил историческа личност. Това се потвърждава не само от споменатото изрично свидетелство на Йосиф Флавий за Иисус Христос като "мъдър мъж" и "учител на хората", но и от цялото съчинение на Йосиф Флавий, било, като се споменава за Иисус Христос като за действителна човешка личност, а не като за някакъв обоготворяван митичен образ, било, като се описват лица и събития от Новия Завет, свързани със земния живот на Иисус Христос.
36.
до 35
04.05.2024 14:37:45
2
4
Не мисля, че някой отрича съществуването на велика сила... По-скоро спорим дали тя е човеколюбива или не. И тъй като всичко е базирано на математика/сакрална геометрия, тя е очевидно от компютърен характер и се оказва, че всички видео игри, "научно-фантастични" книги и филми, които адски мразя и никога не съм играла, гледала и чела всъщност са ни подготвяли за разкритието, че действително живеем в симулация/матрица... В този смисъл, техните почитатели са по-подготвени. Аз отчитам, че съм пропуснала много в това отношение и дори се опитах да гледам някои от тези филми, но просто не мога да ги понасям. Явно още в началото инстинктивно ме отблъснаха. Сякаш някакво шесто чувство ми е казвало, че животът ни ще се превърне точно в такъв дистопичен кошмар, но се надявах че няма да съм жива дотогава. Всичко обаче ескалира неимоверно бързо докато съм още тук...
35.
ас;кфасл
04.05.2024 14:11:06
1
4
Като се започне от Големия взрив, формирането на планетите чрез космическа мрежа от газове и галактики, които се преплитат с разрушителни сблъсъци, и се стигне до нашата Земя с атмосфера, магнитно поле, което ни предпазва от слънчевата радиация, луна, която обикаля около нея, и слънце на идеалното разстояние, с идеалния размер... Всичко това е изпълнено с твърде много щастливи случайности, за да бъде просто съвпадение... Съществува висша сила. Дали тя е под формата на Бог в традиционния смисъл на думата, или не, не знам. Знам само, че масово хората, които се представят за атеисти, са дегенерати, комунисти или прикрити евреи.
34.
до 32
04.05.2024 10:18:25
3
7
Така е. Специално в България, не вярвам някой "религиозен" някога дори да е отворил Библия, да не говорим да има задълбочени познания. Имам приятелка която спазва всички "табиети", но не съм чувала да притежава Библия или да я е чела... Просто се носят по течението, традициите, без да влагат реално никаква мисъл в действията си, камо ли собствена мисъл и критично мислене.

Дори и тези които четат Библията са като коне с капаци. И преди съм го казвала: в САЩ се кълнат във версията на Библията на масона цар Джеймс, без да имат понятие, че другото му известно произведение е Демонология. Какво да говорим повече...
33.
До 23
04.05.2024 09:46:26
0
3
Точно на този на който и ти . Същия ,който те е създал по негов образ и подобие . Същия ,който ти е дал свободата да си всичко . Този ,който не те е оставил да страдаш а ти е дал познанието какво ще получиш от твоите лични действия. Този ,който ти е отворил очите и те оставил сам да избираш за себе си. И както се вижда ти самият вярваш нещо ,което си приел за истина и сам доказваш, че вярата е най-голямата сила . И тези за които има Бог и тези за които няма Бог го твърдят казвайки аз го искам , аз го вярвам, че ще стане и и то става . Библията се тълкува по много начини . Може да е погледнеш от философска страна , може от астрономическа , историческа и като пророчество и предскавазване на бъдещето. Не случайно е писано ,че ги е нахранил с пет хляба и две риби . Случайно да си забелязал изобилието от храна сега в епохата на риби . Влизаш в магазина и има всичко по всяко време . Всеки религиозен важен празник, не само християнски е астрономическо събитие . И да ти пиша тука едва ли ще те накара да си ползваш мозъка и да проумееш какво са оставели тези преди тебе .
32.
оффф...
04.05.2024 09:12:22
3
7
Отговорете си сами на теЗи въпроси:

От всички хора, които срещате (роднини, приятели, колеги), колко от тях:
- са чели Библията?
- сте ги чували да казват молитва?
- сте ги чували изобщо да говорят за Бог?

Сами си направете изводите
31.
Слава на Исус Христос
04.05.2024 05:31:22
1
7
Нашият Господ и Спасител! Амин
30.
Исус Христос
04.05.2024 05:30:22
0
8
Аз съм Пътят, Истината и Живота! Никой не Дохожда при Отца,освен чрез мене! Амин
29.
Бургас
04.05.2024 04:42:27
0
5
Доверие в институцията: Църква, ли?
Нищо подобно!
Сред кои българи е правена тази анкета?
28.
Тони Канзаска от Троянския манастир
04.05.2024 02:13:38
1
1
Мяяяяууууууууу,мяууууу
27.
Иван Полянски
04.05.2024 01:17:53
3
2
Аз.куту ибаф попа на Бакаджика сеги грешен ли съм или не съм той ми даде 10 лв ,а белите му бузи бяха меки и топли като пресен козунак
26.
Цар Симо мадриския Пергиш
04.05.2024 01:15:28
0
3
Ехеее лъжете повече от мене .
Браво.
25.
Бай....
03.05.2024 23:02:22
7
2
Кур, бог, малоумници ! Бог няма ! Бог е измислен от мошениците и разбойниците за да ограбват обикновените хора! Исус Христос може да е бил един реален човек, опълчил се на римляните подобно на Васил Левски и после митологизиран!
24.
до 20
03.05.2024 22:19:46
1
3
Той като че ли е и старият/единственият бог, към чието връщане винаги са се стремили и успяват да го направят на този етап... А може и да е предопределено... Неслучайно е казано, че историята се повтаря, може би не точно повтаря, но римува, и сме в непрекъснат loop/повтарящ се цикъл/лупинг и че времето не е линеарно. Има и много доказателства за това. Преди не ми се вярваше, а и не бях отделяла никакво време на този въпрос, но от 2020 насам действително имам чувството, че живеем в симулация/матрица и ужасна и абсурдна времева линия, вероятно дължаща се и на намесата на CERN...

България е член на CERN от почти 25 години и членството е започнало на знаменита окултна дата, както обикновено, но тук нищичко не се чува, както и за всички останали важни неща. Не че информацията липсва съвсем или не съществува, но тя е само за тези които я търсят, а за да я търсят, те трябва да имат някакви познания и интелектуално любопитство.
23.
До 21
03.05.2024 21:58:37
3
5
Ти като си я чел би ли отговорил на въпроса ми на кой Бог се молиш на Отеца,сина или светия дух? Запомни едно Исус никога и никъде не бил Бог. Христос значи учител. Христос е учителя в училище, човек който то показва пътя на загубил се ит.н Исус в бил пророк,учител, родил се тук на Земята по волята на Бога да разпространи божествените учения по които да вървим. Това няма да го прочетеш никоя книга. Религиите са създадени от хора с цел управление и владеене на масите. Бог е един за всички народи по света. Не ражда и не в роден, няма синове и дъщери. Бог е титла, човек на външност като нас , но разума му съвършен нямаш равен нему, имащ знанията за разрушаване и изграждане на всичко видимо и невидимо във Вселената. В Галактика живеем хора на различни нива в развитието си, на земята сме най ниско развити, разбирайте около 4 клас, ниво детски разум и затова а вас си говорим още. за религии. Тук пиша от време на време не да се правя на много знаеш, а да споделя наученото от посланика на Бог за 21век Кръстьо Ангелов. За повече имате възможност да се информирате от негови участия в предавания. Не може във време напреднало на технологии и знания ние още да се занимаваме с религии, да се делим и настройваме един срещу друг. За това пиша за да покажа една различна гледна точка за Бога и вярата.
22.
Чил Жил до 13
03.05.2024 21:46:49
2
2
Има нещо наречено интерпретация
21.
До Z
03.05.2024 20:46:53
6
3
Струва ми се коментираш книга ,която не си чел . Вземи е прочети и за момент спри да мислиш математически . Освен математиката съществуват и други науки на тази планета.
20.
Секи сам да си преценя
03.05.2024 20:46:23
2
6
Ще има нов Бог, безгрешен човекомразец и чат-ботовете са негови пророци. Изкуствения интелект.
Той , обаче няма да е Началото, а Края.
19.
Z
03.05.2024 20:23:36
1
10
На планетата Земя живеем най ниско развитите човеци във Вселената. В 21 век още имаме религии, вярваме в икони,палим свещи, молим се на статуи и камъни. Животът тук е едно училище, на което ние бягаме от час мислим се за най великите във Вселената а сме най изостаналите. В религиите има и добри послания, но тяхното време отминава. Не може в 21 век да ходиш с един същи буквар където 2+2=5 Библията е една книга за деца написана от платени летописци. Математиката е друго нещо там винаги 2+2=4 Процентите на вярващите в църквата са не повече между 20-30% като по голямата част са 40+ Една лъжа дълго време не може да остане скрита. Да няма да е скоро, ни времето за края на религиите наближава наближава.
18.
До 13
03.05.2024 20:13:44
2
5
То и не трябва да си айнщайн за да зацепиш че ако има бог или каквото и да е там то със сигурност няма общо с църква и религии
17.
Z
03.05.2024 20:08:23
4
3
Някой от тука коментиращите религиозни вярващи би ли обяснил Господа Исуса Христа син на Бога ли е или Господ? Ако е син на Бога защо го наричаме Господа Исуса Христа? Аз също вярвам Бог, но в единствения нашия Създател. Исус,Мохамед, Авраам и др. това са пророци, учители заслужили пред Бог в предишни превъплъщения да разпространят божественото учение тук на Земята. Ние хората отхвърляме тези учения като сме създали свои правила и религии и затова страдаме.
16.
1
03.05.2024 19:22:24
7
2
Атеистите разбират от всичко, от теология, от религия, от съдийство, стопанско управление и т.н.
15.
Г/Калъп Интернешенъл
03.05.2024 16:46:27
3
16
Ако "Калъп", бе проверил на борда на аварирал и падащ към земята самолет, колко са атеистите, резултатите щяха да са изумителни !
НИТО ЕДИН !
14.
292
03.05.2024 16:21:48
2
11
До оня, дето вижда с "учи". Я отвори някоя тематична книжка, да прочетеш кой е Исус Христос, че глупостите и неграмотността, които си показал в три реда текст са потресаващи.
13.
Чил Жил
03.05.2024 16:08:13
7
8
Не се и съмнявам да е така, но говоря генерално, за тези дето се определят като атеисти, трябва да си много прост и кух да си мислиш, че най-великото нещо в тази вселена и отвъд е човека, ако щеш и в силата от междузвездни воини вярвай, обаче да си мислиш, че няма нищо, според мен трябва да си пълен сбърканяк или човек който иска да си мисли, че няма нищо, защото го е страх от евентуално разплащане, защото е бил боклук през живота си

В всеки край на света има митични фигури и религиозни такива

А относно хората в БГ, хем са езичници, хем са сатанисти, хем мразят христианството защото е модерно да го мразиш, иначе на 8ми март парадират колко велики патриоти били, нищо че цялата идея е, че българите до последно са се борили за религията си, но тези псевдопатриоти така или иначе вечерта на 8 срещу 9 март са в местната кирлива чалготека с други потни копанари и псевдобатки

Руснаците също са християни, нашите псевдопатриоти, когато общуват с Руснаци ще се изкарат големите християни и т.н.

Масово г*за на Българина се върти на където е най-силния за момента, няма морал, няма ценности, нормално е за такъв човек да се надява да не съществува бог, а истината е че скоро българина няма да съществува

Има и много глупаци тука дето се кефят на Луцифер, нямат 2 гънки на мозъка да се сетят, че ако Луцифер е истина значи и Бог е, не знам колко прост трябва да си за да си сатанист.

Все още имате малко време да се покаяте, сатанисти, езичници, атеисти и какви ли още не
12.
Стефан
03.05.2024 15:59:22
9
13
Исус Христос е Бог,който създаде небето,морето и всичко що виждат учите ни. Библията е единствения начин да разбереш какво иска Бог от нас. Българите сме станали езични и се кланим на сатана. Цялата слава е на Исус
11.
292
03.05.2024 15:56:25
3
19
до 10. Най-много атеисти има сред определящите де като вярващи. Защото 95 от тях декларират, че вярват в Бог, а пък хал-хабер си нямат от православието, като философска доктрина. И го закъсват още на втората Божа заповед, бъркайки вярата в Бог с кумира, който са си създали чрез него. Също като навремето комунистите. От близо милион членове на компартията, 95% си нямаха понятие какво е комунизъм, но пък 95% от тях бяха убедени, че да си комунист е важно, защото е изгодно.
10.
Чил Жил
03.05.2024 15:28:27
10
14
По-прости от атеистите няма, а те се мислят за някакви много ерудирани и интелигентни хахаха

На какви ли не простотии се начетох в коментарите по-долу, най-смешното беше че Луцифер бил Бог и бил Буда и бил Алах

Уникални простаци, браво уникално е, че сте оцеляли толкова много години докато на най-горния етаж е по-кухо от бостанска лейка
9.
Абе,
03.05.2024 15:18:00
1
23
какво доверие ?! Имат имоти за милиарди, данъци не плащат и да сте чули при някое бедствие да отидат при хората да помогнат ?!
8.
Хахахаха
03.05.2024 15:15:58
3
23
Те в тиквата вярват още, какво остава за бог.
7.
до 3
03.05.2024 15:09:57
16
5
Той е само един, пробутван под различни имена - Луцифер.
6.
292
03.05.2024 15:05:22
1
19
58%!? Стига, бе! Остава да спазват 10-те Божии заповеди, да не вършат седем-те смъртни гряха и да не ручат блажно през Велики пости. И направо ставаме народ от ангели небесни.
5.
Атеисти
03.05.2024 15:03:36
6
28
Обществото ни е силно езическо , сатаниско и /или атеистично. Вълнуват ги курбани, конци, провиралки, яйца, агнешко, четни /нечетни ястия, Задушници, козунаци, кукери, нестинари, преподобни Стойни, дъновистки паневритмии, енергийни поляни и пр. Липсва всеобщо покаяние, всеобщ молебен, уважение към Бога и ближния Бог да пази България.
4.
ФЕС
03.05.2024 14:59:49
22
8
сега проверих всички стари историци и хронолози, никой никога не споменава Исус. Найстина споменават се много много по-стари личности и събития, но никога Исус, нито Алах нито Буда нито никви божества които са актуални в днешно време. Единствено се споменава Абрама, или Абрахам след като Еврейте правят копие на истинската история от Вавилонските библиотеки.
3.
Фара
03.05.2024 14:54:30
2
16
58% вярват в Бог , ама в кой Бог
Има мюсюлмански , христянски,еврейски...тенгри..и кой знае още колко?
2.
Фекрет Стораро
03.05.2024 14:36:12
19
13
Интересно е как има записи за хора преди Исус, Александър Велики и т.н., но за Исус няма нито един запис да еа. Интересно е как Мойсей еврейте го вкарват в библията, а никой не го споменава в стария завет. 10-те Божи заповеди как пък един от стария завет не ги споменава, а споменават за много по стари събития.
1.
Сър
03.05.2024 14:33:58
5
19
Идиоти сър
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори