×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Боби прес” ООД сложи първите 4 лафки в Бургас, плашат управителя й Боян Иванов с дело за клевета


„Боби прес” ООД сложи първите 4 лафки в Бургас, плашат управителя й Боян Иванов  с дело за клевета
Най-големият разпространител на вестници Боян Иванов (вляво) заяви, че павилионите му са с изрядни книжа и призова лидера на подготвяния протест Николай Димитров да каже истината за себе си
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Март 2014, Понеделник, 20:45 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: архив Флагман.бг

Лидерът на дребните и средни търговци Николай Димитров  да каже все пак какво работи в Слънчев бряг, контрира Иванов
Председателят на асоциацията на дребния и среден бизнес Николай Димитров влезе в директна схватка с управителя на „Боби прес”ООД Боян Иванов, който  го обвини в разпространено до медиите съобщение, че подклажда протести срещу новите вестникарски павилиони, зад които протести стоят задкулисно нечисти икономически интереси.

„Това, което е цитирано в съобщението от неделя вечерта (виж тук), е абсолютно невярно. В ръката си държа 42 искания от „Боби прес“ за поставянето на временни обекти, а в Община Бургас всеки един търговец може да стопанисва само по един обект. Питам защо г-н Боян Иванов – управител на „Боби прес”ООД, има право на 42 обекта? Оказва се, че икономическите интереси не са нашите, а на г-н Боян Иванов”, попита риторично Николай Димитров.Той

отрече да организира чрез определени лица търговците да протестират

срещу  тези 42 обекта, подчертавайки, че сдружението му има управително тяло и всички решения се вземат на общо събрание, като самият той е оторизиран само да внесе искането за протеста.
„Колегите сами се организираха, защото ситуацията е нетърпима. Призовавам г-н Боян Иванов да спре  да заблуждава обществеността. Всички могат да видят договора, който предлага „Лафка” на техните работници. Те са общодостъпни, след като няколко продавачи вече ги качиха в интернет. В тях пише, че заплатата е точно 310 лева, нито лев повече. Това не се прави в услуга и интерес на продавачите, а се прави в услуга на една търговска марка - за  големи пари на гърба на тези наши колеги”, каза Димитров. Той смята да съди Боян Иванов за клевета, защото не било вярно, че през лятото работел като управител в най-вървежния увеселителен комплекс  „Какао бийч” в Слънчев бряг.  „Единственото нещо, което ме свързва със Слънчев бряг, е, че работя в Слънчев бряг, но нямам нищо общо с никого от споменатия комплекс. Това е долна клевета, за да се настрои общественото мнение срещу мен, защото, както знаете, аз съм лице и говорител на това сдружение, в което в последните месеци се обединиха над 360 фирми в Бургас. Целта е да бъда злепоставен аз пред обществото, за да може да минават по-лесно техните разрешения за поставяне на „лафки” в града”, заяви Димитров.

Опонентът Боян Иванов  обаче очаква от председателя и говорител на тази голяма неправителствена организация

да излезе открито и да каже какво точно и кога го работи в Слънчев бряг,

колко обекта има, с какво търгува, колко работници е наел, какви осигуровки плаща, за да се спрат спекулациите около името му. Най-малкото, защото се изявява като лидер.

Междувременно Флагман.бг  установи, че фирмата „Боби прес”ООД, чийто собственик е доскорошният най-голям разпространител на вестници в общината – Боян Иванов, вече е монтирала четири павилиона – един в жк „Зорница” и три в ЦГЧ. Външният дизайн е същият като на „Лафка”, която е проект на „Табак маркет”. Както вече писахме, 48 такива павилиона  са доставени в склад край Бургас още през януари, но не се монтират заради атакуваната от дребните търговци в съда общинска наредба, позволяваща функционирането им.

„До края на месеца тези павилиони ще станат 16-18”, добави Боян Иванов. Това изобщо не можело да се нарече монопол, тъй като в Бургас има около 500 места за павилиони. Разрешение за поставянето на 20 обекта той имал от Комисията по чл. 56 в Общинския съвет на община Бургас. Боян Иванов подчерта, че павилионите са поставени върху местата, които неговата фирма обслужва близо 20 години.
„Не съм взел мястото на никого, не преча на другите продавачи на цигари, нямам допирни точки с никого. От много години моята фирма управлява павилиони за вестници на тези места, просто сега спасяваме бизнеса си като го разширяваме асортимента”, заяви той и показа папка с документи за подадена заявка в Бюрото по труда за наемането на  50 нови работници към неговата фирма. Те ще работят на новите павилиони по трима.

В категории: Бизнес


25
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
25
Коментара по темата
25.
До РЕКСТЪН
21.10.2014 20:22:05
0
1
Рекстън ли си ГЕЙ ли си незнам.Ама наистина знам защото прозираш от километри че си ЯВОР дебелака на РАЙНА мъжа който КУПУВА гласове по изборите за ДПС.И знам от Николай че много искаш да му духаш щото не ти става и вече обичаш да сереш навътре. Яворе СВИНЯ дебела вземи обуздай твоята жена ами не говори за другите.И ЯВОРЧО мафиот е на майка ти сина и понеже лично те познавам и знам какъв ПОМИЯР си.
24.
До РЕКСТЪН
21.10.2014 20:22:04
0
1
Рекстън ли си ГЕЙ ли си незнам.Ама наистина знам защото прозираш от километри че си ЯВОР дебелака на РАЙНА мъжа който КУПУВА гласове по изборите за ДПС.И знам от Николай че много искаш да му духаш щото не ти става и вече обичаш да сереш навътре. Яворе СВИНЯ дебела вземи обуздай твоята жена ами не говори за другите.И ЯВОРЧО мафиот е на майка ти сина и понеже лично те познавам и знам какъв ПОМИЯР си.
23.
targoves
17.03.2014 04:54:22
1
4
Na tezi tribva da im se hapravi edna golima revizia otkakto se prodadoha, za da vidim koi krade TE LI NAS, ILI NIE TIAH, i neka kaje otkade pari za lafki kato starite im oste stoiat prazni po ulisite,nali i te struvaha po 3 000 lv, ESTESTVENO CHE OT NASHITE PARI,DANO MU PRESEDNAT 200 lv koito sam poluchil za 5 mes.Daje i dogovori niamame i kvitansia sa oborota ne davat.
22.
КМЕТЕЕЕЕ
11.03.2014 14:57:00
2
4
ВЧЕРА КМЕТА ОТНОВО ДОКАЗА, ЧЕ Е АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ И АДВОКАТ НА ПЕЕВСКИ. НЯКАКВИ БАБИ , ПРАТЕНИ ОТ БОБИ ПРЕС МУ РЕВЯЛИ ЗА РАБОТА, НО ТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ БЪДАТ НАЗНАЧЕНИ В ЛАФКИТЕ КАТО ПРОДАВАЧКИ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ЦВЕТАРИТЕ, КОИТО УЖ ИСКАЛИ ДА ПРОДАВАТ ЦИГАРИ И ДР. СТОКИ, НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО АГАНЦИЯТА ПО ХРАНИТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ. ИЗОБЩО НА КМЕТА АКЪЛА МУ Е В СОФИЯ, ПРИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДРЕБНИТЕ ХОРИЦА. САМО ЧЕ НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ......
21.
боян иванов е лъжец
11.03.2014 14:40:36
2
5
ГОСПОДИН БОБИ ПРЕС МНОГО ЧЕСТО ВЗЕ ДА СЕ ИЗАВЯВА, САМО ЧЕ ГОВОРИ САМО ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ. ПЪРВО ФИРМАТА ОТДАВНА НЕ Е НЕГОВА, ДАЖЕ ШЕФА НА БУЛГАРТАБАК ЗАХАРИЕВ СИ ПРИЗНА ,ЧЕ Е ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ. ВТОРО ИСКАНИЯТА ЗА ПОСТАВЯНЕ НАЛАФКИ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ 18, КОИТО ЩЕ СЛАГАТ В МОМЕНТА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ ПО СЕГА ДЕЙСТАЩАТА НАРЕДБА. ЦЯЛАТА СТАТИЯ НА БОЯН ИВАНОВ Е ЛЪЖА, И ДАЖЕ СИГУРНО НЕ Е ПИСАНА ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ ИМА ТОЛКОВА АКЪЛ.
20.
Оф
11.03.2014 14:20:20
2
3
Като чета кво си пишете ще искарат въпросния Николай ръководител на мафията в Бургас. Не знам защо се пишат такива неща. Като имате информация предайте я в полицията. Това са много сериозни и силни обвинения. Абсурдно е да подкрепяте свинята Осмян Свиински в поредния му монопол. Явно и тук се е напълнило с платени драскачи или може би дългия джолан на Осмян Свиински е достигнал Касабова
19.
Тришър
11.03.2014 12:41:39
1
1
Недейте ядосва Катя - да не останем без нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само тука може да се разбере какво става с нашето положение
18.
Лафка
11.03.2014 12:38:15
1
2
Напротив Мария - само този сайт като единствена медия в този район пише за нашите протести и пише за всичко което съобщаваме. Този сайт написа и за нашата пресконференция в София и за съда за наредбата.Виждаш че единствено тука пуснаха на Николай да си изкаже мнението за последните обвинения срещу нас.Някой друг написа ли че тоя Боянчо сега ще изяде дървото в съда и Николай ще го издрънка за клевета???
17.
Мария
11.03.2014 12:23:29
3
4
Първо се обръщам към "журналистите" от сайта. За три дни това ви е втората публикация, в която "горкичкият човек, представител на ЛАФКА, се оплаква. Да не би Пеевски да е купил сайта ви, че толкова сте го зажалили тоя?
Второ, към коментиращите. Какво значение има какъв е този, който е оглавил борбата срещу ЛАФКА? Не е ли по-важно да не допуснем Пеевски в Бургас?
16.
Добринка Танева
11.03.2014 11:46:28
4
1
Призовавам този господин Николай Димитров наистина да се закълне като какъв води протеста на дребните търговци,защото ако е сводник при Радо от Какао бийч да не се прави на толкова вещ.Ще се разбере и дали другият дистрибутор на цигари дето сега ще фалира като дойде Табак маркета на Пеевски му плаща.
15.
Zapoznat
11.03.2014 11:38:22
1
4
Rexton kaza dosta istina za prehvaleniq gospodin Dimitrov podtyrjdavam dumite mu
14.
rexton
11.03.2014 11:15:47
2
6
ами малко ги познаваш . аз събирах на Радо парите а НИКОЛАЙЧО беше сводник там . не ми се спори с нещастници кой какъв бил , а Николай може и тебе да те е пускал че сега го защитаваш .
13.
rexton
11.03.2014 11:15:47
2
2
ами малко ги познаваш . аз събирах на Радо парите а НИКОЛАЙЧО беше сводник там . не ми се спори с нещастници кой какъв бил , а Николай може и тебе да те е пускал че сега го защитаваш .
12.
До Rexton
11.03.2014 10:39:25
3
3
Познавам Николай и жена му лично от поне 10г и спокойно мога да твърдя, че трябва да идеш да се освидетелстваш и да полежиш до цурка дълго време. Псевдо мутрите са такива мишки като тебе. Ако те хване някой за краката и те обърне с главата надолу ще изпаднат от джоба ти най-много 5 копейки. После се пиши пак за сериозна мутра и играч...(на билички)
11.
до Търговеца
11.03.2014 10:07:39
5
6
Я ми обясни,че съм доста прост.Как ще затрият работни места след поставянето на тези новите магазинчета? Нали никой няма да пазарува от тях?Старите магазинчета няма да ги махнат.По тази логика дай да махнем Кауфланд,Лидъл,Карфур,Била,Метро,че заради тях затвориха много магазини за хранителни стоки които се помещаваха в задните входове на блоковете.Или ако искате да оставят на Николай магазинчето в Славейков и още 3-4 за целия Бургас?При положение че вашите няма да ги махнат и имате постоянна клиентела невиждам от какво се притеснявате.
10.
offf
11.03.2014 09:31:41
1
3
И какво сега ще сажелим бедняка милионер !!! самоче от къде въпросният г-чо намери толкова пари задаси спаси фалиралиятму бизнес.. че ти утре ако и това нети върви какво сега целият град с тебе да плачем барабар и кмета, и какво ? може даги направиш мебелни магазинче градът е твой. Ама първо се разплати с работницитеси
9.
rexton
11.03.2014 09:30:31
6
6
и аз не одобрявам гадното прасе пеевски и ненавиждам начина по който догановите протежета изяждат хляба на хората , но не одобрявам и лице като този Николай Димитров сводник и псевдо мутра който без свян пускаше дори жена си да я шибат за пари , да представлява честните и изстрадали търговци .
8.
Нафта
11.03.2014 08:15:08
3
5
Ей бояне курво долна колко майки разплака бе за свещи да дадеш парите дето се продаде на свинята Пеевски
7.
Търговец
11.03.2014 07:25:03
2
13
Д (асд- Аз съм Дрисльо) абе ти си много прост или се правиш на такъв за да смениш темата.А я ми кажи колко места ще бъдат закрити за да лапаш с ПЕЕВСКИ бе Боянчо???? И такива смешни и нагласени публикации от пишман журналисти вече много ми идва.И защо всички се втурнахте да адвокатствате на Мафията и Боянчо,ами то е ясно защото ви платиха и сменихте посоката.Боянчо я кажи ни ти що не ни плати заплатите които ни дължиш кога работехме при теб???? И тез номера че мислиш за нас и ще фалираш моля ти се няма толкова прост народ да ти се върже г-н„ Фалиращ Бизнесмен„ 47 обекта по 25000 лева (обекта със зареждане) =1 175 000 лева.Е много си закъсал явно направо ме разчуства.
6.
FACK THE GERB
10.03.2014 23:46:11
1
8
Mnogo gotino gorjat tezi plasmasi, haide probvaite gi,da vidim dali sa ogneustoicivi. Ha-hahaha ...
5.
Гнус
10.03.2014 22:26:59
4
25
Адски са нагли и противни собствениците на тези павилиони. Принципно трябва ние да наложим монопол и да не пазаруваме от нагли работодатели, ама това е невъзможно, защото всичките една майка ги е раждала. НО поне може някои вериги, като ЛАФКА да им кажем ВЪН от Бургас и аз лично няма да пазаря от тях! Свинята пеевски (нарочно с малка буква, защото е прасе все пак) да мине на диета и да си купува български марули и яйца! ДОЛУ ЛАФКА!
4.
асд
10.03.2014 22:23:11
15
5
До сега са назначени около 30 човека към Табак Маркет.Ще бъдат назначени още доста.Господин Николай колко работни места е осигурил на бургазлии на плажа в Слънчев бряг?
3.
Този който
10.03.2014 22:09:40
3
10
I kwo? ЛАФКИ? Да затрием бизнеса на маса хора, правилиго ГОДИНИ? Заради какво? Партийна повеля? Или парички на ръка? И да стане???
2.
Pff
10.03.2014 21:15:41
2
5
Toz pak nagliq .Nie rabotim s nego ,oshte predi godina kaza ,4e shte gi kupuvat "vikotorito" ,a sq "razsherqval biznesa":)Da e ,ama vaprosa e na koi go razshirqvash
1.
Човека
10.03.2014 21:11:47
4
10
Абе Боянчо ти кажи не се прави на интересен да питаш преди да си казал за твоите обекти защо от 20 изведнъж станаха 47 г-н„Фалирщ Бизнесмен„.А понеже много питаш я ти кажи от къде взе пари да се развиваш??? И понеже си много отворен ще ти кажа че ще бъдеш осъден щото много приказваш ама глупости,казвам го но няма да те отварям повече защото лично се познавам с Никито и само ще ти кажа че след делото ако има такова ще пише че си ОСЪДЕН-Мишко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори