×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20 манекенки работели "под прикритие" като проститутки за мъжа на Милянкова


20 манекенки работели "под прикритие" като проститутки за мъжа на Милянкова
Росен Чолов и съпругата му Ирена Милянкова в предаване на БНТ, излъчено на 14 октомври т.г.
28 Ноември 2012, Сряда, 08:30 ч.
Източник: 24 часа

Тарифата варирала между 800 и 1000 лв. в зависимост от заявените предпочитания на клиентите и времетраенето на сеанса

20 манекенки, част от които непълнолетни, проституирали за близкия до Маргините и съпруг на звездата от сериала "Под прикритие" Ирена Милянкова - Росен Чолов.

Красавиците първоначално били уговаряни да дефилират за модната агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси", а след това склонявани от хората на Чолов да продават телата си на заможни и дискретни мъже и жени.

На 41-годишния Чолов, му е повдигнато обвинение за ръководител на престъпна група за набиране и склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация, съобщиха от спецпрокуратурата вчера.

Като помагачи на Чолов са обвинени 25-годишният му шофьор Пламен Кирилов от Кюстендил и 23-годишната Ралица Любенова от Русе.

Според разследващите съпругът на Милянкова, изиграла ролята на компаньонка на боса на мафията Джаро в известния сериал, организирал сеансите на елитните проститутки. Момичетата били доставяни на богати клиенти в предварително уговорени хотели и частни домове в столицата.

Те били изпращани и в ловни хижи и вили из провинцията по желание на клиентите. Сред поръчителите на сексуслуги имало и чужденци. По време на работа компаньонките се движели с шофьор и охрана.

Цената на извършваната от тях услуга варирала между 800 и 1000 лв. в зависимост от заявените предпочитания на клиентите и времетраенето на сеанса. Красавиците получавали половината от изработеното, а другата половина оставала за групата на Чолов.

Известният в ъндърграунд средите като съратник на Красимир Маринов в модния бизнес е задържан в дома му в кв. "Горна баня" в понеделник към 11 ч.

"Видяхме мъже с качулки, две патрулки и микробус пред дома на Чолов", разказаха съседи на бизнесмена в Горна баня.

Къщата на Чолов в кв. “Горна баня”, в която бил арестуван

Двуетажната къща, оградена с дувар и опасана с камери и сензорна мрежа, била претърсена от служители на ГДБОП, съобщиха от МВР часове след акцията.

По същото време е тарашена и модната агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси" на ул. "Хан Аспарух" в центъра на столицата.

По данни на разследващите именно там били картотекирани фотомоделите, които заработвали основно като елитни проститутки. "Оттам са иззети множество телефони, сим - карти, компютри и документи, големи суми пари, както и наркотични вещества", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Справка в Търговския регистър показва, че "Еф Ейч Уан Ейджънси" е новото име на "Визаж М" (виж карето долу). Официално неин собственик е Цветелина Борисова. В дейността на фирмата са посочени набиране на модели, организиране на модни ревюта, реклама, консултантска дейност и др.

Чолов е председател на Българската федерация по ръгби и на "Обединени спортни клубове Лозен", където заместник му е Васил Иванов-Лучано. Той е и член на ръгби клуба при Националната спортна академия.

На свое име няма фирми, които да развиват търговска дейност, но въпреки това демонстрира завидно материално положение. Движи се с шофьор, а
домът му в "Горна баня" е под постоянна жива охрана.

"Купиха имота от един от шефовете на "Данон". Оттогава къщата постоянно се пази от здрави момчета", разказа комшия на семейството вчера. Чолов не контактувал със съседите си, а красивата му жена не излизала от квартала без шофьор и охрана.

Чолов и Милянкова, които имат четири деца, живеят в "Горна баня" от 5-6 г., твърдят хора от квартала.

Двамата се запознали, когато Ирена била едва 15-годишна. Срещнали се в агенцията на Жени Калканджиева "Визаж", където Милянкова започнала кариерата си като манекенка.

Звездата от "Под прикритие" е един от съдружниците във фирма "А 115" ООД, която се занимава с компютри и софтуерни услуги.

От спецпрокуратурата ще искат постоянен арест на Чолов и помагачите му в търговията с елитни проститутки Кирилов и Любенова утре, когато изтича 72-часовото им задържане.

Антимафиоти разпитваха момичетата за случилото се

Модната агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси", уличена като публичен дом, организира тази година конкурса "Мистър България".

Победител в него стана Мартин Иванов. Вместо да представи страната ни на световния финал "Мистър Свят", както беше обявено в началото, той участва в "Мистър Туризъм Интернешънъл".

В същия конкурс, но за жени, се яви и Славена Вътова, която спечели призовото място. Тя беше и водеща на "Мистър България", но категорично отрече да има договор с агенцията или да се е занимавала с организацията на конкурса.

"Бях поканена само за водеща, с това се изчерпват моите отношения с тях", каза Вътова вчера и допълни, че дори не е чула, че хора, свързани с агенцията, са били арестувани.

При обиск в агенцията са открити и наркотици

Преди избора на най-красив българин агенцията организира и конкурса "Мистър София". Всяка година те правят и шоу за модели, в което дават призове за лица на агенцията. Шумно рекламиран е и календарът, който снимат също всяка година.
Печалбата на "Еф Ейч Уан Ейджънси" за 2011 г. е само 6000 лв. според финансовия отчет на фирмата, публикуван в Търговския регистър. За 2010 г. пък дружеството е приключило със загуба от 4000 лв. На работа там се води само един служител. Фирмата няма недвижими имоти и други активи.

Собственичката на модната агенция Цветелина Борисова не вдигаше телефона си вчера. А вратите на офиса бяха затворени.

В категории: Крими


Ще превали... пак
Ще превали... пак 20/05/2024, Понеделник 09:31 0
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли раздор в Сливенската епархия? Новият митрополит ще е избран в неделя Има ли раздор в Сливенската епархия? Новият митрополит ще е избран в неделя Само двама духовници от Малко Търново и от Бургас подписаха с особено мнение протокола за епархийския избор, разкри варненският владика Йоан Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Това ние да си избираме доставчика след либерализацията и да следим борсовите индекси е безумие, коментира Димитър Манолов Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори