×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Медалистка сред перлите в бардака на Чолата


Медалистка сред перлите в бардака на Чолата
Чолов бе известен най-вече като мъж на Милянкова, която живее с него от 15-годишна
01 Декември 2012, Събота, 07:29 ч.

Борислава Бодурова е пълна отличничка в задачите и секса

Шампионка по математика е била сред перлите в бардака на Чолата. Борислава Бодурова е пълна отличничка в задачите и секса, става ясно от разследването срещу агенцията FH1.

Възпитаничката на гимназия "Саво Савов" в Пирдоп е спечелила редица престижни награди, включително и от олимпиада по математика в Москва, пише Блиц. Тя е стипендиант на Фондация "Комунитас" заради първите места в национални и международни състезания по информационни технологии. За успеха си обаче е получила едва 250 лева за първия срок като ученичка и ваучер да си купи книги за 200 лева. Борислава е печелила и конкурс за лятна академия, била е стажант в "Овергаз".

Само с един сеанс в леглото обаче тя е прибирала по 400-500 лева, твърдят участници в разплитането на сексмрежата.

"Да играем един мач довечера", "Искам да вкарам 2-3 гола", "Прати дрешки за гардероба" - това са били част от паролите, с които богати бизнесмени и политици си поръчвали манекенки от FH1, сочат материалите на спецпрокуратурата. Сексуслугите са се маскирали предимно с термини от спорта или мебелния дизайн. Според обвинението бизнесменът и шеф на федерацията по ръгби Росен Чолов-Чолата и букерът на агенцията Ралица Любенова склонявали моделките доброволно да проституират на тарифи между 800-1000 лв./ч. За това свидетелстват 16 манекенки - сред които и математичка със златен модел от Москва, както и дузина мъже - техни клиенти. Показания са дали също собственичката на агенцията Цветелина Борисова и нейната секретарка.

Съни възкръсна, но не на екрана. Актрисата от хитовия "Под прикритие" се появи в специализирания съд в 17 часа в четвъртък. За да подкрепи своя Джаро - мъжа си Росен Чолов. Моделката бе в скъпарско тъмно палто, придружена от млад охранител и двама адвокати. Въпреки сумрака навън Милянкова се бе скрила за слънчеви очила. Съни остана безмълвна повече от 2 ч. Докато започне заседанието в 19,30 ч. Свали очилата едва в съдебната зала и истината лъсна - очите й бяха подпухнали, явно бе плакала часове наред. "Мъжът ми е невинен, няма какво да коментирам", бе единственият й коментар пред журналистите. Преди да се прочуе като шеф на ВИП бардак, Чолов бе известен най-вече като мъж на Милянкова, която живее с него от 15-годишна. Двамата имат четири деца - на 2, 5, 9 и 11 г. Чолов помоли спецмагистратите да го освободят, за да се грижи за семейството си. Бизнесменът обясни, че има двама болни родители в родния му Никопол, а  Милянкова е безработна от януари,  след като й изтекъл договорcj с "Камера" ООД.

Тримата обвиняеми - Чолов, Любенова и шофьорът каратист Пламен Кирилов, през цялото време се криеха от камерите. Адвокатите им настояха да не бъдат снимани, защото се нарушавали правата им и щели да заведат дела в Страсбург. "Ето сега го снимат. Виждате ли, те снимат!", развика се Милянкова на влизане в залата, сочейки тв камерите. Букерката на FH1 пък - мадам Ралица, надмина и изпълненията на Съни в "Под прикритие". Надянала сив суитчер под марковото си палто и загърната с качулка, Любенова упорито криеше лицето си. И развя червената си грива едва щом фотографите напуснаха залата. Ралица събра погледите със страхотно тяло и походка от подиума. Но си личеше, че и тя е поплакала в ареста. Окована в белезници, Любенова спечели съжалението на съдебните полицаи, които й позволиха да седне. Като чу, че престоят й зад решетките няма да свърши скоро, Ралица пребледня. Минута по-късно се хвана за корема и се свлече на скамейката. Свестиха я с вода и я изведоха към арестантската кола.

Фифти-фифти са делели проститутките  и съдържателите на ВИП бардака, категоричен бе наблюдаващият прокурор Георги Мойсеев. Манекенките били зарибявани по различни начини да правят секс с богаташи - предимно чуждестранни и бг бизнесмени. Някои от тях са дрогирани, други са се поблазнили от парите, а трети от обещания за кариера и реализация на модния подиум. Оказа се, че в каталога има и математичка със златен медал от Москва през 2008 г. Отличничката на СОУ "Саво Савов" в Пирдоп Борислава Бодурова е шампионка от олимпиада и куп престижни състезания. Наградена е от фондация "Комунитас" през 2009 г., след като печели конкурси за информационни технологии у нас и в чужбина. Стипендията й е 250 лв. един срок и още 200 лв., с които да си купи книги. Борислава печели и конкурс за лятна академия и става стажант в "Овергаз". Успешно се представя и на конкурси по история. Независимо от това обаче девойката е подведена, тъй като сумите и наградите, които печели като ученичка, са далеч под хонорара, с който е примамена в лапите на Чолата. Друга труженичка на FH1 - Мери Оморегие, пък е една от надеждите ни в хандбала. Момичето е добра състезателка, но тежка контузия я вади от спорта и насочва към кариера на модния подиум. На 17-годишна възраст Мери печели конкурса "Модел на годината 2011", организиран от скандалната FH1. Тийнейджърката притежава екзотична красота, защото майка й е българка, а баща й - нигериец. В списъка на Чолата е още Боряна Златкова от Кюстендил, която на 17 г. спечели титлата Rowenta Elite Model Look, а година по-късно се снима полугола за мъжкото списание Maxim.

 

Две от момичетата са непълнолетни  - Маргарита Стоименова и Деяна Иванова, но това не е попречило на чичковци с пари да си ги наемат за час по хотели и баровски вили край София.

Според обвинението Чолов е осигурявал клиентите, а 23-годишната букерка и бишва манекенка Ралица е контактувала с момичетата и ги е разпределяла по адреси. Тя е отчитала и парите от сексуслугите, като е прибирала процент за себе си. Поръчването на манекенка ставало по строго определен начин. Редовните клиенти знаели паролата и се ползвали с доверие. Новите пък щателно били проверявани и за да се уредят с красавица от подиума, се изисквало определени препоръки от вече утвърдените клиенти. Организаторите на трафика с проститутки често си сменяли телефоните, като използвали номера и от трите мобилни оператора, които обаче не се водели на тяхно име. Антимафиотите от ГДБОП са записали няколко подслушани разговора за такива поръчки между Чолов и Любенова от април досега.

 


В категории: Крими


Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 1
Ще превали... пак
Ще превали... пак 20/05/2024, Понеделник 09:31 1
1
Коментара по темата
1.
trapera
01.12.2012 09:18:22
0
6
"Обвиненият в сводничество Росен Чолов остава в ареста"... още няколко дни, после клиентите му ще го пуснат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор 34-годишен мъж от Братово остана без возилото си Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево 17-годишен е приет с обгазяване в болница  Той взе книжка съвсем наскоро, но си пийна порядъчно, качи се зад волана и катастрофира край Минералните бани Той взе книжка съвсем наскоро, но си пийна порядъчно, качи се зад волана и катастрофира край Минералните бани 19-годишният водач от Кръстина остана без кола и книжка  Има ли раздор в Сливенската епархия? Новият митрополит ще е избран в неделя Има ли раздор в Сливенската епархия? Новият митрополит ще е избран в неделя Само двама духовници от Малко Търново и от Бургас подписаха с особено мнение протокола за епархийския избор, разкри варненският владика Йоан Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Това ние да си избираме доставчика след либерализацията и да следим борсовите индекси е безумие, коментира Димитър Манолов Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни 
Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори