×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП-ДБ искат оставки от Гешев и Сарафов, атентатът срещу главния прокурор вероятно бил инсцениран


ПП-ДБ искат оставки от Гешев и Сарафов, атентатът срещу главния прокурор вероятно бил инсцениран
„И г-н Сарафов незабавно да си подаде оставката заради тази лъжа, която той изнесе в публичното пространство и създаде такива обществени настроения“
Ключови думи: парламент, ПП-ДБ, Израел
Тема в развитие
ПП-ДБ искат оставки от Гешев и Сарафов, атентатът срещу главния прокурор вероятно бил инсцениран Официално: Гешев не е бил с жена си и децата при взрива, сачма след рикошет пробила фар на колата му А.Василев моли Господ Борисов да не му е единствен приятел, взривът срещу Гешев бил като от пиратка Кои са били с Гешев в колата и има ли щети по нея след взрива остава тайна Атентатът срещу Гешев може да е инсценировка, за да няма реформа в прокуратурата, подозират ПП-ДБ Борисов не подкрепи проектокабинета "Денков" - поиска ГЕРБ да има министри Търсят къртицата в НСО, само 6 човека са знаели маршрута на Иван Гешев Има заподозрени за опита за покушение срещу Гешев, каза Иван Демерджиев Бургаски прокурори в подкрепа на Иван Гешев: Това бе опит за взрив на държавността и правовия ред Атентаторите имали възможност да стрелят по главния прокурор след взрива? Атаката срещу Гешев не била за сплашване, а за убиване Иван Гешев е бил следен? Ген. Ралчев разкри, че бомбата не е взривена точно навреме Журналистка се разминала на косъм със смъртта, гледането на забележителност я спасило от бомбата Извънредно съвещание на Гълъб Донев със службите заради терористичния акт Бомбата за атентата срещу Гешев направена ръчно? Експерт разкри изтекла ли е вътрешна информация Втора бомба е намерена по маршрута на Иван Гешев към Турция Атентатът срещу Иван Гешев идентичен с покушението над Илия Павлов Сийка Милева с изявление за атентата срещу Иван Гешев Росен Желязков: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността Политическият ефект от бомбата срещу Гешев Вижте мястото, където се опитаха да взривят колата на Гешев (СНИМКИ) Борислав Сарафов: Главният прокурор е бил мишена за убиване Гешев с първи думи за атентата срещу него Взривът на пътя пред Иван Гешев мощен като за убийство, задействан е дистанционно Имало ли е взривно устройство пред колата на Гешев? Главсекът с празно пиар изявление в Бургас Главният секретар на МВР с подробности от Бургас за инцидента с кортежа на Гешев (ВИДЕО) Извънредно! Инцидент с кортежа на главния прокурор, избухнало е взривно устройство? (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
05 Май 2023, Петък, 11:55 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Разследването трябвало да се отнеме от НСлС - там нямало как да е пълно, обективно и всестранно

ПП-ДБ поискаха оставката на директора на Националната следствена служба (НСлС) и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов. На брифинг в парламента те го обвиниха, че публично е излъгал, че при взрива до автомобила на главния прокурор Иван Гешев в него е било и семейството му. Повод бе изнесената днес от вътрешния министър Иван Демерджиев информация пред Народното събрание. Той официално обясни, че жената и децата не са били в колата с Гешев. 

„И г-н Сарафов незабавно да си подаде оставката заради тази лъжа, която той изнесе в публичното пространство и създаде такива обществени настроения“, каза Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Той обяви случая за „така наречен атентат“ и изрази лично убеждение, че става въпрос за инсценировка.

След журналистическо питане Атанасов потвърди, че продължават да искат оставката и на главния прокурор Иван Гешев.

От ПП-ДБ призоваха Софийската градска прокуратура да отнеме разследването от Националната следствена служба. Самият ръководител на тази служба Сарафов показал, че не може да е безпристрастен. В НСлС разследването нямало как да е всестранно, обективно и пълно.

„Тези, които са инсценирали така наречения атентат, са тези, които сега го разследват – директен съм“, обяви Атанас Атанасов.

От ПП-ДБ повдигнаха въпроса и за експерта по антитероризъм от Израел, на когото се позовал Борислав Сарафов. Въпросният експерт кацнал у нас час и половина преди взрива. Веднага след това се озовал на мястото на инцидента. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 0
9
Коментара по темата
9.
До 8
05.05.2023 15:49:42
6
4
Точно от ЕС и ЕП казаха, че чекмеджето с пачките и кюлчетата е монтаж, бе, албански реотан прост! Ама ти явно от другаде си получаваш информацията! От Агенцията на Променливите пеперуди, явно!
8.
ГешеФ:
05.05.2023 15:32:17
3
8
В ЕC питат за кюлчетата и Пачките с по 5ОО евро в шкафчетата на борисоФФ!
В ЕП искат да знаят води ли се разследване за изтеклите аудиозаписи и снимки борисоФФ.
Oт прoкурaтурaтa трябвa дa oтгoвoрте
дoкъдe e cтигнaлo рaзcлeдвaнeтo зa cкaндaла c прaнe нa пaри и Бaрceлoнaгeйт
c учacтиeтo нa бoриcoFF.
Само Българската прокуратура, Оглавявана от Каскета гешефтар Не знае нищо и Не преви нищо!
7.
Свако ви
05.05.2023 15:10:03
2
9
Също да се огласи какви извънредни мерки са предприети! Подслушвани и следени ли са граждани по повод на инсценираният атентат? Ако има такъв рецидив да се документира надлежно. Ние ще си направим превод,че оная афера с Барселона каталог къща още я чакаме заради превода. Мерси.
6.
Браво
05.05.2023 13:37:08
5
13
Някой да се осмели да нарече нещата с истинските им имена !
Гешев - вън !
5.
;)
05.05.2023 13:31:52
10
8
Тая дърта стафида Атанасов какво се обажда постоянно. В ПП са се събрали една групичка патологични и болни лъжци. И Киро лъжецговореше колко евтино излизало да се правят магистрали и че Борисов крадял, а като го избраха нищо не направи, нито магистрали, нито една отсечка това не е ли насаждане? Те затова гласуваха за него хората, защото обещаваше , а нищо не направи този некадърник.
4.
Паткан
05.05.2023 13:26:40
13
7
Атанасов алкохолик долен голям разбирач се извъди и ти бе дърта лелке. Що не си стоиш в къщи ами и ти лееш мозък и ще оправяш България. Напикаваш се вече смърдиш на пикоч дърт бухал.
3.
гном
05.05.2023 12:36:13
15
10
Света Лена Непорочната и тя тъй каза! А тя, както знаем, е най-достоверният източник на републиката!
2.
Читател
05.05.2023 12:09:59
6
9
Бастуни сплескани!
1.
Главният каскет на републиката
05.05.2023 12:06:19
7
27
Чак сега ли стоплихте, че лъжат? От гейберастки протежета какво очаквате? Превърнаха всички държавни органи в посмешище.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той Димитър Желязков-младши шашна випуска в Несебър с ултра Ламборгини, чака го кариера на финансист Димитър Желязков-младши шашна випуска в Несебър с ултра Ламборгини, чака го кариера на финансист Възпитаникът на Професионалната гимназия по туризъм "Иван Вазов" има планове за бъдещето си, свързани с добро висше образование  Машините за гласуване на изборите 2 в 1 ще бъдат 9500 Машините за гласуване на изборите 2 в 1 ще бъдат 9500 Технически проблеми с машините за гласуване на изборите на 9 юни няма да има, гарантира служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори