×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политическият ефект от бомбата срещу Гешев


Политическият ефект от бомбата срещу Гешев
Първите реакции след бомбата дойдоха от "Възраждане" и Слави Трифонов, любопитно е и какво ще стане със закона "Зарков"
Тема в развитие
ПП-ДБ искат оставки от Гешев и Сарафов, атентатът срещу главния прокурор вероятно бил инсцениран Официално: Гешев не е бил с жена си и децата при взрива, сачма след рикошет пробила фар на колата му А.Василев моли Господ Борисов да не му е единствен приятел, взривът срещу Гешев бил като от пиратка Кои са били с Гешев в колата и има ли щети по нея след взрива остава тайна Атентатът срещу Гешев може да е инсценировка, за да няма реформа в прокуратурата, подозират ПП-ДБ Борисов не подкрепи проектокабинета "Денков" - поиска ГЕРБ да има министри Търсят къртицата в НСО, само 6 човека са знаели маршрута на Иван Гешев Има заподозрени за опита за покушение срещу Гешев, каза Иван Демерджиев Бургаски прокурори в подкрепа на Иван Гешев: Това бе опит за взрив на държавността и правовия ред Атентаторите имали възможност да стрелят по главния прокурор след взрива? Атаката срещу Гешев не била за сплашване, а за убиване Иван Гешев е бил следен? Ген. Ралчев разкри, че бомбата не е взривена точно навреме Журналистка се разминала на косъм със смъртта, гледането на забележителност я спасило от бомбата Извънредно съвещание на Гълъб Донев със службите заради терористичния акт Бомбата за атентата срещу Гешев направена ръчно? Експерт разкри изтекла ли е вътрешна информация Втора бомба е намерена по маршрута на Иван Гешев към Турция Атентатът срещу Иван Гешев идентичен с покушението над Илия Павлов Сийка Милева с изявление за атентата срещу Иван Гешев Росен Желязков: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността Политическият ефект от бомбата срещу Гешев Вижте мястото, където се опитаха да взривят колата на Гешев (СНИМКИ) Борислав Сарафов: Главният прокурор е бил мишена за убиване Гешев с първи думи за атентата срещу него Взривът на пътя пред Иван Гешев мощен като за убийство, задействан е дистанционно Имало ли е взривно устройство пред колата на Гешев? Главсекът с празно пиар изявление в Бургас Главният секретар на МВР с подробности от Бургас за инцидента с кортежа на Гешев (ВИДЕО) Извънредно! Инцидент с кортежа на главния прокурор, избухнало е взривно устройство? (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
01 Май 2023, Понеделник, 18:40 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

"Възраждане" и Слави Трифонов първи осъдиха опита за атентат, появиха се обаче и подозрения за инсценировка

Инцидентът с главния прокурор Иван Гешев от днес няма как да не предизвика политически ефект. Неговият заместник Борислав Сарафов е категоричен, че това е опит за убийство. Появиха се обаче и първите съмнения от политически коментатори, че може да става въпрос и за инсценировка.

Гешев е противоречива фигура – той бе един от двамата, срещу които избухнаха протестите от 2020 г. Другият бе лидерът на ГЕРБ и тогава премиер Бойко Борисов.

През 2021 г. охраната на Гешев бе прехвърлена от Бюрото за защита на свидетели, която дотогава бе на подчинение на прокуратурата, към НСО. Това стана след законодателна санкция на 46-ото Народно събрание, което бе доминирано от формации срещу ГЕРБ и Гешев. Водеща сила тогава бе „Има такъв народ“ на Слави Трифонов.

Понастоящем фигурата на главния прокурор се оказва особено важна в контекста на водените преговори за съставяне на правителство от страна на ГЕРБ и ПП-ДБ. Независим съдия да разследва обвинител №1 при подозрение за извършено от него престъпление - законопроект в тази посока бе внесен от служебния кабинет и стана ябълка на раздора между двете водещи формации в предишния парламент. Той не бе приет, но лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тогава обяви, че е бил подведен и че законът трябва да бъде гласуван скоростно в 49-ото Народно събрание.

Приемането на нестандартния механизъм за разследване на главния прокурор е едно от условията за приемането ни в Шенген наесен, твърдят от служебното правителство. Това на няколко пъти предизвика остри реакции от самия Иван Гешев. С позиции срещу приемането на законопроекта през последните дни и седмици се активизираха почти всички структури и неправителствени организации, гравитиращи около главния прокурор.

Главата на Гешев ли е залогът в преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ? На лидера на ГЕРБ Бойко Борисов този въпрос му зададен неколкократно през последните няколко дни. Той винаги отговаряше с лаконичното „не“, но някак си притеснено и без да коментира в дълбочина.

След въпрос на „Флагман“ дали ще гласуват „за“ закона „Зарков“ (по името на служебния правосъден министър) за разследване на главния прокурор, отговорът на Борисов също бе кратък, но и не много категоричен: „Най-вероятно“.

Лидерът на ГЕРБ вероятно е притиснат от ЕС и САЩ да действа срещу Гешев, с когото е публична тайна, че са в близки отношения.

Очакват се и политически реакции след днешния взрив. 

Изненадващо или не, първата официална позиция дойде от „Възраждане“.

„Инцидентът с кортежа на Главния прокурор е знак за разпада на държавността. Опитът за покушение над обвинител номер едно е равносилно на терористичен акт. Осъждаме извършения терористичен акт и настояваме за максимално бързо разследване, откриване на виновниците и наказания“, съобщиха от партията на Костадин Костадинов, който е в не много ясни отношения с Иван Гешев.

Докато радикалната формация бе извън парламента, прокуратурата се опита да я заличи заради нередности при съдебната й регистрация. Костадинов пък имаше остри позиции срещу Гешев.

С растежа на влиянието на „Възраждане“ обаче отношенията започнаха да се затоплят. В предишния парламент Костадин Костадинов и компания внесоха алтернативен спрямо закона „Зарков“ проект за разследване на главния прокурор. Срещу „Възраждане“ заваляха обвинения, че с него обслужват Иван Гешев.

Подозрения идват и по линия на съдебен процес срещу Костадинов за всяване на паника. Делото е „замразено“ в Софийския районен съд заради депутатския имунитет на лидера на „Възраждане“. Прокуратурата пък вече в трети парламент, странно защо, не намира за необходимо да внесе искане за свалянето му.

Бившият съдия Методи Лалов обяви днес по повод взрива срещу кортежа на Гешев: „Това или е инсценировка, за да може Гешев да се прави на борец с мафията, каквато борба реално няма, или е предупреждение от неговите хора, за да не се помисли да се еманципира прекалено.“

Лалов в момента е независим общински съветник в Столичния общински съвет. Той бе изключен от „ДА България“ след конфликт с ръководството на партията на Христо Иванов, която е част от коалицията ПП-ДБ.

По-късно реакция дойде и от лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Той разкритикува част от медиите, че наричат случилото се с Гешев „инцидент“.

„Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе казано, беше направен публичен, демонстративен и арогантен опит за убийство. Още по-отвратителното е, че в колата, заедно с главния прокурор, са пътували жена му и двете му дъщери. Каквото и да се говори, факт е, че подобен атентат е атентат не само срещу един човек, а срещу една от институциите в държавата. Практически, това е покушение срещу държавата. Всеки може да има собствено мнение за професионализма на главния прокурор, но в човешки план случилото се е ужасно, чудовищно, брутално престъпление. Все гордо заявяваме, че сме държава, член на Европейския съюз, но такива актове поставят въпроса дали изобщо сме държава. А какво мислите за реакцията на колегите журналисти? Няколко часа след атентата, те продължаваха да го наричат “инцидент”. Инцидент? Инцидент е да се подхлъзнеш и да си обелиш коляното. Това е опит за убийство. Тотална липса на професионализъм в така наречената журналистика. Срамна работа. Има два аспекта в този атентат. Първият е обществен, защото не е важно името на главния прокурор и кой е той. Важна е институцията. И втори - чисто човешки, защото ако този атентат беше успял, щеше да заличи едно българско семейство“, написа Трифонов.

През последния месец и половина прокуратурата воглаве с Гешев излезе с подозрения, че е налице организирана група, целяща отстраняването на обвинител №1. Към тази група бе причислен и журналистът от BIRD Димитър Стоянов. Днес неговата реакция бе: „Добре, че е #ГешефТ с тъпите му постановки, та да развием и ние творческия си потенциал. Това не е прокуратура. Това е стендъп комедия!“

Други наблюдатели на политическите процеси направиха сравнение с атентата срещу Джовани Фалконе в началото на 90-те години. Италианският прокурор – борец срещу мафията, загина след чудовищен взрив (над 1 тон тротилов еквивалент) заедно със съпругата си и трима полицаи – негови охранители.

Хубавото е, че при инцидента с българския главен прокурор пострадали няма.

Прокуратурата обаче ще трябва да покаже повече доказателства – например от поражения върху автомобил от кортежа на Гешев и т.н., за да убеди скептиците, че става въпрос за реален опит за атентат.

Интересна ще е реакцията и на останалите парламентарни формации по отношение на законопроекта „Зарков“ след взрива край село Ковачевци.


В категории: Политика


31
Коментара по темата
31.
Бг
02.05.2023 08:34:22
1
1
ДО 11. Мента ли си Мастика ли си не знам, а бе тъпльо, това е главния секретар на МВР, който беше в това време в Бургас, а ма ти откъде да знаеш, какъв Самоков, какъв квартал на Бс.
30.
Оня там
02.05.2023 07:21:22
3
5
Циркаджии много ги страх горките да не вземат да пукнат а колко невинни умират по тяхна вина......

Алооо и вие сте пътници..


Там Всички са равни самозабравели се отрепки алчни корумпирани очите им като хищник оцъклени от ядене пиене и друсане и закони има ли ай стига ве.

Кукули на конци театър драма от партията помощ ще се мре ..Скуууука И кака Славка щом са прай защитничка ясна работата....тиририраааам
29.
Свазелин
01.05.2023 23:47:13
2
3
Първата работа на Гешев, след като мутрата Борисов и ДС агента Доган го назначиха, беше да се срещне с прокурорът на Путин - Чайка. Много ясно, че първата подкрепа след бутафорния "атентат" днес е получена от Костя Копейкин Късопишещ и Мутрафанова.
28.
Първи неофициални версии
01.05.2023 23:37:59
1
4
Излезе предварителна информация относно разследванията на Главната Прокуратура:
"Първи неофициални версии откъде може да е поръчан Гешев
Дали взривът е организиран от Белград или от ЮАР, има ли връзка той с разкрития заговор срещу Прокуратурата"
https://blitz.bg/prestplenie/prvi-neofitsialni-versii-otkde-mozhe-da-e-porchan-geshev_news951189.html
Нови подробности за престъпната група, която организира заговор срещу прокуратурата, изнесе на 7 април държавното обвинение.
То публикува разговори на задържания Дилиян Георгиев с банкера беглец Цветан Василев, който се укрива в Белград и Калин Едрев.
27.
ТБС
01.05.2023 22:12:22
2
9
Много жалък опит да ни впечатлят. Въпросът е обаче, какво правят таанетата на гешо в служебен автомобил, в почивен ден, за който вие плащаме. ПП са толкова тъпи, че това няма как да са го сътворили, не са итолкава талантливи.
26.
До гейб тролера
01.05.2023 20:51:16
2
16
Не ти ли светва една червена лампичка в простата ТИКВА, че все още няма изявление на главната тиква или на някой от другите геЙбери? :) Вече 10 часа, пед.л :)
25.
Сега трябва да се активизира
01.05.2023 20:48:57
13
17
Руди Гела, Киро Парапета, Асенка педалетката и останалата крадлива компанийка, да видят небето на карета!
24.
Спри се ве
01.05.2023 20:46:16
15
19
Герб трол, на никой не му пука за мелодрамите ти. Същата жалка мастия си като каскета и тиквата.
23.
Старата хиена знае
01.05.2023 20:43:46
16
60
На базата на професионалния опит, който имам, ми прилича на многоцелево активно мероприятие, което на първо място има за цел да героизира „жертвата“. И отклоняване на общественото внимание в тази политическа криза“. Това заяви пред bTV депуутатът от ПП-ДБ и лидер на ДСБ ген. Атанас Атанасов.
22.
Лесно е да се троли, нали!?
01.05.2023 20:35:24
14
28
Хайде, който иска да стане герой, да вземе жена си и двете си деца, да заложи три килограма тротил и да го взриви, докато минават покрай него!
Но като гледам неграмотните писаници, определено сте бездетни и импотентни, надрусеняци на издръжка на мама и тати, или сте педали ....
21.
Терористите са на високи позиции
01.05.2023 20:25:44
5
43
Директорът на НСО, подчинена на президента Радев, още ли не е подал оставка? А шефовете на ДАНС, ГДБОП, вътрешният министър Демерджиев? Откъде атентаторите са знаели точно в кой момент ще мине кортежът на главния прокурор и откъде? Като маршрута на охранявано лице е известен само на гардовете от НСО. А бомбата е взривена дистанционно. Защо изкараха нелепият главсек на МВР, вдигнат вероятно от някоя софра във ведомствените станции на МВР в Китен или Созопол? Къде е "борецът срещу Гешев", нелепият Демерджиев?
20.
Гнома се изказа
01.05.2023 20:23:25
15
27
Хейтърите на ПП/ДБ разпостраняват дриснята му, че Гешев сам си организирал атентата!
Изроделщината на комунетата горна граница няма!
ПП/ДБ са или дърти комунистически кадри, или деца на такива убийци!
Вижте им биографиите и ще разберете,че са изроди!
19.
Ко туй театро ваааа???
01.05.2023 20:19:07
19
18
Кви са тея партенки, ваaaa? Да ва ева у простите тикви! Дори един сеир не можете да измислите като ората! Каунье прости и тъпи!
18.
Трол от банкя
01.05.2023 20:18:53
24
23
И нека медии и анализатори не търсят прилики със съдия-следовател Джовани Фалконе, който бе взривен с цял тон тротилов еквивалент на магистрала А29 между Палермо и международното летище през 1992 г. Фалконе все пак е доказан борец срещу корупцията и мафията. Гешев много би се радвал да го сравнят с големия сицилианец, защото има полза от това. В момента столът му се клати и има нужда от ореол. Спешна нужда.
Много хора не вярват в историята с атентата, защото не вярват на прокуратурата, не вярват и на Иван Гешев. Взривено е общественото доверие, ако позволите да се изразя по този начин.
Общо взето намирисва на мелодрама. Или на затваряне на устата. И в двата случая сюжетът е задкулисен и недобре сглобен.
17.
Мутрите вън, нали
01.05.2023 20:16:33
28
41
Бандата, която организира „протестите” от 2020 и докара шарлатаните, опита да убие душманина си - Иван Гешев.
След закриването на спец правосъдието бомбата беше естественото продължение, за което самият Гешев многократно предупреждаваше.
Всички циркове със измислената “съдебна реформа” целят едно единствено нещо - отстраняване на Гешев и поставяне на марионетка на истинската мафия.
Атентат срещу главен прокурор се случва за пръв път в новата ни история. Много пари се наляха в разсипването и завладяването на държавата, само Гешев остана да им пречи.
16.
rjecg sbkjm
01.05.2023 20:03:30
21
19
Това е нещо или за сплашване, или имитационна бомба. Осколките трудно биха могли да пробият бронирания автомобил. Една бомба няма да спре кортежа. Това заяви пред Би Ти Ви Пламен Василев, експерт по сигурността и бивш служител в системата на МВР.

Ако се извършва атентат срещу един или два автомобила, резултатът щеше да е друг", допълни той.

Василев заяви, че преди години в този район също имаше заложена бомба "срещу известна личност", а паметливи припомнят, че става дума за покойния бос на "Мултигруп" Илия Павлов.
15.
До пръцко 4
01.05.2023 19:55:06
16
31
Ами защото главният секретар е в Бургас в отпуска! Трагедията на тази нация е че 90 процента от хората не мислят, не слушат, не четат! Тези неща са трудни и не са за всеки! Друго си е да излезеш на улицата, да мяташ павета, да блокираш кръстовища, да трошиш коли и да се имаш значим! Жалалък живот на късопишковци!
14.
Бивш Военен
01.05.2023 19:51:01
31
32
АКО НЯКОЙ ИСКАШЕ ДА ПРЕМАХНЕ ТОЗИ ПАЛЯЧО, ЩЕШЕ ДА СЛОЖИ БОМБАТА ПОД АСФАЛТА НА ПЪТЯ, и не 3 а 30 кг. Щяха да му сложат , както направи Италианската Мафия със тяхния Прокурор Фалконе, това е някаква Пародия на псевдо атентат, Взаимствали са го от историята ама без жертви....ха ха ха Мазен Пиар...Севда Пиар
13.
Каскетски
01.05.2023 19:49:29
31
32
Многострадалната гешевица. По романа на pi ar sevi boyko..
Бах тоа противен циркаджия.
12.
До номер 9
01.05.2023 19:38:31
24
23
Ма ,лельо,не пишеш обвинителна реч на пишештата машина,успокой се !
11.
Ментата
01.05.2023 19:37:45
36
19
Тези ми скриха шапката,пък Аз се мислех за много хитър, много добри актьори имат, чак от Бургас си намериха ченгета да дават обяснения за бомба във Самоков, сигурно Самоков вече е квартал на Бургас....или щото Няма кандидати за нов Окръжен Прокурор на Бургас и ще оставим стария да слогува още 4 години....браво, браво много сте хитри....
10.
Хххх
01.05.2023 19:35:44
55
58
Бахти театъра аз,с 3кг. тротил! И децата му вътре,иначе театър,само малоумник който няма деца ще напише такава тъпотия!
9.
Тъпите тролове бездетни са уроди
01.05.2023 19:34:49
58
47
Дотолкова са се фиксирали представителите на "Продължаваме промяната" и
"Демократична България" в главния прокурор Иван Гешев, че са способни
дори да го обвинят за атентата срещу самия него и семейството му.
Гнусната провокация този път дойде от доскорошната любимка на Кирил
Петков -Лена с гнусна провокация - пусна мълвата,
че Гешев е инсценирал атентата срещу себе си и семейството си!
Бомбата била фойерверк!!!
5 метра пламък и осколки колкото нокът хвърчали от избухналия
взрив. Бомбата е с поне 3 кг тротилов еквивалент - създадена е да убива.
Разследват терористичен акт, организиран от спонсорите на ПП/ДБ! Факт!!!
8.
Хахаха
01.05.2023 19:33:31
34
12
Това е предупреждение,ако са искали досега да е заминал.......
7.
Главният каскет на републиката
01.05.2023 19:32:23
27
38
Току-що сатеричния театър излезе с изявление в което пое отговорност за атентата.
6.
А началниците МУ
01.05.2023 19:31:21
31
29
Боко и свинята, нямат ли мнение или са конфузни?
5.
Жанета
01.05.2023 19:27:52
40
34
Да се готви банкянският каунь.
4.
Пръцко
01.05.2023 19:25:16
36
36
Абе защо полицията на Бургас ще дава обяснение за Бомба уж гръмнала някъде в околностите на Самоков...да не би Самоков да е станала част от Бургаска област....ебахти и Кмета....или Тиквата..или Каскета...как..нещо не мога да разбера
3.
Ханко Брат
01.05.2023 19:23:18
32
43
Всичко е пунт и пластика! - made in ГЕРБ!)
2.
Pi ar sevi boiko
01.05.2023 19:23:06
39
48
"Аз обичам да се правим на луд, ама вие господин премиер се правите много успешно".
Няма кой да повярва на каскета, че това е атентат. Свършиха балъците!
1.
Свако ви
01.05.2023 19:15:01
38
63
Тоя театър събуди толкова неподправен смях колкото през целия мандат нямаше . Както споменах преди - обзалагаме се с френдове за Шиши-Каскет мач и втория до днес бе с по-големия коефициент . Кво нещо са залозите - една изцепка и коефициент пада !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя беше жена на най-известния български боксьор и топ звезда, а днес си показва най-милото за $ 18.99 на месец Тя беше жена на най-известния български боксьор и топ звезда, а днес си показва най-милото за $ 18.99 на месец Певицата открай време отделя време и енергия за популяризирането си в „Онли фенс”, но едва отскоро споделя профила си там и с родната аудитория Трите сценария за държавно управление след изборите Трите сценария за държавно управление след изборите Възобновяване на старата сглобка, създаването на нова с ГЕРБ, ДПС и ИТН или нови избори, предрича социологът Евелина Славкова  Българки слугуват на милионери за по 900 евро на месец Българки слугуват на милионери за по 900 евро на месец Подобна е ситуацията и в другите европейски държави, където от години българки масово търсят препитание Чували ли сте легендата за този вампир Чували ли сте легендата за този вампир Свидетели твърдят, че го виждат да се разхожда из селото през нощта, напада хората и пие кръвта им Какво направи тази ергенка с лицето си Какво направи тази ергенка с лицето си Нани се поду от филъри Най-известните български инфлуенсъри с голямо решение Най-известните български инфлуенсъри с голямо решение Спират да показват дъщеря си Хора, които ми предлагат под 2000 лева заплата да заминават, трудът ми струва повече, смята 19-годишен младеж Хора, които ми предлагат под 2000 лева заплата да заминават, трудът ми струва повече, смята 19-годишен младеж Не ме притеснява каква ще е работата, мога да се справя във всяка сфера, наперено обявява той във фейсбук Новият сливенски митрополит Арсений ще управлява имоти за 3 млрд.лева Новият сливенски митрополит Арсений ще управлява имоти за 3 млрд.лева Той е едва на 38 години, довереник е на Николай Пловдивски, а днес Висшият клир му довери най-имотната епархия  Тази българска звезда разкри голямата си тайна Тази българска звезда разкри голямата си тайна Бил е алкохолик, но вече е спрял Той ме глезеше, купуваше ми всичко, а аз харесвах материалното, призна тази фолкаджийка Той ме глезеше, купуваше ми всичко, а аз харесвах материалното, призна тази фолкаджийка Бащата на детето ми ме правеше принцеса, разкри днес Анелия 
Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Исках да избухна от гняв, признава тя Почина гений, който радваше милиони Почина гений, който радваше милиони Композиторът на Дисни издъхна  Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Любопитна подробност е, че освен като учител, Йорданова, която запази фамилията на някогашния варненски кмет, понастоящем е водач и на партийна листа на Обединение за нова България за вота на 9 юни Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия За всички нас ще бъде удоволствие да установим мир, заявява украинският президент Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Имало сънотворни в чая  Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Компютърните ни модели са категорични, че ни очаква поредното необичайно горещо лято, особено в края на юли и целия август Тази снимка струва 8 бона Тази снимка струва 8 бона Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на модната марка, която създаде Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори