×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал в МВР: Братовчед ми Стоян Колев има идея да инсценира, че е отвлечен от Николай Мечков (факсимиле)


Сигнал в МВР: Братовчед ми Стоян Колев има идея да инсценира, че е отвлечен от Николай Мечков (факсимиле)
Стоян Колев (вляво) смятал да изчезне за двайсетина дни, за да бъде арестуван Мечков, според сигнала до МВР-Бургас
Тема в развитие
Неприятен обрат в съда за Петър Биберов Прокурор поема Стоян Колев от Айтос, набедил е невинен бизнесмен в опит за убийство  МВР приключи разследване на опит за убийство на фалирал бизнесмен в Айтос Съдът реши: Биберов остава под стража, Йордан Ганев излиза срещу 30 бона гаранция Съдът пак остави Николай Мечков под стража Пуснати на свобода след обвиненията за рекет в Бургас се връщат в ареста Сигнал в МВР: Братовчед ми Стоян Колев има идея да инсценира, че е отвлечен от Николай Мечков (факсимиле) С какво разполага прокуратурата срещу новата „група за рекет“ в Бургас Два дни след ареста: Съдът пусна на свобода половината от новата бургаска „банда за рекет“ „3 в 1” досъдебни производства в 20 тома срещу групата за рекет от Бургас създадоха „невъобразим хаос” в съда Шестима обвинени в ОПГ след арестите в Бургас, спецпрокуратурата ги иска в ареста Огромен скандал! Мечков изнудвал фалиралия Стоян Колев от Айтос, възможно ли е затворникът Толупа да е член на ОПГ-то? Нова банда от стари кримки изнудвала крупни бизнесмени в Бургас и околните села 10 души са арестувани при спецакцията срещу групата за изнудвания в Бургас Извънредно! Арестуваха и Петър Биберов, спецпрокуратурата повдига обвинение за рекет и изнудване Бургас под полицейска блокада! Вървят масови арести, първи е прибран шефът на VTA Николай Мечков Съдебен изпълнител продава мелничния комплекс в Айтос на бизнесмена Стоян Колев Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Собственикът на хлебозавода в Айтос Стоян Колев е в неизвестност, работниците му са в паника
виж още
скрий
21 Октомври 2019, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Флагман

Документът бе прикачен към дело в Специализирания наказателен съд

Айтоският бизнесмен и политик Стоян Колев щял да изчезне и да инсценира, че е отвлечен от бургазлията Николай Мечков. Такъв сигнал е подаден на 7 октомври в Областната дирекция на МВР в Бургас, твърдят адвокати на Мечков, който бе арестуван миналата седмица след обвинения, че е ръководител на престъпна група за рекет.

Сигналът бе приложен миналата седмица по делото в Специализирания наказателен съд, свързано с мерките за неотклонение на обвиняемите.

Това стана по искане на адвокат Иво Найденов.

Пред съда защитникът обясни, че въпросният сигнал бил подаден от Станимир Стайков Колев – братовчед на Стоян Колев. Адвокатът изтъкна и че симулирането на отвличане е престъпление срещу правосъдието.

Прокурорът и съдията одобриха сигналът да бъде приложен като доказателство към делото.

Адвокатите на Николай Мечков се опитаха да докажат, че Стоян Колев е ненадежден свидетел, чиито показания не следва да се приемат на „сляпо“. Припомняме, че Колев се оплакал пред органите на реда, че е бил рекетиран да прехвърли хлебозавода си в Айтос на лица, близки до Мечков.

„Флагман“ успя да се сдобие със сигнала срещу него, подаден на 7 октомври в ОД на МВР-Бургас. В него е посочен адрес на подателя Станимир Стайков Колев, ЕГН и номер на мобилния му телефон.

В сигнала е написано следното:

„Уважаеми Господа полицаи,

Казвам се Станимир Стайков Колев и съм братовчед на Стоян Пенчев Колев. Искам да споделя с Вас следния случай.

Преди около десет дни братовчед ми Стоян Колев дойде в къщи за да си вземе някои вещи, които беше оставил у нас. Същия дойде у нас с жена си **** ****** и дъщеря си ******. Говорихме за много неща, като при разговора, аз го попитах какво става със жалбите които той е пуснал в гр. София срещу Николай Мечков, за които ми беше споделял в предишни разговори.

Той ме дръпна на една страна, без да чува жена му **** ****** и ми сподели, че няма никакво развитие по тези жалби и тъй като няма друг шанс, има идея да инсценира своето отвличане, като набеди за това Николай Мечков. Каза ми, че ще се покрие в рамките на двадесетина дни, като по този начин ще предизвика полицията да арестува Николай.

След като ми сподели за тези свои идеи, Стоян Колев ми каза, че само аз знам за тези негови намерения, тъй като сме братовчеди и сме доста близки с него и ми каза да не споделям с никого за това, като дори и да ме викат в полицията и да искат да ме слагат на детектора на лъжата, не трябва да споменавам за тези негови инсценировки. Каза ми още, че имам право да откажа да бъда подложен на детектора на лъжата.“

стр. 1 от сигнала
стр. 2 от сигнала

Флагман“ потърси Станимир Колев на посочения в сигнала телефон. Отговори наистина той.

На въпрос дали е подавал сигнал срещу братовчед си Стоян Колев - че ще инсценира отвличане от Николай Мечков, той отрече: „Няма такива работи. Не съм подавал нищо.“

След като му описахме сигнала, Станимир пак отрече и изкоментира: „Не, не, даже аз с полицията не съм се занимавал никога. Но сега ми стана интересно, защото казвате, че съм подал сигнал. И много ми беше интересно какъв е.“

След въпрос какви са му отношенията със Стоян Колев, той отговори: „Много добри“.

Свързахме се и със самия Стоян Колев, който обаче каза само, че „не е удобно“, след което затвори телефона.

Не отговори и след като му написахме есемес за какво става въпрос.

Пред съда адвокат Яни Николов обясни, че бил лично с клиента си Николай Мечков на 14 октомври в ОД на МВР-Бургас. Там станало ясно за подадения сигнал от Станимир Колев, който дори бил първи братовчед на Стоян Колев.

Мечков бил извикан от зам.-шефа на отдел „Криминална полиция“ в 9 ч. сутринта.

Пред „Флагман“ Яни Николов каза, че от полицията искали да разберат какви са отношенията между Николай Мечков и Стоян Колев.

Мечков и адвокатът му били там около 15 минути, след което на излизане били посрещнати от тежко въоръжени сили на ГДБОП.

Пред съда адв. Николов определи ситуацията като „неописуем ад“, „цирк“ и „шоу за пред бедния български гражданин“.

Той попита и защо е била нужна тази демонстрация на сила при ареста на Николай Мечков.

Адв. Яни Николов отново цитира сигнала, подаден от „първи братовчед“ на Стоян Колев, за да убеди съда, че показанията на последния не бива да се приемат безрезервно.

Въпреки това на обвиняемия Мечков бе определена постоянна мярка „задържане под стража“. Очаква се тази седмица делото да се гледа на втора инстанция.

Припомняме, че в разследването е замесен и друг братовчед на Стоян Колев – Евгени Митков. Именно Митков бил официалният собственик на хлебозавода в Айтос, който трябвало да бъде прехвърлен на (близки до) Мечков.

Минути преди да публикуваме статията, от неизвестен номер (предполага се на Стоян Колев) получихме следните две съобщения: 

"От вас чувам за това явно някой има сметка да пуска такива лъжи и да се облагодетелства от тези манипулации и лъжи".

"Ако я пуснете тази лъжа и манипулация ще сезирам органите да кажете кой ви е информирал за подобни глупости и лъжи срещу мен". 


В категории: Крими


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 1
199
Коментара по темата
199.
К
24.10.2019 12:31:57
1
5
Флагман защо триете коментарите за Толупа, а пък неговите измислени историйки ги оставяте тук.... Този доказан убиец на жени и деца. Най-голямата измет. И на всичкото отгоре продължава да продава наркотици в затвора.
198.
Xc
24.10.2019 12:21:33
0
4
Abe kvo pi6ete za TOZ Tolupa. Ne. Mu obry6taite vnimanie. Nikoi ne go otazqva nego. Toi za tva po cql den tuk pi6e komentari, da prejivee ne6to interesni za denq.
197.
Ххх
24.10.2019 12:19:03
1
5
Ей страшен завистник си Толуп! Митьо и го пишат навсякъде, че е с хареми от жени, пък тебе Хасан ти разпори г.за от е.ане. Мангалите в Меден Рудник пък пръснаха жена ти и дъщеря ти. Житот не живееш, от 20 години в тази килия...
196.
До фен клуба на скупения манаф
24.10.2019 12:04:30
5
0
Скупения манаф ще бъде приключен от джоджетата.
195.
Ххх
24.10.2019 11:30:36
0
5
Хахахаха е то на Толупа най-добрият му приятел от 20 години е телефонът. Толупа какво взе от този живот - НИЩО,Докато Митьо грабеше с пълни шепи от всичко .... Ама то мозък се иска,пък оная чернилка е много прост. Той няма капацитет за нещо повече от затворник. Нищо не е случайно в този живот... Всичко си е на мястото!
194.
Kamo
24.10.2019 11:24:35
2
5
Nqma kak da gi sravnqvate! Abe kvo se razpravqte tuk. Mitio si e MEGA gyzar. Pari, koli, JENI, biznesi. Pyk Tolupa 20 godini v toq zatvor, 4aka da izlyje nqkoi mangalka po Internet da mu hodi na svijdane i da pi6e tuk gluposti za horata.
193.
188
24.10.2019 11:07:37
1
5
Хахаха..... Ей нещастник ти си страшен шизофреник наистина. Не виждам как Бог е наказал Митьо, напротив всеки път му помага... Не са малко случаите. Аааа ти кажи ми черна лоено топка, доволна ли си от живота ти и смяташ ли че Господ е с теб а? А Толупчеее? Смисълът н жовота ти са коментарите във флагман. Митьо живот се живее и се разраства, а ти от 20 години лежиш в една килия. Страшен измамник си... Как ти се връзват хората направо незнам... Само се забата4ват с теб. Страшен Титаник си!
192.
На мен пък един приятел ми каза
24.10.2019 10:54:49
1
6
4е Елена била много голяма палавница...
191.
...
24.10.2019 10:52:49
0
6
Eee tozi Tolupa ne spira be. Qsno e Che
nqma druga rabota ama.... Az ako sym na mqstoto na Mitio Sega kato izlqza 6te gi navestq palavite my dy6terq i jena!
190.
Един приятел ми каза
24.10.2019 10:48:13
1
4
Всички в пангото при Стоян,да играят карти и не се сърди човече.Всичко що е боклук вътре
189.
До 188
24.10.2019 10:15:38
5
1
Торбичков е дете убиец и на убиец на жени затова Господ Бог го наказа
188.
66
24.10.2019 05:13:22
5
7
СТИГА с тоя Толуп той си получил наказанието. обаче наказания за тоя гаден убиец и дилар насранко торбичков тепърва престоят за дето уби на Рали дъщееята и жена му и му се размина защо ли мога да ви кажа защото е доносник ама той господ хубаво го нареди с говняна торбичка доживот и без ташаци така му се пада на говновоза Митьо
187.
*********
24.10.2019 00:10:00
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
186.
*********
23.10.2019 23:34:42
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
185.
*********
23.10.2019 23:30:23
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
184.
*********
23.10.2019 23:12:33
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
183.
K
23.10.2019 23:06:12
3
4
Абе ей Толуп мършо долна много си отворен.... Той Митьо да не е малоумен като теб. Те всички говориха, че го чакат да убие кравите да го вкарат в затвора. Някои искат да живеят хубав живот, не да го изкарат в затвор и да пишат коментари. И недей пиши тук глупости кой кого пребили убиец на жени долен. В някакъв паралелен измислен свят живееш. Не си навън да знаеш за кой как говорят. Тебе те мислят за мъртъв повечето хора. Затова си мислят, че жена ти и дъщеря ти са се отдали на разврат. Жена ти викала на мангалите, че е вдовица да я съжалят да й оставят някой лев накрая
182.
Панчо
23.10.2019 23:03:08
5
3
Митьо е бита карта и мн скоро всичките му фенове тук ще разберат
181.
Чичо Митко
23.10.2019 21:24:25
4
9
Кога ще отмъстиш на тези които затриха първата ти жена и брат и?
Трима са в затвора, но има двама на свобода, единия лежа само 4 години. Единият живее в Бургас а другия в Ямбол. Жена ти и брат бяха убити заради теб а ти не отмъсти. Добре че с Камбоджанеца-следователя на Очите и свидетелите които ти уговаряше, вкарахте трима в затвора. Но другите двама са живи и здрави и се разхождат спокойно.
Кога ще отмъстиш на Мамала и хората му задето пребиха втората ти жена и сина ти?
Кога ще отмъстиш на Божо че те остави инвалид и най-нагло дерибейства в СЛ. БРЯГ даже пребиха Боксьора Дидо и Киряза. Да не говорим че в съда докато давахте показания срещу Божо и бандата му, те обиждаха и гавриха теб и дъщеря ти Станимира.
Митко, всички ти се подиграват, изложи се много. Да даваш показания като жертва, че и дъщеря си накара да се излага. Ама тя поне е жена, а ти уж мъж, Бос, мафиот а се изложи и даде показания като жертва.
180.
Един приятел ми каза
23.10.2019 20:03:53
0
2
До Факта!Незнам колко да е голям г-н Желязков,ама мисля че ако всички герои цитирани в коментарите влязат на топло за дълго време ще сме супер щастливи,а за тези които продължават да месят тяхните сем. като деца,жени,родители са дребни душички, които се надявам да спрат с тези ТЪПОТИИ.
179.
Факт!
23.10.2019 19:08:51
1
5
Обаче под вкички статийки за някакви дребни гангстери винаги присъства Желязков. Той им е проблемът сигурно, че не могат да се реализират в живота. Много им е черен на всички дребни риби, ама не може всички да са като него. Желязков е голям. Факт!
178.
*********
23.10.2019 18:59:57
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
177.
123
23.10.2019 18:54:34
1
5
Ей Толуп черна лоена топка убита. С твоите измислени истории от преди 20години си супер смешен! На теб за Митьо дори не ти се полага да говориш в този живот. Жалък женоубиец, наясно ли си, че ако беше взривил друга жена дори нямаше да фигурираш никъде ами щяха да те взимат и теб мангалите сега наред с жена ти и дъщеря ти. Няма ли книги в затвора да четеш малко след 18 години в затвора колко трябва да си деградирал... Да си направиш малко реална самооценка и да спреш да се вживяваш на коментари и да се излагаш вече! Ако толкова мечтаеш да си гангстер, най-добре си тегли въжето, поне да не се излагаш така. Къде е Митьо, къде си ти, къде е Кюфтето? Ти реално мислиш ли, че изобщо има някаква база за сравнение ? Да ти кажа Митьо сервитьорките и заведенията с радост го чакат... Ама за разлика от вас дето делите 20 лв да кой какво има , Митьо сметки по 2000-3000 лв не ги брои за нищо. Само на оркестъра оставя поне толкова. Митьо с какви хора общува и какви места посещава... И вие къде сте и с кой дружите? Хайде малко моля те седни и се замисли няколко часа и за това кой докъде е стигнал в този живот и какъв живот си е устроил. Хубаво е всеки да си знае мястото и да не се вживява много много само на писане!И докато Митьо сега като излезе пак живот ще си живее, на теб само злобните коментарчета ще ти останат от килията ДОЖИВОТ!
176.
Торбичков ли ве?
23.10.2019 17:09:55
6
6
Тос оцапан говновоз ли беее?
Мамалите прибиха и ритаха жена му и сина му. Той вместо да наорай нещо тръгнал да пуска слухове че му дали апартаменти хихуиии Абе ей Око ли си ташак ли си. Ти си пародия и и клоун който тормози сервитьорки и мишоци. Паляр смешен. Да бият жена ти и детето ти и нищо. Паляр и шматка.
Г-н съдия Кравата ме облада хихихи
175.
Haha
23.10.2019 16:52:20
2
7
Hahaha i s kvi gluposti se gordee prostiq Tolup ili mirizlivoto kiufte. Qsno e, 4e pi6ete pak kakto vi se iska da sa ne6tata. To izlqzoha 4ak statii togava kak Mitio o4ite izrignal v zalata sre6tu ivan4ev i go globili, za6toto nari4al Ivan gyz i postoqnno mu pokazval s jestove kakvo go chaka! Ama vie si tyrsite geroi
... Vie ako ste sigurni 4e nqkoi e kazal na Mitio ne6to takova v liceto ...male male i jenite i gyzovete si 6te mu dadete, 6te si slojite negov plakat po kiliite i 6te vi e idol do jivot. Toi taka jalkiqt vi jivot nai nakraq 6te pridobie smisyl v obyrkanite vi predstavi! Hahaha. Vie ste mnogo zle. Za tova shte si ostnete na tova nivo cql jivot. Bolni mozyci
174.
К
23.10.2019 16:35:50
5
9
Значи смешник прост да те светна първо, че за разлика от вас Митьо се слави точно с това, че винаги тръгва пръв най-отпред и то за бой, не да стреля, то стрелбата на Кравите е от от малоумщина,не ги знам надрусани ли са били че да стрелят посред бял ден в Сл. Бряг или много лесно се плашат просто.. . Ама Митьо никога не е бягал и не е пискал срещу никой. За разлика от вас той може да прецени по какъв начин и по кое време да си разреши проблемите и няма да тръгне да става свидетел по дела и т. Н. Като са го разпитали е казал каквото е станало... Ама преди него нали са взели показания на още 100 души. Митьо е мъжкар! Вие няма как да го разберете това, може само да злобите тук на коментари. Няма случай Митьо да е навел глава пред някой... А си спомням, че Кюфтето гледал надолу като му е бил Митьо шамари в Хотел България на кафето! Всички говорят още случая и как на Кюфтето са му слагали жартиери в затвора. Така чееее.... МИШЧИЦИ СМЕШНИ МОЖЕ САМО ДА СИ ЦЪРКАТЕ ТУК, ама и хиляда лъжи да напишете истина няма как да станат!
173.
Klm
23.10.2019 14:41:26
0
8
Dano da izgniqt v zatvora Mechkov i smotanoto kufte, nai golemiqt svidetel po dela!
172.
Хаха мишки
23.10.2019 14:39:51
0
6
Абе ей мишки гладни не можете да стъпките на малкия пръст на Митьо за каквото и да е! Ходите се излагате по заведения всеки си оставя по 2,3 лева за сметка. Целият град ви говори, че нямате никакво покритие на самочувствието ви. Все сте една групичка смешници дето си обикаляте, измамници. Събрали се и се надъхват и злобят по мъжете. Жени прости!
171.
*********
23.10.2019 14:36:07
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
170.
*********
23.10.2019 13:36:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
169.
*********
23.10.2019 13:31:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
168.
/....
23.10.2019 13:29:03
3
5
toq pak drugiq advokat deto za6titava kiufteto i go veli4ae....ili si petko raka narkomana ili si miro kradeca to vie trenirate s nego be maloumnici sme6ni ....ne vi li stiga izlagacuqta 4e se maknete s nego i mu nosite mirizlivite drehi tipi4nite limonadi a i go za6titavate toq kaval.....ebati gladnite mi6ki po huu da karam kombaina otkolkoto da se mislq za top gazar......ra4o mra4o koi bqgal koi ne ama i da lejat sega kato izlqzat imat biznes a vie ste limonadi na na i protivniq tip v burgas i okoliqta
167.
*********
23.10.2019 13:17:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
166.
*********
23.10.2019 13:09:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
165.
Do 163
23.10.2019 12:52:14
8
4
Слушай кво е измислен смешник тида не си от на Оча Торбите обслужващия персонал къде му сменят панперсите жена смешна всички знаят Оча торбите каква е историята Рачо и Страхил тия лекоатлети са изчака ли Птър заради жената на Страхил която се прайла на интересна в няква дискотека след което званала зела шамарите и обадила се на полиция пребра ли Петър пак зела се прай петърехванал заварата пред ченгетатаие наплюл след което пускат Петър ония го пречакват до хода у като е живял в Славейков след което пребират ножкитевслучеястрахил гнусното прасе миризливо итрагватда бягат с Рачко тва джодже гнусно като лекоатлетикам колата сис лъвски скокове ама на обратно хахах избягат в болницата рачозатискалврататхаха катоотишал петъргидовършии после им начупил колите и писали против Петър после и двамата мафиоти полицията ами Оча торбите Иванчев ко му вика в съда ще ще го лапаш и Оча торбите го гледа влюбено ами ами на престрелката Торбите и компания като го зачаткали на Божко Момчетата не можели сварят бягат един през друг навън от страх а и Иван наврял патлак на митя торбите и казал лапайе анална фео
164.
Точно така е било 162
23.10.2019 12:32:59
6
5
Не стига че на страхил жена взела тъпиите в някаква чалга ами и той взел ножките и после се крили в болницата и пищяли от страх кюфтетото може да е всякакъв ама не го слуша главата
163.
К
23.10.2019 11:35:59
6
6
Ей Толуп мършо противна ти ли ги пишеш пак тези смешни истории?Само ти имаш такова въображение и са ти толкова изкривени представите... Ама нормално от 20 години гниеш вътрешно и външно в затвора. Кюфтето е най големият смешник в Бургас, всички знаем как му отиват женските дрехи. Той ли ще гони Страхил и Рачо в болницата.... Със сърчицето си на мишка! Много филми гледаш, много фантазии имаш... Ама вземи се приземи малко паразит гнусен! Митьо не ви ви брои за живи, нито теб нито ония смешници на Мечков. Много ниска топка сте, само на коментари сте силни. Вместо да се занимаваш пак да си пишеш жалките коментарчета за Митьо... Огледай си малко семейството,... Че много мангал покрай тях!
162.
До 160
23.10.2019 10:55:35
5
9
Тя затова мафията ви е само от жертви, защото като пострадате и ви смажат си измисляте истории вместо да си върнете като мафиоти. Кравата размаза Очите и го насили брутално и Мими торбата даде показания в съда като пострадал и ищец. А Страхил и Рачко доносника причакаха Кюфтето пред апартамента му и вместо Кюфтето да е изненадан. Вади острието и мушка Страхил след което Страхил и Рачко-доносника на бопаджии избягват и в болницата. Докато са горе Кюфтето потроши колата на Рачко доносника пред болницата. После се качва горе и иска да нахлуе в операционната а Рачко доносника затиска вратата отвътре защото Страхил губи съзнание от раната във вратът. Заради този позор след време като се засичат Очите и Рачко доносника в ареста. Очите подиграва Рачйо доносника и го нарича Масажист. Защото уш причакали Кюфтето да го размажат а му направили масаж с "щастлив край"
Хахаааа
Когато фактите говорят а Кравата изнасилва смешни Очи-бургаски страшилища, и боговете мълчат. А Кюфтето може да е всякакъв но направи Страхил и Рачко масажисти. Хахаааа
161.
Kiufteto smeshnik
22.10.2019 23:19:35
3
7
Nai sme6niqt e kufteto. Mazen sme6nik. Znae samo da pi6e dokladi, jalbi, da stava svidetel. To syrceto mu e na malko mishle na kiufteto. Takav strahlivi tip drugade nqma
160.
До 155
22.10.2019 23:16:59
2
9
Хахаха.филмари смешни. Рачо и Страхил му направиха главата двойна на Кюфтето... Ходише пак после да пише жалби и им повдигнаха обвинение. Хем нож е имало кюфтенцето смешно , мъчело се да драска като жена... Ама накрая пак в районното се оказало да пише жалби.
159.
Jenichka smeshna!
22.10.2019 21:59:03
0
10
Na kiufteto mnogo mu otivat jenski drehi. Skoro pak shte go vidim po jartieri!
158.
777
22.10.2019 21:56:58
1
9
Комплексари противни! Кой плашите вие с убийства и кой ще наръгвате бе паляци?Освен някой заблуден тийнейджър и дечицата друг не може да плашите вие. Мишки умрелииии. Да изгниете дано вътре!
157.
...
22.10.2019 21:53:22
0
9
Ei tva sa Kiufteto i Mechkov. Banda kompleksari, deto se pravqt na GOLEMi myje i plashat s poboi, nojove i ubiistva!
156.
До 153,154
22.10.2019 21:51:28
2
10
Чакай сега за безобиднитее Мечков и Кюфтето ли говорим? Защото досега най-големият им застъпник говореше как те са чисти като момина сълза... Какви ножове, какви побои, какви стрелби? ТЕ ХОРАТА ЗА ТАКИВА НЕЩА НЕ Й ЧУЛИ... НАРОЧЕНИ БИЛИ
155.
Тшко
22.10.2019 21:50:25
8
5
Кюфте го нападнага Рачо и Стахил пред тях и им даде кожки после видял пред болницата колата на страхил и потрошил големи биячи на митьо багали и плакали
154.
До 152
22.10.2019 21:15:27
10
0
Ей обит циганин ти ги горял кабели на ваята сто процента не Петър Мечков плешив маща купи и продаде теб и целият магалски род до девето коляно яд те че не изпакваш по никав начин а си жалък комплексар и много искаш и се изразяваш тук никойнену нито ти мнение не лго интересува прекрит хетар щот си мишка Затова църкаш зад клавиатурата цър цър
153.
До всички умрели кучета
22.10.2019 21:02:07
9
3
Слушайте е килъри и разбирачи надахвате се тук жалки драскачи с измислени историй и злобни кометрари ами знаете каде тренират преди известно време двамата и сяка сутрин що не дойде един да се на прай на мъж е путки гарбати ами ревете тука много иначе аз ще ви го кажа що шотсте насрани жени ей затва щот щеше има някой пребит нараган а може и застрелян не смейте а лайненца смешни
152.
твърдия:
22.10.2019 18:43:06
3
8
кЮФТЕТО Е ЕДИН ГРОЗЕН, СМЕШЕН ПАЛЯРНИК.ДОБРЕ ЧЕ ИМА БАЛЪЦИ И ТЪПАЦИ ДА МУ СЕ ВРЪЗВАТ ЧЕ Е МУТРА.ЗОРЛЯН СИ СЪЗДАДОХТЕ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ НА ПО ЕДИН ЮМРУК ДА ВИ МАМЯТ И СЕДЯТ НА ГЛАВИТЕ.ТОЯ Е ТОЛКОВА СТРАХЛИВ И НЕЩАСТЕН.ЕДНО ВРЕМЕ КРАДЕШЕ КАБЕЛИ И ГИ ГОРЕШЕ НА ВАЯ В ТРЪСТИКАТА , ТОЯ СЛАБОУМНИК.МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА.АМА ТРЯБВА ДА ПОЧНА ДА ГИ ИЗБИВАМ , КАТО ГИ ПУСКАТ ТИЯ МЪРШЛЯЦИ.ЕБАТИ И УТРЕПКИТЕ.И ПЛЕШИВИЯ НЕЩАСТНИК МЕЧКОВ И ТОЙ.БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ
151.
FF
22.10.2019 16:19:24
8
4
СТИГА С ТИЯ ДЕЦА ДЕТО ГИ БИЛИ ТРОВИЛИ КАТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА ТАПАЦИ И САМО ПИЯТ РАКИЯ НОРМАЛНО Е ДЕЦАТА ИМ ДА СА ДОЛНИ НАРКОМАНИ И КУРВИ , А НЕ ВЯРВАМ КЮФТЕТО НАСИЛА ДА ГИ Е КАРАЛ ДА СЕ ДРУСАТ , А ЗА МЕЧКОВ НЕ СЪМ ЧУВАЛ ДО СЕГА ДА Е ПРОДАВАЛ ИЛИ НЯКОЙ ДА ПРОДАВА ЗА НЕГО
150.
FF
22.10.2019 16:19:22
10
4
СТИГА С ТИЯ ДЕЦА ДЕТО ГИ БИЛИ ТРОВИЛИ КАТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА ТАПАЦИ И САМО ПИЯТ РАКИЯ НОРМАЛНО Е ДЕЦАТА ИМ ДА СА ДОЛНИ НАРКОМАНИ И КУРВИ , А НЕ ВЯРВАМ КЮФТЕТО НАСИЛА ДА ГИ Е КАРАЛ ДА СЕ ДРУСАТ , А ЗА МЕЧКОВ НЕ СЪМ ЧУВАЛ ДО СЕГА ДА Е ПРОДАВАЛ ИЛИ НЯКОЙ ДА ПРОДАВА ЗА НЕГО
149.
лимона на троянеца
22.10.2019 14:11:43
3
3
1 shamar na nikoi ne si udaril prez jivota si smeshnik 4e se pravish na mnogo losh,ebati izmisleniq geroi...a kvi hora imat vzimane davane s teb neznam , i horata sa naivni 4e ti se vrazvat na izmekqrskiq akal
148.
лимона на троянеца
22.10.2019 14:08:54
2
13
petar kiufteto tapaka mu s tapak ot predi 20 godini si beshe tap kradec po mazite i vhodovete sashtiq ne6tastnik si ostana...slojil 2 snimki na pablo eskobar i na don korleone v tqh i si misli 4e e mnogo varvejen s djipka 99 godina i zanimava lelkite v fb a v sashtoto vreme jena mu mu izneverqva...cirka e na maks a uj e mnogo oboroten a i 4aka 50 stotinki resto na kafeto.....tapak do bezobrazie ...mitio go ebaha v pangoto i pak ne mu doide akala i deca imash petre za tqh misli pone ako ne za drugite si blizki ...decata ti takiva kato teb li shte stanat....bashtata otrepka nomer 1 i predatel
147.
Venko
22.10.2019 12:12:09
7
8
Stiga sa trovili decata ni s narkotici. Stiga sme treperili kato izlqzat vecher da ne popadnat na nqkoi kato Mechkov i kompaniqta mu! Banda kompleksari, koito si izbivat kompleksite na po slabite ot tqh
146.
Град Бургас
22.10.2019 12:09:15
8
14
Време е някой да изхвърли боклука! Махнете тази измет Кюфтето и Мечков от града ни и да си върнат завода на човека!
145.
Митко
22.10.2019 12:04:34
6
7
Явно тук са седнали да пишат лимонадите на Митьо
144.
Айтос
22.10.2019 11:56:41
7
13
Върнете завода на човека и спрете да тормози те семейството му!
143.
Мечков и Кюфтето са жени!
22.10.2019 11:55:39
5
14
Хах вие за Митьо няма какво да говорите, че сте на светлинни години! Можете само да ходите при оная мърша Толупа, вечният затворник и душевно да се подкрепяте в яда си към него! Кюфте просто дано да изгниеш в затвора, пак ще те ЕБ.Т зверски, то на теб и без това ти харесва!
142.
133
22.10.2019 11:36:47
3
10
Теб пък ако си мислиш, че някой те отразява или подкрепя... Ама ти си толкова заблуден, че може и това да си мислиш, Незнам вече... Седнал да пише тук Мечков колко бил работлив, колко бил честен, нарочен бил горкият. Я влез в малко в час. Ясно е, че мислиш народа за глупав, ама чак толкова глупави не са хората! Всеки в Бургас ги знае що за стока са. И не е Стоян Колев единственият, който си е изпатил от тях!
141.
ДО 139
22.10.2019 11:36:26
6
4
КВО СИ ЕБАЛ ВЕ МИТЬО ТОРБИТЕ НАЛИ СИ ЕВНУХ МАИ САМО ЩЕ ТЕ ЕБЪТ ВЕЧЕ
140.
...
22.10.2019 11:31:13
4
4
Абе не ни занимавайте с глупости... Жалби това онова.... Вкарайте ги най-накрая тези в затвора!
139.
Димитър Ж. от Несебър
22.10.2019 10:59:27
3
11
Мечков веднъж го еб@х!
138.
Станимир
22.10.2019 09:57:33
7
13
Ей това се казва бизнесмен,до вчера Мечков тартор на бандата с кирките,колко хора пропищяха от тях,днес изпокаран със всички от бандата и голям бизнесмен!Истината е,че хората го знаят що за стока е!!!
Цял живот така ще си отидат с измами и лъжи!
137.
бургазлия
22.10.2019 09:52:34
4
7
По голям цирк не можаха ли да измислят?
Полицията вярва ли на тези глупости!
136.
ff
22.10.2019 09:47:51
10
9
Само да кажа че бандата на кирките беше оправдана по всички обвинения през март тази година.
135.
*********
22.10.2019 09:14:16
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
134.
До 133
22.10.2019 09:05:37
7
6
Точно така един здраво мислещ човек. Подкрепям те с две ръце. Един да вижда реалната ситуация и по-далеч от носа си и масето.
133.
Takaaaa
22.10.2019 08:47:58
8
6
От това което виждам , някво евтино хакерче е хакнало лайковете и си мисли че ще настрои общественото мнение , видиш ли Стоянчо е уникален , честен и свестен Да ама Не , сега само да ти кажа с факти и присъди по долу стана ясно кой какъв е , стана ядно че въпросни я Колев е престъпника защото е осъден вече няколко пъти , айде да вдигнем малко нивото и стига с тая бургаска селения за някви уши и наркотици щото се изтъркахте , стига с тия кюфтета щото тях както стана ясно ги раздават по избори на елементарните хорица които все още се връзват на подобни неподплатени коментари . Така че драги мои нека фактите говорят а не надрусаните ви глави .
132.
Do 129 I 127
22.10.2019 08:34:15
2
7
Tи си луд наркоман нали , болен мозък хакнал си системата нали
131.
Сашо
22.10.2019 07:45:57
5
9
Браво! Браво! Браво! Познавам фамилия Колеви лъжци и убийц, които дълго време стоят безнаказани. Евала, че си сигнализирал и си предодвратил поредния черен сценарий на Стоян
130.
Стоян
22.10.2019 06:46:52
6
8
Сега ще взема братовчеда под ръчичка и пак в РДВР-то да пишем жалби. Това е новото ни хоби. Да лъжем и разиграваме полицията.Сега започва новия сценарий как мечков го е принудил.
129.
Svilen
22.10.2019 02:57:45
4
452
Vseki znae che Mechko i Kiufteto rabotqt zaedno po vs dolni shemi pochti ot 6 god veche,peqt ,garbqt , reketiran,maltr,etirat,iznudvait prisvoqtat i tn.jeni vseki znae,sega Georgi-,Nagliq ste namaje ,choveka koito otgovarq za mrasnite porachki i za heroina,taq jena Nagliq,dqsnata raka na Mechkov,ako trqbva,da se pravi nqkva mizeriq -Gosho Nagliq ste q svarshi-nali Gosho.pitai Dalakmsna i toi ste ti kaje sastoto tvoqt Master,sazdatelq na VTI,malko li obekta zapalihte i malko li prozorci stroshihte
128.
Цццц
22.10.2019 01:53:22
144
15
Абе стига с тия махленски клюки , ай докажи че Мечков е свидетелствал някога , той е мъжкар
127.
Marto
22.10.2019 01:50:06
6
163
Te 6toto mnogo hubavo peqt s kufteto za tva vse otyrvaha kojata
126.
Дааа
22.10.2019 01:36:15
6
7
Ама Стоян Колев е осъден няколко пъти за различни неща
125.
Хаха
22.10.2019 01:32:13
6
6
Абе ко ми ги поствате тия работи за Мечков той е оправдан за тва дело
124.
Граждани
22.10.2019 01:29:59
9
9
Абе хора след това което чета от присъдите на тоя Стоян , той май е продал завода за да се отърве от дългове , пък сега е решил че си го иска и другото много интересно е как така се е разминал с условна присъда при тези сериозни данъчни престъпления , естествено че няма да обжалва дали това че е станал основен свидетел срещу тия не му помогнало да се размине с затвор . Мисля че се е продал за да му се размине
123.
....
22.10.2019 01:24:34
2
140
38-годишният Петър Биберов-Кюфтето, обвинен като подбудител на палежа в апартамента на фоторепортера от вестник „Черноморски фар” Борислав Пенков, остава в ареста. Това постанови състав на Районния съд в Бургас. Биберов беше задържан, след като срещу него, според магистратурата, са събрани достатъчно доказателства, които сочат, че именно той е поръчител на престъплението....
122.
....
22.10.2019 01:20:51
4
11
По първото те изнудвали бизнесмени да прехвърлят бизнеса си, а по второто давали пари на заем срещу висока лихва. Те заплашвали собственици на търговски обекти и хотели да наемат фирми за охрана, собственост на дружества на техни подставени лица. Извършвали побои на хора от конкурентни фирми за охрана. Когато пък давали пари на лихва и лицата не можели да ги върнат , им нанасяли побои. Също така те наемали магазини по морето за сезона, плащали само първия наем, а когато собствениците им обявявали, че трябва да напуснат, те им оказвали психически и физически натиск, заплашвали здравето и живота на тях и на техните близки. Рекетьорите дори принуждавали собственици на хранителни магазини да зареждат хляб само от техен доставчик.
121.
...
22.10.2019 01:18:23
5
222
Мечков беше сочен за тартор на бандата на кирките, която преди няколко години действаше ударно в Бургас. Групата беше задържана през 2008 г.

Срещу наказателната бригада имаше повдигнати обвинения за разпространение на наркотици, забиване на кирки в автомобили и палежи на коли.
120.
Измамник
22.10.2019 01:18:01
4
9
По обвинението за това, че през периода 14 юли 2012-а – 30 април 2014-а в качеството си на едноличен търговец той избегнал плащането на 4567 лева ДДС с фалшиви месечни справки-декларации, съдът намери Колев за виновен.

Бизнесменът бе признат и за виновен за това, че през периода 3 октомври 2014-а до 3 ноември 2014-а, в Карнобат, при условията на продължавано престъпление, в качеството си на едноличен търговец избегнал плащането на данъчни задължения в размер на 346 023 лева, чрез извършване на сделки със свързани лица. Колев прехвърлил имоти на една от работничките си, за да избегне запориране на имуществото му, заради дължимата сума.

Съдът намери айтозлията за виновен и по третото обвинение - през периода 24 април 2014-а до 3 ноември 2014-а в Айтос, Карнобат, Бургас и Несебър подал фалшива информация в 14 писмени декларации до нотариус, че има непогасени, подлежащи на принудително изпълнение, задължения за данъци мита и задължителни осигурителни вноски.

По последното четвърто обвинение също бе признат за виновен. То касае, че умишлено е забавил да обяви официално фалита на фирмата и в продължение на 7 месеца подавал документи с невярна информация, в които твърдял че няма задължения.

Въпреки, че решението на съда може да бъде обжалвано, Стоян Колев коментира пред наш репортер, че няма да го прави.
119.
Ko
22.10.2019 01:15:32
4
6
Nevinen girkiq Kolev IZMANIK
118.
Правда
22.10.2019 01:14:20
3
7
Две години и осем месеца „лишаване от свобода“, което да бъде отложено за срок от пет години получи айтоският бизнесмен Стоян Колев. Условната присъда той получи по обвинения за данъчни измами.
117.
Всички
22.10.2019 00:49:02
7
209
Искаме Кюфтето и компания в затвора!
116.
Бреййй
22.10.2019 00:30:48
6
4
Колев умишлено забавил да обяви официално фалита на фирмата си и в продължение на 7 месеца през 2014 г. подавал документи с невярно съдържание, в които твърдял, че дружеството няма задължения.
115.
Я...
22.10.2019 00:29:50
2
6
Виж ти- грамотно написана жалба от човек, който не е успял да напише правилно собственото си презиме!
114.
Човек
22.10.2019 00:26:25
4
6
Само преди няколко месеца Колев се размина с условна присъда за убийство на пътя

Бившият политик и бизнесмен Стоян Колев получи нови обвинения. Едно от знаковите лица на СДС в Бургаска област и доскоро крупен предприемач от Айтос ще застане утре пред Окръжния съд по три различни обвинения за измами. Ако бъде признат за виновен по най-тежкото – неплащането на данъци за 346 026 лв. чрез фиктивни сделки с имоти, Колев може да получи от 3 до 8 години затвор. Освен това е заплашен от конфискация на цялото имущество.

Според прокуратурата Стоян Колев прехвърлил на своя служителка апартамент и 3 магазина в Карнобат, за да не бъдат конфискувани от държавата заради неизплатените данъци. Всичките сделки са извършени в края на 2014 г. Освен това бизнесменът укривал данъци в особено големи размери за период от близо 2 години от 2012 до 2014 г.
113.
Айде коментирайте сега
22.10.2019 00:22:59
0
3
https://www.flagman.bg/article/198628
112.
Смях в залата
22.10.2019 00:21:07
4
6
Стоян Колев го осъдиха за измами преди седмица фалшиви документи и т. н нещо да имате да казвате
111.
K
22.10.2019 00:07:49
4
125
Da vyrnat zavoda na choveka. Ne e normalno tova.
110.
...
22.10.2019 00:06:12
4
10
Ти недей вика, че народът полудя ами се замисли, че лъжеш като някоя дърта циганка. Малко срам не ви остана... То наглост, наглост ама вие прекалявате!
109.
Хахаха
22.10.2019 00:04:11
4
12
Хора оставете Мечков на мира. Той цял живот копа на полето да си купи честно завод за хляб и сега от сутрин до вечер ходи там да меси тестото
108.
Народа плудя
21.10.2019 23:55:34
7
5
Много прост народ , тъпа нация стояща от диваните цъкаща с език и потриваща ръце , Мечков и наркотици ще се гръмна това може да го пише само някой идиот зле уведомен , не постигнал нищо в живота прецакал лошото си съществуване на тая земя . Колко злоба има по тоя свят , колко жлъч и завист , човека работи от сутрин до вечер . Ама не как така някой ще работи ай да го омаскарим и изцапаме на думите на на някви психопати злобни .
107.
Бреййй
21.10.2019 23:37:17
5
8
Как като им опря до гъза набързо не са приятели вече Кюфтето и Мечков! Или не са могли да си поделят завода на човека и от там е дошла свадата
106.
Вече се излагаш!
21.10.2019 23:34:51
6
9
Оооо тук някакъв гей пише дето е имал вземане даване с Мечков и го е избило на любов. Или си много нагъл да го изкарваш по чист от росата Мечков или обичаш Х.Я повече от хляба и яко си нахлузил розовите очила. При всички случаи си много прост човечец и вече се излагаш с тези приказки. Живееш си в някакъв измислен свят с добрия самарянин Мечков, дето само добри дела извършил в живота си, ама си сам в света ти. Целия град го знае каква мърша е... И за наркотици и за рекети и за палежи, побои. Най-добре спри да пишеш или да говориш пред хора, че ще ти се смеят! Излагаш се брутално!
105.
Лелелеее
21.10.2019 23:22:21
9
5
Аве ей недоносени помии не пишете, като не знаете и не познавате хората. Хейтъри прости. Кви наркотици продава мечков, кога? Кои деца е отровил? Кой и чий завод е взел? Кой е изгърбил? Тва са пълни глупости. Много сте далеч от истината. Спрете да го сравнявате с простото кюфте и да приписвате на неговия гръб всичко. Нищо общо нямат не са и имали. Повечето и на 1% не го познавате драскачи . А относно Стоян и той ще понесе негативите за лъжите си. Има съд вярвам
104.
зрител
21.10.2019 23:20:57
3
6
колев и поредния сериал от премиерата " перлата на Колев " обичания сапункен сериал от АИТОС с главна роля КОЛЕВ
103.
Da ama ne!
21.10.2019 23:12:32
3
10
Da be toi Mechkov ne e chuval daje za narkotici. Vie strashna jertva go izkarahte. Toi po chist ot momina sylza TOZ Mechkov be
102.
Всичко се продруса покрай Мечков!
21.10.2019 23:09:34
7
7
Кой град бе заблуден? Мелник ли? Цял Бургас изтрови с лайната си! Да не се прави сега на голям бизнесмен с чуждия завод!!!
101.
До 99
21.10.2019 23:05:00
10
10
Ти си луд , целия град знае че Мечков не се занимава с наркотици , прегледай се
100.
До 99
21.10.2019 23:04:56
9
9
Ти си луд , целия град знае че Мечков не се занимава с наркотици , прегледай се
99.
До 58
21.10.2019 22:53:32
5
8
Колко убийства има Мечков ли питаш? Незнам точния брой ама няма да са малко да ти кажа. То от наркотици много смъртни случаи има, още повече от такива помии с каквито той зарежда града !
98.
*********
21.10.2019 22:32:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
97.
Един друг младеж
21.10.2019 22:22:18
2
12
А защо някой не каже затова, че Кюфтето запали колата на шефа на затвора, а на журналиста апартамента? То за тях има много повече какво да се каже
96.
Върнете завода
21.10.2019 22:18:28
5
12
Върнете завода на човека. Как не ви е срам. Господ вижда всичко!
95.
Edin mladej
21.10.2019 22:17:50
8
8
A zashto nqkoi ne kaza za iztochvaneto na creditni carti na Stoqn Kolev vuv Franciq
94.
Платена статия!
21.10.2019 22:17:26
4
12
Мечков е дал някой лев за статийката!
93.
Stiga veche! Nikoi ne vi vqrva!
21.10.2019 22:15:58
115
109
Tuk si pi6t komentari Mechkov i kiufteto. Nikoi drug nqma da gi izkara jertvi tqh! Celiq grad vi znae kakvi bokluci ste i Nikoi ne bi vi povqrval!
92.
Стоян колев
21.10.2019 22:13:10
3
8
Освен, че излъгах полицията за всичко накарах и братчеда евгени да лъже, обаче за другия забравих. Дано не излези още някой братовчед, че той кво ще измисли пази Боже
91.
*********
21.10.2019 22:12:29
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
90.
Безплатен хляб да има
21.10.2019 22:10:47
3
10
Мечков като толкова нареждат Стоян Колев защо до неговия завод е опрял. Да беше си построил негов си. Ама друго си е без пари да вземеш....
89.
Айтос
21.10.2019 22:10:20
7
7
Тва беше вече най долното което Стоян можеше да измисли , кво ли още му хрумне на тоя
88.
Стоян Колев
21.10.2019 22:08:42
6
6
Днес цял ден се моля на братовчет ми да си оттегли сигнала , щото се издъних яко и се чудих как да вкарам Мечков в ареста
87.
Burgas iska
21.10.2019 22:07:33
6
10
A pyk celiqt grad Burgas iska nai nakraq da si priberat Kiufteto i Mechkov.
86.
Хахаха
21.10.2019 22:04:16
9
9
Нека направят очни ставки бе и да се види кой кого е заплашшвал. Ама искам ей тогава да видите кой трябва да е в ареста. Стоян ще пилтече като първокласник. Няма една вярна думичка от всичките му показания. Много лесно да си измисляш и да топиш хората за собствените си грешки. За всичко Мечков ви е виновен. Ама не той ви е удобен
85.
*********
21.10.2019 22:04:03
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
84.
...
21.10.2019 22:03:48
6
9
Еее Мечков кой знае как са го заплашили братовчеда. Горкият човече сигурно се чуди сега кой път хване. Ако има деца 100 процента са заплашили дечица та му. То това им е запазена марка!
83.
Typo kiufte
21.10.2019 22:01:44
3
8
Abe Kiufte typo spri da si pi6e6 ve4e Sam komentari! Mnogo si prost!
82.
До 63
21.10.2019 22:00:24
4
123
А кой е Далакмана тоя мангал дето бие жена си и чичо си
81.
Offf
21.10.2019 21:58:48
8
6
Явно цялата фамилия Колеви са долни измекяри. Единия лъже и маже и натапя сумати хора щото е прост. Другия много близък издънил положението и ся се чуди как да погледне братчеда в очите. Пълен смях сте. Жалко, че въвличате толкова хора след себе си. Накрая сами ще се оплетете в лъжите си, както и вече е видно че се случва.
80.
*********
21.10.2019 21:58:29
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
79.
Айтозлия
21.10.2019 21:57:22
2
11
Докато не излезе всичкия народ да гласува и герб да си заминат ей такива утрепки като Стоян ще бъдат в политиката и ще ни управляват днез в СДСутре в НДСВ и т.н. едни и същи к@пути
78.
caki
21.10.2019 21:55:30
6
71
Me4kov nqma da ostavi eii tai ne6tata ...Ima mnogo hora zad garba si 6e qdat sopata nqkoi ama da vidim..scenki ala bala
77.
Е*ти и полицията
21.10.2019 21:54:58
2
13
Как така тая жалба в оригинал попадна при флегман
76.
Станимир Колев
21.10.2019 21:54:25
6
11
Стига сте писали глупости за мен и братовчед ми! Истината ще излезе наяве и Мечков най-накрая ще си получат заслуженото!
75.
*********
21.10.2019 21:53:11
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
74.
*********
21.10.2019 21:52:27
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
73.
СЕМ. Колеви
21.10.2019 21:51:49
6
7
Така като чета коментарите, Петя и Стоян Колеви сериозно са се активирали да пишат коментари срещу момчетата! Така е Стоянчоооо и семейството ти е на ясно, че си чисто луд! Брат ти горкия побеля от теб, където седне и стане в Айтос говори какъв лъжец си!!!
72.
До 70
21.10.2019 21:50:29
3
11
Не. Сега както Стоян намери смелост да се оплаче от тези рекетьори, така вярвам, че и братовчед му ще преодолее страха си от това с което Мечков го е заплашил и ще постъпи правилно!
71.
Прост прост прост
21.10.2019 21:47:38
3
11
А той ще отиде да сподели на най близкият си човек и той ще го предаде, защото ще му стане мъчно за някакъв си непознат и то точно Мечков.... Ти си много прост бе смешник. Я се осъзнай малко! Като са го карали да пише жалбата поне да не му бяха казвали да пише, че само на него казал, защото са си най близки! Човек би застанал срещу най близкият си, само ако го заплашват и то нещо сериозно!
70.
Сега
21.10.2019 21:45:16
7
6
Ей сега Стоян ще принуди братовчет си да излъже че не е вярно
69.
Хората са прости
21.10.2019 21:43:55
4
6
Кво ви става за кво ме е да заплашва някой да подава жалба за инсцениране на отвличане , да могат да го задържат ли
68.
Честен
21.10.2019 21:41:53
9
4
Мечков може да е всякакъв но не е ухо , ако беше такъв нямаше да е през ходим две по арестите
67.
Offf
21.10.2019 21:41:06
3
8
Koi znae kak sa go zapla6vali bratov4ed mu, za da trygne sre6tu semeistvoto si!
66.
До 777
21.10.2019 21:39:42
6
6
Ще го каже ако някой го заплаши , ква му е файдата на Мечков бе тъпаци, да иска сам да го задържат ли
65.
Пасквил за малоумници
21.10.2019 21:38:31
1
208
Е колко му е да има такъв сигнал до РДВР Бургас, след като и Мечков и Кюфтето, и целият град от година насам очакваха да ги задържат. Дори преди лятото Мечков и Кюфтето се бяха покрили за седмица-две уш да им се размине. И 7 октомври датата на сигнала е малко преди да ги задържат и много след като се знаеше, че второсният бизнесмен и куп свидетели да разпитвани от ГД БОП и има разследване. Нима групите на Очите, Чамурджиев и други не знаеха че ще ги ударят?
По такива рсзследвания се работи и се провеждат мероприятия, беседи, разпити, много често с близки до обвиняемите и самите обвиняеми научават. Но това не пречи на реализацията. И да избягат един-двама, другите ги съдят и окаушват.
64.
Запознат
21.10.2019 21:35:46
175
9
Само да ви кажа че кюфтето и Мечков са скарани от поне три години , ама бургазлии сте много прости и дрънкате само глупости от дивана
63.
Xrabar
21.10.2019 21:35:31
5
232
Me4kov e 6pionin.toi stana svidetel sre6ty dalakmana i kompaniq
62.
777
21.10.2019 21:34:27
4
10
Флагман какво ми триете коментари. Нищо рекламно няма в тях. Така.... Да се върнем на въпросната жалба и това как след няколко дни ще четем затова, че Мечков е заплашвал и братовчеда на Стоян, че сигурно и семейството му! Типично в техен стил. Никой няма да от отиде и да предаде най-близкия си човек в живота, защото видиш ли му дожаляло за Мечков!
61.
Do 46
21.10.2019 21:32:10
3
5
Dai primer be pupesh
60.
Даа
21.10.2019 21:29:15
4
530
Хаха много обичат да помагат с Кюфтето ама на полицията, за да си затварят после очите за техните батаци. трябва ли свидетел за някой Кюфтето е винаги насрвща, че и вкички покрай него ще накар да пишат!
59.
Edin chovek
21.10.2019 21:29:05
1
3
Tova li e porednoto neshto za koeto nie danukoplatcite plashtame
58.
До всички
21.10.2019 21:28:52
9
11
Искам да попитам, Мечков колко убийства има?
И също така искам да попитам, Стоян Колев колко убийства има?
Отговора на тези въпроси, носи отговора за всичката тази история! Кой какъв е и къде му е мястото!!!!
57.
Edin chovek
21.10.2019 21:27:01
7
5
Ti nqmash topki i bratovched ti sushto tva nqkva semeina cherta li e pupeshi Yakima.
56.
Nai-dobriqt grad za jiveene
21.10.2019 21:25:57
6
124
Ubitaci dolni! Mqstoto vi e zad reshetkite! Burgas izvednyj stana po krasiv ot kakto vi zadyrjaha
55.
Edin chovek
21.10.2019 21:24:54
9
6
Stoqne do tam li stigna e pupesh
54.
Петко Л.
21.10.2019 21:21:50
5
190
Въобще не ме интересува Стоян Колев или братовчед му. Време е обаче тази долна измет Мечков, Кюфтето и въобще цялата им деградирала и противна групичка да си получат заслуженото! Как цял живот тях все ги оправдават, а пък целият град вижда какви ги вършат. Хайде стана, ясно ставали свидетели срещу Желязков, сигурно ще има и други.... Ама може ли цял живот все да се отърват бе. Остави завода на човек, то не е единственото, което са взели. Те са всеизвестни рекетьори. Аз лично познавам човек, който си е патил доста от тях и се чуди сега дали да не си даде показанията. Дано повече хора прояват смелост и си разкажат случките с тях, за да може най-накрая съдът да си свърши работата!
53.
Благодаря
21.10.2019 21:18:45
12
10
Ебахти глупостите , как може Мечков помога на толкова много хора който не го е помолил на него не е помогнал
52.
Дойче веле
21.10.2019 21:18:05
4
10
Подали жалба за планирана инсценировка до началника на криминалния отдел, той се направил на шматка, че им вярва и последвали арести. Пълна красота.
51.
Желязков
21.10.2019 21:13:30
7
4
Стоянеее , измамнико
50.
Хаха
21.10.2019 21:05:59
5
110
Хахаха. Да бе.... "Горкичкият" Мечков.... Той е толкова мил и добричък, как така го нарочиха точно него....
49.
Вие луди ли сте
21.10.2019 21:01:19
81
17
Мечков е оправдан за всички глупости за които пишете , просто е нарочен
48.
Желязков
21.10.2019 21:00:34
5
44
Тои братовчеда работи при Мечков носи хляб в меден рудник и тая жалба е пунта мара да може нали още повече да ...
47.
*********
21.10.2019 20:53:25
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
46.
До 43
21.10.2019 20:50:43
4
200
Навредил е на много деца.Наркотици,наказателни акции,насилствени охрани,кирки и т.н.,и т.н.На толкова много деца е навредил,но като чета как сте задали въпроса,едва ли не искате поименно децата,се чудя за какво си губя времето да ви отговарям.
45.
*********
21.10.2019 20:48:47
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
44.
Неграмотници
21.10.2019 20:43:20
5
7
Жалбата е с входящ номер
43.
До 40
21.10.2019 20:41:25
12
8
Селски цървули стига сте писали лъжи , не се сещам на кое е дете е навредил Мечков , ай напиши на кое дете
42.
*********
21.10.2019 20:39:01
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
Невинен
21.10.2019 20:38:49
7
10
Кой е невинен бе , тоя завод не е бил на Стоян а на съвсем друг човек , Стоян е измамник и лъжец доказан и осъден той прави измамите .
40.
Град Бургас
21.10.2019 20:35:28
8
421
Искаме Кюфтето и Мечков в затвора! Искаме спокоен град за децата ни!Омръзнаха ни вече подобни хора и селските им изпълнения!
39.
Mechkov
21.10.2019 20:33:56
8
7
Само дето Мечков го няма от една година и не живее в Бургас
38.
Jalba ama fal6iva
21.10.2019 20:32:13
4
8
Eeee ama vie pak stra6ni istoriiki si izmislihte. 4ak "jalbi" ot bratov4ed mu, nai-blizkiq mu 4ovek... Nikoi ne se vryzva na tazi glupost
37.
Милен до 31
21.10.2019 20:30:13
1
2
Казвам се Милен Георгиев,ако е важно.Вникни в съдържанието,ако ти е възможно.
36.
666
21.10.2019 20:28:51
4
133
Браво на Стоян Колев, най накрая някой пропя срещу тия говеда! Познавам много хора, които си изпатиха от тях!
35.
Смешник
21.10.2019 20:27:06
7
123
Кюфтенце смешно докъде стигнахте с филмчетата си! Да изгниете дано в затвора този път!
34.
Айтос
21.10.2019 20:25:55
4
137
Стоян Колев е добър човек. Всеки е правил грешки, но никой няма да повярва на тази простотия с жалбата. Всички знаем как Мечков му взе завода, както и колко други хора е изгърбил!
33.
Selqni lyjlivi
21.10.2019 20:23:49
7
149
Vyh tva me4kov i kompaniq sa izmislili pak stra6ni shemi. Abee myr6i dolni vsi4ki znaqt 4e ste vinovni. Sigurno sami si pi6ete komentarite, za6toto v celiq grad nqma 1 4ovek koito da vqrva 4e ste nevinni. Vie ste bolni mozyci, gnusni "mafioti"
32.
До 30
21.10.2019 20:23:42
9
4
Само да не се окаже че Стоян е заплашил Братовчет си
31.
Do 28
21.10.2019 20:22:20
3
5
Ти петя ли се казваш
30.
Каква глупост!!!
21.10.2019 20:21:11
4
20
Хахаха. Мале Мале какви глупости. То тази жалба е някаква пародия. Той споделил само на братовчед си, защото му бил най-близкият човек... И братовчед му понеже са си най-близки решил да отиде да го предаде на полицията. Хахаха. Интересно сега какво ще излезе.... Дали Мечков е заплашил братовчеда и семейството му (както най-обича да прави) или просто жалбата е нередовна!?!?!?!
29.
Зюмбюлка
21.10.2019 20:16:19
6
133
Драпаше докато беше в общината, с помощта на дпс да не допуснат големи вериги супермаркети - колко милиона(става въпрос за монополните надценки) изгубиха и губят айтозлии и даже руенска община??
28.
...
21.10.2019 20:12:14
5
180
Николай Мечков е човек,създаден от болната система в посткомунистическите държави.Мутра,доносник,човек,който е наранил много невинни хора,човек водещ изцяло паразитен начин на живот.Като него са доста в БГ.Този хубостник единственото читава нещо с което се е занимавал е производството на хляб,бизнес който присвои силово от Стоян Колев.И със силови методи наложи хляба,сплаши конкуренцията и т.н.Тези методи вървят само в селския Бургас.Да отиде в София тази помия и да се опита да плаши конкурентите.Бойко много изгря Калоянов.Отдавна трябваше външен човек.Ушенцата да спрат да си разиграват курорта конче.
27.
Хахаха
21.10.2019 20:09:12
5
22
Почти всички коментари са написани от един и същ човек...
26.
Печков
21.10.2019 20:05:07
7
62
Аз съм невинен, моите хомобандити също. Ние сме хомобанда.
25.
Пламен
21.10.2019 20:01:47
5
13
Само информативно питам,без да вземам отношение,кой лежи в затвора заради Стоян Колев?Чета в доста коментари,че невинни хора лежат в затвора заради Стоян,кажете кои са тези индивиди.
24.
Господ
21.10.2019 20:01:29
9
9
До къде е стигнал тоя Стоян бе , колко да е гнусен и пропаднал , цял живот се занимава с такива лъжи и схеми ама да инсценира отвличане , това е ужасно долнопробно
23.
Изумена
21.10.2019 19:59:31
10
8
Стоян Колев,вие сте много жалък човек и всички ви знаят като нечестен,,бизнесмен”но да стигнете до такива лъжи,за да оправдавате гнусните си постъпки и измами,то пък какво толкова чудно за един измамник и убиец.Само те разбирам има ли още хора, които ви вярват
22.
Верно ли
21.10.2019 19:57:42
8
8
Тоя има три убийста и измами за милиони
21.
Станимир
21.10.2019 19:56:43
6
10
Станимире замисли се заради вас колко момчета лежат в затвора и колко хора страдат около тях, имат семейства, деца, родители, близки, приятели
20.
Mirishe
21.10.2019 19:56:05
7
8
Na neshto mnogo skalapeno. Toq stoqn e qvno s psihi4esko zabolqvane
19.
Ужас
21.10.2019 19:52:36
7
10
Представям си още колко неща ще излязат покрай това задържане. Тогава ще стане интересно. Стояне всичко лъсва рано или късно
18.
Пропаднал
21.10.2019 19:52:35
7
5
Ай стига бе , малиии тамън да беше станала тая работа
17.
Ми сега
21.10.2019 19:48:51
8
7
Как може , тоя Стоян филмар това е болен мозък
16.
Печков
21.10.2019 19:48:23
3
14
Ае стига сте ни занимавали с тея утайки ве флегман. То стана като сапунена опера вече
15.
Стоян колев
21.10.2019 19:48:23
8
10
Аз съм жалка миризлива твар. Безгръбначна амеба, която живее от лъжи, схеми и измами
14.
М
21.10.2019 19:47:41
8
331
Кюфте стягай коланите Клечков ще ти стани анонимка тяхната банда най ги бива в това
13.
Хм.....
21.10.2019 19:47:25
6
10
Как е написал жалба, пък сега незнаел за кво става дума!
12.
Aitos
21.10.2019 19:45:56
7
184
Знай че господ гледа , не се притеснявай , браво за това което си направил защото невинни хора лежат по затворите
11.
Maleee
21.10.2019 19:43:02
3
10
Ai stiga be teq holivydski scenarii sa napraili
10.
Съвест
21.10.2019 19:42:05
7
9
Истината, тоя Станимир да си каже истината що лъже сега
9.
До Станимир
21.10.2019 19:41:52
10
13
Не се страхувай момче, това е истината за този долняр! Той живее за да прави мръсотии на хората! Може ли толкова момчета да лежат по затворите заради тая мижитурка Стоян Колев! До къде му стига болния мозък, само и само да прави кал на хората, щел да инсцинира отвличането си!
Станимир, нека правдата да възтържествува, време е братовчед ти да лежи в затвора и да изтърпи наказанието си за всички беди които е причинил на хората!
8.
Страх
21.10.2019 19:40:06
10
12
Момчето трябва да се гордее с постъпката си. Това е достойно. Заради тоя хората лежът по арестите
7.
Колевиии
21.10.2019 19:38:21
9
12
Как не ви е срам мръсни долни говеда Колеви, източихте милиони държавата, убихте хора и това не ви стига ами сега продължавате човешки животи да унищожавате.
6.
Edin chovek
21.10.2019 19:38:20
7
14
Как може такова нещо
5.
Ай стига
21.10.2019 19:35:05
10
13
Ся момчето го е страх да си каже истината
4.
Долен плъх
21.10.2019 19:25:01
12
15
Тоя Стоян, тоя болен мозък не спря с филмите и лъжите си. Как е възможно хората да му вярват. Жалка болна утрепка до къде му стига фантазията на тоя нещастник мръсен.
3.
Страх
21.10.2019 19:19:38
11
19
Не се страхувай момче
2.
Истината
21.10.2019 19:18:30
14
16
Момче , кажи си истината ме хора лежат в затвор заради Стоян и тъпотиите му
1.
А ся де
21.10.2019 19:17:15
14
17
Ко прайм ся , естествено че ще отрече момчето го е страх , за тъпотиите на Стоян
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори