×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромен скандал! Мечков изнудвал фалиралия Стоян Колев от Айтос, възможно ли е затворникът Толупа да е член на ОПГ-то?


Огромен скандал! Мечков изнудвал фалиралия Стоян Колев от Айтос, възможно ли е затворникът Толупа да е член на ОПГ-то?
В Бургаския окръжен съд лъсна основният свидетел на Спецпрокуратурата срещу Мечков - Стоян Колев от Айтос (в ляво)
Тема в развитие
Неприятен обрат в съда за Петър Биберов Прокурор поема Стоян Колев от Айтос, набедил е невинен бизнесмен в опит за убийство  МВР приключи разследване на опит за убийство на фалирал бизнесмен в Айтос Съдът реши: Биберов остава под стража, Йордан Ганев излиза срещу 30 бона гаранция Съдът пак остави Николай Мечков под стража Пуснати на свобода след обвиненията за рекет в Бургас се връщат в ареста Сигнал в МВР: Братовчед ми Стоян Колев има идея да инсценира, че е отвлечен от Николай Мечков (факсимиле) С какво разполага прокуратурата срещу новата „група за рекет“ в Бургас Два дни след ареста: Съдът пусна на свобода половината от новата бургаска „банда за рекет“ „3 в 1” досъдебни производства в 20 тома срещу групата за рекет от Бургас създадоха „невъобразим хаос” в съда Шестима обвинени в ОПГ след арестите в Бургас, спецпрокуратурата ги иска в ареста Огромен скандал! Мечков изнудвал фалиралия Стоян Колев от Айтос, възможно ли е затворникът Толупа да е член на ОПГ-то? Нова банда от стари кримки изнудвала крупни бизнесмени в Бургас и околните села 10 души са арестувани при спецакцията срещу групата за изнудвания в Бургас Извънредно! Арестуваха и Петър Биберов, спецпрокуратурата повдига обвинение за рекет и изнудване Бургас под полицейска блокада! Вървят масови арести, първи е прибран шефът на VTA Николай Мечков Съдебен изпълнител продава мелничния комплекс в Айтос на бизнесмена Стоян Колев Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Собственикът на хлебозавода в Айтос Стоян Колев е в неизвестност, работниците му са в паника
виж още
скрий
15 Октомври 2019, Вторник, 16:10 ч.
Автор: Флагман.Бг

Вчерашните арести в Бургас били следствие от показания на двама души - бургазлия и айтозлия, според местния ъндърграунд 

Спецпрокуратурата и ГДБОП, които към момента дават пресконференция в столицата, е възможно да изпаднат в неловка ситуация около случващото се със задържаните в Бургас вчера десетина души, които бяха квалифицирани като участници в ОПГ. Паралелно с брифинга от София, в Бургас тече съдебно заседание в Окръжния съд, от което излизат данни за друго компроментирано в бизнеса лице. По данни на Флагман.бг арестите вчера в Бургас са били предизвикани след показания именно на това лице, както и на бургазлия, твърдящ, че тежко е пострадал от действия на Петър Биберов -Кюфтето. По думите на прокурор Милева от столицата, бургаското ОПГ имало и член, осъден за двойно убийство чрез взрив на автомобил, изтърпяващ доживотна присъда в Старозагорския затвор. Той давал разпореждания от килията си чрез приложение на мобилен телефон - кои бизнесмени в бургаско да бъдат рекетирани.

Представители на подземния свят в Бургас разпознаха в старозагорския затворник Стоян Димитров Толупа. С голямо уточнение, че той е осъден за взрива през 2001 г., в който в Несебър загинаха не двама, а трима. Това са съпругата на Митьо Очите - Тянка, брат й Славчо Дерелиев и гардът им Николай Бъчваров-Бъчито. Местният ъндърграунд коментира, че Толупа не поддържа толкова топла връзка с Мечков, като се изключи едно единствено свиждане в затвора през миналата година. Още по-малко Толупа имал подобен контакт със Златко Кънев и Петър Биберов. Анализирайки картината от вчера до днес в Бургас, криминогените се съмняват в ефективността на вчерашната акцията и сериозността на казаното в провеждащия се днес брифинг в столицата. "От това не може да излезе материал, годен за сформиране на ОПГ, изискващо поне трима души. Останалите седем са дребни риби", казва представител от тези среди пред Флагман.

Освен Стоян Колев, друг, известен като свидетел на Спецпрокуратурата по това дело, бил човек от Бургас, който обаче не е бизнесмен и на когото не можело да се има голямо доверие.

По данни на Флагман сред свидетелите срещу ОПГ-то бил сериозен хотелиер от Несебър, чиито показания били ценни за разследването.

Вижте какво се случи в Бургаския окръжен съд днес:

Бизнесменът и ръководител на охранителната фирма "VTA" Николай Мечков, който беше задържан при специализирана полицейска операция в Бургас вчера, е изнудвал, заплашвал и пребил бившия политически лидер и собственик на хлебозавод от Айтос - Стоян Колев. Това стана ясно току-що, по време на съдебно заседание в Бургаския окръжен съд. Стоян Колев е прехвърлил акциите на предприятието за производство на хляб на бодигард, работещ във фирма на Николай Мечков.

Бургаският окръжен съд днес призна за виновен Стоян Колев за неплащането на данъчни задължения в размер на 346 хиляди лева чрез извършване на сделки със свързани лица. Доказано бе, че той е подал пред нотариус неистински данъчни декларации, в които е посочил ,че няма неплатени данъци, а като собственик на хлебозавода в Айтос не е обявил фалит, след като е изпаднал в неплатежоспособност.

Експолитикът и бизнесмен Стоян Колев в престъпна схема! Прехвърля имоти фиктивно, за да не плати близо половин млн. лв. данъци

Стоян Колев бе осъден условно на 2.8 месеца лишаване от свобода с 5-годишен изпитателен срок. В съдебната зала подсъдимият е заявил, че е станал жертва на брутално престъпление, за което той е подал сигнал до ГДБОП и това е основната причина за неплатените от него данъчни задължения.

Осъденият за убийство на пътя Стоян Колев спипан отново зад волана. Заплашен ли е от затвор?

"Надявам се да има възмездие. Това престъпление не е само финансово, но и кражба на предприятие и неплащане към мен на определените задължения, които предприятията имат. Причината е, че съм отпуснал повече от 700 000 на тези предприятия, които бяха откраднати и тези средства бяха предназначени, за да си платя тези задължения. Но хората откраднаха тези бизнеси по изключително брутален начин от мен, включително побой, включително тормоз над семейството. Става въпрос за хлебозавода и за фирма VTA и Николай Мечков." Това е цитат от репортер на БНР от съдебната зала. 

Припомняме, че 10 души, сред които и собственикът на охранителна фирма VTA Николай Мечков бяха задържани при акция на ГДБОП и бургаската полиция вчера. Мечков ще бъде привлечен като обвиняем за ръководител на организирана престъпна група за изнудване чрез заплахи и физически натиск.

 


В категории: Крими


84
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
84
Коментара по темата
84.
*********
29.04.2020 20:00:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
83.
Машанката
20.10.2019 23:35:53
1
1
Написах ти името във фб и ми изкочи някакъв мангал
Идват избори не мога да закачам избирателите
82.
До 81
19.10.2019 10:55:09
0
0
ЕЙ ИЗТРЪПНАЛ казах ти пиши ми във фб от лазур съм ще ти скачам на наркоманската глава кенеф смешен недей пиши тука ами ми пиши в фб насран или само пред тела си мъж
81.
Maшунката
19.10.2019 07:40:04
1
1
Кой Димитър Стойков бе едно джудже от меден рудник с татус на гърба ли?дето живее с идеята че е мутра още това ти ли си?
80.
Vlado
18.10.2019 14:26:25
1
1
Sega moje da vzemete license na oxranitelnata firma
79.
До 77
18.10.2019 00:19:32
0
1
Добре дай се видим dimitur stoikov се пиша , пиши ми във фб паляк да разрешим казуса.
78.
!:
17.10.2019 23:37:33
1
12
Абе, само аз ли знам, че Мечков е просто представител на VTA, а шефовете са едни софиянци, някои от тях сървайвъри. Айде малко по-сериозно, че Мечков го изкарахте страшна фигура.
77.
Ma6inkata
17.10.2019 17:46:54
1
1
Можеш меката глава да ми я надървиш
76.
pgffff
17.10.2019 13:47:12
3
1
този другия комик с ай- пи - тататтатаа ахахаххахаахахахахахаха
75.
Еи машинката
17.10.2019 13:06:45
0
2
Ще ти направя главата като витрина ГЛУПАК
74.
Джаро
17.10.2019 13:05:15
0
2
Тва да пишеш коментар и да се представяш за някой все едно си безгръбначно те дори си имат свой живот, има много измет в Бургас да ва еба и наркоманите смешни омаре стига си писал коментари отивай да биеш чикий ПАЛЯР!!!!!
73.
Ma6inkata
17.10.2019 12:56:53
2
1
Djaro shushlqk vurni vitrinite
72.
Тук са айпитата
17.10.2019 12:52:18
0
6
на Джубрилов и лимонката му. Що така бе Любене избухваш срещу задържаните?! Голяма радост нещо те е обзела
71.
12345
17.10.2019 12:12:40
0
4
Flagman, iztriite gi tezi maloumni komentari da ne spite?
70.
Ненормален
17.10.2019 09:46:16
0
4
Явно тука двама или трима само си пишат.Защо си пишете кой колко е грозен да не сте жени бе?За мъже мисля че други работи са важни а не колко са хубави.Стоян няма кво да говорим за него,той вече е бит и утрепан от бизнеса,дано поне в личен план му върви защото и там не беше много ок като няма пари.Ако мислите че втория му брак е защото е много хубав или голям любовник доста ще се посмеем ама времето ще покаже.Гадното е че държавата ни пак стана мутренска и манафска -щом звънят и изнудват хора , палят и си веят коня както си искат разни келеши ами хубаво е да ги прибират .Не може плажовете ни да са всички на мутрите,да не можеш да отидеш на дискотека без да ти набутат 5-6 човека поне нещо което дори не искаш.Айде всеки да си гледа работата а не да гледа да открадне и завлече нещо от някого ей така.Айтоския хлебозавод мисля че сега е много по-добре финансово отпреди.Ама като си взел нещо без пари и трябва само да го стабилизираш е по-лесно.Стоянчо да си хваща гъза и да побачка малко,щото много му стана с леженето и краденето.Да поработи и си направи нещо за което сам да се поблъска а не да му е подарено от бат Ружди, Ивелинчо или Коцето...Айде
69.
Пръчков
16.10.2019 21:20:00
5
14
Мечков ли си къв си много ск бил грозен бе колега и ти като Златко Кънев уникално грозни сте се събрали хахахахахаха ай ся Злати бизнесмена айтошки ко стана е каде е тихчо малкия мозък гошо май ви оправи пак а палячо тихчо пак му дай само да пише коментари к да се излага този блатен червей
68.
Gapaca
16.10.2019 18:13:02
2
0
Zdraveite dobri horica nqkoi da predlaga nqkav bach kvoto i da bilo to az za nishto ne stavam de ama pone da sam lakei na nqkoi inak prujina shta izsipq halka samo da ta vidq
67.
Djaro
16.10.2019 18:10:16
1
1
mnoo praznq v bsto i tapata koka kola nikav lev ne davaha dobre che sa mahnah sq sam si v holandjata bachker chukens si ima qko i moga da si pozvolq da dam na nqkoi 2-3 cigari a ne da skripeq
66.
Tony McGregor
16.10.2019 18:05:58
1
0
toz pak ave ei ti nomer 65 ko pishesh ve az tapiq gapac go izsipah i onq narkoman ivan nikolov i nego shtqh da go izsipq ama ne posmq da mi vleze jenata nqkoi da ima bobons che inak trqq da hriptq 5 lea ot nashte
65.
Na maneja
16.10.2019 18:03:15
1
0
ebal sam ti ubitoto bs mahnah sa nqq kvo poveche da sa prai tuka samo na tapiq kafez izdegustirali raoti da gledam shtrac i tapiq prujis ai ebete sa
64.
Mnoo lija
16.10.2019 17:45:17
0
0
samo iskam da vi kaja che mnoooo lija sir lick a lot manchyyyyyyyy aishyyyyyy
63.
Bai Fas
16.10.2019 16:09:06
0
7
me4ka kufte na koi mu dreme za vas ve q malko ot malko a pak vii flagman ste palni draska4i ko na zanimavati s tez pumiqri e ai sikish poveche nqma vlizam v toq ubit ot boi sait bahti tapnqta pokriam sa
62.
Mantutu
16.10.2019 15:32:01
2
9
Hah taz jena Mechkov li e auauauau shte go garbq navsqkade. A na mlqkoto i rusnaka moga da im kaja da si go nahakat
61.
Цял Бургас
16.10.2019 14:21:27
4
9
Ги знае тези утрепки и къде им е мястото, да въртят дълбоки бибитки на мангалите
60.
pfff
16.10.2019 13:41:12
4
5
jini
59.
4afkata
16.10.2019 13:00:23
4
13
Me4kov malko na malkiq kartov mi prilicha
58.
Gamuka
16.10.2019 11:54:19
3
12
Slushaite kvo ve halki ubiti, vsichki znaem che Mechkov i Kiufteto sa maznite utrepki, koito trqbva ne da lejat a da badat biti, ebani i razrevani! Mnogo hora sa stradali ot tqh i e kraino vreme da badat prateni v pangoto! A pak Tolupa toz kloshar ubit dano si izgnie tam

P.S. Sega kato se saberat s Tolupa, Mechkov i Kiufteto v pangoto shte moje da si pravqt svetata troica xixixixi
57.
Стоян Колев
16.10.2019 01:30:48
6
26
Тежки нокаути! женИ !
56.
Хазелнутс
16.10.2019 01:20:41
5
15
Тулупа ги е предал,той едно време така направи и с другите.Странно е Мечков защо се е хванал с него.Аз мисля че Тулупа поръчва от вътре за да си одмащава за едно време
55.
До 52
16.10.2019 01:06:27
1
11
Андрейка денелак нисък ти ли си злобен гном дебелогъз и зимислен!аре да те видя кои си и какво ще хапна малка женичка на майка ти и хареса на теб ще ти стигне ли!
54.
До 52
16.10.2019 01:03:31
3
8
Дилър е на майка ти синът тъпанар измислен!аре да видим какво ще хапна аз също имам семейство а ти що го защитаваш да не ти го е потопил в чоко точката!лапач!!!аре да видя кво ще хапна бе мафиот ли си къв си смешник чакам!!!
Шибаняк дилър съм бил.
53.
Да видим
16.10.2019 01:02:44
4
27
Да видим сега дали ще им потърсят сметка и за това, че запалиха колата на шефа на затвора. Всички знаят, че Толупа даде поръчка на Кюфтето, а той прати Дъндито да му запали колата. Той Кюфтето къде ли не се похвали сам, както и че запали апартамента на журналиста! Мислеше се за недосегаем кюфтенцето, като съседът му е една мърша Бопаджия продажен, където си правят барбекюта и си пият заедно. Добре че дойдоха хората от София да свършат работа и да ги приберат най-накрая!
52.
До44
15.10.2019 23:55:59
13
6
Ами спри да шмъркаш пико и пушиш трева и няма да си толкова злобен комплексар. Нали знаеш че ще хапнеш К. РА от тези наркотици и ще се окаже че си много по-долен от тези като Мечков, които имат бизнес, семейство и нещо насреща. А ти ще си останеш наркошмайзер и дилър.
51.
antimafia
15.10.2019 23:47:47
2
9
predlagam sega kato pusnat mechkov da pochnem da go iznudvame))
50.
antimafia
15.10.2019 23:43:59
2
13
mechkov prilicha na kuka moje zatva da e minaval metara ama sega mu nabiha kuchkite puk toz kiftetu mn prost ko vika na reporterkata ot nova drupni se shte te blusne kolata kva kola we tapak she vlizash v pandelata a za reporterkata i kolata mislish izvednuj neshto mnogo se zagriji za horata kato si pri kukite mai si po krotak i ot kotence!
49.
777
15.10.2019 23:43:17
1
19
Eeee dano Pone tozi pyt si poluchat zaslujeneto kuchetata umreli. Siguren sym che celiqt grad shte e mnogo dovolen, ako poveche ne im vidim izkrivenite fizionomii
48.
Митко Несебър
15.10.2019 23:39:57
4
10
Да ми ядете торбичката
47.
Aman
15.10.2019 23:15:12
8
14
Aman ot komichni gangsteri. Stoqn Kolev e pich. Dano vsichko se naredi pri nego, a tiq nai nakraq da gi v karat v zatvora
46.
Хаха
15.10.2019 23:12:31
2
15
Хаха. Тия как са могли да му се вържат на Толупа. Те че са прости, прости са,Ама чак толкова... Едно време така набута Рибов и Кероп с доживотни. Сега и тия ще успее да ги вкара в затвора,дето сума ти време им се разминаваше
45.
333
15.10.2019 22:57:03
19
10
Poznaite ot tripati koi naredi kiufteto mechko i tolupa xaxaxa zapocjva s bukvata M. I nosi torbichka za laina xaxax
44.
Росен
15.10.2019 22:24:40
8
37
Мечков гад подла как спиш бе,изнудвач рекетьор тука хората те наричат с с всякакви имена,ме стига,че си мърша престъпна ами и мутрее наглее гледа лошо на всички такива като теб в Бургас от нашето и вашето поколение ще ви минат хубавите години по-затвори и арести ЩО щото сте мутри на заем СМЕШНИК изпляскан,ще останат мафиоти които са хитри не щавят хората за дребни стИнки а имат и като загазят вадят от голямото каше,не вземат G-класи охрани олигофрен показен на мен нищо не си ми направил,аз съм честно момче но адски много ми омръзна от такива селяни под прикритие да мутреят,всички думи колко смешно изглеждаш като се стягаш И се опитваш да гледаш лошо ще са меко казани за теб,хем си прост хем си показен и си грозник ай вземи си ся тиняк,пари имал хитър бил!!!!виж го лайфа легализира се живее си тихо кротко не мутрее от сутрин до вечер,хитро момче А такива жалкари като теб и бригадата ти ще висите по-арестите черав измислен,имаше един Андрей с вашата бригада едно правенце тои пък как мутрееше та се нетраеше!!!!!
Къде сте сега в блатото колкото повече мърдате толкова повече се затъва говняр.МНОГО СИ МИ БИЛ ПРОТИВЕН ТИ ЦЯЛ ЖИВОТ НЕЩАСТНИК!
43.
Айтозлия
15.10.2019 21:55:16
12
22
Бизнесмена е Стоян а другия свидетел е Гошо наглия и цялата история е скалъпена
42.
Глупости
15.10.2019 20:56:30
4
18
Стоянчо го прекараха местните айтоски -селски бекове ,които са на път да влязат в ОБС и да крадат с двете шепи ,като за последно.Стоянчо е хубав човек ,айтозлии са шибани използвачи.
41.
Супер противни
15.10.2019 20:51:04
1
24
И аз знам че като седнат някъде за 5 лева се циганят яко. Иначе чупят стойки и се вживяват на гангстери и е факт, че изнудват хората. Всички в Бургас знаят що за стока са. Много противно типове. Ама 100 процента са доносници щом все им се разминаваше. Дано този път си получат заслуженото
40.
Ало МВР-то
15.10.2019 20:38:10
1
11
Полицията в Несебър да не се правят на ущипани!!!Всички говорят за сагата с Огито инвалида и си трайкат
39.
Male male
15.10.2019 20:25:42
3
26
Maleeee tova na snimkata ot dqsno Li e Mechkov? Mnogo e grozen toq. Super gnusen i ehiden chervei!
38.
Оф
15.10.2019 20:15:07
5
31
То бизнесът на Мечков е една кирлива охранителна фирма, дето никой не я взима насериозно и един хлебозавода, където не стига, че изнуди човека да му го вземе, ами изнудва и хората да купуват от него. 1000 пъти ги хванаха с Кюфтето в батаците, полицаите го знаят и че Кюфтето запали апартамента на журналиста и за още хиляда неща. Ама тази хомобанда най-обича да доносночи и да стават свидетели по дела и все си затваряха очите за тях.... Ама няма да е все така!
37.
in god we trust
15.10.2019 20:12:08
5
25
mechkov vijte go na kakvo prilicha kak moje tova momchence da iznudva nqkoi na men toq ako mi kaje neshto na vupreki takiva me4ki she zeme 4e bedna mu e fantaziata prilicha mi na dobro dete ot detckata gradina!))po princip samo ot policiata trqbva da imate respekt zashtoto tam rabotqt hubavi i dobri hora otzivchivi gotovi da pomognat na vseki edin v beda a mutrite trq da gi ma4kate pri vsqka edna vuzmojnost!) takava e koncepciata za hubav jivot))
36.
Дидо
15.10.2019 19:46:52
2
16
На кого е любовница въпросната Стела ?
35.
Дв
15.10.2019 19:46:46
4
13
Началника на криминална след тази акция ще направи лъвски скок на нова по-висока длъжност в ГДБОП
34.
делта до 33
15.10.2019 19:25:10
2
11
Остави реката да ти донесе истината....ще видиш.
33.
Мечков нагласен?
15.10.2019 19:23:32
5
29
За кой път е нагласен? Ами той има 20 дела и много затвор. Защо не нагласиха друг, уш да му вземат бизнеса? Той не е от най-големите бизнесмени, та чак да искат да му вземат бизнеса. Само в Бургас има хора с бизнес 100 пъти по-мащабен и печеливш от неговия.
32.
сотиров
15.10.2019 19:13:03
14
21
Абе Бойко Борисов не беше ли казал за новия шеф на МВР Бургас че е направил супер глупава акция едно време?

И какво очаквате от този човек? Супер глупава акция...Мечков е нагласен от някакъв пропаднал тип с дългове и дела, сигурно са му обещали нещо. И ми прави впечатление...за и тези на пресконференцията говорят за охранителния бизнес. Явно на някой в София много му се иска Мечков да го няма в Бургас и да дойде с неговата си фирма от софия по морето...толкова сте прозрачни.
31.
naglasen
15.10.2019 19:06:58
18
19
Мечков е нагласен...
Ще се опитат да му вземат бизнеса, само че ще скочан в стената.
30.
До Неграмотните.....!
15.10.2019 19:02:33
20
46
Четейки малоумни коментари, искам да се опитам да въведа малко фактология и ще оставя на драгия читател да прецени къде всъщност е истината! 1. Стоян Колев, човека който фалира завода за хляб в Айтос още в периода 2012-2014 и за това има присъда от днес и изведнъж сега през 2019 той се сеща, че има един завод, който си иска, но всъщност той не бил негов, а на братовчеда Евгени! Какво общо има Мечков, не е ясно? 2. Стоян Колев, който има убийство на двама човека и остана безнаказан за това! 3. Стоян Колев, който има присъда във Франция за източване на кредитни карти и ходи да се разписва всеки месец за да не го приберат там! 4. Стоян Колев, който дълго време търсеше жертви на които да прехвърли фалиралия си завод за да се отърве от задължение с шест цифрени суми! Стоян Колев, който с месеци не плащаше заплати на работници и задължения към доставчици! 5. За същия Стоян Колев ли говорим, който за да се отърве от полицията отиде да дава показания срещу Мечков! Няма ли кой да види, че този човек е действителния престъпник и че неговото място е зад решетките и то за дълго време, след всички тези престъпления и присъди!
29.
Мечков
15.10.2019 18:54:34
3
24
Оставете хомобандата ми на мира.
28.
Мечков
15.10.2019 18:54:31
1
30
Оставете хомобандата ми на мира.
27.
Млякото и Руснака
15.10.2019 18:52:29
5
30
Този Мишков ни мяса на жена. Да не взема женски хормони?
26.
Кюфтето
15.10.2019 18:52:20
2
32
Троянеца да помогне .той също е долен урод .бях му зет
25.
Мечков
15.10.2019 18:48:17
5
20
Бях дилър на Камен.еба стела.релакса я намазана с лайна
24.
До троянеца
15.10.2019 18:45:46
0
29
Ти си мазна свиня.бита карта и скоро ще усетиш истината.гърбачо на хора.дано умреш гад мръсна.
23.
Троянеца
15.10.2019 18:28:44
5
19
Мен не ме закачат макар че гърба хора наред.кеф ми е
22.
Aa
15.10.2019 17:54:34
6
40
Tolupa i mechkov sa prestupnici mnogo semeistva stradat zaradi tqh dano po dulgo ostanat zad reshetkite
21.
Димо
15.10.2019 17:52:09
5
47
А бе тоя Мечков и това Кюфте кой ги пази че толкова време си разиграват коня ? Кой ги пази бе ? Тия малоумници !
20.
То беше ясно
15.10.2019 17:48:14
7
35
Мечков е спонсор на Толупа , и втория му помага в изнудването на хора , жив пример е Айтоския хлебозавод.
19.
K
15.10.2019 17:45:37
7
44
Мисля, че е крайно време да му вземат телефона на Толупа. Да не се правят на тъпи полицаите, че не могат да го намерят. Какво е тва нещо да рекетира от затвора? Алоооо органите на реда, влезте малко в час вече
18.
Haide svidetelite v zatvora
15.10.2019 17:39:42
4
28
Tezi myr6i vsi4kite sa svideteli po dela i si pomisliha 4e sa si opekli ne6tata... Da ama ne. Dano da izgniqt v zatvora cqlata im gnusna grupi4ka.
17.
Bg
15.10.2019 17:18:37
3
37
Споко. Всяко чудо за 3 дни. Много къса памет има някой. Това с арестите на тези хора се случват периодично. И пак ще са на свобода още утре. Така е в нашата мила родина.
16.
Еее
15.10.2019 17:16:54
5
22
Паак ще е по читав от ония изтъканите от злоба, лъжи и комплекси Мечков и Кюфтето. Смятай щом до онзи мангал в затвора са опряли...
15.
ДО Polq
15.10.2019 17:11:31
14
15
ГРУДОВСКИ МИНДИЛ. НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ.
14.
ЗРЕЛИЩА И ИЗМИШЛЬОТИНИ
15.10.2019 17:05:18
21
35
На тоя пък измамник Стоян кой му се връзва. Направо да им се чудиш на полицаите.Тоя колко народ е завлякъл.
13.
Polq
15.10.2019 17:04:31
3
78
Tva kato Mechkov i kufteto drugi takiva selqni mafioti nqma. Na smetka 6 leva stoqt i si smqtat koi kvo ima da si plati za negovoto. A pyk za bakshish da ne govorim-nikoga ne mi ostavqt, oshte malko shte me nakarat az da im q platq
12.
...
15.10.2019 16:59:05
7
35
Еленооо пак ли ще го защитаваш Толупчето смешно, виж го хубаво колко струва тоя смешен дилър, убиец и рекетьор.
11.
456
15.10.2019 16:56:39
5
45
Страшни мърши! Да изгният при Толупа всичките дано!
10.
Слави
15.10.2019 16:53:27
3
72
Смятайте полицията колко е зле. Целият свят знаеше, че те са бандата за изнудвания и те забиват кирките и не можаха да ги осъдят. Че трябваше да писне поредния изгорял, че пак същата история отначало.
9.
Kraino vreme beshe
15.10.2019 16:50:45
3
26
Kraino vreme beshe da gi priberat tiq. Haide Mechkov i kompaniq pri Tolupa vytre.I Smqtai na tazi chernilka nqma da mu doide akala v glavata. Za nego trqbwa brutalna ekzekuciq!
8.
Това е най-смешното ОПГ
15.10.2019 16:48:22
17
21
с основни свидетели измамник и пиян фотограф използван от измамника.
7.
Едрев
15.10.2019 16:41:31
14
31
Мечков е дребна риба пред Колев отчето колкото поразии е направил на държавата и хората няма стигане от някъв си Мечков може от двете убииства да се започне за които не е лежал и час в затвора
6.
Димо бурназов
15.10.2019 16:37:24
5
22
Браво така трябва
5.
Burgazliika
15.10.2019 16:31:56
2
22
Tochno taka neka durjavata si vurshi rabotata toq mechkov kato iznudva i tormozi horata zaradi takiva biznesa falirva rekitiori koi znae kakvo e prichinil na horata i semeistvata im takiva maje kato mechkov kufteto i ako naistina drugiq e tozi ubiec gaden trqbva da gi nqma sred obshtestvoto
4.
Burgazliika
15.10.2019 16:31:54
4
35
Tochno taka neka durjavata si vurshi rabotata toq mechkov kato iznudva i tormozi horata zaradi takiva biznesa falirva rekitiori koi znae kakvo e prichinil na horata i semeistvata im takiva maje kato mechkov kufteto i ako naistina drugiq e tozi ubiec gaden trqbva da gi nqma sred obshtestvoto
3.
Наблюдател
15.10.2019 16:31:26
2
82
Бургас се оказа най-мутренския град! Кой ги покровителства тези малоумници? Защо, когато нямат два лева легално декларирани доходи и не плащат данъци, не ги проверяват и толерират? Толкова ли е трудно да се види, че не работи, кара хубава кола, всеки ден е на заведения.... Данъчна ревизия и конфискация и съд за укриване на доходи! Елементарно е но няма воля!
2.
123
15.10.2019 16:29:20
26
41
Точно така е! ОПГ-то е на базата на измамника от Айтос Стоян Колев и пияният фотограф Борислав който ревна след един шамар от Кюфтето. Страшен рекет и изнудване.
1.
Aa
15.10.2019 16:16:38
5
72
Яко репресия към престъпниците, и жени и роднини якоооо ги мачкайте иначе оправия няма
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори