×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума


Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума
Симеонов е категоричен, че думите му са извадени от контекста и това е политическа кампания
Тема в развитие
Вицепремиерът Симеонов се извини, парламентът отхвърли искане за изслушването му, ДПС настоява за оставка Протестът срещу Симеонов прерасна в цирк. Йоло Денев легна на жълтите павета Каракачанов е против оставката на Симеонов, който пък заяви: Не съм изрод, виждам, че децата са болни Валери Симеонов призова да се отмени контрапротестът в негова подкрепа: Не приемам формата на уличен натиск Има ли надежда за „Обединени патриоти“? „За” и „против” протестите с искане оставката на Валери Симеонов Бизнесът излиза на контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов Борисов: Няма да искам оставката на Валери Симеонов. Така са отредили българските избиратели Империята отвръща на удара: вижте за какво още се уговориха бизнесът и вицепремиерът Валери Симеонов Работодателите зад Валери Симеонов. Той: Човек не подава оставка, ако е казал истината Ръководителите на най-големите фирми у нас: Можем да изкараме 20 000 на Ларгото Започна контрапротест на инвалиди и на родители с деца-инвалиди. Вижте как разобличават „смелите майки“ Фондация на Сорос с щедри грантове за протестите на майките на деца с увреждания (ДОКУМЕНТИ) Има ли майка с 18 бунгала в Приморско, която участва в дирижирания протест срещу Валери Симеонов Работодателите искат спешна среща с Валери Симеонов утре. Възможен е и контрапротест срещу майките НФСБ: Позорно е да се използват деца с увреждания за постигане на комерсиални и политически цели! Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума Нинова и майките на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов
виж още
скрий
19 Октомври 2018, Петък, 18:30 ч.

Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките, разяснява той
Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в  пост във Фейсбук, че не се отказва от нито една своя дума по отношение на майките на деца с увреждания, казана по-рано в интервю. Той е категоричен, че думите му са извадени от контекста и това е политическа кампания.

Законът за хората с увреждания „заченат в грях”, готви огромни глоби за фирмите, ако не наемат такива лица

Отново поредна кампания, провокирана от извадена от контекст фраза на мое изказване. Този път в едно компрометирано, наскоро разобличено в манипулации и лъжи телевизионно предаване.
За всички превъзбудени, но непрочели изказването ми, медии, предоставям оригиналния текст:

„Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство, грижа за тях.“

Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките. Очевидно в случая става въпрос за политическа кампания.
Маските паднаха, в общ хор реват БСП, АТАКА, някои лидери на протеста на майките и всякакви политически маргинали.
А на всички превъзбудени по темата, искам да кажа, че в семейството си имам човек с тежка инвалидност, за когото полагам грижи, но когото никога няма да изкарам на показ, за да постигна политическа цел (сваляне на правителството).
Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума.



30
Коментара
Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
30
Коментара по темата
30.
мислещ
20.10.2018 12:48:08
5
3
Споко Валери,болшинството от хората те подкрепят !
29.
nedevbs
20.10.2018 10:58:08
3
5
Да Симеонов, истината много боли и ти ще го разбереш много болезнено на следващите избори.
28.
Гражданин
20.10.2018 10:53:16
2
4
Нека всички да покажем как свалиа правителство
27.
Татко
20.10.2018 10:37:22
3
8
"...никога няма да изкарам на показ, за да постигна политическа цел (сваляне на правителството)"
ТЕЗИ ПРОТЕСТИ НЕ СА ОТ ВЧЕРА, А СА ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ И НА НИТО ЕДИН НЕ СЕ Е ПОИСКАЛО СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО, А ВИНАГИ СЕ Е ИСКАЛО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА!!!
Но когато на човек, който е във властта капацитета му е такъв, че не може да си свърши работата, започва да мисли какво ли не, само и само да си намери оправдание да не я свърши както трябва.
26.
Наблюдател
20.10.2018 10:31:41
4
5
На мен пък ми намирисва на друго. Проблема с децата с увреждания не е от вчера и от днес. Има "деца "на по 15 20 и повече години. Защо досега тези майки не си потърсиха правата.
25.
Жалка работа
20.10.2018 10:00:50
4
7
Цялата му работа е пародия.
Акции за шума, но не и за тютюнопушенето в заведенията. Оградата по границата... Сега и това олигофренско изказване.
Как да го забравим като не можем да го запомним?
24.
Истина
20.10.2018 09:49:53
9
6
Този път им го рекна. Браво
23.
Срам
20.10.2018 09:47:06
5
7
Срам ме е, че в българия има хора, които разсъждават по този начин. В всяка една развита държава, за болните деьа се осигорява освен финансова помощ, то също и безплатно хора които да помагат в ежедневните нужди за гледането на едно такова болно дете. Гн Валери, вие имате такъв човек, но мате и финансови възможности, жена която няма финанси, трябва да работи и да гледа болно лице, как ще полага ежечасови грижи......?
Гнус ме е от всяка нагла дума, която излиза от устата ви. Срам
22.
жалък опит за манипулиране
20.10.2018 09:31:38
0
4
Защо се страхувате от одобрението или не на коментарите?
21.
dd
20.10.2018 08:29:40
7
4
Започвам все повече да го харесвам този човек!
20.
гражданин
20.10.2018 07:56:56
8
5
Евала Валерка,някой трябва да каже нещата както са си !
19.
Неа
20.10.2018 06:44:31
4
8
Тоя простак няма ли да се разкара ? Имаме нужда от хора които наистина разбират не от симуланти !
18.
*********
20.10.2018 03:13:28
4
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Дивия
20.10.2018 03:10:42
5
11
Покажете ми една държава, една !!! Където това да го каже вицепремиерът и да остане на поста си!!! Урод!!!
16.
Съседа
20.10.2018 02:32:53
8
5
Така е Валери, редовно се разминавам с теб (Зорница/Морската), докато буташ количката на близкия си човек! ...Сам, без охрана, без суета....
Бъди Здрав!
15.
Лети в облаците, Валерката
20.10.2018 01:18:26
5
9
Валерката е най-голямата издънка в това правителство. Добре че поне не бил бургазлия. варналии да му берат срама
14.
баба Мара от пазара
20.10.2018 00:17:53
7
10
Точно така е - "група кресливи жени, които спекулираха с децата си". Това е най-малкото, което може де се каже в този случай. Една от тия, няма да се поколебая да ги нарека "златотърсачки", с цялата си наглост и дебелоочие се беше изтапанила пред група журналисти и обясняваше, че при раздаването на някакви помощи в кметствата (не съм наясно с материята по помощите, затова казвам "някакави"), приравнявали нейното дете с "някакви си там пенсионери". Т.е. тая нагла жена смята, че цялото общество и е ВИНОВНО, че е родила недъгаво дете и е ДЛЪЖНО да им осигурява охолен живот до степен, която тя смята за достатъчна. И че тия "някакви си там пенсионери" са второ качество хора, спрямо нейното недъгаво дете. Не знам защо нашето общество толерира такава свинщина? Няма ли кой да им каже на тия самозабравили се "златотърсачки", че никой не е длъжен на никого за нищо. И парите, които получава (и които тя не харесва) са и дадени от обществото по хуманни съображения, за да я подпомогне, а не защото хората са и ДЛЪЖНИ С НЕЩО! ЧЕ ВСИЧКИТЕ ЛИ ОТ ТИЯ, КОИТО СЕ ТЪРКАЛЯХА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СА КРАЙНО БЕДНИ? Всичките ли живеят под наем, или в съборетини и преживяват с минимална заплата или като пенсионер с 220 лв. пенсия? Истината е че от една страна са ръчкани от някои политически партии и от друга - защо да не искарат едни пари? А това, че поне половината от тия, които се водят за някакви инвалиди, също са "златотърсачи" никой нищо не казва! Всички крещят и искат пари! Нали му хванаха цаката на Боко Кратуната? То не бяха полицаи, че надзиратели, че учители и не знам си кой още. Щом започнат да реват и Боко им запушва устата с парички. ЛУДА РАБОТА! Дотолкова луда, че наскоро приеха закон с който отпускат пари за сираците "на калпак". По равно за тоя, който си брои стотинките, и за тоя, който е наследил милиони. А обществото не реагира на свинщините. И изобщо защо се оплакваме от дупките по пътищата и останалите неуредици, като си пасуваме, когато тарикатите изяждат нашите пари!
13.
Дааа !
19.10.2018 23:54:24
9
11
Тези "майки" са ОПГ, всички в униформи, много пари за балони и плакати, организация като на Зелените рекетьори! Да се проследи пътя на финансирането им и всичко ще стане ясно! Видно е че децата са с генетични проблеми, дали от Чернобил или от ин витро на стари години, също има значение, все пак и много пари за процедури са им дали за да забременеят, но че са ОПГ на определена политическа партия, личи от космоса дори!
12.
Толя
19.10.2018 23:45:16
11
13
Аз пък му се възхищавам ,много го харесвам и като човек и като политик.
11.
Пешо
19.10.2018 22:49:28
12
12
Нагъл скатаджия.
10.
Бончо
19.10.2018 22:46:46
11
13
Тези думе не може да изрече един възпитан човек, тези думи не може да изрече един християнин.
Вън Валери от политиката ВЕДНАГА!!!
9.
Уж
19.10.2018 22:45:27
9
11
Валери ти си УЖ човек!!!
8.
демократ
19.10.2018 22:44:05
10
14
В Европа човек с такова мислене не би имал място дори в управлението на планинско село ! Тук е България и каквото и да кажеш нищо няма да се промени. Чухме и "Ало Ваньо". Видяхме после серия от инфаркти на замесените. Така, че България привидно е в ЕС а всъщност е в гЪ за на географията, И политически и морално. И все повече бити от циганите българи ще има, след като това са защитниците на българският етност !
7.
бургазлия
19.10.2018 22:19:30
9
15
Смятах да напиша това, което мисля по въпроса, но тъй като не е много похвално за г-н Симеонов и така и така ще бъде изтрито, по-добре да не го пиша, поне да си чета това.
6.
666
19.10.2018 22:13:19
14
11
Валери ти си номер 1!
5.
грък
19.10.2018 22:05:08
14
11
Валери казва истината право в очите ,обаче балъците в Бг са свикнали да ги лъжат и веднага започват да плюят.Те къде ще видят човек ,който да им говори истината в очите,балъци.
4.
Обективен
19.10.2018 22:01:39
13
11
Само Валери Симеонов работи от коалицията.Каракачанов само тупа Волен Сидеров влезе в коалицията с тайната мисъл за Евроизборите.За това са цирковете,които прави.Жал ми е за Валери,че излезе такъв наивник като прибра този мръсник след всичките неприятности,които този паричковец сътвори!
3.
Читател до 3
19.10.2018 22:01:09
4
5
Кой си ти бе ,простак ,да си чувал за свобода на словото?
Не може да манипулираш читателите и никой друг да няма право да напише своята гледна точка,ако не ти изнася истината ,се изнеси от Флагман.
2.
До 2
19.10.2018 21:57:32
7
6
Разкарай са ве, джендърче!
1.
до 1
19.10.2018 21:52:50
18
12
Живее в Бургас ,но родом е от Варненска област и за това има характер и стой зад думите си ,това не е типична черта за бургазлии .С една дума на това му се казва МЪЖ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято Партия налази Зуека в Испания Партия налази Зуека в Испания Най-изненадваща за него се оказала подкрепата на политическа партия Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Те са от маневрената бригада, като единият е с наранявания на рамото и на ребрата, съобщи  шефът на „Оперативна дейност“ в БДЖ Анатоли Атанасов
Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida"
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори