×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делото срещу бургаската ММА-банда на Илко и Карчо влезе в съда


Делото срещу бургаската ММА-банда на Илко и Карчо влезе в съда
Илко Паскалев (горе вляво) е на свобода от няколко месеца
Тема в развитие
Бургаски наркобандити пред спецсъда: Георги Карчев беше тарторът, Илко Паскалев не е виновен, Станчо - хептен След присъда за свирепата ММА наркобанда на Илко и Карчо, д-р Чорио директно от килията: Пациенти има ли? (СНИМКА) 7 от наркобандата на Илко и Карчо се признаха за виновни - 5 ще лежат в затвора Първо във Флагман.бг! Илко Паскалев от страховитата ММА банда арестуван за екшъна в „Дежа вю” И делото срещу ММА-бандата на Илко и Карчо не успя да тръгне Новогодишно парти зад решетките! Вижте как бандата от ММА бойци на Илко и Карчо посреща 2018-та в столичния арест (СНИМКИ) Делото срещу бургаската ММА-банда на Илко и Карчо влезе в съда Съдът отказа да пусне от ареста двама обвиняеми от ММА-бандата на Илко и Карчо Какво крие досието на Дългия от бруталната наркобанда на Карчо и Илко: От арести за дрога до екшън в Съдебната палата Само във Флагман.бг! Защо скриха бруталните нападения на тарторите на разбитата наркобанда Илко и Карчо Само във Флагман.бг! Арестували свидетел на Перата за „свинските опашки” с наркобандата от ММА бойци ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки) Вижте коя е MS-13: Бандата вдъхновила бургаските ММА бойци да върнат спомена за 90-те (ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Ето ги бойците от жестокото ОПГ, напомнящо на групировките от 90-те! Кой е босът над тях? Само във Флагман.бг! Ето го Филип от новата наркобанда в Бургас, у тях открили супер модерната лаборатория за дрога (СНИМКИ/ВИДЕО) Бандата от ММА бойци на Илко и Карчев използвала брутални методи за контрол на наркопазара в региона по примера на MS 13 Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Извънредно! Ченгета атакуваха Полски извор, закопчаха син на авторитетна личност
виж още
скрий
09 Декември 2017, Събота, 14:10 ч.
Автор: Флагман

Прокуратурата е внесла обвинителен акт срещу деветима


Делото срещу бургаската ММА-банда, арестувана през юни за разпространение на дрога, навлиза в съдебна фаза, научи „Флагман”.

На 4 декември спецпрокуратурата е внесла обвинителния акт за организирана престъпна група, произвеждаща и пласираща марихуана. Към момента обаче Специализираният наказателен съд не е насрочил дата за разпоредително заседание.

Припомняме, че арестуваните през юни бяха Димитър Киров, Теодор Бангеев, Георги Карчев, Георги Иванов, Илко Паскалев и Филип Чорио.
Групата е действала в периода октомври 2016 г. – юни 2017 г.


В досъдебното производство прокуратурата не отличи лидер, но все пак главни действащи лица се смята, че са Георги Карчев, който е организирал разпространението на конопа, както и Илко Паскалев – снабдявал уличните дилъри.
Филип Чорио също стана популярен с това, че произвеждал сам дрогата в уникална оранжерия в апартамент в Бургас.

По информация на „Флагман” Илко Паскалев вече е извън ареста и то от няколко месеца.
След негово искане Специализираният наказателен съд е определил домашен арест. Паскалев обаче обжалвал и това решение, след което през септември горната инстанция окончателно е отсъдила да бъде пуснат на свобода срещу парична гаранция от 6000 лв.


По наша информация в обвинителния акт прокуратурата е посочила деветима души, макар че първоначално обвиняемите бяха седмина.

Припомняме, че освен шестимата гореизброени, обвиняем бе и  Радослав Пехливанов. Той обаче беше станал и свидетел и прокуратурата го бе пуснала от ареста.
Дали сега той фигурира в обвинителния акт и кои ще са другите двама подсъдими - предстои да разберем.

В категории: Темида , Крими


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
15
Коментара по темата
15.
DO MVR
26.12.2017 02:12:10
1
0
Zasxtto ne preberete i ostanalite kopelenca Qni Dimitrov i Dimo Iliev i Ushatiq zashto te prodavat svobodno napred nazad ne rabotqt a hodqt sus po 1000lv v djoba A pitam mvr????
14.
Mmm
17.12.2017 14:53:29
0
0
Sladuri
13.
Грую до 11
12.12.2017 03:01:35
0
4
Момченценце, недей се кани на непознати коментиращи, защото не знаеш кой може да седи зад монитора. Може да е някой, който можеш да надвиеш физически, но може и да е някой, който ще те кара да заекваш, дори, когато мига. И в двата случая не ти отива - при първият, ако не успее, ще се сгушеш при приятелчетата ти в София, стига делото ти от побой да стигне до ВКС, в другият случай ще пикаеш седнал от след него случай.
12.
Isko
10.12.2017 15:21:45
1
4
В този чат само битки или недъгави полицайчета смях ще ли да бият тъпана от зад
11.
Морал
10.12.2017 15:16:45
6
2
Ако искаш да набиеш някои чакам те мутро пред билата в славейков ела да се почустваш жена щял да бие олигофрен чакам те определи час
10.
до Манол НАИВНИЯ
10.12.2017 11:00:35
2
4
ВСИЧКО Е ПРОЦЕС/УЗРЯВАНЕ/ПОДЧИНЕН НА ПОТРЕБНОСТИ–ПОТРЕБНОСТИ /В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА/моралът произтича от ЗАКОНА/И ОФОРМЯ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА–ЦИВИЛИЗОВА ИНДИВИДА В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ
9.
cenko chokov
10.12.2017 09:57:21
2
11
Te s tova se gordeqt...cqlata rabota e che ne sa qli zdrav boi
8.
м
10.12.2017 07:54:33
4
12
aide burga6kite selqnduri u pandelata
7.
*********
10.12.2017 07:47:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Славчо Жеков Ярето
10.12.2017 04:59:53
1
7
Аз съм гей.
5.
Манол
09.12.2017 23:00:58
8
23
За друго ме е яд, яд ме е че ако начупя муцурата на някой ей такъв мене ше ме съдят и щот съм просто бай здравко смелия, ще ме осъдят макар че всички запознати ще знаят че така е било редно и ще ме подкрепят...(ясно ми е и не подкрепям саморазправата и не трябва). Обаче....ревем, че няма образование, че няма морал и ценностна система у младите, че учителите нямат права да възпитават, че няма кой да работи, че всички пушат трева и взимат леки наркотици (пеимерно щото статистиката е грозна) и още и още и още......не искам да съдя тея момчета от статията, не ме интередуват персонално....по-скоро защо се стигна до това и кво няма възможност да се упражнява контрол от страна на държавата ли кво!?!? Ми да абдикираме и да се разпродаваме и всеки на някъде и тва е! И нас възпитаните и образовани хора, не ни интересува че славчо жеков ярето написал 700 пъти в коментарите на флагман че гошо от 57-ми блок примерно продавал трева която всеки втори употребява и след зрелищна акция на полицаите от n-to РУП е задържан и осъден за една трева младеж на 22 пред завършване на бакълавър или магистър с 1 или 2 езика на който едва ли не според нашия закон му се одрязват краката и се третира като рецедивист и се осакатява и после що нямало хора..... Ми ням и да има докато не се опитате да видите реалността в очите и да се замислите какво да направите! Отчета аз ше ви го напиша, нямате птоблеми и пак ше си земете хилядату лева накрая на месеца. Аре успех, аз отивам да чета книга и да мисля над въпроса как да вкарам на пазара една дтуга книга дето я няма но много хора я искат и колко ще ми струва и кой колко ще иска и да са благодатни всички онези дето им пука ако успея!
Мишки!
4.
...
09.12.2017 22:55:05
1
19
utaiki
3.
123
09.12.2017 22:43:35
1
27
Тези са новата хомобанда.
2.
мишоците ги съдят
09.12.2017 22:41:29
2
15
а ОПГ Айтос-съдия Джанкова,съдия по-вписванията Свилен Янев,адвокат Георги Габровски и бат Басри с перце ги милват!
1.
Бургас
09.12.2017 22:32:52
4
30
Жалки гнусни боклуци. На семействата си не продават но на децата на улицата да. Изроди долни. Бял ден да не видите. Всичко се връща.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София 
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори