×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа


ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа
Волен Сидеров очевидно приключи с политиката. Днес е нещо като инфлуенсър и интервюира във фейсбук трансджендъри, готви и макарони с ракия
28 Април 2024, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Формацията няма да участва на предстоящия вот

Партия "Атака", която бе неизменна част от българския парламент от 2005 до 2021 година, няма да участва на предстоящия вот. Формацията на Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа за участие в изборите и нейната регистрация беше заличена, съобщи току-що Камелия Нейкова, председател на ЦИК. 

Проверката е установила, че в подписката на „Атака“ има 2397 коректни записи и трябва да бъде заличена и за двата вида избори. Партията не е обжалвала решението, а срокът вече е изтекъл.

Това всъщност е първа крачка по окончателното заличаване на формацията, която стопи драматично подкрепата си. На последните парламентарни избори, в коалиция с русофилите, получи едва 10 хил. гласа.

"Атака" стартира като проект на ТВ СКАТ през 2005 година и предизвика фурор на изборите за 40-о НС, спечелвайки 8 % от гласовете. Партията бе добре представена и в Бургас, но още в първите години Волен Сидеров реши да осребри патриотизма и това доведе до бързо отцепване на част от актива на партията. 

Недоволните от "Атака" създадоха друга формация - НФСБ, но въпреки това партията на Волен Сидеров успяваше да намери обществено болезнена тема, която да яхне преди всеки вот и да си осигури присъствие в парламента. През 2013 година Волен Сидеров бе "златният пръст", осигурил подкрепа за кабинета на Пламен Орешарски, през 2017 година "Атака" бе част от "Обединени патриоти" и участва в третото правителство на Бойко Борисов. 

Заради това, че Волен Сидеров създаваше редица скандали той бе посъветван да се оттегли като общински съветник в Столичния общински съвет през 2019 година, където спокойно си изкара последните четири години. В този период от партията му не остана почти нищо, а Волен продължава със странните изяви в социалните мрежи - като интервюиращ силиконки и трансджендър и готвач, който приготвя макарони с ракия. 

Той е звезда в тик-ток, но по-скоро в негативния смисъл на думата, тъй като е вземан на подвид от тийнейджърите.


В категории: Политика


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
11
Коментара по темата
11.
Болен Посерков
28.04.2024 22:33:47
0
4
10 милиона евро които взе за златния пръст през 2013 година от ДПС свършиха. Нормално 10 години купон сега тихо.
Вървят парите не са за вечността, хи хи хи….
10.
партия ИЗРАЖДАНЕ
28.04.2024 21:23:36
1
4
ВГЪЗРАЖДАНИ и костя ги чака същата съдба
9.
Много сте зле с българския! Какъв език говорите?
28.04.2024 21:21:30
0
8
Той е звезда в тик-ток, но по-скоро в негативния смисъл на думата, тъй като е вземан на подвид от тийнейджърите.

Фкагман, как така е вземан "на подвид"?
Да не е "на подбив"? Хохохо
Много сте зле с изказа!
8.
Пусть всегда будет Солнце
28.04.2024 20:25:05
2
4
Копеикйн среща Вален:
Бяла Златке где така
Волен:Отивам в х-л Берлин ШИШИ да доя
Копейкин:Шиши мой лев да пръска
Волен:Еми КОЙ е момче от ДС сой
има той Московска връзка ,е малко яде бой
но пък кинти много в брой
Копейкин:Дедо му на Шиши е ДС Видин
за говарещи майчин език е той невидим
Волен:Коце аре чао бай бай бързам чи Шиши ши оди у Дубай
месец май
и знай
Атака Победа,Атака Победа
с нами Путину и Митрофанова
7.
Тончо
28.04.2024 19:47:41
1
11
" Той е звезда в тик-ток, но по-скоро в негативния смисъл на думата, тъй като е вземан на подвид от тийнейджърите."
Ко каза? Ко?
6.
!!!
28.04.2024 18:53:08
0
13
битките на волен вече са в тик-ток...ебати кретена
5.
Копейкин го очаква същата съдба
28.04.2024 18:41:02
1
12
Скоро
4.
Същата
28.04.2024 16:46:59
6
24
Съдбата на партия Израждане
3.
До 1
28.04.2024 16:44:45
12
31
Абе тъпа пипетке, кого лъжеш, 4 години чегъртахте ГЕРБ за да си назначите роднини, приятели и метреси като калинки-стръвници, после пак ГЕРБ ви е виновен!
Сигурно Бойко е фалшифицирал документите за Корал на Парапетко от Парапетката?!?
Пътници сте, Ники ще пътува в компания с Киро,Кокорко,Лена и останалата крадлива, корумпирана компания, но не по света а към панделата!
2.
Митьо Ушите
28.04.2024 16:40:35
5
12
Вжлев шапка на тояга боли го оная работа за политикатя.
За да изберат за министър човека на Пеевски - Емил Караникалов от квота "АТАКА"и после Емил да ЗАТВОРИ завод "Дунарит" който пращаще оръжия на Украйна с-у Москва .Русия нареди на бушона Делян Пеевски да му даде на Волен 20 МИЛИОНА лева да са почерпи да храни младата булка да води Волен младши на Руско училище и да са прай ня бохим художник в широкия апартамент 280 м2 в НАЙ-скъпия софийски кв.Доктарската градинка дето м2 жилище стигна до 7800 €-8200 € за 1 м2
1.
Хитрия Бойко
28.04.2024 16:18:40
46
34
Имам хиляди калинки в администрацията. Те са ми сигурния електорат. В Бургас също е така. Цели фамилии са в общината и общинските предприятия. Всички гласуват за ГЕРБ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Първият етап на записване в първи клас ще продължи до 24 май Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия, абитуриентите показаха завидни знания по народни танци
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори