×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки)


ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки)
Г. Карчев (долу вляво) организирал разпространението, И. Паскалев (над него) снабдявал уличните дилъри, а Чорио (по средата вдясно) произвеждал лично дрогата, твърди прокуратурата
Тема в развитие
Бургаски наркобандити пред спецсъда: Георги Карчев беше тарторът, Илко Паскалев не е виновен, Станчо - хептен След присъда за свирепата ММА наркобанда на Илко и Карчо, д-р Чорио директно от килията: Пациенти има ли? (СНИМКА) 7 от наркобандата на Илко и Карчо се признаха за виновни - 5 ще лежат в затвора Първо във Флагман.бг! Илко Паскалев от страховитата ММА банда арестуван за екшъна в „Дежа вю” И делото срещу ММА-бандата на Илко и Карчо не успя да тръгне Новогодишно парти зад решетките! Вижте как бандата от ММА бойци на Илко и Карчо посреща 2018-та в столичния арест (СНИМКИ) Делото срещу бургаската ММА-банда на Илко и Карчо влезе в съда Съдът отказа да пусне от ареста двама обвиняеми от ММА-бандата на Илко и Карчо Какво крие досието на Дългия от бруталната наркобанда на Карчо и Илко: От арести за дрога до екшън в Съдебната палата Само във Флагман.бг! Защо скриха бруталните нападения на тарторите на разбитата наркобанда Илко и Карчо Само във Флагман.бг! Арестували свидетел на Перата за „свинските опашки” с наркобандата от ММА бойци ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки) Вижте коя е MS-13: Бандата вдъхновила бургаските ММА бойци да върнат спомена за 90-те (ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Ето ги бойците от жестокото ОПГ, напомнящо на групировките от 90-те! Кой е босът над тях? Само във Флагман.бг! Ето го Филип от новата наркобанда в Бургас, у тях открили супер модерната лаборатория за дрога (СНИМКИ/ВИДЕО) Бандата от ММА бойци на Илко и Карчев използвала брутални методи за контрол на наркопазара в региона по примера на MS 13 Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Извънредно! Ченгета атакуваха Полски извор, закопчаха син на авторитетна личност
виж още
скрий
25 Юни 2017, Неделя, 06:20 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: "Флагман"

Димитър Киров и Теодор Бангеев са в действащ изпитателен срок на условни присъди, само Илко Паскалев няма съдебно минало


Шестима обвиняеми от новата ММА-банда за производство и разпространение на марихуана бяха оставени окончателно в ареста тази седмица. На делото в Апелативния специализиран наказателен съд обаче изплуваха и някои любопитни данни за бургаските младежи Димитър Киров, Теодор Бангеев, Георги Карчев, Георги Иванов, Илко Паскалев и Филип Чорио.

Макар да няма ясно открояващ се лидер на организираната престъпна група, прокуратурата отличи три главни действащи лица. Единият е Георги Карчев, който организирал разпространението на конопа. Вторият е Илко Паскалев, снабдявал уличните дилъри. А третият е вече добре известният Филип Чорио, който произвеждал сам дрогата в уникална оранжерия в апартамента си в Бургас.


Георги Карчев


Илко Паскалев


Филип Чорио 

Доказателствата за бандата до момента са събрани от над десет свидетели, сред които и един таен, както и чрез специални разузнавателни средства (СРС). Единият от първоначално обявените обвиняеми – Радослав Пехливанов, бе едно от изброените имена на свидетели. Вероятно и затова той в момента не лежи в ареста.

За двама от обвиняемите стана ясно, че учат във Вечерната гимназия „Захари Стоянов“ в Бургас – Теодор Бангеев и Филип Чорио. Това бе един от аргументите на адвокатите им към съда да ги пусне на свобода. 


Теодор Бангеев

Съпругата на Чорио – Златина, има своя фирма - „Голд-Чорио“, за която мъжът й работел официално, стана ясно още от обяснението на защитата му. Филип бе и единственият обвиняем с двама адвокати.

Към момента не е ясно доколко брутална е групата, за която излязоха твърдения на МВР и прокуратурата, че е разчиствала терена от конкуренция по примера на американската банда MS-13.

На делото стана дума за един побой, който Георги Карчев и Илко Паскалев нанесли на свидетел на име Димитър Градев. Това обаче не било свързано с наркоразпространението.

Част от коментаторите в интернет са склонни да омаловажават ролята на бандата, като един от аргументите е, че става въпрос почти за деца на около 20-22 години.
Може обаче да се предположи че това са лица с потенциал да станат закоравели престъпници.
Само един от шестимата няма регистрирано криминално минало въпреки крехката им възраст. Става въпрос за Илко Паскалев, за който обаче съдията изтъкна, че това не го прави лице с по-ниска обществена опасност, защото според доказателствата той имал изключително активна роля в престъпното сдружение.

За двама от групата положението е особено неприятно, защото  получават обвиненията си в срок на изтърпяване на условна присъда.
Димитър Киров е осъден през 2015 г. на осем месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок. Т.е. ако той наистина е извършил ново престъпление, то е станало във времето на изпитателния срок.


Димитър Киров (с червената тениска) и Георги Иванов

Подобно е положението и с Теодор Бангеев, който има условна присъда от 2014 г., в чийто изпитателен срок са и новите престъпления, стана ясно от решението на съдебния състав.

Георги Иванов и Георги Карчев формално са неосъждани, но имат наложени глоби за престъпления по чл. 78а от Наказателния кодекс, изтъкна още съдията.

На делото стана ясно, че за групата няма доказателства да е разпространявала други наркотици освен марихуана. Някои от адвокатите се опитаха да умилостивят съдията с аргумента, че става дума за лека дрога.

Защитникът на Георги Карчев обясни, че нямало доказателство за трайно сдружение. От прокуратурата твърдели, че престъпната дейност е извършвана от октомври 2016 г. до юни 2017 г., но никой от свидетелите не посочвал такъв времеви период. На Карчев му предстояло да сключи трудов договор, затова съдът следвало да го пусне на свобода.
Според адвоката, свидетелите са спорни, защото искали „да спасят собствените си кожи“.
От защитата на обвиняемите изтъкнаха още, че показания пред следователите давали наркозависими, на които трудно може да се вярва.
Съдът обаче отговори, че само за двама от свидетелите има такива сведения.

Адвокатът на Илко Паскалев обясни, че са „голи твърдения“ обвиненията, че групата е ползвала силови методи за отстраняване на конкуренцията. Подзащитният му се преместил в Полски извор с приятелката си. Помагал на баща си за издръжката на семейството и живеел изключително скромно. У него не били намерени никакви парични суми или наркотици.

Направи впечатление, че в столичния съд от Бургас бяха пристигнали двайсетина близки и роднини. Доведено бе дори и бебе, което Филип Чорио успя да вземе в ръцете си и да разцелува под погледа на съдебната охрана.

В крайна сметка съдът не се смили над обвиняемите и взе окончателно решение да ги остави в ареста като обществено опасни.



Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
141
Коментара по темата
141.
Клиентские базы http://suo.im/h3Nm2 Узнайте подроб
16.10.2017 10:48:22
0
0
http://suo.im/h3Nm2 Клиентские базы http://suo.im/h3Nm2 Узнайте подробнее! Закажите демо!
Клиентские базы http://suo.im/h3Nm2 Узнайте подробнее! Закажите демо! http://suo.im/h3Nm2
140.
Mil4o rqpata
03.07.2017 09:12:17
3
0
Pepo pepo mrasna kurvo kavaljike grozna vsi4ki dupki sam ta ebal
139.
ЧЕРНИВРАХ
02.07.2017 15:08:44
0
1
Az sam pepa pra6kata ebase na puraziq o6te sam s uneq ga6te4ki ot ogito
138.
Истината
28.06.2017 16:18:38
0
0
Тя снежка е известна даже един от комлука е растриваше в училище Христо Ботев в комлука имаше зимане даване после отиди на село и там лисика е ремонтира обаче Стефан е предаде на Бойко бащата била розова като думат и много лигава обаче като пресъхнала ревяла като хималайски тигър
137.
Mima 6orelkata
28.06.2017 08:39:50
2
4
Sprete da pi6ete zanas pi6ete za snejana jenq je4ka vedelina tovasa kurvite na 4erni vrah
136.
OSHTE MALKO
28.06.2017 03:44:05
1
0
30 godini li?....da si jiveqt celiq jivot kato laina zad reshetkite zaradi strahlivi nadrusani kompleksirani podkupeni POLICAICHETA I SVIDETELQ HAHA vsichki ste maloumnici vzemete pishete i hvaneta horata za koito shibani policai znaete che sa PRESTUPNICI (gotvachi) koito vredqt ne 5ma mladi i nedorazvite vse oshte muje neznaeshti daje kude sedqt oshte v obshtestvoto, no sus sigurnost mqstoto im NE E PRI NAI-DOLNITE. JIVOTA E DAR NE GO PROPILQVAITE NA NQKOI ZASHTOTO RANO ILI KUSNO SHTE SE PROPILEE I VASHIQ vsichko se vrushta
135.
ЧЕРНИВРАХ
27.06.2017 21:33:40
0
0
Хеи пепо курво мрасна шурелке вмирисана ни окапан помиур вгнусен само тиги пише тези глупости
134.
ЧЕРНИВРАХ
27.06.2017 21:29:03
0
0
Стига сте писали за жордана глупост помияри мрасни маикави да еба селска какви лапета имате жордан стоичев е маняк
133.
ЧЕРНИВРАХ
27.06.2017 18:29:15
0
0
Наистинали саго хванали супер копанарите се отарваха голям касмет
132.
Xaxaxaxa
27.06.2017 18:27:41
0
0
Kurvi narkomani vsi4ko pod noja stanami interesno za na lisika jenamu kajete ne6to pove4e za neq salama I o6te edin sa e 5ukali dokato be6e servitiorka pri salama Bila mnogo oborotna ama shmatkata lisika toz narkoman dart i pikoman na piko vze za jena ot bardaka na salama
131.
*********
27.06.2017 18:19:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
130.
Xaxaxaxa
27.06.2017 18:07:02
0
0
Na barela mojete da mu qdete huq narkomani dolni sre6tu nego da bqgate nemojete da go stignite kupanari mingi I kompanuq qjte laina mar6i mojete edinstveno samo da mi napravite edna svirka I da mi zemute huq za kam6ik muxaxaxaxaxaxa
129.
*********
27.06.2017 18:02:28
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
128.
МВР
27.06.2017 17:35:26
0
0
Днес около 7 сутрента е задаржан Йордан барела сас един известен боргазлия вав автомобилат са намерени оражия два калашника макарови
127.
Uho
27.06.2017 17:26:25
0
0
Dancho narkomancho ostanaha li nqkoq poberki ot ganata e brat
126.
Izdrebneliq
27.06.2017 17:24:42
1
0
Znachi narkomancho ostanaha li nqkwi poberki ot tqnata e tapak hahahahahajaua
125.
МВР 4
27.06.2017 17:21:36
0
1
Да се готвят Димитър Неделчев и компания дилари за затвора
124.
Бойко
27.06.2017 17:18:14
0
1
Днес полицията прибра Йордан Кръстев барела . Приберете ги всички селотото е по спокойно без вас цигани мръсни
123.
Dimitar nedel4ev mingata
27.06.2017 17:03:27
0
1
Trevata namerena I predadena dobrovolno v policiqta e na dimitar nedel4ev mingata da ne se pravi na lyd i da prehvarlq topkata na drug 4uvalute sa na mingata nemoja da si prodade stokata za6toto gi nameriha i predadoha dobrovolno i o6te nemoje da se premeri mingata za otrovnata si stoka minga imame dostata4no dokazatelstva 4e bqxte zasqli v lozqta i na drugi mesta ima snimki napraveni koito 6te va oli4at v va6to lozi I svideteli ima sre6tu vas nqma da vi se razmine dilari mrasni
122.
ЧЕРНИВРАХ
27.06.2017 16:16:57
3
1
Днес сутрента полицаите задаржали йордан попрякор барела тои е вполицията
121.
Майките
27.06.2017 15:36:07
3
1
Ние не знаем кой какво гледа. Но със сигурност селото доста поутихна след ареста на братята Грапави. Бвше ни страх да пускаме децата да си играят сега нямаме този проблем
120.
Реалност
27.06.2017 15:27:54
0
2
Какво само обсъждате кой какво правиш всички момчета са от селото и никой лошо неправи. Защо само хейтв.атв
119.
Черни връх Йордан стойчвв
27.06.2017 15:25:00
4
2
Тревата на тия шматки е мн смешна моята е убийствена питайте всеки един от селото всички знаят дори и четварто рпу там оставих няколко чувала....
118.
Todor veikato
27.06.2017 13:37:07
1
0
Iaz ebah jenq golqma putka
117.
Dimitar kertika majat na jenq
27.06.2017 13:31:26
1
1
Jenio nqma da zabravq kak vsqka sutrin sesa bujdah i domen spe6e po nqkoi razgonen kopanaren itova vsi4ko za edin zlaten senjir i edno danke kurvo
116.
LENIN
27.06.2017 10:25:12
1
1
Iaz idvam 4eda romi
115.
Hitler
27.06.2017 10:23:55
1
1
Iaz idvam sapun sapun 4erni vrah seloto na mangalite
114.
STALIN idvam
27.06.2017 10:22:23
1
1
4erni vrah idvam 6te kolq naret za6toto e palno s kopanari
113.
*********
27.06.2017 08:59:45
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
112.
*********
27.06.2017 08:55:16
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
111.
Dobri praseto
27.06.2017 08:39:52
1
0
Ot kolko 4esa 6te doida da pu6a 4e nemoga 6tesabera i glatkite nqmame tarpenie minga tisi nomer 1 v 4erni vrah po maseta preznavamte
110.
Димитар неделчев
27.06.2017 07:13:09
1
1
Моляви спрете да пишете глупости наман намерих лесен начен да вадя пари спрете и штеве почерпя от новата реколта тази уикент штесе сабираме в учелиштето в черни врах ако искате елате штесе черпим
109.
3 i 4
26.06.2017 21:04:27
1
1
Sa nai-dobrite komentari samo da dobavq che takiva ako trovqt moito dete direktno im reja racete !
108.
I AM THE - МИНГАТА,всъщност
26.06.2017 20:00:41
1
1
,всъщност съм Джанго (Манго) без окови скоро ще гледате филм и за мен.
107.
до -106. Ebete sa-...Прав си
26.06.2017 18:33:04
1
4
...много ясно,че си има причина-ЛИПСАТА НА МОЗЪК Е НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА-да свършиш в затвора!
106.
Ebete sa
26.06.2017 18:10:40
3
2
Vsichki mnogo znaete, ama zamislete se che nqkoi za da zapochne da se zanimava s takia rauti qvno si ima prichina... ili tva ili terminala....
105.
X
26.06.2017 16:01:19
2
2
Minga deto trovi6 horata ti pojelavam rak ili katastrofa da umre6 gad mrasna narkomanska celuq vi rod v raseiki da se razprasnite I umrete katq rak e hvana depa I tq bavno si otiva Sega ti I bra4edite ti sa na red v katastrofa da omrete ili rak da va ubie dilari mrasni narkomani napravixte decata
104.
Новото шест членно О.п.г-е.
26.06.2017 15:36:02
1
0
Ние сме добре.....чакаме някой......да ни наебе.... нека ни е зле...ОЛЕ !!!
103.
до 101. Истината - - - - СТИГА ..
26.06.2017 15:28:17
1
1
...СТЕ РЕВАЛИ ,като вдовица за х....й.У ваше село нямате ли ловджии ,някой да му пусне едно БРЕНЕКЕ ,че да си седне на заднико тоя Mингата ли е - Шпингата ли е ?
102.
МВР
26.06.2017 15:03:07
1
1
Скоро обкръжението на Димитър Неделчев ще са в затвора за разпостранение на наркотици ще се оверите сами и да си почини това село от тез дилари
101.
Истината
26.06.2017 14:50:58
1
2
Димитър Неделчев е наред яко продава трева и пико който да питате ще ви кажи че е така в село черни връх време е да го приберат много хора ще свидетелстват срещу него че продава наркотици деца крадът последните пари на родителите си да си купят дрога от Димитър Неделчев докога ще продължава това докато на някой родител не му издържат нервите и го затрие компетентните органи да си свършат работата докато нее станал някой лош инцидент
100.
razsledvasht
26.06.2017 14:38:04
2
11
DIMO I NASKO TERZIEVE GLEDAT TREVI V CHERNI VRYH VSICHKI ZNAQT I NIKOI NE GI ZAKACHA
99.
*********
26.06.2017 14:04:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
98.
*********
26.06.2017 14:00:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
97.
Ave sprete da pi6ite zamen
26.06.2017 13:57:21
1
1
Az sam mingata golqm merak miimate ama nese davam lesno
96.
Do ilko
26.06.2017 13:54:03
1
1
Haide ilko ela date ovaja sladoran4e v zemi i mingata golqma orgiq 6te ima
95.
Vsi4ki za balgariq
26.06.2017 13:50:16
4
2
Da potkrepim ilko
94.
*********
26.06.2017 13:27:01
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
93.
Haha
26.06.2017 12:54:43
0
0
Tova cigan4e radoslav 6te si izqde boq
92.
4ernivrah
26.06.2017 12:41:47
1
2
Seloto na kopanarite
91.
*********
26.06.2017 12:39:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
90.
miho cai
26.06.2017 12:18:26
0
2
Сега друг ще целува бебето и Златина.
89.
Do ilko
26.06.2017 11:48:06
2
3
Gotovo sladur rusi4ak 6teti kasam pra6kite vseki den samo e vzatvora
88.
Ilko prashkata
26.06.2017 10:59:04
2
4
Tursq nqkoi da me shiba i da mi kusa prashkite sus zubi xaxax
87.
Karcho
26.06.2017 10:56:19
0
3
Iskam pri mama strah me e !!!!
86.
ДО 4 РЕПУ
26.06.2017 10:48:05
0
3
Хванете Кристиян патричев това малко тревоманче и неговата курва петар добри христо данчо казюнов дарина маргарита неи ният приятел сашто
85.
*********
26.06.2017 10:29:04
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
84.
Radoslav
26.06.2017 10:23:45
0
2
E gahti negramotnite kopanari
83.
Pilicaite sa jeni
26.06.2017 10:18:28
3
2
Mhm dosta zakoraveli prestypnici s 20,30 korena treva a na bat mitio dilarite i ostanalite bokluci na piko spqt spokoino ppd zavivkata na policaite... vse po tragichna stava obstanovkata v bulagariq
82.
Dovsi4ki
26.06.2017 10:01:43
0
5
Koi e naro4en vsi4kite sa narkomani skapani trovqt decata vav zatvora 6tese opravqt hvanete i bra4eda na ilko oniq rogonosec de to hodi sonaq kurva velina deto ikasah gaza ot ebane
81.
do vsi4ki
26.06.2017 09:43:19
2
5
vsi4ki mogo znaete a ako bqha vashite priqteli ili deca nqmashe da mislite taka za tqh .. naro4eni i naredeni zaradi tova stignaha do sofia . ne pojelavam na nikoi da minava prez tova da usesti kakvo e da te naro4at samo zaradi tova 4e si se napravij na muj dva puti , te mnogo skoro shte izlqzat ot tam zashtoto ne sa tova koeto iskate da sa . hubav den na vsi4ki i vmesto da stoite i obijdate otidete na plaj vremeto nqma da e ve4eno toplo :)
80.
*********
26.06.2017 09:42:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
79.
Ilko
26.06.2017 09:37:20
3
3
Samo dame pusnat 4esno vi kazvam 6tese prekrastq ilko pra6kata
78.
Hitler
26.06.2017 09:12:18
0
1
Idvame 4eda i 4ernivra ot kopanari 6te otarvem idvame idvame skoro
77.
Do34
26.06.2017 08:50:18
0
1
Kak vomu e hubavo na 4erni vrah vliza6 vse lota palno sdupki minava6 prez centara na kafeto vgnusnite kopanari kmestvoto stoi je4ka mirizli vata kopanarka deto ebaha todor tomiksa hrosto kmeta lekamu pras nakraq toq 4eren kmet q opava tvalie hubavoto selo samo mindili.Hitler Stalin Lenin stanete i 4erni vrah ot kopanari iz 4istete.
76.
75
26.06.2017 08:45:26
0
4
А ти твоето име къде си го написал ве онлайн батка . Я се успокой малко мишкат с 3 и 50 ! Светът се върти , хората се развиват , правят пари , бачкат,учат , а вие измисленяци освен да взимате пико и да тренирате друго не знаете,че и тренирането ви е спорно ако няма химия щяхте да приличате на жирафи в телата с тея наркотици! И ако искаш дай да дойда да видим кво ше ми напрайш филмарче
75.
Pedali
26.06.2017 08:33:52
4
1
Ako nqma kvo da pravite elate da go barate az vi chakam kopeleta shte va eba vsichki nared deto pishete protiv ilko i karcho az obicham takiva kato vas pokriti plahove anonimni
74.
Do vsichki
26.06.2017 08:31:18
0
0
Oxxxx na vas shte vi e nai priqtno da ste zad reshetkite yseshtam che povecheto ot vas koito pishat sa analno podatlivi spokoino ima vreme i za vas koleloto se varti izmekqrcheta ima vreme znam che iskate da ste tam PO PRASHKIII ;))))))))
73.
Mekiq
26.06.2017 08:28:52
0
0
Shto ne si gledate jivotA tragnali tuka da komentirat izpadnalite narkozii are ako obichate vzemete po edno dyshche i napusnete
72.
Vie
26.06.2017 08:26:10
4
5
VIE TUKA VSICHKI ZA KAKVI SE MISLITE VE POMQRIII ARE SAMO DA NE ZNAITE MNOGO STE GOLEMI ZAD TELEFONITE I KOMPIUTRITE SPRETE DA PISHETE GLYPOSTI SMESHNIVI P9VECHETO OT VAS NE GI POZNAVAT VIJDALI SA GI 2 3 PATI I VECHE TOZ BIL TAKAV ONIQ BIL TAKAV TOLKOVA LI VA INTERESUVA CHUJDIQ JIVOT TOLKOVA LI NE SI NAMERIHTE KAKVO DA PRAVITE NAKRAQ VSICHKI SHTE GO BARATEE MARSHI SPRETE DA ZLOBEITE MRASNI DOLNI KOPELENCA ILSAAA I KARCHO SHTE IZLQZAT ZASHTOTO SA NEVINNI DRYGI XORA TRQBVA DA VLQZAT TAKIVA KATO VAS DETO SE PRAQT NA SVETCI PAK VSASHNOST MASOVO TUKA PISHAT DILARCHETA I NARKOMANCHETA TO SE YSESHTA MIRISHETE OTDALECHE NA IZGNILOO EBETE SE VZAIMNO VSICHKI AIII
71.
Radoslav
26.06.2017 07:09:01
0
1
Hei japon antone nedei da pi6e6 za jenq gluposti tova 4e ima6 malka pi6ka neozna5ava 4e e vseki pat sotvorena osta primen za6to nebe6e taka 6teti kaja za6toto huqtmi e kopanarski za tovazatova
70.
до 63. Ели -Абе, паляк ......
26.06.2017 07:08:34
0
0
..... ти и те защо си мислите, че сте центъра на вселената и целият свят се върти около вас ??? НОРМАЛНИТЕ ХОРА даже и не ги познават тези ДЕБИЛИ ,научиха ги след задържането им.КАК ДА ГИ НАРЕЖДАТ ПРЕДИ ТОВА ?
69.
Do 34
26.06.2017 07:00:52
1
0
6te razbere6 kadesa skoro mindi
68.
о тигре тигре........
26.06.2017 06:58:24
1
1
господа "Мма бойците"-сори,ама това вървеше през 90 те години на миналия век,ориентирайте се малко в крак с новите технологии,млади пишлемета сте повечето все пак.
67.
Шматки
26.06.2017 06:28:39
0
0
Преберете и миксера, тая шматка с колето ходи диларей и мутрей подскачайки ! Гнидаааас от наркотици изсъхна
66.
ahahahah
26.06.2017 05:37:03
1
2
Dali???
65.
26.06.2017 03:31:16
1
1
Скоро ще излизат всички !
64.
До 63
26.06.2017 02:58:03
0
1
А ти какво предлагаш да им издигаме паметници ли?!
63.
Ели
26.06.2017 02:34:15
6
2
Взехте да ги нареждате след като ги вкараха ..шматки
62.
До 21
26.06.2017 01:09:46
3
1
Те и много полицаи арестуваха...и за тях ли трябва да мислим същото,което вие мислите за тези момчета?
61.
До 34
26.06.2017 01:02:36
5
1
Къде са тия ниви засяти,явно само ти ги знаеш къде са. Нещо лошо ли си преживял или видял от Поптолевите,че така пишеш за тях. Това,което четеш,чуваш от т.нар.батки докато скромно и безучастно си пиеш кафенцето някъде...не означава,че е истина. Ако бяха такива каквито ги изкарват,нямаше да са на свобода и нямаше да живеят на село. Така,че "34" продължавай да си плямпаш измишльотините,които са единственно в нещото,което наричаш мозък. Като си толкова велик и непобедим(зад монитора) защо не се обадиш на тел. 112 и да съобщиш къде са тези ниви. Да,в селото има много ниви,които се обработват,но не с това,което ти се иска на теб. За да имаш правото да говориш срещу някого ти трябва да си му приятел. Аман от такива,които стават безсмъртни пред монитора. Село Черни връх е едно прекрасно място за живеене.
60.
До 34
26.06.2017 01:02:12
1
3
Къде са тия ниви засяти,явно само ти ги знаеш къде са. Нещо лошо ли си преживял или видял от Поптолевите,че така пишеш за тях. Това,което четеш,чуваш от т.нар.батки докато скромно и безучастно си пиеш кафенцето някъде...не означава,че е истина. Ако бяха такива каквито ги изкарват,нямаше да са на свобода и нямаше да живеят на село. Така,че "34" продължавай да си плямпаш измишльотините,които са единственно в нещото,което наричаш мозък. Като си толкова велик и непобедим(зад монитора) защо не се обадиш на тел. 112 и да съобщиш къде са тези ниви. Да,в селото има много ниви,които се обработват,но не с това,което ти се иска на теб. За да имаш правото да говориш срещу някого ти трябва да си му приятел. Аман от такива,които стават безсмъртни пред монитора. Село Черни връх е едно прекрасно място за живеене.
59.
Dinko Anala
26.06.2017 00:24:42
1
2
Ne me zakachaite az sum lovec i si vra puskata i vsqkvi tvurdi predmeti v guza iskam da sum suprichasten s moite bratq po sexsualnost inache sum mnogo golqm genksta zanimavam se s goriva... palq sveshti tamqn hahahaha!?!?!!?!?!?!
58.
Dinko aitos
26.06.2017 00:20:11
10
4
Toz trol Dinko ot aitos da ne znae mnogo taq shmatka koi predatel bil koi mujkar shmatkaa stoi si na selo i nedei mnogo da znaesh !!!
57.
Do 51
26.06.2017 00:17:43
0
3
Az sum go kazval ? Ako iska pak shte mu go kaja shmatka i na teb moha da ti go kaja ako iskash palqk nedei mnogo da znaesh da ne vzemesh babite shti kaja koi koi shte ebe razporen gus zavivai se tam prez glava i nedei mnogo da znaesh obitak selski da ne vzemesh babite!!!!
56.
MVR
25.06.2017 23:41:53
1
4
Kvo mvr kvi protesti kvi zaplati iskate na vas kur i tva e shibani praseta dano 20 godini da ne vi dignat zaplatite,daje da gi ponamalqt che sa mn golemi razhodi za organ koito ne funkcionira pravilno. Vie zashtitavate t
N. "Golemi ribi" i tehnite deca che kato iznasilqt ili ubiqt da se potulqt neshtata i ot vreme na vreme praite "opg" na kompaniq priqteli za pred horata a istinskite vinovci jiveqt v boqna! Na tam napravete protest
55.
Нормални ли
25.06.2017 23:36:12
0
1
Вие жалки комплексари ли сте нормални??? Нормалния човек казва каквото мисли само пред човека ,а не зад гърба някакво жалко и тихо да не би да бъде чут , че започва да са припотява,да нервничи ако го чуят, почва да са оправдава да лъже. Апак тва във форум да пишете или в Саит и да си мислите,че са ви пораснали по-големи топки на иначе малката пишка отгоре. И много за анален говорите значи ви са прави или сте правили злобни жалки измекярчета!!!
54.
МВР 4
25.06.2017 23:31:29
1
3
Много скоро ще са в затвора Димитър Неделчев мингата и компания дилъри там ви е мястото много скоро
53.
кур за левски софия и до 51
25.06.2017 23:28:09
2
6
ти къв си ве пайтак,палячо ли си в цирка ли си някъв евтин такъв,кво ми за пишеш тука кви зъбки кви 5 марки ве малоумен наркоман,ти да не живееш в 18 век селандур,чобанин,отивай в гората и си говори там батки матки зъбки ,вие ко искате малоумни глупаци да не работите да продавате и зарибявате децата на българия и никой да не ви каже дума и да ви се кланят ааа,нямммааа как да стане олигрофени гладни,днес имате 1000 лв утре сте в затвора за 1-2 и след време за 5-10 года тъпи говеда мръсни,значи другите по прости от вас,вие нямате 2 грама мозък,издухани повечето не знаеете къде сте като сте самиииии
52.
Do 51 ot мвр
25.06.2017 23:12:33
2
4
На точно че тормозите нормалните хора затова ще изгниете в затвора и затова че продавате дрога дилъри мръсни скоро едвали ще излезете от затвора там ви е мястото
51.
Всички много знаят в този flagman
25.06.2017 23:00:14
6
6
Много знайте ве шматки всички сте големи зад мониторите ай кажете на илко че е жена и т.н.т ама знайте че ще си глътнете зъбите Илко и другите излизат и всички "батки" които писаха големите коментари с идеята че са нещо повече от тях ще бъдат анално ебани ще видите от къде изгрява слънцето всичките многознайковци имайте търпение още малко
50.
Batinka
25.06.2017 22:41:08
1
0
Teq kopeldaci koito gi zashtitava e analno podatliv
49.
Dimitar nedel4ev mingata
25.06.2017 22:39:39
0
1
Cqloto 4erni vrax zasqha s treva policiq napravete im razrabotka I se overete 4e naistena seqt I gi hvanete tez dilari dokoga 6te trovqt horata decata kradat pari ot roditelite si za da si kupqt droga ot dimitar nedel4ev
48.
Karcho i Ilsa
25.06.2017 22:10:43
2
2
Karchko i Ilko sa jeni dvata imat seksualni otnosheniq ot tam tragva grupata im hahaha ilko svali kg mi iskashe da vleze v kategoriq shteshe da se puska na miss seksi dupe ama kukite go presqkoha nishto drugiq put. Pak shte se sreshtnem sled nqkolko godini e rabotata hahahahahahaha?!?!??????!!!!!!
47.
Do Garvs
25.06.2017 22:07:13
5
2
Ei palqk dai da ti vidim imeto che mi e mnogo interesbo koi si analen razshiritel ??!?!!?!?
46.
до Garvs
25.06.2017 21:42:17
2
10
Смелчаго, ти какъв го играеш защитник на пикльовците в Бургас. На 20 годишни заладжии с анцузи адидас. Я заспивай, че става тъмно и мама ще те търси.
45.
Petar
25.06.2017 21:38:57
7
4
Ilko izliza 6matki pregotvese toq pat pro6ka nqma
44.
Nadq
25.06.2017 21:19:14
1
0
Hei jenio bratmi kazva istenata za tova e 4erak na kmeta
43.
Jenq
25.06.2017 21:16:05
1
1
Ei radoslave mangal mrasen sprida pi6e6 gluposti
42.
Anton japona
25.06.2017 21:12:57
1
1
Spomnqmsi vse o6te kak goturih na jenq tq be6e kato kofa odolo kolkoto ipati fa e 4ukah vse be6e sotvotena osta edna ve4er igopahnah v dupeto
41.
раследващ
25.06.2017 21:04:35
3
2
И какво излезе че всичките свидетели дилари които работят за пилицията.И тези дилари продължават да тровят нашите деца.Излиза че полицията е взела нарко пазара.Това може да се случисамо в България.
40.
Garvs
25.06.2017 20:30:10
1
4
Излез ти с твоето да те видя кой си и ще ти дам аз моето лично става ли ???? Мъжкар ???
39.
Do 37
25.06.2017 20:27:54
1
2
Zashtitnik shto ne vzemesh da legnesh da si pochinesh malko gledam izmoren si ne ti virvi misulta mnogo shmatka ?!?!
38.
Do Miko
25.06.2017 18:51:53
4
5
Dano da ne e zavisim i burzo da gi puskat dobri hora sa!!!
37.
Garvs
25.06.2017 18:50:28
7
5
Колко жалки хорица пишат коментари.... Дано овчите ви душици намерят покой, след като знаете,че са в ареста. Доколкото до коментари, в които пишете от тяхно име злобни,страхливи човеченца(не мога да ви нарека хора,защото от страх не си и представяте да излезете с името си) вие колкото сте жалки в коментарите си и в живота ще сте 10 пъти по-малки. А коментара за Филипините за държави от третия свят има ли място за сравнение с България изобщо???? Нека спите спокойно овцедушци мамино вече няколко човека по-малко ще ви комплексиран и без това комплексираните характери
36.
miko
25.06.2017 18:33:30
1
9
Като ги гледам на снимките колко са усмихнати и спокойни, мача май е свирен и те знаят резултата!

Ако ги пуснат, значи няма независим съд!
35.
Dimitar Nedelchev Mingata
25.06.2017 14:39:20
2
5
Az sum dilar na treva i piko ne mojete da me barnete bratofched mi Dinko Dinqta e policai i me pokrovitelstva ...Ilss inache sum podgotven orusnah su guza i vseki den lapam edna krastavica da treniram !?!?
34.
Cherni vruh
25.06.2017 14:32:53
7
5
Polski izvor dobre , a nivite v cherni vruh i drugite fermeri na treva koga Dimitar nedelchev mingata i poptolevite ????
33.
Ilko Paskalev
25.06.2017 14:30:51
1
6
Az pravih 3ka s dvama ne e losho Karcho probvai na ediniq mu lapah drugiq mi razbi guza sega vinagi kato kihna se nasiram hahahah
32.
Cenko 4okov
25.06.2017 14:26:18
0
13
Hubavo momcheta sa ama se vzeha na seriozno,bingo kolko uplasheno gleda goorkiq
31.
до 28. Карчев
25.06.2017 14:24:31
3
3
споко пич в момента,когато преоткриеш скритото си аз (жената в теб) ще е видиш света,като едно много по-добро място за теб.
30.
народна мъдрост
25.06.2017 14:05:27
3
2
за милиони няма закони ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА
29.
до 27
25.06.2017 13:58:13
3
14
Да влизат на топло, да ги галим с перце ли?, да ги оправдаят ли?, че единия имал нарколаборатория, а другите пребивали хора. Минимум 25 години, това заслужават.
28.
Карчев
25.06.2017 13:57:28
5
13
Мамо помогни ми, не спирам да плача. Страх ме е в затвора да не стана жена.
27.
Dhjnkoyg
25.06.2017 13:50:12
13
27
Добре, най-черните са и най-лошите. Ако не бяха те щяхме да сме богати и щастливи. Да ама не. Не ги защитавам, но към днешна дата в България положението е следното: работиш за жълти стотинки, бият те, тормозят те на работното ти място пак за същите жълти стотинки, които стигат за 1 наем и евентуално сметката за ток. И избор няма. Или работиш 7 дни за 500лв или умираш. Е има и още един - терминала. И да много успокояващо и амбициращо звучи. Млади момчета и момичета да нямат перспектива за бъдещето си независимо дали са изкарали едно, две или три виши - все тая. Бъдещето им е предначертано - сервитьорки или проститутки и дилъри или сводници.
Обнадеждаващо.
Но вижте ли имало закони в тази държава и дайте да осъдим 5-6 момчета, че са продали 1 килограм трева, (която е легализирана в много държави и хората я превърнаха в преуспяващ бизнес, междудругото само) , но не тревата в майка България е най-опасния бич и трябва да има наказани! Нищо, че пияни спортисти и богати синове на политици убиват хора по пътищата и си лягат спокойно вечер и просто пак си карат колите пияни необеспокоявани от никого, все пак си плащат. И така и иначе истината е жалка. Търсим правосъдие там където е в пъти по-маловажно и раздаваме свобода на убийци срещу пет цифрена парична сума. Похвално.
Ще се оправим да знаете, само да осъдят Карчо и компания и всичко ще е наред!
Дерзайте....
26.
Чорио
25.06.2017 13:49:07
1
8
Аз подражавам на моя идол Радо прашката. Останалите от групата ни са най-големите убитаци и смешници. Освен това са хомосексуалисти.
25.
Чорио
25.06.2017 13:49:07
0
5
Аз подражавам на моя идол Радо прашката. Останалите от групата ни са най-големите убитаци и смешници. Освен това са хомосексуалисти.
24.
Не на престъпници в Бургас
25.06.2017 13:39:05
1
16
Този Филип е от Славейков и не е ученик. Този е 38 годишен рецидивист, който до скоро се подвизаваше в Холандия. Съдът да си свърши работата и да ги осъди хубаво, да не ги съжаляват, а да ги окушарят хубаво.
23.
Манафов
25.06.2017 13:17:09
1
8
Колко бъдещи женичкиии мммм
22.
Dido
25.06.2017 12:52:46
2
20
Ох Котьо какви хубави булки. Искам Филипчо, че много мутрееше едно време. Дайте им по 30 години и покажете, че има закони в тази държава.
21.
Полицай
25.06.2017 12:45:12
3
30
Аз лично съм го арестувал тоя Илко, задържан е още да побой и наркотици и накрая ще ми кажете, че бил без криминално минало. Тива момче е с психика на закоравял престъпник, абсолютно негоденн да живее сред хора. Не знам какво толкова го благославят, същия като далакмана на свобода не може да вирее.
20.
Стига вече
25.06.2017 12:43:11
1
22
Пращайте ги в затвора да ги пошлайфат малко отвътре. Не ги жалете Бургас е пълен с напомпани татуирани гледащи лошо паляри - все ще ге намери кой да ги замести
19.
въй въй въй,каква стана тя....
25.06.2017 12:08:19
0
16
..... София,специалзиран съд, Опг-нещата отиват на джакпот.Ай чиститу на "Мма бойците".
18.
mmaxaxaxaxaaxxa
25.06.2017 12:05:55
0
17
sefte chyvam za de4kata da trenira mma znam go kato nai obiknoven trevoman
17.
Cf
25.06.2017 11:25:09
1
28
Лошото е,че децата-подрастващите момчета сега ги гледат и им се възхищават колко са "големи" и им подръжават..и за това града ни е на това дераже,точно заради такива боклуци дето живота им свършва на около 30 със този живот на закъсняла мутра...
В Бургас трябва да се изкоренят до две поколения,че до някъде да се нормализират нещата,навсякъде има такива боклуци,но тук се прейграва..
16.
селски дистрибутор
25.06.2017 11:09:01
4
61
Много ме кефят такива смешници които се напомпат за 1 зима във фитнеса.Свалят си от интернет някъв "страшен" но напълно безсмислен татус и се филмират че са ММА и мутри от 90-те години.Не се научиха че годините вече да си "батка" минаха и не е модерно.Вече е модерно да си образован, да говориш чужди езици, да си успял..., не някъв напомпан смешник които говори като от някое гето и се облича като за час по физкултура.
15.
АЗИС
25.06.2017 11:08:16
2
11
Чурулике линче ТЯ Е чурулинче линче KYTKYTKYTKYTKYT
14.
Nqma kak
25.06.2017 11:05:57
31
12
Илко,мога само да кажа,че това е един прекрасен човек!!! Хора не съдете толкова тежко.... Илко надявам се всичко да се нареди!
13.
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ
25.06.2017 11:04:08
11
20
Легализирайте отгреждането и употребата на марихуана!!!!! Зранете продажбата и размяната и срещу стоки и предмети!!!!Нека полициятя и съда да се занимават с реални престъпления!!!!
12.
ms 13
25.06.2017 10:57:34
1
21
Карчев искам при мама
11.
Спортиста
25.06.2017 10:55:54
4
29
Абе кви ММА бойци бе хора!!!. Тези са ММА колкото робинята Изаура е щангист. Ай стига да се слага на спорта лош имидж!!!
10.
бургас
25.06.2017 10:53:59
1
25
ММА ГЕЙ БАНДАТА
9.
Млякото и Роснака
25.06.2017 10:45:56
0
15
Невинни булки
8.
Сс
25.06.2017 10:41:24
2
24
Илко изглежда най-притеснен.
7.
DW
25.06.2017 10:38:05
2
44
На адвокатите им пожелавам децата им да са редовни клиенти на дилъри на наркотици. Такава арогантна защитна теза не бях чувал.
6.
..
25.06.2017 10:30:59
2
42
Ей за това Бургас затъва,заради такива боклуци
5.
M-r Gara Dembele
25.06.2017 10:30:03
3
25
Във Филипините мисля има много строг закон срещу наркотиците,такива като тия ги гърмят направо по улиците неформални ловни дружинки на куките,след няколко седмици прочистване над 15000 дилъри сами са се предали за да не бъдат отстреляни
4.
Интригант
25.06.2017 10:26:42
1
28
Tия паляри ще са новите булки за мангалите в Университета....Мършляци,колко ли хлапета са зарибили по училищата
3.
тем
25.06.2017 10:25:29
3
48
Абе кви деца бе. В Сащ дори на непълнолетни дават доживотни присъди, тука тия тряа да ги съжалявам едва ли не. Давайте им по 30 години на всички и ще видите как другите подобни на тия ще дръпнат ръчната.
2.
Даскал Колю
25.06.2017 10:20:31
2
32
Невиини ученици,бъдещето на България.
1.
k
25.06.2017 10:05:13
0
21
така като ги гледате,вие как мислите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори