×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков: Разликата е много малка, да изчакаме окончателното преброяване


Общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков: Разликата е много малка, да изчакаме окончателното преброяване
Иван Вълков и колегите му от ГЕРБ - Жечо Станков(вторият вдясно), зам.-министър, Живко Иванов(вляво), началник на ОП Спортни имоти и Тодор Колев(вдясно) са оптимисти за крайния резултат
Тема в развитие
Ген. Радев бие Цецка Цачева в Камено с 300 гласа Бойко Борисов: Ако загубим балотажа – отиваме на предсрочни парламентарни избори (ВИДЕО) При 98 % обработени протоколи: ГЕРБ изпревари Марешки в Айтос Ген.Румен Радев с инфарктна победа в Несебър, Каракачанов - втори Марешки: Няма да подкрепя никого на балотажа Уникална драма в Несебър: 200 гласа разделят Румен Радев, Цецка Цачева, Веселин Марешки и Красимир Каракачанов Цецка Цачева е №1 в Средец Бургас показа защо е витрина на ГЕРБ! Цецка Цачева смаза ген.Румен Радев Цачева води убедително пред Радев в Поморие, Каракачанов - трети ГЕРБ спечели с фотофиниш в Созопол Сензация: С две бензиностанции Марешки политик номер 1 в Айтос Приморско остана крепост на ГЕРБ 30 % от бюлетините в Карнобат са преброени! Ген.Румен Радев води убедително пред ГЕРБ, Марешки – трети ГЕРБ спечели с 200 гласа в Царево Удар в сърцето на ГЕРБ! БСП на крачка да превземе Созопол Малко Търново избра ген. Румен Радев ГЕРБ спечели убедително в „Меден рудник“ БСП-Бургас ликува: Бяхме сигурни, че ген. Радев ще бие Цачева още на първи тур Общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков: Разликата е много малка, да изчакаме окончателното преброяване Първи изборни резултати в Бургас: Цачева води с 10 % на ген.Румен Радев, червените печелят в затвора Изненада: ГЕРБ губи първия тур на президентския вот, Борисов може да подаде оставка (допълнена)
виж още
скрий
06 Ноември 2016, Неделя, 18:14 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Не виждам смисъл правителството да подава оставка, това са президентски избори, не парламентарни, каза Вълков

Разликата между Цецка Цачева и ген.Румен Радев е много малка и при окончателното преброяване резултатът може да се обърне. Това предрече общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков.

В момента цялото ръководство на ГЕРБ е в щаба на ул.“Конт Андрованти“. В щаба са оптимисти, защото започват да получават първите резултати за Бургас и от тях е видно, че тук ГЕРБ печели.

„Да не избързваме, защото екзитполът е направен в 19:30 часа. Като приключи окончателното преброяване ще коментираме в детайли, но ако питате мен дали правителството трябва да подаде оставка, съм на мнение, че това не трябва да се случва. Днес гласувахме за президентски избори, а не парламентарни. Не може след всеки вот за президент, да идва такъв за парламент. И все пак да не забравяме, че има и втори тур“, допълни Иван Вълков.

Той е категоричен, че ГЕРБ няма да приеме подкрепата на ДПС, но е убеден, че Движението ще застане зад ген.Румен Радев, най-вероятно негласно.

„Знам, че ще стане така. Но ги призовавам. Ако БСП и ДПС искат да управляват заедно, да излязат и да кажат на хората, да бъдат честни с избирателите, не да правят задкулисни договорки“, допълни Вълков



11
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
11
Коментара по темата
11.
Мимиту
06.11.2016 23:26:15
0
0
Жечу, как си?
10.
НТСхема
06.11.2016 23:00:45
0
2
Айде,честито гербаджии......1:0 за ИСТИНСКИЯТ ГЕНЕРАЛ.........на 13,следващата неделя ще е 2:0.....КЪДЕ е Вашия БАЙ ХУЙ......фалшивия генерал.....май,че е време поне веднъж да бъде МЪЖ и да си ходи.........а не да си мени позициите и държанието през 5 минути.......висшият пилотаж е трудно нещо........не е за мижитурки...
9.
lavender
06.11.2016 22:00:46
2
6
Знаем, че сте нахални и няма да подадете оставка, макар вече безбройните проблеми в държавата (и извън нея) да ви тежат и изнервят. Дано шамарът, който ви извъртя българския народ, поне малко ви отрезви и приземи. Как не проумяхте, че трябва да работите за този народ и винаги ще сте на власт! А то....крадене, преяждане с власт, некадърност.... :/
8.
:-)
06.11.2016 21:45:31
7
1
Дръжте се, гербаджии! Гласувах за вас!!!
7.
хх
06.11.2016 21:45:29
1
6
най голямата корупция която е имало досега е по времето на герб в това правителство , от всичко и от всеки се искат пари
6.
Чичо Пенчо в акция!
06.11.2016 21:38:16
2
1
Ей това се случва пак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Експерт разкри: Първанов е станал президент с манипулиран вот от Турция
На балотажа между Волен Сидеров и Гоце през 2006 г. в Турция не е имало хора от Външно

Георги Първанов е станал президент с манипулиран вот от Турция. Това стана ясно вчера от изявлението на експерта Димитър Димитров пред парламентарната Комисия за изборните нарушения на вота от 5 юли, оглавена от националиста Явор Нотев. Димитров заяви, че на втория тур на президентските избори през 2006 г. в избирателните секции в Турция не са били командировани служители на външно министерство, каквато е практиката. Това е грубо нарушение на закона, съобщи Димитров. Думите на експерта потвърждават оценката на Волен Сидеров още от 2006 г., че Гоце стана президент втори мандат с гласовете на етническите турци. Така хората на Доган се реваншираха за мандата, който Първанов им връчи за съставянето на кабинет на тройната коалиция.
По време на работата на комисията вчера стана ясно, че протоколите от Турция за вота от 5 юли, които се забавиха с месеци, са пристигнали във Външно в насипно състояние. Това е предпоставка за тяхното манипулиране, твърдят запознати с изборния процес. Явор Нотев предложи Външно да обясни как е допусната тази изключителна немарливост по отношение съхраняването на изборните материали. Депутатите ще настояват за повече подробности за функциите на избирателната комисия към МВнР. "Ще искаме обяснение какво е забавило предаването на съхраняваните в МВнР протоколите от Турция на ЦИК - искането на ЦИК е от 7 септември, а документите са предадени на 18 септември", напомниха от Комисията за изборните нарушения.
Районната прокуратура в Добрич вчера е поискала от Външно копие на протокол от Турция от вота на 5 юли. В изборния ден Минка Димитрова Куртева (59 г.) сигнализирала в полицията, че не може да гласува, защото е в забранителния списък, след като от нейно име е подадено заявление за гласуване в Турция. Икономическата полиция установила, че Куртева се води като гласувала в южната ни съседка, а според районния прокурор Веселин Вичев тя не е напускала страната.
В писмо на ГРАО до ЦИК от 6 август са споменати 174 души с двойно гласуване на 5 юли, но според експерти информацията не е пълна, защото е нужна поне 6-месечна работа, за да има коректни резултати.
5.
Мина
06.11.2016 21:37:05
1
2
Още българи в Лондон чакат на студ, с малки деца!
Още с отварянето на избирателните секции в Лондон опашките от гласоподаватели са огромни. Само тези, отишли да подадат гласа си преди 10 ч сутринта са минали без проблеми и много чакане. Очаквано секциите в Тотнъм, Уолтъмстоу, Лейтънстоу, Стратфорд и Баркинг са най-натоварени, поради големия брой българи, живеещи в тези райони. В Баркинг положението е най-тежко. Чакането там е над 3 часа и много хора се отказват заради студа навън. Част от гласоподавателите пътуват до други секции в Източен Лондон, за да упражнят вота си, но навсякъде опашките са много големи и самите членове на избирателните комисии съветват хората, които идват, да се върнат следобеда, когато се очаква положението да се успокои. Вотът се бави заради изискването сънародниците ни да попълват на ръка две декларации - за гласуване за президент и за референдума. Опашка от гласуващи в студа в Стратфорд. Чакащите да гласуват недоволстват от организацията на изборния ден. Повечето българи в Лондон казват, че са дошли да гласуват с бюлетината за референдума, не за президент. "Поне знам какво искам да отговоря на въпросите от референдума, за президент е ясно, че няма за кого да подам гласа си", казва Велислава Николова, която живее от 3 години в Лондон. Въпреки разпространяваната информация преди изборите, много от българите няма да отидат да гласуват, защото мислят, че е необходима предварителна регистрация за участие в изборите. Във фейсбук групите на българите в Лондон се публикуват непрекъснато адресите на избирателните секции в цяла Великобритания, а хора се интересуват до колко часа днес ще могат да подадат гласа си.
4.
17МИГА от Есента
06.11.2016 21:36:31
1
7
Страно патрулките от 5-о Районо НЕ бяха и НЕ дeжуряха пред училището в Изгрев досега на всички избори бяха от сутрин до здрач на пост разправят че в ПЛОВДИВ било аналогична ситуацията .Така се създавало ВЪЗМОЖНОСТ Сивия КАРДИНАЛ Цветанов да ПОДМЕНИ чувалите с ПРАВИЛНИТЕ бюлетини на Чичо Майко Лелята на Нацията от село Драгана
3.
Милена Йосифиева
06.11.2016 21:24:35
3
12
Какви противни и жалки мьрлячи са на снимката.Уроди
2.
о-о
06.11.2016 21:23:55
1
19
Не разбрахте ли ,че хората не искат диктатурата Ви!Кой сте назначили заради качества,къде са работните Ви места и има още много да изброявам.Не съм за червените ,но не съм и за Вас нахални гербаджии,които окупирахте всичко с простотията си.
1.
vulkov
06.11.2016 21:18:23
1
10
Ходи се занимавай с морска гара, нали сте експерт, оставетя политиката на други и пейте,"голямия кораб минава" защото все така няма да акостира.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори