×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Камуфлажните патриоти на Странджа или обикновени улични банди


Камуфлажните патриоти на Странджа или обикновени улични банди
Съдът освободи Петър Низамов под домашен арест, Перата има предишни присъди за нанасяне на телесни повреди и хулиганство.
17 Април 2016, Неделя, 03:39 ч.
Автор: Капитал; снимки: Капитал, архив Флагман

Как и защо гората събра ъндъграунда на Бургас, бивши военни, любители на конспирациите и разходките в медийно състезание по "опазване на границата" между България и Турция


Крият лицата си зад бели листове с надпис "Не посягай на патриотите, ще се изгориш". Зад тях очите им светят гневно. Не обичат журналисти, още по-малко полицаи:

- "Ти ухо ли си?"

- "Пееш ли на полицаите?"

- "Кажи им да ни пуснат момчето."

Младежи във впити спортни дрехи, бръснати глави, ланци и татуировки са се събрали под български знамена пред Съдебната палата в Бургас и скандират "Перата герой!" и "Българи юнаци!".

Казват, че тренират заедно с арестувания Петър Низамов и са участвали в съвместни патрули, но въпросите ги карат бързо да изгубят търпение и разговорът приключва със заканата: "Айде, махай се, че се ядосах и хич не ми пука, че има полицаи тука!"

Ден по-рано бургазлията Петър Низамов - Перата е задържан за 72 часа и привлечен като обвиняем за противозаконно лишаване от свобода на трима граждани от Афганистан. Районната прокуратура - Малко Търново, се самосезира по случая след разпространен в социалните мрежи видеоклип, на който трима мигранти лежат на земята с вързани ръце, а гласът зад кадър ги призовава: "Турки! Обратно! Гоу бак! Ноу българия фор ю! Имидиътли!"

От няколко месеца осъжданият за нанасяне на телесни повреди и хулиганство Петър Низамов води неформална група за "охрана на границата" и залавяне на мигранти, наречена "Цивилни отряди за защита на жените и вярата", и документира обиколките й из Странджа във Facebook. Прави и съвместни патрули с придобилия световна слава "ловец на бежанци" Динко Вълев от Ямбол, разследван за данъчни престъпления. Полицейските и журналистическите хроники в Бургас свързват Петър Низамов - Перата с улична банда, която стои зад редица грабежи, палежи на автомобили, побои и тормоз на други граждани, но веднъж наметнал мантията на патриотизма, той вече е герой.

Макар да няма подобни правомощия по закон, действията му по арестуване на мигранти се радват на широка популярност и биват насърчавани от безотговорни медии, "говорещи глави" от телевизора и политици популисти. Публичната подкрепа, която получиха Перата и себеподобните му, на практика официализира саморазправата като начин за решаване на проблеми в обществените отношения. Ъндърграундът затанцува върху сринатото доверие в съд, полиция и прокуратура и отново се превърна в мейнстрийм. Нещата съвсем объркаха местата си - патриотизмът започна да се изразява в неуважение към закона, самоуправството да се възприема като налагане на справедливост, а хулиганството - като обществено приемливо поведение.

Прокуратурата и съдът са на ход, за да посочат реда в този ценностен хаос, но появата на "динковците" на сцената е симптом. Системното толериране на корупцията и несправедливостта в обществото дотолкова е ерозирало държавността, че насилието и агресията се лансират като приемливи алтернативи на законността.


В четвъртък пред Съдебната палата в Бургас се събраха поддръжници на задържания за противозаконно лишаване от свобода на мигранти Петър Низамов-Перата

Защо се появиха ловците на бежанци

Комисар Радослав Сотиров, който управлява регионална дирекция "Гранична полиция" в Елхово, казва, че през последните няколко месеца служителите му засичат по-активно т.нар. граждански патрули в 30-километровата зона след линията на държавната граница, в която имат правомощия граничните полицаи. Според него групите са около три-четири, като в повечето случаи патрулират едни и същи лица, част от тях криминално проявени. Полицаите са чували различни обяснения за присъствието им там - че се разхождат в гората, дишат чист въздух и берат гъби, но в някои случаи са били и по-откровени. "Имаме случаи на хора, които казват, че отиват на лов за бежанци. Ловят се животни, другото е античовешко", казва Сотиров.

Той подчертава, че когато граничарите срещнат подобни групи, ги предупреждават, че могат да се движат като граждани, не като ловци, и действията им не бива да излизат от рамките на закона. "По мое разпореждане това ще става вече и писмено", казва комисарят и продължава: "Нека да ясно: първо, тези отряди нямат право да задържат, защото не са овластени по закон да го правят. Второ, нямат нужната подготовка. За нашите служители се извършва първоначална и периодична подготовка и е ясно разписано в различни инструкции и наредби в кои случаи се използва физическа сила и помощни средства при задържане. За гражданските групи не съм сигурен, че знаят. Те не осъзнават каква опасност могат да срещнат, и то в зона, в която трудно някой би им оказал помощ."

Радослав Сотиров си обяснява появата на тези граждански патрули в граничната зона с нетърпимостта на гражданите към незаконното преминаване на границата, което върви с мигрантския поток вече трета година, но уточнява, че полицията работи по анализ кое налага извършването на тази дейност тъкмо сега.

И ако МВР тепърва ще се опитва да установи причините за появата на ловните дружинки за бежанци, общественият посредник на Бургас Таньо Атанасов е направил изводите за себе си. Той е в ролята на местен омбудсман от 8 години и черпи впечатленията си от срещите си с бургазлии. Според него бездействието на властите в осигуряването на справедливост във всички сфери на живот през последните 25 години е отворило бездна в доверието между граждани и институции. И в освободеното пространство са се настанали силовите играчи, мутрите. "Младите хора загубиха доверие, че със собствени сили, знания, труд могат да реализират своите възможности, с които да бъдат в полза на себе си, на близките си и на обществото като цяло. Затова се наложи другият образ - на силата. "Това не е проблем само на границата", казва Таньо Атанасов. То се вижда в шамарите в училище, в конфликтите по пътищата, в отсъствието на добрия тон в отношенията между хората на улицата, в междудържавните отношения дори, където отново силата си налага волята, вместо международните конвенции и спогодби.

За какво се борят

Думите на омбудсмана срещат потвърждение в яростното недоверие в компетентностите и намеренията на институциите, което изразяват представители на т.нар. граждански патрули.

"Днес сме тук по една проста причина", обръща се към групичката от около петдесетина здрави момчета пред Съдебната палата мъж на средна възраст, облечен в камуфлажни дрехи. "Да защитим човек, срещу когото се е изправила цялата продажна и престъпна държавна машина, която служи на чужди държави и служби", продължава той, а тълпата му отвръща с "Това е истината" и "Събудете се". Това е Владимир Русев, бивш военен и един от лидерите на воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - две организации, в които членуват ветерани от службите и действащи служители на МВР и МО, които са си поставили за цел "освобождението на народа на България от всяка форма на чужда зависимост, финансово икономическа и военно политическа окупация".


Бившият военен Владимир Русев от Воински съюз "Васил Левски" призова събралите се на протеста да защитят човек, "срещу когото се е изправила цялата продажна и престъпна държавна машина, която служи на чужди държави и служби"

Те не са организатори на протеста в защита на Петър Низамов - Перата в Бургас, но са пътували от Варна, за да го подкрепят. Техните знамена и плакати с анти-БХК лозунги преобладават на площада пред окръжния съд в Бургас в четвъртък вечер. Твърдят, че не познават лично героя, когото са дошли да защитят и не се притесняват от миналото му, защото той си е излежал присъдите и важното за тях е, че е отишъл на границата "да върши работа".

Те самите провеждат военнопатриотични обучения, имат собствени патрули по границата, но досега не са ставали обект на медийно внимание. "Да сте чули нещо лошо да правят нашите хора някъде", питат оттам. Владимир Русев признава, че никога не са срещали никакъв проблем или агресия от страна на мигранти, но възразява: "Трябва ли да имаме [проблеми], за да изкажем гражданска позиция?" Той настоява за пълно затваряне на границата и тотален контрол, каквото и да означава това. Също така вярва, че има тайна договорка между българските власти и Запада - всички тези хора да останат завинаги на наша територия и "да обрекат децата ни, семействата ни, родината ни на изтребване". Любител е и на друга конспирация - че Турция провежда тайна операция "Бумеранг" по прехвърлянето на милиони бежанци в Европа.

В същото време другата бургаска гражданска група, която патрулира в Странджа "Организация за защита на българските граждани" (ОЗБГ) категорично се разграничава от Перата и не одобрява неговите действия. Според председателя й, 34-годишният Христо Атанасов, сравненията между тяхната организация и цивилните отряди на Низамов вредят на тяхната организация. ОЗБГ обаче подкрепиха Динко Вълев от Ямбол, когато Районната прокуратура - Средец, започна предварителна проверка срещу него с аргумента, че е "български гражданин" и че вярват на историята му, че е бил нападнат от групата мигранти, която е задържал.

ОЗБГ наричат своите акции в гората "разходки" и избягват думите "задържаме" и "хващаме", когато описват срещите си с мигранти. "Ние не задържаме мигранти, ние ги спираме. Не можем да ги задържим, защото нямаме права", разказва друг член на ОЗБГ, Георги Братанов, по време на разходка в Морската градина на Бургас. "Един човек не е бил пипнат с пръст. Просто им казахме да спрат, сигнализирахме на местните власти и те си свършиха работата", допълва го Христо Атанасов. Той реферира към случка отпреди две седмици, когато ОЗБГ се натъкнаха на 27 бежанци при една от "разходките" си в Странджа с екип на Нова телевизия. След този случай тяхната група беше наградена от директора на "Гранична полиция" Антонио Ангелов за действията им. Оттогава те сигнализират на полицията, когато се движат в граничната зона и твърдят, че виждат подкрепа в лицето на държавата за "патриотичните" си дейности.

ОЗБГ държат на това, че са патриоти и родолюбци, но не и ксенофоби и расисти, и казват, че думите патриотизъм и национализъм са били омърсени от политическите партии. Твърдят, че в момента няма автентична патриотична партия в България, въпреки че са организирали съвместно шествие с ВМРО и са имали контакти с отделни политици. "Обединихме се около идеята, че искаме да помагаме на хората и обществото", казва 30-годишният Бисер Русимов. "Да помагаме на институциите там, където има нужда от нас и на хората и обществото там, където институциите не достигат", допълва го Георги Братанов. "И докъдето институциите ни позволяват", прави уговорката Христо Атанасов.

Смятат обаче, че кризата с мигрантския поток може да се реши само с ограда по цялата граница и присъствието на армията и твърдят, че България не трябва изобщо да допуска мигранти, както Македония в момента. "Само през КПП-то с документи", уточнява Бисер Русимов. В противен случай ни очаква "гибел" според Христо Атанасов, защото "целта на мюсюлманите винаги е била гибел на християнския свят".

Какви ще са ефектите

Гибелното чувство в момента обаче не идва отвън. Още по-малко от мюсюлманите. А от усещането за разпад на държавността. Колебливата реакция на властта да осъди това явление, етикетите на "супергеройство", залепени му от централни медии и ръкоплясканията от публични личности, е опасен рецидив - то стимулира саморазправата в обществените отношения. Днес неин потърпевш са чужденците, но утре това може да е всеки друг български гражданин.

"За мен това е един от най-силните шамари, които публично държавата е получавала пред обществото и пред света", казва общественият посредник Таньо Атанасов и нарича поведението на "арестуващите" граждани унизително за една цивилизована държава.

Репутационният риск за България от световната слава на Динко Вълев и Петър Низамов - Перата беше отчетен дори от премиера Бойко Борисов, който първо поощри "момчетата", които помагат по границата (без да уточнява кого има предвид), а после обясни, че не е бил разбран правилно. "Най-различни медии и организации започнаха да говорят, че в България се отнасяме много лошо с бежанците и едва ли не има някакви паравоенни формирования, които атакуват мигрантите по безобразен начин", отчете вчера Борисов след консултативния съвет при президента. Видеоклиповете от "цивилния лов на бежанци" обиколиха целия интернет, попаднаха в полезрението на световни медии и със сигурност са привлекли вниманието и на групировки като "Ислямска държава" - риск, който въобще не се отчита в медийните възхвали на граничните герои.

"За съжаление тази категория хора дори нямат съзнанието, че са извършили страхотна нередност. Дано обаче тяхното поведение събуди заспалото чувство на достойнство у всички нас като общество", надява се Таньо Атанасов.

А надеждата му намира приемник в лицето на жителите на пограничните села Звездец, Евренозово, Близнак - стотиците анонимни граждани, които всеки ден подават сигнали, информация и координати на граничните полицаи, за да им помагат да установяват преминаващи през Странджа групи, като в същото време показват и хуманно отношение към мигрантите, посрещайки ги с хляб, вода, добра дума. Възрастните хора, от чието име уж се извършват горските геройства, няма да видите по телевизията да обясняват, че границата ни е "разграден двор" или да бълват думи на омраза към чужденците. По пътя си не срещнахме нито един местен човек, който да каже, че се страхува, че мрази, че е бил нападан, ограбван, унизен от мигранти. Тези истории живеят само в телевизора, където думата имат "супергероите."

В категории: Крими


47
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
47
Коментара по темата
47.
коментарите под клипа свински опашки
22.04.2016 15:02:45
0
0
Петър Низамов - Перата накара Европа да запее "Да живее България"

Истински патриот и родолюбец и мъченик...





Вижте коментарите на Европeйците


Павел Д. Браво момчета !!
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 17:12
Roberta Vasileva

Roberta Vasileva връщайте ги момчета вие сте единствената надежда за България
Харесвам · Отговор · 16 · 10 април в 17:14 ·Редактирани
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Костадин Димитров

Костадин Димитров Браво само така със навлеците
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:14
Живко Хънев

Живко Хънев Ей тва е. БРАВО момчета
Харесвам · Отговор · 9 · 10 април в 17:14
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Т. Л.

Т. Л. Браво!!!
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:15
Борислав Братоев

Борислав Братоев БРАВО!
Харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 17:16
Борислав Братоев

Борислав Братоев НЯМА ДЪРЖАВА ДЪРЖАВАТА СМЕ НИЕ
Харесвам · Отговор · 9 · 10 април в 17:17
Борислав Братоев

Борислав Братоев ОСТАВКА НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Харесвам · Отговор · 23 · 10 април в 17:17
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Янчо Нейчев

Янчо Нейчев Bravo
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:19
Стоян Заров

Стоян Заров Да сте живи и здрави! Добре че сте вие да отсрамите Българите!
Харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 17:23
G-n Mihailov

G-n Mihailov Браво
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:24
Krustyo Peev

Krustyo Peev Човече, махай ги тея клипове преди БХК да сезира прокурора. Мръсните предатели дебнат като луди!
Харесвам · Отговор · 17 · 10 април в 17:27
Vidol Petkov Hriskov

Vidol Petkov Hriskov
Снимка на Vidol Petkov Hriskov.
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:44
Vidol Petkov Hriskov

Vidol Petkov Hriskov
Снимка на Vidol Petkov Hriskov.
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:45
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Ivan Georgiev

Ivan Georgiev РЕСПЕКТ ТИГРИ ! smile emoticon
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 17:33
Георги Джанев

Георги Джанев Пипне ли ги някой нашите момчета, ще вдигнем цяла България.
Харесвам · Отговор · 12 · 10 април в 17:36
Георги Джанев

Георги Джанев Знам ..
Харесвам · Отговор · 11 април в 06:14
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Lada Dimitrova

Lada Dimitrova Браво,момчета!Действайте разумно,че току-виж сте накърнили нечий бизнес!
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:38
Стоян Заров

Стоян Заров За БХК има само две възможности, или започват да работят за България, или ще им се набутат последователно и Б и Х и К в големи количества анално
Харесвам · Отговор · 13 · 10 април в 17:38
Malinka Kapinka

Malinka Kapinka Браво момчета
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 17:39
Krustyo Peev

Krustyo Peev Прав си, Стояне. Но докато дойде това време, каква е файдата, дейните патриоти да получат ефективни присъди?
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:39
Daniel Simeonow

Daniel Simeonow Каква хубава българска дума - файда! Браво българино,браво патрЕоте!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 23:21 · Редактирани
Krustyo Peev

Krustyo Peev Daniel Simeonowумишлено я използвах, заради подлога - БХК. И макар че избягвам използването на турски чуждици, те са характерна част за преселниците от беломорска Тракия, чийто наследник съм и аз. А твоят патриотизъм, драги, се изявява в това да нападаш брата си българин за глупости и да се дърлиш като чакал за дреболии, а това, големият Раковски определя като най-големия грях! Айде със здраве!
Харесвам · Отговор · 4 · 11 април в 00:16
Преглед на още отговори
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Стоян Заров

Стоян Заров Не сме достатъчно организирани и сплотени, за това се получава така
Харесвам · Отговор · 7 · 10 април в 17:41
Lada Dimitrova

Lada Dimitrova Точно!
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:41
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Георги Джанев

Георги Джанев То времето дойде ...
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:41
Glen Nikolov

Glen Nikolov Браво!
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:45
Miroslav Obretenov

Miroslav Obretenov · Приятел на Asen Bondzhev
Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:45
Атанас Сандев

Атанас Сандев Бравоо
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:46
Ivan Radev

Ivan Radev · 7 общи приятели
Браво момчета,всички българи сме горди с вас,Бог да ви пази и закриля!!!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:49
Kostadin Nedev

Kostadin Nedev Eto im malko pokazno na cqlata uprava deto osven da si cheshat ezicite za drugo ne stavat
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:50
Cjc Vlado

Cjc Vlado · Приятели с Martin Ivanov и 5 други
БРАВО!!!САМО ТАКА!
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:50
Kostadin Tudjarov

Kostadin Tudjarov Dobre che ste vie..granichna policiq samo harchi parite na naroda i nishto..
Вече не харесвам · Отговор · 12 · 10 април в 17:53
Стоян Заров

Стоян Заров Е как нищо? Прибират ги тук на пансион
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:59
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Иван Коджаниколов

Иван Коджаниколов · Приятел на Стоян Заров
А такаааа! :)))) Чудесно сте се справили! Браво!
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:54
Alexander Burdin

Alexander Burdin Браво момчета господ здраве да ви дава само як тормоз за тези плъхове !!! Малко им е ако те хванат в дубай че пресичаш незаконно изобщо няма да ти говорят най-много да те обесят на червата ти .
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:57
Alkaponeto Georgiev

Alkaponeto Georgiev браво на отряда
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:58
Ivan Kenov

Ivan Kenov Bravo
Вече не харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 18:06
пламен георгиев

пламен георгиев тоя с раницата не е от слуайните wink emoticon Трпане за тая гад,в най-лошия случай-бой и обратно в Турция
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:45 · Редактирани
Ventzeslav Popov

Ventzeslav Popov Браво!
Харесвам · Отговор · 10 април в 18:16
Фейсбук Потребител

Фейсбук Потребител Разчитаме на вас,момчета! Вие сте България! Така трябва да се действа.Натриите носовете на управниците! Да сте живи и здрави! ПАЗЕТЕ СЕ!!!
Вече не харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 18:21
Преслав Ников

Преслав Ников Bravo!
Вече не харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 18:30
Т. П.

Т. П. Браво !!
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 18:40
Atanas Georgiev

Atanas Georgiev Kvo stana niamaha pari i za tova li gi vryshtate v turcia
Харесвам · Отговор · 7 · 10 април в 18:51
Lada Dimitrova

Lada Dimitrova Що?Какъв е проблемът да ги оберат и пак да ги пуснат в България?Тези,които ги прекарват в страната не правят ли точно това?В чий интерес е да се плюят момчетата?Идете и го направете по устав!!!
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 20:26 · Редактирани
Atanas Georgiev

Atanas Georgiev A zashto ne otivat pred parlamenta i da se praviat na patrioti
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:17
Преглед на още отговори
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Боян Максимов

Боян Максимов · Приятели с Митьо Мотор и 9 други
Браво момчета, не бъдете като тоя Динко, не се обаждайте на куките и не ги викайте. Ритайте ги обратно в Турция, че нямаме пари да ги храним и поим тук тия паразити. Имаме си над 1млн пенсионера, преживяващи със само 158,77лв пенсия. Да сте живи здрави. Богъ с Вами!
Но за Бога, ИЗРИТАЙТЕ ТАЗИ ИСЛЯМСКА ИЗМЕТ НАИСТИНА ОБРАТНО В ТУРЦИЯ..
Харесвам · Отговор · 8 · 11 април в 01:06 ·Редактирани
Yoshka Markova

Yoshka Markova Nali byagat ot voina ????
Kude Sa jenite ???
Ostanaxa da vouvat ????...Вижте още
Харесвам · Отговор · 13 · 10 април в 18:52
Miroslav Sotirov

Miroslav Sotirov Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 18:58
Miroslav Sotirov

Miroslav Sotirov Григор ако искаш във вас може да си ги вземеш.
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 18:59
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
Mi da zapo4nem ot tqh be hora da gi izbiem vsi4kite ..kvo ne im znaem imenata i adresite li be a? Vie poburkahte li se ? Kakvo vi stava zad nas e Bulgaria be vie ludi li ste az shte si gi sgotvq i migranti i tezi koito sa zad tqh be
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:00
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
На БХК им предайте че Динко е пич но такива като мен ...бе Предател ли си заравям те жив бе wink emoticon
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:02
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
Бхк ааахаххахах
А мен ме БолиХ...и ...Ку....ра за тва кво мислят Партийни Кърлежи и Гнусни Курви wink emoticon
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 19:05
Денис Йорданов Георгиев

Денис Йорданов Георгиев браво бойци !!!! само така !!!
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:06
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
Съдебна система ,милиции...Бхк ....Вие наред ли сте бе?!?!??
Та вие ги подкрепяте бе ?!?!...
Давайте да ги палим ,бесим,....кормим да видим Адаша Динко ще го Викат ли по съдилищата wink emoticon
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 19:08
Naiki Borisov

Naiki Borisov Bravo na nashite ☺
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:24
Антони Иванов

Антони Иванов · 12 общи приятели
С тактическа раница единия !
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 19:26
Radoslav Mitev

Radoslav Mitev evala
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:30
Малин Дилчовски

Малин Дилчовски · 2 общи приятели
Atanas Georgiev Базй мангал що не хващаш за анадола че тук така като те слушам май не ти е местото
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:35
Jordan Georgiev

Jordan Georgiev Браво. Трябва да знаят че гнусните им номерца няма да минат в България и че няма влизане в нашата родина. Не искам да гледам по новините как тази мръсна зган изнасилват жените и децата ни
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 19:37
Кралева Златина

Кралева Златина Наслада за очите ми ! Браво ! Само така ! smile emoticon
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 19:50
Мартин Пеев

Мартин Пеев Не знам дали, някой изобщо се усеща. Но отдавна света е във война. Да. Това, че не се казва никъде не означава, че не е така. Това в Ирак, Сирия, Афганистан и тероризма по света, аз не мога да го нарека по друг начин. Лъжат целия свят, че сме на "прага". Ама това не е "праг". Това е самата действителност.
· 5 · 10 април в 19:51
Кралева Златина

Кралева Златина Вече сме в нея и не бива да се оставяме да ни излавят в домовете ни тези примитиви ! smile emoticon
Харесвам · 3 · 10 април в 19:52
Georgi Paiov

Georgi Paiov · 79 общи приятели
Браво на момчетата от цивилните отряди , България се гордее с вас момчета !
Харесвам · Отговор · 15 · 10 април в 19:53
Валентина Георгиева

Валентина Георгиева Evala momcheta
Харесвам · Отговор · 10 април в 19:58
Коевь Красимир

Коевь Красимир Браво момчета! Късмет и напред!
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:02
Svetoslav Doychev

Svetoslav Doychev · 4 общи приятели
Обратно от където са дошли!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 20:02
Arsen Stepanovich Manukyan

Arsen Stepanovich Manukyan Boiiii
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:10
Arsen Stepanovich Manukyan

Arsen Stepanovich Manukyan Bravo bratia
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 20:10
Neven Petrov

Neven Petrov · 13 общи приятели
само така !
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:19
Bozhana Urdzhanova

Bozhana Urdzhanova
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:20
Margarita Doseva

Margarita Doseva · 8 общи приятели
Евала момчета браво браво браво
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 20:21
На Бебешанко Малкото

На Бебешанко Малкото EVALA !
Снимка на На Бебешанко Малкото.
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 20:29
Александър Борденяшки

Александър Борденяшки Браво, но трябва по-респектиращо, иначе какво ще им попречи пак да дойдат?
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:33
Joseph Louis Barrow

Joseph Louis Barrow Не можем всичко да ви покажем все пак smile emoticon
Харесвам · Отговор · 12 · 10 април в 20:48
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Zhivka Koeva-Giorgia

Zhivka Koeva-Giorgia Gorda sam da sam Balgarka , bravo mom4eta
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 20:36
Konstantin Stoichkov

Konstantin Stoichkov Bravooo e tva e nachina !!!
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:44
Евгений Щеголихин

Евгений Щеголихин Спомени и наше участие)))
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 20:58
Emil Palanov

Emil Palanov · Приятел на Georgi Avramov
Подкрепям....
Харесвам · Отговор · 10 април в 20:59
Vladimir Boev

Vladimir Boev Aide vsichki da gi livim !
Харесвам · Отговор · 10 април в 20:59
Aleksandar Petrov

Aleksandar Petrov Бой мамито им даеба мързелива и мизерна
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:02
Pirin Svetlo

Pirin Svetlo Браво, само така.Юнаци
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:08
Станислав Цветанов

Станислав Цветанов браво лов на МИГРАНТИ smile emoticon smile emoticon smile emoticon smile emoticon smile emoticon smile emoticon
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:09
Georgi Georgiev

Georgi Georgiev · 2 общи приятели
Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:14
Nikola Ivanov

Nikola Ivanov · Приятел на Течку Stoqnov
Браво момчета така трябва
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:27
Георги Димитров

Георги Димитров Браво
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:31
Илиан Стоянов

Илиан Стоянов А след тях ПРИЯТЕЛИ имаше доста голяма ГРУПА до която ние не стигнахме ..
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 21:34
Joseph Louis Barrow

Joseph Louis Barrow Търсихме ги, но не можахме да ги открием.
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:48
Марина Цветанова

Марина Цветанова Joseph Louis Barrow сега ви съветвам да си скриете всичката информация за себе си и снимки също така защото както при Динко така и тук ще се намеси някой който решава че трябва да влоши живота на хората щото си няма работа
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 22:48
Преглед на още отговори
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Georgi Matev

Georgi Matev Браво братлета днес е имало слука,Да живее България!
Вече не харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 21:36
Илиан Стоянов

Илиан Стоянов Да горе доло ..
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:37
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Milko Parapanov

Milko Parapanov · 5 общи приятели
Браво Български Герой
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 21:38
Milko Parapanov

Milko Parapanov · 5 общи приятели
НАРОДЕ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ СКОРО ТИЯ ПРИМАТИ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ!!!
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 21:40
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Ivo Proychev

Ivo Proychev · Приятел на Стилиан Баталов
Браво,това са родолюбци и герой!!!Не като онез горе в парламента който всеки ден се чудят как да ни ограбват и продават на ЕС,НАТО и САЩ!!!
Харесвам · Отговор · 10 · 10 април в 21:38
Lirik Edinak

Lirik Edinak Behay ,ходещо веро, колко български имигранти изнасилват жени и взривяват бомби? Да не говорим ,че голяма част от българските имигранти не говорят добре български.
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:39
Plamen Tatarliev

Plamen Tatarliev · 8 общи приятели
Браво,момчета...Само така...smile emoticon
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:39
Sergey Stoykov

Sergey Stoykov И ..."со малце кьотек"... та да не се връщат пак!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 21:52
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Nikol Papazova

Nikol Papazova · 4 общи приятели
Браво....с вас съм
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 21:47
Kerka Koleva

Kerka Koleva · Приятели с Andon Koichev и 1 other
samo taka da znaqt i da kajat na drugite da nesa posmeli da idvat
Вече не харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 21:54
Georgi Merov

Georgi Merov Bravo.bratia Balgari....
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:55
Атанас Венков

Атанас Венков Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 22:02
Todor Kichukov

Todor Kichukov · Приятел на Каринина Мия
Браво!!!
148.
коментарите под клипа свински опашки
21.04.2016 22:19:02

0 0
Петър Низамов - Перата накара Европа да запее "Да живее България"

Истински патриот и родолюбец и мъченик...





Вижте коментарите на Европeйците


Павел Д. Браво момчета !!
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 17:12
Roberta Vasileva

Roberta Vasileva връщайте ги момчета вие сте единствената надежда за България
Харесвам · Отговор · 16 · 10 април в 17:14 ·Редактирани
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Костадин Димитров

Костадин Димитров Браво само така със навлеците
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:14
Живко Хънев

Живко Хънев Ей тва е. БРАВО момчета
Харесвам · Отговор · 9 · 10 април в 17:14
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Т. Л.

Т. Л. Браво!!!
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:15
Борислав Братоев

Борислав Братоев БРАВО!
Харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 17:16
Борислав Братоев

Борислав Братоев НЯМА ДЪРЖАВА ДЪРЖАВАТА СМЕ НИЕ
Харесвам · Отговор · 9 · 10 април в 17:17
Борислав Братоев

Борислав Братоев ОСТАВКА НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Харесвам · Отговор · 23 · 10 април в 17:17
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Янчо Нейчев

Янчо Нейчев Bravo
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:19
Стоян Заров

Стоян Заров Да сте живи и здрави! Добре че сте вие да отсрамите Българите!
Харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 17:23
G-n Mihailov

G-n Mihailov Браво
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:24
Krustyo Peev

Krustyo Peev Човече, махай ги тея клипове преди БХК да сезира прокурора. Мръсните предатели дебнат като луди!
Харесвам · Отговор · 17 · 10 април в 17:27
Vidol Petkov Hriskov

Vidol Petkov Hriskov
Снимка на Vidol Petkov Hriskov.
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:44
Vidol Petkov Hriskov

Vidol Petkov Hriskov
Снимка на Vidol Petkov Hriskov.
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:45
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Ivan Georgiev

Ivan Georgiev РЕСПЕКТ ТИГРИ ! smile emoticon
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 17:33
Георги Джанев

Георги Джанев Пипне ли ги някой нашите момчета, ще вдигнем цяла България.
Харесвам · Отговор · 12 · 10 април в 17:36
Георги Джанев

Георги Джанев Знам ..
Харесвам · Отговор · 11 април в 06:14
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Lada Dimitrova

Lada Dimitrova Браво,момчета!Действайте разумно,че току-виж сте накърнили нечий бизнес!
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:38
Стоян Заров

Стоян Заров За БХК има само две възможности, или започват да работят за България, или ще им се набутат последователно и Б и Х и К в големи количества анално
Харесвам · Отговор · 13 · 10 април в 17:38
Malinka Kapinka

Malinka Kapinka Браво момчета
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 17:39
Krustyo Peev

Krustyo Peev Прав си, Стояне. Но докато дойде това време, каква е файдата, дейните патриоти да получат ефективни присъди?
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 17:39
Daniel Simeonow

Daniel Simeonow Каква хубава българска дума - файда! Браво българино,браво патрЕоте!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 23:21 · Редактирани
Krustyo Peev

Krustyo Peev Daniel Simeonowумишлено я използвах, заради подлога - БХК. И макар че избягвам използването на турски чуждици, те са характерна част за преселниците от беломорска Тракия, чийто наследник съм и аз. А твоят патриотизъм, драги, се изявява в това да нападаш брата си българин за глупости и да се дърлиш като чакал за дреболии, а това, големият Раковски определя като най-големия грях! Айде със здраве!
Харесвам · Отговор · 4 · 11 април в 00:16
Преглед на още отговори
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Стоян Заров

Стоян Заров Не сме достатъчно организирани и сплотени, за това се получава така
Харесвам · Отговор · 7 · 10 април в 17:41
Lada Dimitrova

Lada Dimitrova Точно!
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:41
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Георги Джанев

Георги Джанев То времето дойде ...
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:41
Glen Nikolov

Glen Nikolov Браво!
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:45
Miroslav Obretenov

Miroslav Obretenov · Приятел на Asen Bondzhev
Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:45
Атанас Сандев

Атанас Сандев Бравоо
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:46
Ivan Radev

Ivan Radev · 7 общи приятели
Браво момчета,всички българи сме горди с вас,Бог да ви пази и закриля!!!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:49
Kostadin Nedev

Kostadin Nedev Eto im malko pokazno na cqlata uprava deto osven da si cheshat ezicite za drugo ne stavat
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:50
Cjc Vlado

Cjc Vlado · Приятели с Martin Ivanov и 5 други
БРАВО!!!САМО ТАКА!
Харесвам · Отговор · 10 април в 17:50
Kostadin Tudjarov

Kostadin Tudjarov Dobre che ste vie..granichna policiq samo harchi parite na naroda i nishto..
Вече не харесвам · Отговор · 12 · 10 април в 17:53
Стоян Заров

Стоян Заров Е как нищо? Прибират ги тук на пансион
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:59
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Иван Коджаниколов

Иван Коджаниколов · Приятел на Стоян Заров
А такаааа! :)))) Чудесно сте се справили! Браво!
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:54
Alexander Burdin

Alexander Burdin Браво момчета господ здраве да ви дава само як тормоз за тези плъхове !!! Малко им е ако те хванат в дубай че пресичаш незаконно изобщо няма да ти говорят най-много да те обесят на червата ти .
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 17:57
Alkaponeto Georgiev

Alkaponeto Georgiev браво на отряда
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 17:58
Ivan Kenov

Ivan Kenov Bravo
Вече не харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 18:06
пламен георгиев

пламен георгиев тоя с раницата не е от слуайните wink emoticon Трпане за тая гад,в най-лошия случай-бой и обратно в Турция
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:45 · Редактирани
Ventzeslav Popov

Ventzeslav Popov Браво!
Харесвам · Отговор · 10 април в 18:16
Фейсбук Потребител

Фейсбук Потребител Разчитаме на вас,момчета! Вие сте България! Така трябва да се действа.Натриите носовете на управниците! Да сте живи и здрави! ПАЗЕТЕ СЕ!!!
Вече не харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 18:21
Преслав Ников

Преслав Ников Bravo!
Вече не харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 18:30
Т. П.

Т. П. Браво !!
Вече не харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 18:40
Atanas Georgiev

Atanas Georgiev Kvo stana niamaha pari i za tova li gi vryshtate v turcia
Харесвам · Отговор · 7 · 10 април в 18:51
Lada Dimitrova

Lada Dimitrova Що?Какъв е проблемът да ги оберат и пак да ги пуснат в България?Тези,които ги прекарват в страната не правят ли точно това?В чий интерес е да се плюят момчетата?Идете и го направете по устав!!!
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 20:26 · Редактирани
Atanas Georgiev

Atanas Georgiev A zashto ne otivat pred parlamenta i da se praviat na patrioti
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:17
Преглед на още отговори
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Боян Максимов

Боян Максимов · Приятели с Митьо Мотор и 9 други
Браво момчета, не бъдете като тоя Динко, не се обаждайте на куките и не ги викайте. Ритайте ги обратно в Турция, че нямаме пари да ги храним и поим тук тия паразити. Имаме си над 1млн пенсионера, преживяващи със само 158,77лв пенсия. Да сте живи здрави. Богъ с Вами!
Но за Бога, ИЗРИТАЙТЕ ТАЗИ ИСЛЯМСКА ИЗМЕТ НАИСТИНА ОБРАТНО В ТУРЦИЯ..
Харесвам · Отговор · 8 · 11 април в 01:06 ·Редактирани
Yoshka Markova

Yoshka Markova Nali byagat ot voina ????
Kude Sa jenite ???
Ostanaxa da vouvat ????...Вижте още
Харесвам · Отговор · 13 · 10 април в 18:52
Miroslav Sotirov

Miroslav Sotirov Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 18:58
Miroslav Sotirov

Miroslav Sotirov Григор ако искаш във вас може да си ги вземеш.
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 18:59
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
Mi da zapo4nem ot tqh be hora da gi izbiem vsi4kite ..kvo ne im znaem imenata i adresite li be a? Vie poburkahte li se ? Kakvo vi stava zad nas e Bulgaria be vie ludi li ste az shte si gi sgotvq i migranti i tezi koito sa zad tqh be
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:00
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
На БХК им предайте че Динко е пич но такива като мен ...бе Предател ли си заравям те жив бе wink emoticon
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:02
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
Бхк ааахаххахах
А мен ме БолиХ...и ...Ку....ра за тва кво мислят Партийни Кърлежи и Гнусни Курви wink emoticon
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 19:05
Денис Йорданов Георгиев

Денис Йорданов Георгиев браво бойци !!!! само така !!!
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:06
Серотонин Петков

Серотонин Петков · 8 общи приятели
Съдебна система ,милиции...Бхк ....Вие наред ли сте бе?!?!??
Та вие ги подкрепяте бе ?!?!...
Давайте да ги палим ,бесим,....кормим да видим Адаша Динко ще го Викат ли по съдилищата wink emoticon
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 19:08
Naiki Borisov

Naiki Borisov Bravo na nashite ☺
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 19:24
Антони Иванов

Антони Иванов · 12 общи приятели
С тактическа раница единия !
Харесвам · Отговор · 4 · 10 април в 19:26
Radoslav Mitev

Radoslav Mitev evala
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:30
Малин Дилчовски

Малин Дилчовски · 2 общи приятели
Atanas Georgiev Базй мангал що не хващаш за анадола че тук така като те слушам май не ти е местото
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 19:35
Jordan Georgiev

Jordan Georgiev Браво. Трябва да знаят че гнусните им номерца няма да минат в България и че няма влизане в нашата родина. Не искам да гледам по новините как тази мръсна зган изнасилват жените и децата ни
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 19:37
Кралева Златина

Кралева Златина Наслада за очите ми ! Браво ! Само така ! smile emoticon
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 19:50
Мартин Пеев

Мартин Пеев Не знам дали, някой изобщо се усеща. Но отдавна света е във война. Да. Това, че не се казва никъде не означава, че не е така. Това в Ирак, Сирия, Афганистан и тероризма по света, аз не мога да го нарека по друг начин. Лъжат целия свят, че сме на "прага". Ама това не е "праг". Това е самата действителност.
· 5 · 10 април в 19:51
Кралева Златина

Кралева Златина Вече сме в нея и не бива да се оставяме да ни излавят в домовете ни тези примитиви ! smile emoticon
Харесвам · 3 · 10 април в 19:52
Georgi Paiov

Georgi Paiov · 79 общи приятели
Браво на момчетата от цивилните отряди , България се гордее с вас момчета !
Харесвам · Отговор · 15 · 10 април в 19:53
Валентина Георгиева

Валентина Георгиева Evala momcheta
Харесвам · Отговор · 10 април в 19:58
Коевь Красимир

Коевь Красимир Браво момчета! Късмет и напред!
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:02
Svetoslav Doychev

Svetoslav Doychev · 4 общи приятели
Обратно от където са дошли!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 20:02
Arsen Stepanovich Manukyan

Arsen Stepanovich Manukyan Boiiii
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:10
Arsen Stepanovich Manukyan

Arsen Stepanovich Manukyan Bravo bratia
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 20:10
Neven Petrov

Neven Petrov · 13 общи приятели
само така !
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:19
Bozhana Urdzhanova

Bozhana Urdzhanova
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:20
Margarita Doseva

Margarita Doseva · 8 общи приятели
Евала момчета браво браво браво
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 20:21
На Бебешанко Малкото

На Бебешанко Малкото EVALA !
Снимка на На Бебешанко Малкото.
Харесвам · Отговор · 8 · 10 април в 20:29
Александър Борденяшки

Александър Борденяшки Браво, но трябва по-респектиращо, иначе какво ще им попречи пак да дойдат?
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:33
Joseph Louis Barrow

Joseph Louis Barrow Не можем всичко да ви покажем все пак smile emoticon
Харесвам · Отговор · 12 · 10 април в 20:48
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Zhivka Koeva-Giorgia

Zhivka Koeva-Giorgia Gorda sam da sam Balgarka , bravo mom4eta
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 20:36
Konstantin Stoichkov

Konstantin Stoichkov Bravooo e tva e nachina !!!
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 20:44
Евгений Щеголихин

Евгений Щеголихин Спомени и наше участие)))
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 20:58
Emil Palanov

Emil Palanov · Приятел на Georgi Avramov
Подкрепям....
Харесвам · Отговор · 10 април в 20:59
Vladimir Boev

Vladimir Boev Aide vsichki da gi livim !
Харесвам · Отговор · 10 април в 20:59
Aleksandar Petrov

Aleksandar Petrov Бой мамито им даеба мързелива и мизерна
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:02
Pirin Svetlo

Pirin Svetlo Браво, само така.Юнаци
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:08
Станислав Цветанов

Станислав Цветанов браво лов на МИГРАНТИ smile emoticon smile emoticon smile emoticon smile emoticon smile emoticon smile emoticon
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:09
Georgi Georgiev

Georgi Georgiev · 2 общи приятели
Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:14
Nikola Ivanov

Nikola Ivanov · Приятел на Течку Stoqnov
Браво момчета така трябва
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:27
Георги Димитров

Георги Димитров Браво
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:31
Илиан Стоянов

Илиан Стоянов А след тях ПРИЯТЕЛИ имаше доста голяма ГРУПА до която ние не стигнахме ..
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 21:34
Joseph Louis Barrow

Joseph Louis Barrow Търсихме ги, но не можахме да ги открием.
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:48
Марина Цветанова

Марина Цветанова Joseph Louis Barrow сега ви съветвам да си скриете всичката информация за себе си и снимки също така защото както при Динко така и тук ще се намеси някой който решава че трябва да влоши живота на хората щото си няма работа
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 22:48
Преглед на още отговори
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Georgi Matev

Georgi Matev Браво братлета днес е имало слука,Да живее България!
Вече не харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 21:36
Илиан Стоянов

Илиан Стоянов Да горе доло ..
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:37
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Milko Parapanov

Milko Parapanov · 5 общи приятели
Браво Български Герой
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 21:38
Milko Parapanov

Milko Parapanov · 5 общи приятели
НАРОДЕ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ СКОРО ТИЯ ПРИМАТИ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ!!!
Харесвам · Отговор · 3 · 10 април в 21:40
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Ivo Proychev

Ivo Proychev · Приятел на Стилиан Баталов
Браво,това са родолюбци и герой!!!Не като онез горе в парламента който всеки ден се чудят как да ни ограбват и продават на ЕС,НАТО и САЩ!!!
Харесвам · Отговор · 10 · 10 април в 21:38
Lirik Edinak

Lirik Edinak Behay ,ходещо веро, колко български имигранти изнасилват жени и взривяват бомби? Да не говорим ,че голяма част от българските имигранти не говорят добре български.
Харесвам · Отговор · 10 април в 21:39
Plamen Tatarliev

Plamen Tatarliev · 8 общи приятели
Браво,момчета...Само така...smile emoticon
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:39
Sergey Stoykov

Sergey Stoykov И ..."со малце кьотек"... та да не се връщат пак!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 21:52
Joseph Louis Barrow

Напишете отговор...
Избор на файл
Nikol Papazova

Nikol Papazova · 4 общи приятели
Браво....с вас съм
Харесвам · Отговор · 2 · 10 април в 21:47
Kerka Koleva

Kerka Koleva · Приятели с Andon Koichev и 1 other
samo taka da znaqt i da kajat na drugite da nesa posmeli da idvat
Вече не харесвам · Отговор · 5 · 10 април в 21:54
Georgi Merov

Georgi Merov Bravo.bratia Balgari....
Харесвам · Отговор · 1 · 10 април в 21:55
Атанас Венков

Атанас Венков Браво
Харесвам · Отговор · 10 април в 22:02
Todor Kichukov

Todor Kichukov · Приятел на Каринина Мия
Браво!!!
46.
Bivola
19.04.2016 03:17:44
0
0
Бабхоразвиващи се малоумни олигофрени знаете само да хулите и да плюете скрити зад анонимноста,един бил наркоман,друг бил престъпник,трети-незнам какъв си!!!Вие какво си мислите че навремето са били ученички ли-к'во!?Били ги гърбели,вземали им парите-ми басма ли да им цепят?Тъпаци не се ли сещате че същите ''мигранти'' които сега защитавате са същите онези копеленца които до вчера са грабили,убивали по техните страни и сега идват и в нашата родина да безчинстват или трябжа да гръмнат една-две бомби че да се усетите!Кой да ни защитава от тази напаст,ако не ние самите,кой гранична полиция която им взима по 500 евро и дори им показват пътя към вътршеността на милата ни родина или на онези гъзоблизци в столицата!?Още малко и ще се съгласим и с искането им да премахнем Васил Левски от учебниците понеже бил терорист!!!Всички вие сте долни душички,криете се в дупките си и само злословите,като не помагате поне не пречете долни копеленца осрани!И Още нещо ще ви кажа всеки който е отишъл долу на границата за да попречи(изгърби,пребие,задържи и т.н.) на тия резаци които прииждат по нашите земи е малко или много ПАТРИОТ!Няма значение дали си престъпник-из съм такъв,това не пречи също така да съм и патриот и да милея за тази изстрадала земя за разлика от всички вас които се опитвате да изкарате това като нещо негативно,нещо лошо,вие сте едни Поп Кръстьовци-плюя на вас и възхвалявам всички патриоти!!!
45.
Bivola
19.04.2016 03:17:43
0
0
Бабхоразвиващи се малоумни олигофрени знаете само да хулите и да плюете скрити зад анонимноста,един бил наркоман,друг бил престъпник,трети-незнам какъв си!!!Вие какво си мислите че навремето са били ученички ли-к'во!?Били ги гърбели,вземали им парите-ми басма ли да им цепят?Тъпаци не се ли сещате че същите ''мигранти'' които сега защитавате са същите онези копеленца които до вчера са грабили,убивали по техните страни и сега идват и в нашата родина да безчинстват или трябжа да гръмнат една-две бомби че да се усетите!Кой да ни защитава от тази напаст,ако не ние самите,кой гранична полиция която им взима по 500 евро и дори им показват пътя към вътршеността на милата ни родина или на онези гъзоблизци в столицата!?Още малко и ще се съгласим и с искането им да премахнем Васил Левски от учебниците понеже бил терорист!!!Всички вие сте долни душички,криете се в дупките си и само злословите,като не помагате поне не пречете долни копеленца осрани!И Още нещо ще ви кажа всеки който е отишъл долу на границата за да попречи(изгърби,пребие,задържи и т.н.) на тия резаци които прииждат по нашите земи е малко или много ПАТРИОТ!Няма значение дали си престъпник-из съм такъв,това не пречи също така да съм и патриот и да милея за тази изстрадала земя за разлика от всички вас които се опитвате да изкарате това като нещо негативно,нещо лошо,вие сте едни Поп Кръстьовци-плюя на вас и възхвалявам всички патриоти!!!
44.
Не четете кафевия флагман
18.04.2016 11:07:09
2
1
Не чухте ли Петър Низамов на изшиьане от съда каза,че всичко журналя са добре дошли в тях без флагман.Оставете я сама Касабова и подшогите и да си пишат сами коментарчета и да ги копират по 200 пъти едно след друго. За есеки истинсли патриот флагман.бг са нищо и дори не да и въьдух под налягане ами вакум нсправо. Както и предателоте от ОЗБГ и НФСБ
43.
Бургазлията
18.04.2016 10:58:12
1
2
Флагман много се засегнаха , че Перата ги одряза и нарече кафяв сайт на предатели хаха
Касабова и Касабов дали са анти-българи ,а? Как мислите вие ?
42.
Bravo na Perata
18.04.2016 10:55:11
1
3
Браво Пера. Браво момчета. Вие сте новите герои на България. Огромен поклон пред вас и вашите дела. Ето така се прави. Дела трябват, а не думи. Тези, които ви плюят това са хора на Валери Симеонов, "протестна мрежа", БХК и всякави други платени от САЩ и ЕС организации, които се опитват да натрапят тези талибани тук и в Европа и след 20-30 или най-късно 40 години тук да стане официално Еврабия. Дано и по скоро да дойде човекът, който ще възтановите Европа такава каквато е била преди. А вие плоски и продажни копелдаци ще ви кажа само че един ден когато тези пигмеии станат мнозинство в цяла Европа, ще бъдете репресирани до край от тях и няма да им пука, че преди това сте им помагали. Това е тяхната цел и естествено ще ви запазват за да си имат бели роби и тези бели роби ще сте вие или децата ви или внуците ви. Ще им вършите черната работа. Един вид това е един перфектно измислен сценарии. Преди години негрите са били роби на белите и сега се подготвя обратното. Помнете ми думата, че ако не се събудим и не ги изметем от Европа след няколко години ще ни владеят нас и децата ни. Затова винаги ще подкрепям тези смели и истински БЪЛГАРИ. А вие продължавайте да искате затвор за тях, но след 20,30,40 години живот и здраве пак ще си говорим, но този път ще си говорим не като свободни хора, а като роби. Разберете едно. Докато има негри и мюсюлмани в Европа и 1000 години да минат винаги ще има етническо напрежение. Всеки трябва да си живее в страната от която са му корените. Те никога няма да приемат нашия бит и култура затова просто трябва всеки един независимо какъв е афганистанец, нигериец, кореец трябва да се върне и живее в страната си за да няма етническо напрежение иначе докато е така винаги ще има етническо напрежение дори до края на света. Това е. Но явно това никога няма да се случи. Както и да е. Времето живот и здраве ще покаже, но според мен тези момчета вършат страхотна работа и ги поздравям и вярвам, че любовта от нас и родината ще ги направи по силни от всякога. Успех български герои и само напред.
41.
razgrad
18.04.2016 01:04:24
1
1
ami nali e pod domashen arest kakvo da pravi po cql den osven da kibichi iz facebook i da pishi maloumni komentari.
40.
PERATA SAM SI PI6E KOMENTARITE
17.04.2016 23:17:04
0
2
smqtaite kolko e lek
39.
Hai
17.04.2016 22:54:32
1
1
Кваработа да свършат та те наградиха най големия наркоман дето сега ходи да лижи гъза на перата скандала му викат педала се беше покрил няколко години и сега искочи от дупката че и награда му дадоха от полицията мале мале
38.
Мой
17.04.2016 22:50:44
0
1
Абе тя тая полиция май много спи ало бопа стига сте ходили по кафетата и да пишете квосте чули ай свържете малко работа
37.
Jjj
17.04.2016 22:47:13
0
0
Ало патриотите дане правите контра на Мечков щото никой не знае за какво става хахахаха
36.
Мой
17.04.2016 22:36:18
1
3
Къв патриот можеш да си шом си от бандата на рибите шом си от тези дето тормозят баби и дядовци по сергиите дето ходят по суперите и си пазарят без да плащат като бият охраната какъв патриот можеш да си щом си бачкаш за Диян боксиора какъв патриот можеш да си щом Лисичков ви го тури от ЗАД дави сера на патриотизма щом до вчера бяхте бандити на дребно само не можах да разбера тез некадърни прокурори как не можаха да ви осъдят с записите от дискотеката как потрошихте един човечец немога да разбера как с доказателства и свидетели ги оправда съдът да ли не вършеха Нешо за някой ...немога да разбера как като Лисичков утрепа гадната твар рижата всички бяха настроени срещу рибите сега са патриоти сщите хора бандата на рибите и педала дето продаваше наркотици в елит - скандала сега са герои ужас.
35.
Патриота
17.04.2016 21:30:45
1
3
Цялата държава от малумници само вижте от снимките какви хора го подкрепят има ли някой нормален гражданин или само измутрели лимонки!!!
34.
Патриота
17.04.2016 21:29:56
1
3
Цялата държава от малумници само вижте от снимките какви хора го подкрепят има ли някой нормален гражданин или само измутрели лимонки!!!
33.
Патриота
17.04.2016 21:29:12
1
2
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
32.
Патриота
17.04.2016 21:28:04
1
3
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
31.
Патриота
17.04.2016 21:27:32
1
2
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
30.
Патриота
17.04.2016 21:26:58
1
2
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
29.
Патриота
17.04.2016 21:26:24
1
2
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
28.
Патриота
17.04.2016 21:25:42
1
2
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
27.
Патриота
17.04.2016 21:24:28
1
1
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
26.
Патриота
17.04.2016 21:23:46
1
1
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
25.
Патриота
17.04.2016 21:22:47
1
1
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
24.
Патриота
17.04.2016 21:22:10
1
1
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
23.
Патриота
17.04.2016 21:21:29
1
1
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
22.
Патриота
17.04.2016 21:20:43
0
3
Цялата държава от малумници само вижте от снимките какви хора го подкрепят има ли някой нормален гражданин или само измутрели лимонки!!!
21.
Патриота
17.04.2016 21:17:51
1
4
От мом4е от ударната бригада на на Митио О4ите ръководена от Дан4о Лайфа,от наркоман и изнасилва4 до това да го въздигнете в образа на Ботев,Вазов вие нормалните ли сте бе хора толква промити мозаци сте айде половината сте мазници,който му се мазните и искате да се имате искуствено с него, а в следващия момент ще ви изгърбе с тревата и пикото ви и ще ви набие тапиите до в4ера утрепка сега национален герой ей затова никога няма да се оправи България ай по4вай да пишеш пъп4ива утрепко !!!
20.
....................
17.04.2016 18:10:06
7
2
perata 6i opravi darjavata glasuvaite za nego xaxaxaxaxa
19.
-
17.04.2016 18:09:20
1
10
SRAM I POZOR SA ZA BALGARIA IZLOJIXASE MNOGO TEZI OLIGOFRENI DET TRAGNAXA DASE PRAQT NA REINJIRI DO ONIA DEN IZPALNQVAXA MRASNI PORA4KI OT TIPA NA PALEJI PLASIRANE NA DROGA I BIENE NA XORA I SQ 6TE TRAGNAT DA OPRAVQT BALGARIA GOLQM SRAM I POZOR SA NARKOMANITE DA OPRAQT DARJAVATA XAXAXAXAXA
18.
КУРТИ
17.04.2016 17:51:46
2
2
ГОСПОДА СЪСРЕДОЧЕТЕ СЕ ВЪРХУ ТЕМАТА....КУРТИ НЕ ГО МИСЛЕТЕ.....
17.
BURGAS
17.04.2016 17:37:57
2
9
Нещата са много ясни .Така наречените патриоти като перата дебнат незаконно влизащи,хващат ги и ако имат пари в тях им ги взимат,след това или ги пращат да се връщат в Турция или ги задържат,това са чисти пари които се правят без никакви разходи и рискове,от друга страна има добре изграден схема с участието на гранична полиция при която влезлите имигранти се качват от каналджиите на коли и се извозват до калотина срещу 1000-1500 долара или евро.Така че и в двата случая парите отиват някъде,чисти пари без риск.
16.
коптор
17.04.2016 17:05:20
8
1
Кой бавноразвиващ се слага тези минуси?
15.
ТАКА Е КУРТИ,
17.04.2016 16:56:00
3
6
докато не осъзнаеш ,че съдбата ти е отредила да миеш автомобили за една бира и после да проституираш в храстите,докато не осъзнаеш ,че трябва да промениш нещо от мизерния си животец ,ще я така.
14.
КУРТИ
17.04.2016 16:25:03
7
4
ПО ХРАЧКИТЕ РАЗБИРАМ ЧЕ СЪМ НА ПРАВ ПЪТ .....ПЛЮВКИТЕ МИ ИДВАТ КАТО МАННА НЕБЕСНА ОТ НЕБЕТО НАД ПУСТИНЯТА НЕГЕВ.......ТАКА РАЗБИРАМ КОЙ Е ОЛИГОФРЕН СОРОСОИД , КОЙ ГЛЕДА С ЕДНО МАСОНСКО ОКО ОТ БАНКНОТАТА ОТ 1 ДОЛАР.......
13.
С няколко думи
17.04.2016 16:16:27
12
6
Много сме добри в оплюването ,това ни е българска черта предавана ни от векове.Ботев също неправомерно за времето си е похитил кораба "Радецки"-но целта му е била да освободи един поробен народ.Левси също се е подвизавал под фалшиви самоличности и е имал няколко фалшиви тескерета в името на ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.Безпорно най-големия български герой-Апостола на свободата воден от дозина заптиета към бесилото е бил изоставен от народа си,който безучастно е гледал зад прозорците на домовете си.Още повече дни на ред е висял на бесилото,страхливците не смеели дори да го погребат подобаващо.Светла памет на всичките ни герой,чийто саможертва не заслужаваме като народ.Да такива сме си и до днес,защото "Наведена глава сабя не е сече".Продължавайте да плюете жалки,недораснали комплексарчета,понеже собственият ви скапан животец е безличен -бъдете добри в това за да оправдаете гузното си паразитно съществуване.
12.
Ih
17.04.2016 16:05:21
3
22
Интересно ми е колко от тези малки мутри знаят историята на България! ? !
11.
Вълко
17.04.2016 16:02:28
4
24
Някой хора осъзнаха , че цял живот ще са си прости сотаджии и сега тръгнаха да градят евтин имидж :) Нека ви вярват малоумните малки батки , аз -НЕ
10.
az
17.04.2016 15:34:17
3
20
наркоманизирани нацепени батки(мутри)
9.
КУРТИ,ТИ НЕСЛУЧАЙНО СИ ЛОШ МАТЕРЯЛ
17.04.2016 15:31:57
6
13
За такива като теб е заложено от едни по умни хора,да си слабообразован, да работиш за 200 лева на месец , да целуваш ръка и да си благодарен докато си жив.Ще работиш докато ти се отпори задника от бачкане,ще гласуваш за този които ти посочат ,ще ядеш кремвирши от два лева и на никой не му пука ,че един ден твоите деца ще носят фесове и фереджета.От теб нищо не зависи,освен ако не решиш да пребиеш жена си ,защото е забравила да ти купи цигари.
8.
FU
17.04.2016 15:29:02
6
8
Карти, курво тъпа, ти патриот ли си?
7.
КУРТИ
17.04.2016 15:02:05
17
10
ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ ЛОВЯТ МИРИЗЛИВИТЕ ЧАРШАФИ НА ГРАНИЦАТА , ПСЕВДО ПАТРИОТИ С ВРАТОВРЪЗКИ И ПАНТОФКИ СИ СТОЯТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА В СОФИЯ.........
6.
Петю лайка
17.04.2016 14:57:22
5
23
Пера стига влиза и излиза от сайта да лайкваш тъпите коментари на подържащата те сган :D
5.
КУРТИ
17.04.2016 14:52:28
13
10
ХАЙДУТИТЕ НЕ СА ЗАВЪРШВАЛИ ДЕВИЧЕСКО УЧИЛИЩЕ , ТАКОВА СА ЗАВЪРШВАЛИ САМО ЧОРБАДЖИИТЕ , ТОЕСТ , ПАТРИОТИТЕ С ВРАТОВРЪЗКИ И ПАНТОФКИ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА В СОФИЯ
4.
БХК-Orginal
17.04.2016 14:41:21
6
21
Пълни педали са всичк тея на снимките!!!!
3.
665
17.04.2016 14:36:18
16
6
tapi medii s nekudarni junralq raboteshti za 500 lv kak moje da se pravite na sudnici vie nqmate ukul dori.
2.
Българин
17.04.2016 14:17:18
6
23
В държава, в която власт-имащите не спазват закона(примери много...) и остават безнаказани след всички свои своеволия идва реда на "да вземем нещата в свой ръце". Народа се измори да бъде лъган и направляван като малко дете!
Какво биха отговорили авторите на тази статия, на въпроси като : защо след всички клипове на така наречените от вас "самозвани патриоти" за ситуацията по границата не се вземат адекватни мерки? защо въобще нямаме Физическа граница на тези места??? Защо трябва да толерираме политиката на Европейските лидери, начело с г-жа Меркел(която явно е с извити ръце от Турция) Защо въобще трябва да сме толерантни? КОй е толерантен към бедността и мизерията ,в която живеят нашите Родители??? Щом управниците не вземат мерки, народът трябва да го стори! Затова стига с тази криворазбрана толерантност!
1.
БОЙКО ТИКВАТА
17.04.2016 14:09:28
6
37
Ай,сега някакви малки педалчета,ще ми се правят на патриоти и ще ми развалят къщичката.Да ходят да правят свирки по затворите или да работят на пристанището на Цветелина.Е ,оня ден ми се обажда ,няма кои да разтоварва китайските кораби.Перата,Мерата....да се хващат на работа ,вместо по цял ден да кривят щангите и да смъркат нискокачествени боклуци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори