×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звездите вещаят: Дните до 7 април са опасни за здравето!


Звездите вещаят: Дните до 7 април са опасни за здравето!
Снимката е илюстративна
28 Март 2016, Понеделник, 21:21 ч.

Предстоят емоционални сривове през седмицата, периодът е свързан с интересчийството, твърди астрологът Силва Дончева

През тази седмица Луната ще премине от трета в четвърта четвърт. Слънцето ще преминава през знака на Овен на фона на съзвездие Риби. Целият цикъл на Луната е проблемен поради двете затъмнения и това ще продължи до 7 април, когато ще започне новата фаза. Това ще се отрази неблагоприятно на всички нови проекти, както и на всички дела в периода, предупреждава астрологът Силва Дончева пред ПИК.
Тази седмица е обвързана с по-голям материализъм, не толкова комфортни отношения между хората. Всички ще преценяват действията си през собствената си призма и интереси. Няма да има много чувствителност и съпричастност.

Това е период удачен за довършване на някои дейности, за приключване на плащания, за осъществяване на различни доставки и за уточняване на предишни договори и отношения. Не е много добре да се купуват по-важни неща, да се подписват нови договори, да се започват нови отношения.

Периодът е свързан с повече емоционални сривове. Те могат да се случат в почти всички направления на живота, но най-много ще засегнат здравето на повечето хора, както и чувствата им на втори план.

Хората ще продължават да се тревожни и притеснени. Всичко ще е все още объркано. Трябва да се внимава най-вече в отношенията в семействата, между партньори и съдружници. Това ще е време на прекомерни надежди, които няма да се сбъдват лесно или поне не в цялата си пълнота. Финансовите дела няма да са в най-добрата си фаза. Ще има доста затруднения през почти целия период. Тежка ще е ситуацията в понеделник – 28 март и сряда 30 март. Това са дни, в които трябва да се избягват някои по-важни въпроси и решения.

Като цяло периодът пак ще е характерен с повече възможности за инфекции и намалена енергия. Поради тежките аспекти на Нептун и Юпитер ще се увеличат инфекциозните болести. Ще има и повече злоупотреби с опиати и наркотици. Ще са налице депресии, емоционални разочарования и блокажи.

Независимо, че Меркурий е в знака на Овен, периодът не е докрай подходящ за нови начинания идеи. Трябва да се подхожда по-бавно и по-внимателно, да се изчаква.

Марс ще продължи да бъде в знака на Стрелец. Така той ще продължава да зарежда с нова енергия родените в първата декада на Овен и Лъв, както и на Везни и Водолей. Те ще се чувстват по-добре, ще са енергични, по-здрави и оптимистични.

Това няма да важи обаче за родените в първите декади на Близнаци, Дева и Риби. Те ще са по-уязвими откъм възможността за инциденти, травми и повече инфекции. Ще са нервни и раздразнителни.

Венера ще продължи да преминава през знака на Риби, където ще остане до 5 април 2016г. и ще продължава да изпитва негативното влияние на Юпитер, Сатурн и Нептун. Това е индикация за емоционални разочарования, обърквания и дори лъжи в отношенията. Ще има повече тайни и неясни състояния. Периодът не е подходящ за нови връзки.

Венера в Риби предполага и повече венерически болести, както и увеличаване на тайните и измамни отношения.

Сатурн е вече в своето обратно, ретроградно движение от 25 март и ще започне да извиква множество стари и забравени ситуации в международен план. Ще се възвръщат стари ограничения превила и закони. Комуникациите, транспортните и търговските отношения ще се затруднят. Ще започне процес на силни ограничения. В тази позиция той ще остане до 14 август 2016 г.

В личен план планетата ще предполага повече проблеми на работното място, връщане на стари забравени задачи, довършване на минали проекти, доста консерватизъм и сблъсък с бюрокрация и излишно администриране. Като цяло ще се работи по-трудно. Строителните и ремонтни работи също ще се случват по-трудно и по-бавно. Не е много подходящо за строителство и ремонти.

Понеделник – 28 март е ден, който не е особено подходящ за пътувания, както и за решаване на междуличностни въпроси. Отношенията с чужденци няма да са най-ползотворните. Ще има повече нервност и раздразнителност, чувствата ще са спонтанни и неконтролируеми. Същевременно денят е добър за решаване на по-интимни въпроси.

Вторник – 29 март е също неподходящ ден относно пътувания, отношения с чужденци, образователни инициативи. Добре е да се постъпва по-енергично и решително. Забавянето, хаоса и емоциите няма да са добри съветници. Ще има по-емоционално и дори безотговорно поведение. Ще успяват тези, които са по-организирани и смели.

Сряда – 30 март е по-спокоен и успешен ден. Нещата ще вървят по-организирано и леко. Плановете ще се сбъдват. Същевременно ще има повече успехи в търговските начинания. Личният живот и отношения ще са доста по-оптимистични. Всичко обвързано с децата може да има благоприятно развитие.

Четвъртък – 31 март ще е ден, в който ще има повече емоционална сдържаност. Всички ще са концентрирани в работа си. Ще има повече администриране и сухота. Хората ще се чувстват по-депресирани и затворени. За сметка на това ще има повече организация и дисциплина. Това е добър шанс за добри сделки и печелене на повече пари.

Петък – 1 април е ден на много изненади. Същевременно ще има повече инциденти и неочаквани новини. Това е особено актуално в сутрешните часове. Трябва да се внимава повече, защото такива аспекти предполагат и опасности за здравето. В емоционален и любовен план нещата ще са съвсем различни и доста по-успешни и приятни.

Събота – 2 април е доста добър и подреден ден. Може да има приятни ситуации и в работата и в семейството. Здравето на повечето хора ще е по-добро, ще има прилив на енергия. Това е ден за активни срещи с приятели, за ползване на различни комуникации, за приятни новини.

Неделя – 3 април е също добър и успешен ден. Той е много удачен за нови срещи, за приятни преживявания, за пътувания, за емоционално разтоварване. Хората ще са организирани и точни. Евентуални покупки или договор и ще са успешни. Личните приятелства и отношенията в семейството ще са ползотворни.

Родените на 28 март ще трябва да внимават за своите пътувания и отношения с чужденци. Тези, които учат също могат да има известни обърквания. Добрите аспекти са свързани с решителност, смелост и активност. Нещата няма да се случват при забавяне, мързел и отпускане. Емоциите ще са в известна степен нестабилни и спонтанни. Ще има и нови моменти в живота, свързани с личния живот.

Родените на 29 март ще се чувстват малко затворени и подтиснати през следващата година. Ще пътуват по-малко. Същевременно ще се радват на успехи на децата си, могат да имат приятни лични изживявания. Внимание трябва да има с по-възрастни хора. Учебните и търговски въпроси ще вървят по план.

Родените на 30 март ще имат някои емоционални разочарования. Трябва да не се изпада в сълзливост и прекалена притеснителност. Необходимо е да има решителност и смелост. Търговските начинания ще са успешни. Тези, които учат също ще постигнат желаното. Пътуванията ще са леко объркани.

Родените на 31 март ще имат една успешна в професионален план година. Те ще са организирани и точни. Това ще намали емоциите и някои приятни изживявания, но това ще е една работна година. Интуицията и здравето ще са стабилни. Пътуванията и всичко, обвързано с учене ще е под тенденциите за добро развитие.

Родените на 1 април ще имат година на изненади и предизвикателства. Те трябва да внимават за здравето си. Могат да имат неочаквани приятелства и обрати в ситуациите. Любовният им живот ще е по-скоро във възходяща линия. Ще има добри договори и споразумения.

Родените на 2 април ще имат една успешна и ползотворна година. Те могат да имат добри връзки и приятелства. Хората ще ги разбират. Здравето също се очаква да е добро. Енергията е позитивна, има организация и дисциплина. В професионален план нещата ще са също възходящи.

Родените на 3 април също ще имат една успешна година. Те ще са енергични и бодри. Семейните и любовните отношения ще са хармонични и приятни. Здравето ще е добро. Професионалните задачи ще се изпълняват точно, тези които нямат работа ще си намерят. Може да има и определени успехи.

ОВЕН – 21 март – 1 април – Родените през първата декада на Овен ще имат една добра и организирана седмица. Те ще излъчват енергия и инициативност. Личният живот ще е ползотворен. Дните, които са най-добри са понеделник – 28 март и събота и неделя – 2 и 3 април. 1 април – 11 април – Родените през тази декада ще са също доста успешни през тази седмица. Те ще са организирани и точни. Ще има разбирателство с висшестоящи, някои могат да получат повишение. Неделя – 3 април е изключително приятен ден. 11 април - 21 април – Родените в трета декада на Овен ще са определено успешни, енергични и здрави. Много добре ще се чувстват във вторник - 29 март и неделя 3 април. Някои недоразумения могат да се случат единствено в петък – 1 април.

ТЕЛЕЦ – 21 април – 2 май - Родените под тази декада ще са в един ползотворен и успешен период. Те ще са здрави и активни. Могат да имат професионални постижения. Най-добрият ден е сряда – 30 март. Денят, в който трябва да внимават за здравето си е събота – 2 април. 2 май – 12 май – Родените в тази декада също са в изключително успешен период. Те могат да пътуват, да имат постижения в работата си, да спечелят повече пари. Нещата ще се движат доста позитивно. Четвъртък и петък – 31 март и 1 април ще са най-приятните дни. 12 май – 22 май – Родените в края на Телец ще са също в добър период. Ще им върви в любовта, ще постигнат определена вътрешна хармония. Финансовото им състояние също може да се подобри или ще има позитивно развитие. Четвъртък и петък – 31 март и 1 април са най-добрите дни.

БЛИЗНАЦИ – 22 май – 2юни – Родените под тази декада ще имат една напрегната седмица. Най-тежкият ден е пак понеделник – 28 март. Той ще бъде хаотичен, объркан и с разочарования. Най-хубавите дни с в петък и събота – 1 и 2 април. През седмицата ще е необходима повече смелост и решителност. 2 юни – 12 юни – Родените във втора декада на Близнаци ще са отново объркани и тревожни. Трябва да са най-бдителни във вторник – 29 март. Да се внимава при пътувания, както и за здравето. Трябва да има по-стегната организация. 12 юни – 22 юни – Родените под тази декада ще трябва да внимават в любовните си отношения. Може да има обърквания и дори илюзии. Това важи и при осъществяване на различни финансови отношения; сделки, разплащания и договори. За сметка на това ще има успешни лични срещи и добри приятелства.

РАК – 22 юни – 3 юли – Родените в първата декада ще имат една спокойна и равновесна седмица. Здравето ще се подобрява. Интуицията ще е изключително добра. Те ще пътуват успешно. Финансовите дела също ще са подредени. 3 юли – 13 юли – Родените в тази декада ще са в добро здраве. Въпреки това, те са по принцип в по-активен и напрегнат период. Винаги трябва да внимават с финансите си. Четвъртък – 31 март е по-неспокоен ден. Останалите дни са приятни. 13 юли – 23 юли – Родените в края на Рак ще са в много добър период. Те ще получат нови предложения. Отношенията им ще са хармонични. Някои ще има любовни преживявания. Финансите им ще се движат възходящо. Петък – 1 април е денят за повече внимание.

ЛЪВ – 23 юли – 2 август – Родените през тази декада ще имат една наистина успешна седмица. Те ще са енергични и инициативни. Могат да реализират добре своите договорки, срещи и приятелства. Пътуванията ще са удачни и ползотворни. 3 август – 13 август –Родените в тази декада ще са точни и организирани. Ще имат успехи в работата си, ще се разбират с висшестоящи, могат дори да получат нови предложения за развитие. Много добри моменти ще имат във вторник и сряда – 29 и 30 март. 13 август – 23 август – Родените в последната декада също ще се чувстват доста добре. Те ще имат активни връзки, ще се срещат с много хора, могат да реализират добри проекти. Като цяло ще са здрави и устойчиви. Най-успешните дни са сряда и четвъртък – 30 и 31 март.

ДЕВА – 23 август – 3 септември – Родените в тази декада ще са раздразнителни и прибързани в началото на седмицата. Те трябва да избягват конфронтацията и споровете. Здравето също ще бъде уязвимо. Повече развитие ще има в четвъртък и петък – 31 март и 1 април. 3 септември – 13 септември – Родените във втора декада на зодията ще са по-мудни и притеснени. Няма да са особено инициативни. Могат да имат професионални затрудения. Най-уязвимият ден е вторник – 29 март. 13 септември – 24 септември –Родените под тази декада ще са в лек емоционален срив. Любовният им живот може да бъде наранен. Нямат да имат много удоволствия, задълженията ще са повече. Периодът не е подходящ за срещи, разговори, договори и съдебни дела.

ВЕЗНИ – 24 септември – 3 октомври – Родените през тази декада ще са енергични и инициативни през тази седмица. Здравето ще е добро или ще се подобрява. Могат да осъществят добри пътувания, финансите отиват във възходяща фаза. 3 октомври – 13 октомври – Родените през тази декада ще са доста успешни през тази седмица.Те могат да имат добри приходи, да разрешат административни проблеми. Личният живот също ще е приятен. 13 октомври – 23 октомври – Родените в тази декада на знака на Везни ще са по-нервни и тревожни. Те могат да се конфронтират с приятели. Внимание е добре да има и в отношенията в брака, както и със съдружници и партньори. Ще се засили чувството за независимост.

СКОРПИОН – 23 октомври – 3 ноември – Родените в тази декада ще имат добри пътувания през тази седмица. Отношенията ще са комфортни. Това е период, в който може да се подобри здравето. В професионален план всичко ще е наред. Може да има нелоши приходи. 3 ноември – 13 ноември – Родените във втората декада на знака ще имат добро здраве. Могат да започнат успешно диета. Това е период за вглеждане в себе си и за постигане на вътрешна хармония. Ще има добри пътувания и повече приходи. 13 ноември – 23 ноември – Родените в последната декада също ще са много успешни. Те ще имат много приятен личен живот, любовните отношения ще са във възход. Най-добрите дни са петък и събота – 1 и 2 април. Единствено в неделя – 3 април трябва да има повече организация. Възможно е да се отложи среща с приятел.

СТРЕЛЕЦ – 23 ноември – 3 декември – Родените през тази декада на знака ще са доста нервни, здравето е уязвимо. Това е момент на желание всичко да се започне отново, но същевременно невъзможност това да стане бързо. Трябва да се култивира издръжливост и търпение. Първите два дена – 28 и 29 март са най-натоварени.3 декември – 13 декември – Родените под тази декада ще са по-депресивни и затворени. Те трябва да преодоляват своята меланхолия. Могат да имат неприятности в работата си и с шефове. Най-притеснителният ден е вторник – 29 март. Уикендът е най-приятният момент в периода. 13 декември – 23 декември – Родените под тази декада ще са също доста неорганизирани. Времето не е най-подходящо за срещи и разговори. Могат да възникнат юридически проблеми. С парите трябва да се е действа внимателно. Любовният живот също е по-объркан и неясен.

КОЗИРОГ – 23 декември – 2 януари – Родените в първата декада през тази седмица ще имат една неангажирана и спокойна седмица. Нещата ще вървят по план. Много от тези хора ще намерят повече време за себе си. Професионалните дела ще се движат позитивно. 2 януари – 12 януари – Родените в тези дни на Козирог ще имат по-добро здраве през тази седмица, те могат да се замислят за своя бит и да подобрят нещо в него. Трябва да се внимава в личен план, както и в отношенията с децата. Ще има завишена конфликтност. 12 януари – 21 януари – Родените в последните дни на Козирог трябва да внимават през тази седмица. Те ще са по-напрегнати и тревожни. Могат да имат внезапни изненади. Добре е да не търгуват и да не общуват много активно. Може да има обрати. Дори приятели могат да създадат без да искат проблеми. Здравето също може да бъде уязвимо.

ВОДОЛЕЙ – 21 януари – 1 февруари – Родените в първата декада на знака ще са в добър и успешен период. Ще са енергични и позитивни. Това ще се отрази благотворно в работата. Ще има разбирателство с колеги и висшестоящи. Пътуванията ще са успешни. Тези, които учат също ще постигнат позитивни резултати. 2 февруари – 12 февруари – Родените през втората декада на зодията ще са ползотворни и много активни. Те могат да получат развитие в почти всичко, с което се захващат. Ще има върви в професионален план. Могат да имат придобивки и у дома си. Ще са организирани и точни. Здравето ще е добро. 12 февруари – 21 февруари – Родените в третата декада на Водолей са в добра позиция. Те ще имат нови предизвикателства, добри срещи и отношения. Ще прекарат чудесно с приятели. Могат да получат и добри приходи. Най-приятните дни са понеделник и вторник – 28 и 29март.

РИБИ – 21 февруари – 1 март – Родените в първата декада на Риби ще са объркани и тревожни. Трябва да пазят здравето си. Ще имат предизвикателства, които ще ги правят конфликтни и агресивни. Това предполага доста неприятности в работата. Трябва да се внимава най-вече в понеделник – 28 март. 1 март – 11 март - Родените през тази декада ще продължат да имат проблеми в работата си. Внимание, защото някои могат и да загубят позицията си. Това е предпоставка за депресии и обърквания. Най-голяма бдителност трябва да има във вторник – 29 март. Пътуванията също не са най-удачното занимание в началото на периода. 11 март – 21 март – Родените през тази декада ще са по-равновесни и с добро самочувствие. Някои ще са настроени и доста любовно. Ще има вътрешна хармония. Четвъртък и петък – 31 март и 1 април са дни с повече приходи. Ще има и любовни преживявания.

В категории: Хороскоп


1
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
1
Коментара по темата
1.
Георги
28.03.2016 22:27:06
0
0
Четенето на хороскопи е опасно за здравето.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори