×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прегазената пешеходка в „Меден рудник” със счупен череп, има опасност за живота й (СНИМКИ)


Прегазената пешеходка в „Меден рудник” със счупен череп, има опасност за живота й (СНИМКИ)
Велоспедистът буквално връхлетял върху възрастната жена
23 Март 2016, Сряда, 06:11 ч.
Автор: Флагман.бг

66-годишната бургазлийка е приета в болницата със счупен череп


Много тежка травма е получила прегазената от велоспидист в ж. к. „Меден рудник” бургазлийка.   66-годишната Калинка К. е настанена в МБАЛ „Бургасмед” с опасност за живота. „Жената има закрито счупване на основата на черепа”, съобщиха от лечебното заведение.

Припомняме, че възрастната бургазлийка беше пометена от 20-годишния велосипедист Бончо С., докато пресича пътното платно в района пред бл. 36, вх. 4 в най-големия бургаски комплекс. До тежкия инцидент се стигнало, тъй като мургавият колоездач с любимия на батките анцуг „Адидас” се движел с много висока скорост и буквално връхлетял върху жената. /ВИЖ ТУК/


Велосипедистът пушеше нервно и наблюдаваше как линейка откарва пострадала в болницата

В категории: Крими


12
Коментара по темата
12.
CBR,
24.03.2016 10:00:58
0
0
не търси малоумник много далеч от себе си. Точно там, за където говориш, велоалеята не заема пространството на пешеходците, а за вашите кучета, както знаеш,съвсем наблизо има затворено пространство за разходки. Ако си водиш кучето нанякъде - на къса каишка, до твоя крак и далеч от минувачите. Има много по-драстична "непоносимост" между пешеходна зона и велоалеи, но точно от Пантеона към Флората има място за всички. Лошото е, че само тук, в България, са много хората, които не се съобразяват с велоалеите. На добро или по-често на лошо място са те, трябва да са сигнал за повишено внимание. А постоянно се наблюдава опасна смесица от велосипеди и пешеходци, като последните се държат нагло и не се пазят сами, очаквайки това да правят само велосипедистите. Самите велосипедисти не са поставили тези пътеки там и е крайно неприятно да наближаваш хора, които вървят с гръб към твоя велосипед върху велоалеята, наоколо да има други пешеходци или препятствия и да се чудиш как да маневриваш, за да караш велосипед без да предизвикаш сблъсък. Колко ли години ще т ряббва да минат, за да се научим на култура на движението поне да опазваме себе си, ако не да не възпрепятстваме другите участници в него.781ce
11.
CBR
23.03.2016 21:28:35
0
0
Абе незнам, какъв точно е случая ама ми идва друго нещо на ум. Кой тъпак е направил вело алеите в Морската градина на възможно най-оживените алеи? Снощи си разхождаме кучетата с един приятел. Естествено и двете кучета бяха на каишка. И две деца идваха от Пантеона по посока Флората. Караха с бясна скорост защото е мазнините там и единия се оказа между кучето и моя приятел. Добре че той успя да пусне в последния момент каишката иначе я детето щеше да се претрепе я кучето щеше да е прегазено. Кой малоумник е направил там вело алея защото там има вело алея която е абсолютна предпоставка за сериозни инциденти защото там тичат деца, разхождатсе кучета а велосипедистите са си в правото щото там е разчертано. Кой трябва да се захване с преместването на вело видите на по малко оживени алеи за да не се случи нещо лошо? Съответно и да се заличат старите!
10.
В Бургас
23.03.2016 17:21:44
0
4
Велосипедите и автобусите са с абсолютно предимство!Такава е политиката на общината!
9.
панаьот пипков
23.03.2016 16:41:18
1
7
Ако беше бял българин със капа по малко виновен ли щеше да бъде
8.
Кочо
23.03.2016 15:10:59
3
24
В случая момче което кара колело по улицата, няма значение мургав мангал ли е и с Найк или Адидас е, има право да се движи с 50 или 30, не зная точно как са там знаците, но щом не е на тротоара има право да си кара и за него важат ограниченията за движение по пътищата. Вина за инцидента вероятно имат и двамата, но по голяма има бабата, защото пресича неправилно и не се е огледала, едва ли колелото се е движело със 100, движел се е при всички положения в ограниченията. Това че няма пътека е пропуск на общината, но това че пресича неправилно си е проблем на пешеходеца. Децата ги учат да се оглеждат на двете страни преди да пресичат, а Касабова някой трябва да научи, че нито тя нито колегите и са грамотни и журналисти, но пък е забавно да се четат глупостите и измишльотините им.
7.
ТЪМЕН МЪЖ С АДИДАС НА КОЛЕЛО
23.03.2016 14:36:44
4
12
ЩЕ Я СЪДЯ СЧИПИ МИ КОЛЛОТО
6.
Фтфпугуц
23.03.2016 14:21:59
1
31
А не се ли е стигнало до инцидента, след като пострадалата пресича неправилно? И не разбрах защо във всяка "статия" по този случай се пояснява,че мъжът носел "Адидас". Пълна олигофрения царува във Флагман!
5.
Уха
23.03.2016 14:20:59
0
14
Батка с Адидас... Че и викал "Аллах Акбар мин кули шай", нали.
4.
Бургас Р.Христова
23.03.2016 14:19:45
3
4
Ето сега е момента да се вземат мерки/ както е казал турчина: да имам акъла на българина, който му идва от подире/и на това кръстовище да се маркира пешеходна пътека, т.к. най- близката до момента не е удачна за пешеходците.Имам предвид, че ние не вземаме превантивни мерки, а чакаме да стане инцидент и тогава да вземем мерки. Там мястото е стратегическо, Била, аптека,няколко заведения- пешеходците пресичат от там, за да се отправят към домовете си.
3.
Иван Бахура
23.03.2016 13:41:06
2
35
С изключително висока скорост караше колелото си мангала, като настигнеше тузарско БМВ почваше да му мига с LED прожекторче, за да се отмести!! 100 % съм сигурен че някоя камера го е снимала и ще получи електронен фиш от КАТ!!!
2.
Bingo Bongo
23.03.2016 13:39:38
1
31
Общината я боли фара за гражданите важното да вървят проектите с цени умножени по 5 ... Кмета искам да ми обясни едно кой олигофрен настрои сфетофарите на гарата така , че да няма зелена вълна и от две ленти да влезе трафика в една и на червено полвината коли да спрът на пешеходната пътека и излизащите от гарата МПС да не могат да се включат порати липса на място на платното ! Аман от некадърници !
1.
нормално
23.03.2016 13:33:41
2
27
общината се е погрижила да стават такива инциденти като е направила велоалеите така че пешеходците да се движат между велосипедистите и автомобилите отделно и законодателят е дал своя принос като е приел закон, че пешеходни пътеки са както маркираните като такива, така и не маркираните стига да се на кръстовище между два тротоара - а върви са оправи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори