×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдийка към Волен Сидеров: Вие български гражданин ли сте? А какво работите?


Съдийка към Волен Сидеров: Вие български гражданин ли сте? А какво работите?
Лидерът на „Атака” се отърва с пробация по делото „Батак”
14 Март 2016, Понеделник, 19:04 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Би Ти Ви (архив)

Величка Маринкова скастри депутат от „Атака” заради телефонно позвъняване


Съдийката по делото срещу Волен Сидеров за случая „Батак” днес демонстрира строго отношение в съда. Първо тя поиска да няма движение в залата и да се пази тишина.

Впоследствие разпита и подсъдимия Сидеров. Макар че лидерът на „Атака” е много популярен като политик, съдийката Величка Маринкова започна да го препитва кой е и какво работи.
Тя поиска личната карта на Сидеров. След това го пита кога и къде е роден.

Вие български гражданин ли сте”, изгледа го строго съдийката. „Да”, отговори Волен Сидеров.
„Къде работите?”, „Народен представител съм”, отвърна леко раздразнено лидерът на „Атака”.


Съдия Маринкова попита Сидеров дали е осъждан. Той отговори: „Не”, при което тя го изгледа доста странно. Причината е, че Сидеров беше получил окончателна присъда само няколко часа по-рано – по делото „НАТФИЗ”. Явно обаче още не го беше осъзнал.

В един момент звънна телефон в залата – нещо недопустимо. Оказа се, че това е апаратът на бившия депутат от „Атака” Адриан Асенов, който днес бе ползван за гард от Сидеров.
Съдийката подскочи: „Ако чуя още един телефон, ще наложа глоба!”
Асенов обаче не намери за нужно да се извини.

Иначе съдия Величка Маринкова не показа строгост в решението си по присъдата. За разлика от колежката си Христинка Колева, която не одобри споразумението за пробация между прокуратурата и Сидеров за т. нар. дело „Извини-се-бе”, Маринкова се съгласи за сделката.

В категории: Темида , Политика


Автор
8
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
8
Коментара по темата
8.
гроздан
15.03.2016 08:41:44
1
0
СИ ИБАЛО МАЙКАТА БРАТ,НАПРАО С ЛАЙНАТА И С ГЛИСТИТЕ И ГО ДАВАМ
7.
До Гроздан
15.03.2016 07:47:00
2
1
гроздане твоята Жечка взима ли го от гъза в устата?
6.
гроздан
14.03.2016 22:30:32
2
2
МОЙТА ЖЕЧКА Е КАТО СЪДИЙКА В ЛЕГЛОТО,КОТ КАЖЕ ТВА СТАВА.
5.
@@@@@
14.03.2016 22:13:00
4
16
Докато такива тарикат- хулигани се легитимират, като народни представители, майка България ще остане съвсем без народа си. Или поне с по-образованите си поданици. Волен така си е оплел кошницата, че всички да му плащат масрафа.
4.
Бургас Р.Христова
14.03.2016 21:28:55
4
21
Правилно е постъпила съдийката. Той Сидеров какво е очаквал, да му каже здравей, как си. Странно племе сме това българите. Искаме да сме известни, независимо с какво. Аз очаквах да попита съдията:,, но как така, не ме ли познавате'':)
3.
до сидеров
14.03.2016 21:24:26
3
16
пълен олигофрен на квадрат пълен психопат по десет главата му на кол и нарадо после да пие вино --- за никакъв хуй не става
2.
пешо кура
14.03.2016 21:16:59
3
16
РАЗСИПНИК НА ДЪРЖАВАТА РАБОТИ
1.
ttt
14.03.2016 21:14:03
5
13
Колкото и да ги имате за демократи и либерални, щом е намесен Исляма, всичко е пълна илюзия - справка 500г. турско робство в България - Къде е била България преди робството и как излиза от турското робство - С Разрушена култера, без държавните си светини и символи, обезкървена, измъчена, болна България, слаба... Но огънчето е горяло в душите на Християните Българи...
Всичко което е заграбила Турция като т.нар. Наследник на "отоманската империя" трябва да се върне обратно на народите и държавите от където го е заграбила - Териториите от Константинопол и Византия да се върнат на Гърция, бих добавил и на РУСИЯ, понеже тя има заслуги за това че много от окупираните от турците - отоманци или както щете си ги наричайте - все един дол дренки са си, да са свободни днеска, на България да ни изплати и да върне направо заграбените територии - Ангорския договор турците не го изпълняват а трябва!!!!!!!!!
Тъй че чиновниците от ЕС без РЕФЕРЕНДУМ да не се мъчат да приемат турция в ЕС!!!!!!! Турците имат много да ни издължават, да ни плащат, и тогава вече ще видиме кой сват, брат и т.н.
А и крайно време е да се даде на Кюрдите и права и свободи каквито им се полагат! Турците драпат тука да ни мътят водите с техни протежета които са ни вършили атентати - 1985г Буново - Тероризма първо е почнал от тук, не е вярно че Българите сами са си направили ей-така възродителен процес щото така си искали - Били сме предизвикани да си запазиме държавата, а тогава сме имали държава! Сега - Господ само да ни помага, гола вода сме - до там ни докараха и предателите ни и те продължават...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори