×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да го направим бързо, възбуждащо и мръснишки?


Как да го направим бързо, възбуждащо и мръснишки?
Това е малко грубичко, но страшно възбуждащо
08 Март 2016, Вторник, 22:29 ч.

Хората, които се отдават на спонтанен секс, са по-щастливи

Скорошно проучване откри, че хората, които се отдават на малко мръснишки секс, са по-щастливи и по-сигурни във връзката си в сравнение със сладникавите романтици. Ако идеята за малко садо-мазо е това, което те възбужда, но нямаш енергията да превърнеш спалнята си в „Червена стая”, опитай тези!

1. Стани палава и празнична
Хелоуин чука на вратата (о, тези маски и тайнственост!) и във въздуха се носи желание за палави секси игри. Дали ще се облечеш като нахакана полицайка или фатална жена-вампир, преди да отидете на маскения бал, прекарайте няколко задъхани минути с твоя престъпник или плячка, дори и това да означава да пристигнеш оргазмично, исках да кажа, закъсняла.

2. Оплетени в невидими окови
Нямаш нужда от инструменти, за да се връзвате. Нека той ти нареди една поза („Ръце над главата и да не си посмяла да ги мръднеш”). Или пък ти бутни ръцете му зад гърба и му кажи да ги държи там или ще види. Използвай мръснишкото си въобръжение, за да измислиш какви ще са последствията за непослушание.

3. Време за особен обяд
Уговори си среща с него за едно набързо в средата на деня. Първо се снабди с всичко необходимо от офиса: линия (за да го напляскаш) и маркер (за да му дадеш оценка). Направи се на неговата взискателна шефка (или пък обратното) и напиши 6+ на вътрешната част на бедрото му, след като той откликне на твоите директорски, дори диктаторски желания.

4. Носи удобни мрьснишки аксесоари
Ако ще е едно бързо и мръсно, тогава използвай въображението си с колани, шалове и чорапогащи (само да си наясно, че чорапогащите няма да оцелеят). Използвай шала си, за да вържеш китките му. Извади колана му, за да го шибнеш (леко, че не разбират от шега!) по дупето, когато не слуша. Или го остави да разкъса чорапогащите ти в момента, в който се прибереш от работа и го направете срещу вратата, с пола вдигната до кръста.

5. Излез навън
Да го напрабиш на някое полуобществено място е голям риск, като по този начин повдигаш адреналина на горещите ви срещи. Може да има и негативни последици обаче. Най-добрият начин да успеете е да останете облечени (обуй пола, но без гащи отдолу) и да го направите на място, където ще чуете, ако някой се приближава – като например по средата на стълбище – стъпките ще ви дадат знак.

6. Събуди сляпата му амбиция
Събуждаш се и имаш две минути и половина, преди да звънне часовникът ти. Съблечи нощничката си и му вържи очите. Сега можеш да разиграеш цяла фантазия, като разполагаш само с думите си. Ето, ще ти помогнем да започнеш: „Всички съседи са се струпали около прозорците и ни гледат…“

7. Опитайте се да бъдете напълно безшумни
Когато не ти е „разрешено“ да вдигаш какъвто и да било шум, това може да бъде страшно възбуждащо, особено когато нещо ти доставя такова удоволствие, че не можеш да не го изразиш! Натъпкай прашките си или неговата вратовръзка в устата му, след което му прави страшно мръснишки неща, докато той забива нокти в дланите си, за да не измъкне запушалката за уста…

8. Секси таймер
Не всеки може да се похвали, че е оргазъм-спринтьор (за вас, бегачите на дълги разстояния, вибраторът е късият път към секс набързо – а някои са толкова малки, че могат да се поберат в сладката ти плик чанта, с която излизаш). Предизвикай мъжа си да те възбуди за отрицателно време и се споразумейте, че ако те изпревари, тогава той е твой роб за цяла седмица. И двамата печелите.
9. Използвай инструментите на друг занаят
Шпатула от кухнята може да се използва за напляскване на лошо момче. Четката за коса може да погали гърдите и бедрата му и да го държи точно на ръба между болка и удоволствие, което е основното в мръснишкия секс. Вибриращото приложение за телефона може да се превърне в секс играчка, която можеш да притиснеш до топките му, за му доставиш страшно готино усещане. Ключът към мръснишкия секс в движение е да проявиш изобретателност с арсенала си.

10. Дръж се неприлично, докато се къпеш
Душът е направо създаден за бързия секс – кой иска да стои там по-дълго време, когато само един от вас е на топло под водата? Идеалната поза за теб е наведена напред, насочила слушалката на душа към своите горещи места, докато той действа отзад. Нямаш подвижна слушалка на душа? Намажи пръстите му с душ гел и го накарай да протегне ръка и да те гали с пръсти.

11. Форсирай двигателя
Когато те изведе на специална вечеря, паркирайте колата в най-долното ниво на гаража. Сред това го яхни, докато той още не си е разкопчал колана (и така е под твой контрол), и му покажи точно колко оценяваш неговото желание за безопасно каране на автомобил, водейки джойстика до победния изтрел.

12. Овладей едновременното изпълнение на няколко задачи
Има нещо много възбуждащо в това продължаваш своите работи, докато мъжът действа по своите върху теб. Викни го в банята, докато си слагаш грима и се приготвяш за излизане. Повдигни задната част на твоя (за предпочитане копринен) халат и се наведи напред, като облягаш лакти на мивката пред теб. Продължи да подчертаваш очите си, докато той влиза в теб отзад. Само да имаш предвид, че сега не е моментът за течната очна линия. Може би днес трябва да си само със спирала?

TrafficNews.bg

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Касабова
09.03.2016 11:51:31
0
0
Курти, не питай!
Тежка нощ беше, Куртееее!
Сега се събуждам и тръгвам за флегман!
Редакцията ме чака, обяд стана...
2.
Иван ларито
08.03.2016 23:16:07
0
4
ЗЛАТЕ ДА ГО НАПРАВИМ НАБЪРЗО НА ПЕЙКАТА ПРЕД РОЗМАРИ ДА ТИ ПОДАМ БУКЕТ ОТ ВЕНИ ЗА ОСМИ МАРТ
1.
Курти Ръсел
08.03.2016 21:14:31
0
7
Касабова,за къде сте се разбързали с Емелката?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори