×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Атанас Зафиров нападна Турция от трибуната на Народното събрание


Скандал! Атанас Зафиров нападна Турция от трибуната на Народното събрание
Южната ни съседка се намесва недопустимо във вътрешните ни работи, каза бургаският депутат
Ключови думи: Атанас Зафиров, БСП, Турция
05 Февруари 2016, Петък, 07:52 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Парламентът дебатира по промени в Закона за отбраната и въоръжените сили


Бургаският депутат Атанас Зафиров нападна турската държава от трибуната на Народното събрание. Това стана по повод промените в Закона за отбраната на въоръжените сили, с които ще се позволи на съюзнически сили да охраняват въздушното ни пространство.
Не искаме турски изтребители да охраняват България,
отсече Зафиров.

Българинът е много уплашен… не му добавяйте още един страх – този за свободата и националния ни суверенитет. Как обявявате държави за съюзнически при положение, че допреди 25 години са определяни като вражески, попита червеният депутат.

Турски дипломати се намесиха скандално в една българска партия, добави Атанас Зафиров по повод скандалите в ДПС от последните седмици.


Според него южната ни съседка все повече се месила във вътрешните ни работи. Той даде пример със „скандалния” бартер с турски ваксини.

Атанас Зафиров недоволстваше от това, че шефът на БАН е организирал дискусия върху книгата „Стратегическа дълбочина” на турския премиер Ахмет Давутоглу, която била против националния интерес на България.


От БСП искат с поправки в законопроекта да не се позволява на съседни държави или такива, които не са членки на ЕС, да могат да охраняват българското въздушно пространство.

В категории: Политика


Автор
12
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
12
Коментара по темата
12.
БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА
05.02.2016 13:38:46
8
5
комунистите и производните им подкопаващи демокрацията в България трябва на секундата да влизат в затвора за подривна дейност
11.
Лопатов
05.02.2016 12:43:13
2
10
Всички партии в BG са производни на БКП. ГЕРБ е създадена от ДС за обхващане и на дясното политическо пространство, тя не е демократична партия Българино! Отвори си очите народе, всичко е цирк в парламента.
10.
флагман умри флегмани
05.02.2016 12:09:44
5
14
флегмани убити да ва иба и вашта мама селска............ЩО ДА Е СКАНДАЛ ВЕ УРОДИ...МНОГО ЯСНО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ.........В СТАТИЯТА СТЕ ИЗКАРАЛИ ЕДВА ЛИ НЕ ЧЕ ЗАФИРОВ Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЛОШО,,,,НАПРОТИВ БРАВО НА ЧОВЕКА
9.
78
05.02.2016 11:24:15
2
14
до коменар 5 от коментар 1 напълно съм съгласен с тебе забравих да спомена че американците ще уволнят мутрата до седмица
8.
до № 7
05.02.2016 11:15:44
4
15
Ти си се предал, предал си България! Покани с питка и шарена сол Ердоган и му предай Родина! Срамувам се,че има такива хора!
7.
до българка
05.02.2016 11:10:53
10
8
Да,в такива моменти всички се тупаме като "българи"!!! А ти какво предлагаш? Да закупим една ескадрила с нови изтребители ли? Ами всички го искат,но как да стане? И да стане някога,нима това ще ни помогне на да се опазим от Турция,ако и се прииска ,в нарушение на всички международни закони и договори по НАТО да си вземе Родопите? Или ако Русия реши да "помогне" на "братската ,славянска държава" и довтаса с цялата си мощ? На този етап,щом сме я докарали до тук,по-добре съвместно патрулиране и по-близо до Алианса,отколкото да се напъваме да се пазим сами с нашите 1-2 самолета. Всичко друго е от "пиянството на един народ",а вече го видяхме до какво води!
6.
българка, до № 4
05.02.2016 10:59:06
6
13
Правилно си се записал като "смях", защото си смешен и жалък. Само да питам: Гърция и Кипър са в НАТО, това попречи ли на Турция да овладее част от Кипър? А НАТО помогна ли на Гърция да си вземе тази част? При това Турция нямаше право на съвместни полети за опазване на въздушното пространство на Кипър, но за България ЩЕ ИМА! Иначе, при липса на аргументи е най-лесно да люшнеш темата към "кръчмарски патриоти", но ти от кои си?
5.
До 1
05.02.2016 10:14:44
13
13
Боко Тиквата не може да изпрати никаква протестна нота защото ще си получи заповедта за уволнение до седмица. Ще целувате гъза на Турция и това е, даже и кючек ще играеете. Който няма пари за самолети пък и за какво ли имате в тази държавица ще чакате подаяния.
4.
смях
05.02.2016 10:10:48
17
10
И как,аджеба,го продаваме това "въздушно пространство"??? Някой от вас въобще направи ли си труда да прочете какъв е законопроекта? какво точно се позволява и на кого? Да помните ,че сме пълноправен член на НАТО, и слава Богу! Амап от "кръчмарски" патриоти!!! Същото ,като с историята! Все повече заприличваме на македонците,за жалост....
3.
антон
05.02.2016 10:03:11
8
23
Браво Наско тези продажници в Народното събрание за пари са готови да ни продадат и то за много малко пари даже. Не харесвам БСП харесвам хора със собствено мнение и ценостна система за съжаление в партиите сте малцина там всичко е под команда типичен пример е ГЕРБ където никой не сме да изрази мнение каквото каже вожда тиква това е - съжителство кооператив даже може и да сме се целували 500 години.
2.
didi
05.02.2016 10:00:57
6
27
УПРАВЛЕНИЕТО ОТ ДЕН НА ДЕН СЕ ПРОВАЛЯ И ТО ПО ВСЕ ВАЖНИ ВЪПРОСИ . ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ ИЛИ ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА .
1.
88
05.02.2016 09:58:51
8
31
браво на атанас зафиров боко мутрата и останалите трябва да изпратят протестна нота до турският посланик
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори