×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В събота работим само аз и кметът Николов! Правим спортната зала, Обхода на Бургас и железница до Летището и Слънчев бряг!


В събота работим само аз и кметът Николов! Правим спортната зала, Обхода на Бургас и железница до Летището и Слънчев бряг!
Софиянци да не завиждат – ще имат и те гара март месец, каза премиерът Борисов при инспекцията в Бургас
30 Януари 2016, Събота, 11:03 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Министър Танев ще даде оставка, като трябва! За Кунева – не коментирам, РБ ми трябва единен!

- Г-н Борисов, какво е мнението Ви за ремонта на ЖП гарата и Автогарата в Бургас, които разгледахте току-що?

- Първо искам да кажа, че с Министерството на транспорта ще прехвърлим безвъзмездно на Община Бургас още една сграда, за да стане градският площад по-красив, с красива гледка между ЖП гара, Автогара и Морска гара. Бургас имаше нужда от тези ремонти, за които отпуснахме около 10 млн. лв. Мисля, че всички тук сте доволни от това, което направихме за Вас.

През март месец и в София ще има ЖП гара, защото помните чии гащи я наричаха... Софиянци да не завиждат – ще имат и те гара март месец.

Какво можем да направим допълнително – това е жп линията да отиде до Аерогарата. Докато я строим, а тя ще ни струва около 60 млн. лв., съм възложил да ни направят проект за железница до Слънчев бряг.

На  Летище – Бургас идват около 3 милиона туристи и ако направим до Слънчев бряг железница, това мисля, че не само ще облекчи транспорта, но и ще бъде голямо удобство за туристите и за туристическия бранш. Да не говорим, че този вид транспорт е 100% екологично чист.

Минах да видя и спортната зала "Арена Бургас", леят бетон, така че за 2018 г. се надявам градът да бъде един добър домакин и на спортната проява, която е заявил.

Ще финансираме и Обхода на Бургас.

В момента много хора нервничат…

Но понеже вчера засякохме за месец януари финансовите постъпления в държавата от борбата с контрабандата - 954 млн. лв. сме събрали повече за бюджета от януари 2015 г. Само през март миналата година стартирахме антиконтрабандното звено… И затова всички нервничат, защото това са пари, които са отивали незнайно в какви джобове.

Първото, което съм възложил на финансовия министър в съответствие с тези приходи, е да се подготви и за Великден пак да дадем над 50 млн. лв. като добавки за нашите баби и дядовци, майки и бащи… и да подпомогнем пенсионерите. От миналата година досега това прави близо 200 млн. лв. повече за пенсии извън бюджета.

- Преди да дойдете в Бургас, сте се срещнали с Реформаторския блок. Каква е новината от тази среща и министър Тодор Танев подаде ли оставка?

- Днес разговарях с министър Танев и с него бяха дошли четирима от гражданската квота на Блока. Министър Танев е един изключително ерудиран човек – владее седем езика и е с безупречна репутация не само в образователната система, но и в научните среди.

Днес разговарях с него, но поради това, че екипът му и самият той не успяха да комуникират с обществото правилно за това, което възнамеряват да правят, възникна напрежение. Да говорим за съжителство, за съвместимост… за неща, които всеки българин в паметта си пази добре, най-малкото възбужда какви ли не националистични пориви и дори агресия. Затова с министър Танев се договорихме той да продължи да работи като мой съветник в кабинета и се надявам в понеделник или вторник гражданската им квота, от която е той, ще се съберат. За мен е важно всички депутати да подкрепят новата кандидатура, която Реформаторският блок ще ми предложи, заедно с целия екип на министерството.

Ще изчакам още няколко дни, колкото е необходимо, за да издигнат единна кандидатура, която ГЕРБ и Реформаторският блок да гласуват в парламента.

- Това означава ли, че министър Танев днес е подал оставка?

- Разбрахме се, че когато е необходимо, ще я депозира. Днес е събота и работя само аз. Иначе – канцеларията и министрите не работят. Всъщност, в събота работят и ЖП-то и кметът на Бургас.

- Ще уволните ли министър Танев, ако не си подаде оставката?

- Ние се договорихме. С министър Танев работя прекрасно и имаме прекрасни отношения. Истински съжалявам за случилото се. Втори път ми се случва един прекрасен експерт, действително корифей в своята област, да трябва да подава оставка, и то по мое искане… защото не успя да комуникира правилно с хората за това, което прави.

Първата беше министърът на здравеопазването Анна-Мария Борисова, за която няма доктор да не каже, че е най-голямата в нейната сфера. Но тогава тя се заяде с журналистите и знаете какво стана.

- Одобрявате ли предложението на Реформаторския блок Меглена Кунева да стане образователен министър?

- Ще изчакам да минат всичките им преговори и тогава с радост ще приема това, което ще ми предложат. Не искам да се меся и да се изказвам по темата.

Трябва ми единен, силен Реформаторски блок, какъвто е и ГЕРБ в момента, за да имаме стабилно управление.

Много е важна 2016 г. не само в областта на транспорта. Виждате с контрабандата, че се справяме и имаме 954 млн. лв. за януари излишък в бюджета. Това ни позволява всеки път да правим допълнителни плащания на пенсионерите. На Бургас му трябват още 40-50 млн. лв. за залата, трябват му поне 6 млн. лв. за Обхода, трябват му 60 млн. лв. за ЖП линията до Аерогарата и още поне толкова – до Слънчев бряг. Тези пари, които събираме от контрабандистите, отиват пряко в полза на хората. И затова някои нервничат и си измислят какви ли не проблеми.

- Как ще коментирате твърденията на Румяна Ченалова, че Сотир Цацаров й е оказал натиск Цветан Цветанов да бъде осъден?

- Такива работи не ги чета и Ви съветвам и Ви съветвам и Вие да не го правите. Това не е тема, която ме интересува.

- Г-жа Солак ще остане ли в екипа, говори се, че има връзка с турските тайни служби?

- Новият министър с екипа си да си определя политиката. Аз отговарям за моя кабинет. Дал съм на всеки необходимата автономия да избира екипа си и да ръководи ведомството си правилно.

- Обсъждахте ли общ фронт с Виктор Орбан за противодействие на нелегалните имигранти и кризата като цяло?

- Общ фронт имаме целия ЕС, не само с Виктор Орбан. Нашата теза с него е, че колкото по-бързо се затворят границите и не се върнат хората по родните им места и дори в Европа… Всичко останало не е честно и към тях. Какъв беше техният живот досега – бежански лагери, разпръснати из Европа… на сандвичи и вода. Това ли е хубавото, от което бягат.

- Виждате ли Димитър Николов като следващ кандидат за президент на ГЕРБ?

- Чичо Кмет да си гледа Бургас, за президент ще говорим след юни месец!

- Кога ще бъде отпуснато финансиране за Обхода на Бургас и ще бъде ли готов за лятото?

- Когато съберем парите! В Бургас само пари искате, ама освен Бургас има знаеш ли колко много градове… И всичките искат и в Северна България. Трябват ни още много пари за „Хемус”, където се изгражда много тежка инфраструктура само в планинска местност.

- Г-н премиер, как ще коментирате последния доклад на ЕК?

- След срещата и с канцлера Меркел в Брюксел по Механизма за сътрудничество, след като в тази сфера има радикално различни мнения, има инструмент – и в ЕК има такава програма, а може да вземем съветници и от някои от страните, с които се сравняваме като напреднали демокрации. Те ще наблюдават, ще ни съветват и ще си сътрудничим с тях. Темата е сътрудничество. Поискал съм го, докладът е вкаран. Не виждам драма в това. Точно обратното.

Когато бях главен секретар на МВР, аз бях човекът, който направи така че у нас да дойдат и от ФБР, и от ДЕА, и от Бундескриминала, и от испанската и италианската полиция. Всички заедно водехме работата в МВР и дадохме прекрасни резултати в „Европол”. И до ден-днешен нямаме никакви коментари по темата.

Мисля, че и главният прокурор прегърна тази идея. Те вече си имат инструменти да поискат сътрудничество, каквото желаят. Мисля, че това ще успокои системата.
Ако има неутрални наблюдатели, които да си сътрудничат с нас, ще има равновесие.

- Г-н Борисов, българо-гръцката граница е предимно пешеходна зона. Обмисляте ли вариант и там да се сложи ограда, или по-скоро да се ангажира армията?

- Засега нямаме натиск от страна на Гърция, а и нас не ни притеснява, защото имаме спогодба. Ако от там влязат бежанци, ние ще им ги върнем. Проблемът идва с Турция и затова там правим съоръжение, а не ограда.
Когато казваш – вкарвам армията в нещо, това плаши хората. Засега мисля, че гранична полиция се справя добре.

*В интервюто са използвани и въпроси на други медии

В категории: Политика


С 4,29 промила шофьор "уцели" бордюр
С 4,29 промила шофьор "уцели" бордюр 27/05/2024, Понеделник 15:00 1
42
Коментара по темата
42.
Тревор
01.02.2016 11:40:04
0
2
Затвор за тебе пъпеееш!
41.
До Ком 9
31.01.2016 16:12:26
1
8
Математиката е точна наука и това е аритметика за втори, повтарям - за втори клас. Данъчната тежест е следната: 32% - осигуровки, към тях добавяме 10% Данък общ доход,който реално е 14% от заплатата и после още едни 20% ддс,имате ги съберем се получават -56% минимум.Ха сега да добавим и останалите данъци сгради,такса смет,пътен данък,винетка,данък "уикенд".... И тогава ми говори за 10%. Алю, сега иди си измих езика, че твоя любим Бойко пак се е оакал и има нужда от почистване
40.
xgogxpgxphxphxphxph
31.01.2016 11:15:12
3
1
И ГОСПОД ....ДА СЕ ЧУВА ИМЕТО МУ ......
39.
местен
31.01.2016 11:11:26
2
10
Ж.п. линията до Поморие и Сл. Бряг е отколешна мечта,но.... Какво ще се случи дори и да я построят. Ще си хвърлим парите на вятъра. Ще се използва 4 месеца през годината,когато трафика е луд. Ще трябват една дузина мотриси и много персонал.А след това? През останалото време в неплатен отпуск ли ще са хората или влаковете ще се движат с по 2-3 пътуващи.
38.
polux
30.01.2016 23:36:22
2
39
И аз работя в събота и в неделя даже.и така вече 10 години,защото имам малък бизнес и се боря за оцеляване.така че спри да се хвалиш СуперБойко щото много дразниш.
37.
Цивилни отряди за защита на жените и вярата
30.01.2016 23:14:42
2
11
Днес протестирахме за трета събота и ще продължим поне още 20 поредни за напред !!!

Цивилни отряди за защита на жените и вярата

Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :
1. Искаме да бъде върната наборната военна служба и армията ни да е редовна , а не професионална !!!
2. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . Да бъде изпратена армията да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
3. Да бъдат отделени пари от бюджета за закупуване на военни изтребители и бомбардировачи . Да имаме собствени ВВС !!!
4. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!
5. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица .
6. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци.
7. Да бъде преразгледано Решение № 4 на Конституционния съд на Република България от 21 април 1992 г. по к.д. № 1/91 г. по искане за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи и за установяване на неизбираемост на народните представители от 36-ото Народно събрание, избрани с листата на Движението за права и свободи в изборите на 13 октомври 1991 г. (Обн., ДВ, бр. 35 от 28 април 1992 г.) С КОЕТО Е ОТХВЪРЛЕНО искането на 93 народни представители от състава на Седмото в Велико народно събрание, към което са се присъединили и 53 народни представители от състава на 36- то Народно събрание за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи на основание чл. 11, ал. 4 от Конституцията на Република България.
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.


ГРУПАТА СЕ КАЗВА : "Цивилни отряди за защита на жените и вярата"


https://www.facebook.com/groups/1090534970978051/
36.
Цивилни отряди за защита на жените и вярата
30.01.2016 23:14:41
2
7
Днес протестирахме за трета събота и ще продължим поне още 20 поредни за напред !!!

Цивилни отряди за защита на жените и вярата

Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :
1. Искаме да бъде върната наборната военна служба и армията ни да е редовна , а не професионална !!!
2. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . Да бъде изпратена армията да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
3. Да бъдат отделени пари от бюджета за закупуване на военни изтребители и бомбардировачи . Да имаме собствени ВВС !!!
4. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!
5. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица .
6. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци.
7. Да бъде преразгледано Решение № 4 на Конституционния съд на Република България от 21 април 1992 г. по к.д. № 1/91 г. по искане за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи и за установяване на неизбираемост на народните представители от 36-ото Народно събрание, избрани с листата на Движението за права и свободи в изборите на 13 октомври 1991 г. (Обн., ДВ, бр. 35 от 28 април 1992 г.) С КОЕТО Е ОТХВЪРЛЕНО искането на 93 народни представители от състава на Седмото в Велико народно събрание, към което са се присъединили и 53 народни представители от състава на 36- то Народно събрание за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи на основание чл. 11, ал. 4 от Конституцията на Република България.
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.


ГРУПАТА СЕ КАЗВА : "Цивилни отряди за защита на жените и вярата"


https://www.facebook.com/groups/1090534970978051/
35.
ЗАПОЗНАТ
30.01.2016 22:36:16
2
11
АКО ТАЗИ ФИРМА СПЕЧЕЛИ ПАК КОНКУРСА ДЗЗД „Джи Си Еф - СК 13 - Трейс Рейлинфра Консорциум“ СИ ПОДАВАЙ ОСТАВКАТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
34.
до герб
30.01.2016 22:32:07
2
11
АКО ЗНАЕТЕ КАК СЕ СТРОЯТ ТЕЗИ Ж.П. ЛИНИЙ ОТ ИТАЛИАНЦИ МАФИОТИ..............
33.
Работника
30.01.2016 22:09:48
2
45
И аз работя в събота, другарю Борисов и то всяка събота.А по някога и в неделя.За 800лв. заплата.А ти заради днешното посещение сигурно си потрошил за горива, охрана и коктейли над 8000лв.Моля те, не работи повече в съботите.Много скъпо ни излизаш.Всъщност въобще недей да работиш.Ама първо дай отчет къде потънаха онези 16 милярда дето ги взехте през 2015г.
32.
дд
30.01.2016 21:57:36
3
8
Аз съм бедна пенсионерка и редовно ЛАПАМ добавката на ГЕРП и ЛАПАМ и духам само на ГЕРП
31.
1
30.01.2016 21:54:58
1
6
27 Бойко яко те гърчи а плазмодий вмирисан
30.
Bs
30.01.2016 21:30:06
5
6
Путьовци....
29.
българин
30.01.2016 21:19:18
8
50
"В събота само аз и Кмета Николов работим." И КАКВО ТОЧНО РАБОТИШ ? Колко струва на нас данъкоплатците НАПЪЛНО ИЗЛИШНОТО ТИ ПОСЕЩЕНИЕ ДНЕС ДО БУРГАС ? Охрана, кортеж, ядене, пиене, придворни журналисти, антураж и ЗАЩО ? Да инспектираш как върви работата ли ? Че това ли е работа на Министър Председателят на страната ? Има си технически ръководители на обекта, строителен надзор и т.н. и т.н. Да направиш няколко селфита с членове на герб и да те дават по ТВ си изхарчил една шапка народна пара НАПЪЛНО ИЗЛИШНО И НЕНУЖНО ! 100 г. да си Министър председател пак няма да разбереш КАКВО ТОЧНО РАБОТИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ !
28.
до 18
30.01.2016 21:11:25
4
10
Не лъжи,на циганките им вдигнаха майчинските!
27.
гхх
30.01.2016 21:07:20
5
7
Гърчиш ли се, а Червей си , гнусен си- айде отивай да Лапаш добавките на Бойко и да се возиш на Влакчето до Слънчев бряг- МЪРШО
26.
1
30.01.2016 21:02:29
8
3
25 неграмотен тъпанар хитлеристи се пише с малко х и с черве и не с й убитак прост!
25.
до 23
30.01.2016 20:54:03
6
18
Ей платено говедо !И Хитлер даваше на Еврейте в Концлагерите-Картофи им викаше ( Аз много мисля за вас ). Е ти си от новите Хитлеристи- Смучиш хората като кърлеж . Ти не си човек -Ти си мърша, Вмирисана мърша пълна с червей
24.
@@@@@
30.01.2016 20:46:50
3
15
Щв повърна .... бляяяяяяяяяяяяяя
23.
A
30.01.2016 20:37:56
31
10
Като гледам коментарите и плюсовете..само мрънкала..изнасят парите от България..мрънкате..сега ви строят дават добавки, в тая държава се прави нещо, а не се руши..пак мрънкате..
22.
Terminal 2
30.01.2016 20:37:54
0
15
Ima li smisul da komentiram....
21.
prorokut Oleg
30.01.2016 20:36:07
3
21
Boiko, pedal mrusen. S 5 mlrd zaem i az she rabotia v Subota i shte praavia magistrali. Nekadurni bokluci.
20.
Извода е:
30.01.2016 20:24:34
2
19
Софиянци ни мислят за задръстени провинциалисти.Цяла седмица Г-н Борисов не каза от кой получи SMS и го препрати на Панов от ВСС?
19.
znamaz
30.01.2016 20:22:15
3
29
Само кйорав може да каже, че е доволен от гарата - всичко е напукано, гадно, евтино. Само вижте полилеите, правени от някой в час по трудово...
18.
един
30.01.2016 20:19:05
2
42
А за евродоклада, в който ни наричат държава на мафията?
А за парите за майчинсто, които не вдигнахте?
А за доходите на РАБОТЕЩИТЕ, които са най-ниските на континента?
А за сарая на Доган на брега на Отманли?
А за това, че се харчат милиарди еврофондове, а качестовот е УЖАСНО?
17.
Страх
30.01.2016 20:15:47
3
16
Страх тресе народа - СТРАХ - Гащите ви треперят Яко! Едно време всички трепереха от ВИС и СИК !
16.
ddido
30.01.2016 20:07:36
3
24
. Милицията Ви следи и подслушва в Фес-бука и Интернетта!
15.
счетоводител
30.01.2016 20:02:11
3
40
До 9
10% е данъка печалба а ДДС, а цените бензин, ток, лекарства а заплатите. Ти къде живееш бе !! България се изпразни от хора. Всички избягаха защото Бойко направи рай тук и сега ! Кретен си и ти и той ! Колко са доходите на хората около теб бе ? Виждал ли си усмихнат човек у нас който да не е на държавна ясла бе ? КРЕТЕН !
14.
dff
30.01.2016 20:01:44
14
12
Защо всички ги е СТРАХ от Властта и от ГЕРБ ???!!!
13.
Работиш през почивен ден!!!
30.01.2016 20:00:24
2
16
Веднага два КАЛКАНА , ДМС и двоен надник,да не забравим и гориво и амортизация! P.s. КОМАНДИРОВЪЧНИ
12.
До 4
30.01.2016 19:59:41
20
7
Кой нормален не прави нещо заради собственната си облага първо бе олигофрен??Нямал пари за хляб??Некадърно мрънкало
11.
Д-р САЯН
30.01.2016 19:58:04
4
32
Д-р САЯН Молим ви Спешно един ваш пациент с диагноза Грандомания -е избягал от Психодиспансера- Щял да строй ж.п. линии Молим ви да си го приберете и да си Пие лекарствата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
До 4 -ти
30.01.2016 19:57:21
33
14
Работи повече да получаваш 1000лв!Работа има,само да ти се работи!!!
9.
До 4
30.01.2016 19:53:53
28
7
Бахти нещастника си!Високи данъци??Най-ниските са тъпако 10% в др държави са по 30 50% 70%
8.
Motorhead
30.01.2016 19:39:32
5
21
Скапаняк, правиш залата с Пеевски с държавни пари и после делкате
7.
Балканджия
30.01.2016 19:38:21
6
21
Премиер лъжец.Кажи кой ти изпрати СМС-а?
6.
Херц
30.01.2016 19:29:06
2
17
Да..а...Само, че крие кой написа и на кой изпрати СМС-а.
5.
ноунейм
30.01.2016 19:29:05
0
11
Arbeit macht frei!
4.
До 2-ри
30.01.2016 19:29:03
7
54
Батко ти Бойко се справя добре на гърба на целия беден български народ, който получава по 500 лв. заплата и само някои от тях по 35 лв. за дете! Това, което прави е заради собствените му облаги на първо място, а ние сме потънали в мизерия и нямаме пари за хляб, заради високите му данъци и безпаричие! Най- ниската ръждаемост, откакто я има България е по време на неговото управление! Слез най-после на земята, простак такъв! Народът ни се топи и изчезва, докато ви говори сладки приказки, а вие блеете!
3.
Рибар
30.01.2016 19:26:25
7
20
За кво го искате ?
За капитан ли , или за ем?
2.
Д
30.01.2016 19:24:34
63
20
Каквото и да си говорим, а някои и плюят, Бате Бойко се справя Добре, и то Много, а и резултатите го показват!В Библията пише : По Делата ще ги познаете!!!
1.
Моряк
30.01.2016 19:14:58
18
20
Искаме Радан Кънев..........!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прокуратурата иска по-строги наказания за убийците на пътя Прокуратурата иска по-строги наказания за убийците на пътя Държавното обвинение предлага при причинена смърт задължително да се отнема шофьорската книжка Българската Пенелопе Крус и колоритен чешит от Музикалното превъртяха интернет Българската Пенелопе Крус и колоритен чешит от Музикалното превъртяха интернет Видеото на Флагман.бг с двамата има близо 300 хил. гледания в една от социалните мрежи  Внезапно почина главният редактор на "24 часа" Борислав Зюмбюлев Внезапно почина главният редактор на "24 часа" Борислав Зюмбюлев Той беше само на 55 години В сезона на диворастящите гъби: Берат ги хора без подготовка В сезона на диворастящите гъби: Берат ги хора без подготовка Търговците на гъби трябва да имат задължителен сертификат ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи Хората все повече се убеждават, че трябва да има стабилно правителство, с ясни краткосрочни и дългосрочни цели, което да поеме политическа отговорност, подчерта кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Синът на Софи Маринова даде награда от 10 000 лева за "главата" на измамници Синът на Софи Маринова даде награда от 10 000 лева за "главата" на измамници Срещу награда от 10 хиляди лева той поиска да разбере кои са хората, които мамят феновете на известната му майка и събират пари от нейно име. И успя МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда  „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ е създадена през 2007 година и е  първата  частна многопрофилна болница в Бургас Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Учениците на Мариета Рохова са сред децата с най-високи езикови постижения в България UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас Мрежата на компанията надхвърля 62 000 бензиностанции Бургас отново чете Библията публично (Видео/Снимки) Бургас отново чете Библията публично (Видео/Снимки) Откритата сцена "Охлюва" за шеста поредна година събира християнската общност, за да почете делото на светите братя Кирил и Методий
Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Възникнал е пожар в лагер за разселени. Бременна жена е сред загиналите
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори