×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мръсни фантазии и секс-игри, които можете да ползвате, ако ви е скучно в леглото /18+/


Мръсни фантазии и секс-игри, които можете да ползвате, ако ви е скучно в леглото /18+/
Не е зле да започнете с изкушаващ стриптийз
26 Януари 2016, Вторник, 22:23 ч.
Източник: езине.бг

Внимавайте да не се заиграете прекалено, някои са опасни
Няма да се уморим да го повтаряме: За да избегнеш рутината и развалянето на една връзка, важно е да изненадваш и да поддържаш жива страстта. Нужни са само малко усилие и въображение... А ако ти липсват идеи, предлагаме ти няколко различни еротични игри!

Една игра на чувствена криеница, игра на случайност, среща „на сляпо”, хотел на удоволствието, ефектът на изненадата, секси стиптийз и „розов” телефон ;)
[Няколко идеи за нежните половинки в една връзка, които всъщност биха послужили и на вас, мъже, просто отпуснете въображението си ;) ]

Открий седемте сценария за себе си и ги изживей с любимия човек. Готова?

Криеница!
Не си мисли, че ще ти предложим да отидеш на полето посред нощ, за да вървиш, „ръсейки” следи от скрито съкровище, които да следва твоя партньор. Става въпрос за една малко по – „домашна”, но и секси версия Нека играете, за да откриете пътят към удоволствието…

Как се играе?
Приготви всичко, без той да знае, прибери се по-рано от него и действай!

> Никакво обезпокояване: изгаси мобилния телефон, домашния телефон – на секретар, ако имате деца – при баба! Тотално спокойствие...
> Идеална светлина: лампите – угасени, подреди свещи по пода от входната врата, до спалнята... (внимание с грешките, защото вечерта може да завърши неприятно с нещо запалено!)
> Обиколка: Съблечи се и остави дрехите си разхвърляни по пода до спалнята: обувки, пола, блуза/риза... Навсякъде!
> Ти: Хвърлена на леглото с красиво бельо, леко парфюмирана, в стая, осветена само от свещи, чакаща твоят „принц на бял кон” да се прибере, слушайки нежна музика, която си оставила настроена за един дълъг период от нощта...

Плюсове:
Прекарваш времето в подготовка, очакването покачва желанието ти... Той ще те намери като един автентичен подарък, поднесен без свян.
Минуси: ако в последния момент на партньора му се наложи да закъснее и не е успял да те предупреди (защото вече си изключила телефона...) ще останеш отегчена и полузаспала...

Игра на случайност...
Не е нужно да отидеш в казиното, за да може да опиташ от тръпката на случайността... С нашата версия на „игра”, шансът винаги ще е на твоя страна и ще бъдеш победителка! Тази малка „игричка” ще ти позволи да тренираш въображението си и партньорът ти да опознае по-добре желанията ти, дори без да ги казваш директно. Перфектно е, особено, ако си леко стеснителна и се притесняваш да говориш по някои теми :)

Как се играе?
Приготви две торбички (хартиени или от плат). Всеки от вас ще напише на малки листчета глаголи, които провокират възбуда у вас (като „лижа”, „хапя”, „докосвам”, смуча”, „връзвам”), също така и съществителни, части от тялото. Не се притеснявай да се назоваваш нещата точно: бедра, гърди, клитор, устни, език, задни части... Сложете глаголите в едната торбичка/ кутийка, и частите от тялото – в другата. Разбъркайте добре. След това всеки един ще вади листче от всяка торбичка/ кутийка като се получават комбинации от двете, които ще ви водят по пътя на удоволствието.
Идеално е да го правите мълчаливо... не е нужно веднага да „разгласявате” каква комбинация се е получила, така ще има ефект на изненада.



Плюсове:
Откриването на нови действия и ласки, които досега не сте „използвали”.
Минуси:
Има риск да попаднете няколко пъти на една комбинация, но и това не е зле, нали?

Среща „на сляпо”
А ако от време на време, за няколко часа, вместо симпатична спокойна двойка с контролиран живот се превърнете в истински непознати, които си правят среща „на сляпо” и се откриват (в случая преоткриват ;) ?

Как се играе?
Направете си среща в бар, където не ходите никога. Закъсней десетина минути и го изненадай със стил на обличане, напълно различен от традиционния за теб: нова прическа (или перука), костюм със секси сако, главозамайващи обувки с токчета, ако си свикнала с по-семпли ежедневни облекла, или предпочиташ спортния стил. А може би и с впечатляващ грим, ако не се гримираш често... Идеята е да си неузнаваема.
Наблюдавай го от далече и след това се приближи към него и го сваляй безсрамно. Игра с мистерия, например говори с акцент, сякаш си чужденка, измисли си бляскава работа, интересно минало и остави магията да действа. Накрая му предложи последната чашка у вас.

Плюсове:
В кожата на друг човек, персонаж, падат задръжките и инициативата се поема по-лесно.
Минуси: Трябва наистина да „играеш” и тук по-притеснителните може да се почувстват смешно или невинаги приятно.


Не е останало ъгълче от къщата, където да не сте пробвали и обстановката вече не ви действа като афродизиак? Без да забравяме може би и външни фактори като :обаждания от майка”, деца (ако има такива), коието се будят три пъти на нощ, котката, която не спира да те драска точно в най-неподходящия момент... Ясно е! Имате нужда от смяна на обстановката!

Как се играе?
Резервирай стая в хотел за една нощ и изпрати покана, с всички данни, на половинката си. Не е нужно да отидете на края на света, избери хотел, който да се намира сравнително близо, но все пак в квартал, който не познаваш добре. Така, на следващия ден, след като сте прекарали една гореща нощ, ще може да се поразходите почти като туристи.

Плюсове: Далеч от ежедневното пространство и от слуха на съседите, със сигурност ще бъде прекрасно.
Минуси: Този сценарий се нуждае както от малко подготовка, така и от бюджет.

Ефектът на изненадата!
Измежду всички задължения, излизания, спешни задачи в последния момент... не винаги е лесно да намериш пролука „любов и секс” в натоварената ти програма на „жена – чудо”! Къде са останали ентусиазмът, когато всисчко започна, потайните ласки на всякакви странни места и безгрижието на влюбените? Възстанови спонтанността и поне веднъж остави планирането стъпка по стъпка на всичко. Изненадай любимия си, който ще остане повече от доволен.



Как се играе?
Трябва да излезете съвсем скоро на вечеря с цялата фамилия? Не е важно! Докато той се приготвя в банята, приближи се чувствено и му предложи една добра игра на секс- екшън, с истински момент на удоволствието, колкото и кратък да е! Сутринта... настрой будилника си с 20 минути по-рано (заслужава си!), преди обичайния час и започнете деня с доза секс. Бързо и добре? Добър начин и двамата да започнете деня. Англичаните дори са дали име на тези сладки мигове бърз секс: «quickie» (от quick, което означава бързо.)

Плюсове:
Ефектът изненада + възбуда по хронометър = Изненадващ коктейл!
Минуси:
Предварителното „известяване” се оставя настрана и може да има притеснение за времето.

Стриптийз!

Няма мъж, който да остане безразличен към митическата сцена от „Девет седмици и половина”, минутите, в които Kim Basinger се съблича бавно и чувствено пред Mickey Rourke.
Въпреки че не всички жени имат впечатляващ физически облик на актриса, не забравяй, че ти си тази, която твоята половинка иска, за да прекарва нощите си с нея.
Остави настрана комплексите и потренирай скришом изкуството на голотата.



Как се играе?

Музика: избери я колкото може по – еротична и пасваща на движенията ти докато сваляш дрехите си.
Дрехите: избери лесни за събличане дрехи и преди всичко секси! Като например риза, която бавно разкопчаваш... Може да се включи и вратовръзка, с която по – късно, след края на играта, да завържеш очите или ръцете на партньора...
> Бельото: секси! Решаващо е за „спектакъла”. Избери къси чорапи, но не чорапогащник, обувки с токчета, един красив съюз от бикини/ прашки и сутиен, който подчертава формите ти...
Танцът: упражни се в секси танц пред огледалото. Започни да се събличаш от горната част на тялото си, може да се позабавляваш, оставяйки ризата си, докато махаш бавно сутиена. Тренирай за свалянето на полата без да я закачаш с токчетата си!
Денят е дошъл!: постави половинката си на удобно кресло, осигури средно силна светлина и започни еротичния танц... Но... внимателно, господине! Няма да пипате, разрешено е само да се гледа! ;)

Плюсове:
Използва се най – женското, позирайки и контролирайки ситуацията
Минуси:
Страхът от смешното и преди всичко да се откажеш да попаднеш от едно в друго клише.

Ти си на семинар на другия край на света (или поне много далеч...) и чувстваш, че желанието ти се увеличава... Но партньорът е останал вкъщи и нямаш намерение да се забъркваш с някой колега... Единственото решение е да го направиш чрез технологията ;) Изпрати му един съвършено ясен sms и почакай отговора.
Би могла да извършиш тази дейност дори когато двамата сте на работа, а вече ти е толкова скучно и започват да се прокрадват различни мисли... Но внимавай! Всеки момент може някой да влезе и да види или чуе нещо, което не би ти харесало да бъде видяно или чуто.

Как се играе?
Започни стъпка по стъпка да му описваш с какво си облечена и малко по малко атакувай по-силно, давайки му да разбере какво би ти харесало да ти прави или това, за което умираш от желание да му направиш... Може дори да изненадаш самата себе си, използвайки думи и изрази, които по принцип не използваш често. Но бъди честна и играй открито. Не го прави докато гледаш телевизия или докато си оформяш ноктите! Концентрирай се в това, което пишеш (ако си комуникирате с sms-и). Ако се осмеляваш, набери номера му и продължи на глас! Остави се на усещането... Разделите имат своята позитивна страна! А и това е добър начин да излезеш от скуката на деня... ;)

Плюсове:
„Скрита” зад телефона, по-лесно отпускаш сексуалните си фантазии. Със сигурност от тази практика ще излязат добри идеи, които да приложите на живо!

Минуси: Сметката за телефона! ;)

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
2
Коментара по темата
2.
Димчо
18.11.2020 14:34:59
0
0
Приятелката ми ми сподели каква фантазия има. Да сме в офиса на шефката и докато я няма. Да е полусъблечена, задължително с очила, и аз да я обладавам на бюрото анално.
1.
Aleksadar
28.11.2017 08:45:44
1
0
Mnogo dobre
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език 
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори