×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън на Трапезица: Тираджия нокаутира 80-годишен бургазлия(ВИДЕО)


Екшън на Трапезица: Тираджия нокаутира 80-годишен бургазлия(ВИДЕО)
Това е Михаил, който е набеден, че е нокаутирал 80-годишен шофьор на Мерцедес
22 Януари 2016, Петък, 12:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Нищо му няма, падна от бордюра, твърди набеденият Михаил

Див екшън се разигра този следобед на ключовото кръстовище „Трапезица“. Шофьор на ТИР бе набеден, че е нокаутирал 80-годишен бургазлия заради отнето предимство. За случая сигнализира Стефан Цанев, син на пострадалия.

„Баща ми караше колата и се опита да се престрои в най-лявата лента, за да завие към „Елкабел“. В средната лента бе товарният камион, който също искаше да завие наляво и се опитваше да ни отнеме предимството. Той ни притискаше все повече. Със звуков сигнал го предупредихме, но се правеше, че не ни чува. След това отворих прозореца и ударих няколко пъти по вратата му. Той ни погледна и сякаш нарочно взе още повече да ни избутва от пътя. Удари леко колата ни и се опита да избяга, но го спрях. Баща ми отвори вратата и нещо му подвигна, а онзи слезе, удари и го повали на земята“, разказа пред Флагман.бг Стефан Цанев. Той твърди, че има много свидетели на инцидента. 80-годишният му баща беше в шок и не можеше да говори.

Двамата шофьори дадоха проби за алкохол, които бяха отрицателни
 

„Те могат да казват много работи. На хората устите не може да ги затвориш. Не съм го удрял. Това ще ви кажа! Питай го от какъв висок бордюр падна?!“, заяви пред Флагман.бг шофьорът на ТИР-а , представил се за Михаил.


В категории: Пътна обстановка


60
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
60
Коментара по темата
60.
Николай Мечков и Кюфтето ВТА трафиканти мигранти
23.01.2016 23:01:55
0
0
Николай Мечков и Петър Биберков - трафиканти на мигранти
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
59.
Николай Мечков и Кюфтето ВТА трафиканти мигранти
23.01.2016 23:01:55
0
0
Николай Мечков и Петър Биберков - трафиканти на мигранти
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
58.
6666
23.01.2016 14:53:23
1
2
До "Реалист" не те знам на колко години си.От драсканиците ти разбирам че в БГ, МПС трябва да се управляват от млади водачи /по често без книжки/ и всичко ще е ОК. Обиколил съм половиният свят с автомобил , имам 45 г. труд.стаж,такова чудо както при нас няма никаде освен в братска Русия.Освен АПТЕЧКА, ПОЖАРОГАСИТЕЛ и ТРИЪГАЛНИК в багажника си носят и БУХАЛКА и се саморозправят на място. Време е и при нас БУХАЛКАТА в багажника да бъде задължителна.В случая с Трапезица" развъската щеше да бъде бърза ,80г. водач щеше да пътува към отвъдното а шофьора на ТИРА по пътя си.
57.
до 56
23.01.2016 13:05:23
1
2
Е след като пътя до сомат е в ремонт,не ли редно да се премахне знака за ограничение? Бай Ахмед от Станбул знаците ли трябва да гледа или трябва да знае,че има ремонт на пътя? Щом има знак за забрана е редно да се спазва! Няма ли забрана знака се премахва. Няма оправия в таз нашата държава.!
56.
До 51
23.01.2016 10:07:41
3
4
Няма друг път, сомат е в ремонт , след като леките коли не се съобразяваме с тировете,и те няма да се !!! Близко е до акъла ,че камионите не могат да завият ,без да навлезе в някой от платната. Нищо не ни пречи да го изчакаме да маневрира. Ама нали сме глупави шофьори и на никой не му идва на акъла,иначе ми се правите на разбиратели ....... ТОЛЕРАНТНОСТ !!!!!
55.
Реалист
23.01.2016 09:14:50
2
4
Чакайте този 80- годишният да убие двама- трима с автомобила си. Защото това е, което на тази възраст може да стане. Нощо друго.
54.
код ***
22.01.2016 23:57:09
1
7
Аз като свидетел мога да кажа ,че когато ти секат пътя съвсем целенасочено е...няма как да стане. Въпросният Михаил целенасочено правеше всичко. Когато събори на земята водачът на колата и когато излязоха хората от колите си защо се покри като мишка в тирът. А когато ДАЙ по късно му писаха глобите и си потриваше мустакът, другият водач ли му беше пак виновен? А на репортажа, когато се изниза като взеха да му задават въпросите ?? :)) Има елементарни неща, като език на тялото които и да не си там за по схващащите говорят доста. А за българската злоба....за това оправия няма да има. Ниво на развитие нулево.
53.
hh
22.01.2016 23:31:00
1
4
nali shteshe da e mn hubavo kragovoto be kvo stana, mai ste nedovolni
52.
Бат Митко
22.01.2016 21:38:56
3
3
Селски изпълнения
51.
До господата от КАТ
22.01.2016 21:36:28
2
21
Уважаеми господа,защо се допускат камионни над 10т. да минават през надлеза В.Павлов?
Има знак забраняващ движението на такива преди надлеза.Защо ежедневно допускате нарушаването му?
50.
Eiii
22.01.2016 21:12:31
4
18
Защо така лъжеш бе сине майчин?Баща ти блъскаше вратата на тир-а ,преди шофьора да слезе ,и защити от агресивния ти баща.Ей заради такива лъжливи копелета никога няма да се "Оправим"!!!
49.
марин
22.01.2016 20:28:27
4
3
43иии!много си прост. С каруцата ще ти е трудно да преминеш през кръговото.
48.
Боцмана
22.01.2016 20:10:52
10
9
80 годишен зад волана?!Трябвало е да го убие....защото следващия път заради този мурук ще пострада невинен човек!
47.
маринчо
22.01.2016 20:08:07
7
14
С ДВЕ ДУМИ КМЕТА СЕ УСРА
46.
Кънчо
22.01.2016 20:05:46
3
17
Едва ли има по-голям скандалжия от Цанев-старши, няма човек с който се е срещнал и не се скарал. Бил е някакъв шеф във ВиК Бургас и си мисли, че света е негов и всички са длъжни да се съобразяват само с него. Все някой му пречи - голям РАПОН !
45.
eeee...
22.01.2016 20:02:22
0
29
Кръстовище Трапезица ще се или по-точно се превърна в "язвата" на движението в Бургас и всичко в името на "усвояването" на пустите му европейски пари...
Ама кой полуграмотен е решил, че там с кръгово движение се решава проблема ?
Нищо подобно- там трябваше да бъде изградена "детелина". както към пътя за Созопол - всичко друго е пълнене на гуши, комисионни от проектите и пълна дестабилизация на движението !
44.
така така до 42
22.01.2016 19:56:33
0
12
Ако я нама доста ще се улесни трафика !
43.
Маринчо ???
22.01.2016 19:55:55
0
18
Маринчооо ? Ти книжка имаш ли ? Шофьор ли си ? На Трапезица целия Бургас знае ,че беше проектирана Детелина още от Бай Тошово време- Ама после ЛУКОЙЛА си направи далаверата и си построй Бензиностанция в парцела на Детелината - като не знаеш Истината върви в твойто село Маринчево да пасеш патките !Чети долните коментари и се образовай после пиши тъпотии
42.
марин
22.01.2016 19:43:16
19
6
Какво пречи бензиностанцията бе прости странджански говеда? Проблема е в тъпите ви глави.
41.
така така
22.01.2016 19:39:10
2
31
Голямо лайно е това на трапезица! Защо първо не завършихте обходният през блатото за да се види лятото и трафика как ще тръгнат преди да правите каквото и да е на трапезица? Какви са тези бус ленти какви са тези глупости? ПРЕДЛАГАМ ПРОТЕСТ НА ТРАПЕЗИЦА СРЕЩУ ВСИЧКИТЕ ЛАЙНА НАПРАВЕНИ В БУРГАС! НЕ СЪМ И НЯМА ДА БЪДА ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ!!
40.
Professional
22.01.2016 19:35:25
4
7
За протеста. Манталитета е да не се плаща в никакъв случай нещо за държавата. Досега тия говеда по елементарни сметки са изхабили повече от 97 лв. За гориво. Освен това винетката НЕ Е данък не е задължително. За 30 лв. Ставате смешни. Пречите на останалите да си вършат работата. И както каза одеве онуй лапе преди 10.11.1989 тия оргарнизатори щяха да са в Белене. Прост народ. Неук. Лош матрял.
39.
Айде бе
22.01.2016 19:33:04
2
16
Сега като дойде лятото задръстванията на Трапезица давидим къде ще се Скрие Кмета Николов ?
38.
Бум Мада Фака
22.01.2016 19:26:48
2
4
Някакви платени митинги ?! Я раздуйте малко е флегман .
37.
Professional
22.01.2016 19:26:13
11
16
Не искам да влизам в полемика, НО разлика има отпреди. В цял свят това е най доброто за един МЪНИЧЪК град като Бургас. Като се асфалтира и се обособят лентите ще стане още по добре. И не съм от герб. Просто съм европеец видял много свят и вървим в правилната посока, но по български. Бавно и некадърно, с добри идеи но с корупция и т. н
36.
bg
22.01.2016 19:24:51
2
8
утре на митинга да протестираме където трябва - на трапезица!
35.
до 33
22.01.2016 19:19:40
0
5
Правилата се спазват ако са направини за доброто на хората- да се улесни движението- не да се затапва ! А тука кръговото е направено - е хората пишат -да се запази бензиностанцията на ЛУКОЙЛ
34.
Спарки
22.01.2016 19:16:52
2
21
КМЕТЕ ЗАРАДИ ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЗАПУШИ ЦЕЛИЯ БУРГАС - МНОГО СИ ПРОСТ
33.
Professional
22.01.2016 19:14:55
5
7
И напротив ред ще има ако си зададеш елементарния въпрос - Да си остана ли див селянин или да спазвам правилата? Вече не е готино да си протак Батка. Манталитета драги куца яко
32.
ani
22.01.2016 19:14:48
1
11
всичко е направено за да се запази Бензиностанцията на ЛУКОЙЛ ! От Община Бургас си взеха мангизите т-ва е истината
31.
пю
22.01.2016 19:14:41
6
12
Дъртия гей бил с предимство.Ами отстъпи на човека бе тоя тир за да завие затваря и двете ленти,ама много хубаво че те избухал.
30.
bg
22.01.2016 19:13:44
2
6
утре на митинга да протестираме където трябва - на трапезица!
29.
до 27
22.01.2016 19:11:42
6
9
Абе простак- Преди 40 години колко коли имаше в Бургас- Тъпанар от ГЕРБ. Само съд и затвор за такива като вас изроди
28.
бг
22.01.2016 19:11:07
2
6
утре на митинга да протестираме където трябва - на трапезица!
27.
Professional
22.01.2016 19:08:46
8
15
А бе лапе преди 40 г там си беше кръгово. Освен това задръстване става не само от много коли, а и от тъпи шофьори. Много идиоти станахте в Бургас. То кукери войводи и др. Странджа Сакарска жмел.
26.
БКП
22.01.2016 18:59:28
5
10
Преди 10.11.1989г този проектант и Кмета разрешил това безумно кръгово на Трапезица ДИРЕКТНО отиваха в ЗАТВОРА в БЕЛЕНЕ ! АМа сега нали е АНАРХИЯТА , няма РЕД има Кражби и Далвери от Властта
25.
Бургазлия
22.01.2016 18:49:48
7
15
Какъв шофьор и какви рефлекси ще има човек на 80 години!Има и таксиметрови шофьори на по 80 години!КАТ да се вземе в ръце!
Къде се вреш като има ТИР,не можеш ли малко да изчакаш,как да завие шофьорът на тира върху главата ти ли дърт изкукуригал и то шофьор!!!!!!
24.
seltaka
22.01.2016 18:45:49
5
8
alo seltaci qmbolski tam tir rabota nqma aide v kochinata da gruhtite che se napulni hubaviq ni grad sus selski pruchki
23.
Professional
22.01.2016 18:44:22
2
17
Проблема е че откъм М. Рудник са старите 3 ленти. И селяните бързат в най лявата и като стигнат колелото става страшно. Съвеснните си карат в 2 ленти ама все има някой идиот който да застраши оснаналите.
22.
кмета
22.01.2016 18:37:18
4
14
Това да е за урок на всички м.руднишки селяни които всяка сутрин се навират най в ляво опитвайки се да изпреварят цялата колона!
21.
TONY
22.01.2016 18:26:33
2
24
Ооо,това е само началото, с това малоумно кръгово дето ни го направиха тия олигофрени ,тепърва ще се случват инциденти! то хубава идея беше да не са сфетофари а,да се изгради кръгово,с цел да се регулира и облекчи трафика,ама работата щеше да е ок ако е такова кръгово като на Мираж-а ,със няколко ленти, а не тва лайно дето го изсраха на Трапезица. Като няма място и не може да се направи подходящо ,което да отговаря на потока от коли ,да не бяха правили нищо,защото освен ,че се похарчиха сума ти и пари и то напразно,нищо друго не стана...Не ми се мисли лятото какво ще се случва със целия трафик ,който минава оттам...
20.
dido
22.01.2016 18:24:00
2
15
Ало КАТ редовно карам в Бус лентата- трябва да ма заловите и глобите с камерите :))))) хо-хо-хо Проверете записите в Трафик центъра на Кмета - Ако видите един Червен МОСКВИЧ тва съм АЗ чакам ФИША по пощата - ,но ще ОБЖАЛВАМ :))))))))
19.
ДИД 67 --
22.01.2016 18:16:02
2
9
Това кръстовище имаше постоянно патрул и сега ще трябва пак да има докато един ден не бъде разширено !
18.
дивак
22.01.2016 18:02:34
2
31
Това кръгово е един голям гаф!Чакайте да видите лятото какво ще бъде,като ни налазят шопите и останалия прованс.
17.
dss
22.01.2016 17:57:35
3
11
Ако спазваш всички измислени правила на властта - директно отиваш в Психото на лечение ! Затова ЗА-КОН ( ЗАКОН за КОНЕТЕ )
16.
До тръкер
22.01.2016 17:43:21
2
7
Защото все някой трябва да спазва правилника за движение.
15.
Дападжия
22.01.2016 17:41:21
1
3
Тротоарна екзема значи.
14.
s edna duma
22.01.2016 17:32:34
2
32
с една дума след новата транспортана схема на Бургас- Бус ленти,Бързи Автобуси,Камери,Кръгиви-колелета, Пасарелки- Очаквайте нови Бойща и Панаири на гърба на изнервените шофьори ....
13.
Тръкер
22.01.2016 17:24:34
9
29
А защо не пуснахте човека да завие бе баща и син малоумници? ??
12.
Иво
22.01.2016 17:15:41
0
37
Верно Бе ! На Кроношпан- махнаха Бензиностанцията на АРБО а на Трапезица ЛУКОЙЛА остана И вместо надлез натресоха едно малко колело !! ДА ГИ ЕБА И РУСНАЦИТЕ ОТ ЛУКОЙЛ И КОРУМПИРАНИТЕ ОБЩИНАРИ !!
11.
Кмете НИКОЛОВ
22.01.2016 17:12:15
2
42
НИКОЛОВ Голяма мръсотия направи на бургазлий като остави бензиностанцията на Лукойл-на Трапезица и заради тях направи едно малко Колелце-кръгово.Има да та псуват бесните шофьори !!!!!!!!!
10.
over the top
22.01.2016 17:04:59
9
19
Много внимателно с пенсиите, че са на един шамар живот!
9.
ПЕШО КУРА
22.01.2016 17:02:45
16
16
Тоя 80 г.изветрял мозък гаранция е предприел маневра без да включи мигач както правят повечето цървули когато са в кръговото защото незнаят законите
И второ на тоя тесен път който кметчето няма да направи скоро тоя 80 г.мурук неможа ли да прецени че без да даде предимство на тир-а няма как да вземе завоя или как да вземе да спре тир-а по средата на кръговото ли малоумна дядка я го пратете на проверовъченизпит да му видят реакцийте на умряла котка и знанията на кво'ниво са днес отстъпих предимство на един такъвдърт педал станах "пишман" то беше включване на скорости,то беше въртене на кормило,чудо голямо
8.
Гражданка
22.01.2016 16:58:28
11
30
80 годишен шофьор??? Ай сиктир!!!!
7.
ужас
22.01.2016 16:57:58
12
29
на 80 години и кара автомобил ли бе. ами това си е престъпление. той пак като е видял камиона е добре
6.
Ahmak
22.01.2016 16:48:51
8
17
Това е някаква лъжа , тировете не минават през трапезица , като цяло трапезица не е за минаване , рискуваш доста неща .
5.
флегмена
22.01.2016 16:37:24
2
12
И, Касабова, така и не разбрах от къде е шофьора на камиона!
Що спря видеото накрая, на най-интересното?
Айтос ли каза, ба ли мама му?!
4.
абе Стефане
22.01.2016 16:33:52
17
26
мое ли да си такъв цървул , мое ли да се бориш с камиони , ми не моеш ,бе селянино . НЕ ЗНАЕШ ЛИ ,ЧЕ ПО УМНИЯ ОТСТЪПВА НА ПО ГОЛЕМИТЕ КАМИОНИ И РЕЙСОВЕ ,бе овчар
3.
флегмена
22.01.2016 16:26:41
1
13
Сценарий на филм със Силвестър Сталоун! :-))
2.
daadas
22.01.2016 16:25:19
18
40
а тоя 80 годишния кой му е разрепил да кара бе алоооо синчето ти добре ли си....я не се обяснявай ...боже господи, тия пенсии зад волана са потенциални птп-та ?!?!?!
1.
G
22.01.2016 16:06:49
1
56
Няма да е последен случай, на това малко кръгово как ще завиват ТИР-ове без да заемат две ленти не знам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори