×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На първо четене депутатите актуализираха бюджета на държавата, увеличават се парите за общинските проекти
  • Японското правителство протестира срещу забрана за влизане в Русия, наложена на 13 японски граждани
  • В Румъния обявиха въздушна тревога заради руска атака с дронове
  • Американски ракети разкъсаха руска ракетна система „Бук“ на парчета
  • Днес е Световният ден на сексуалната практика BDSM
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Разгласиха прогнозата за времето до края на седмицата, очакват се обрати!
  • Тази нощ Албания беше разтърсена от земетресение с магнитуд 4,6
  • Камала Харис ще бойкотира речта на Нетаняху пред Конгреса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новата сграда на Четвърто РУП в Меден рудник ще е до ромската махала, но Община Бургас трябва да ни помогне


Новата сграда на Четвърто РУП в Меден рудник ще е до ромската махала, но Община Бургас трябва да ни помогне
Началникът на Четвърто РУП Халид Аптараман се изправи срещу престъпността в най-страшния комплекс на Бургас и дава отчет за свършеното
19 Януари 2016, Вторник, 05:00 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА, снимка: авторът

Призовавам всеки гражданин от Меден рудник и Горно Езерово да каже има ли оплакване от несвършена полицейска работаХалид Аптараман е на 43 години, роден в Карнобат, с висше образование. Женен с две деца. В системата на МВР е от 1992 година. Започва работа като разузнавач, а по-късно е преместен в Криминалния отдел на Четвърто РУП-Бургас, има и неколкогодишен стаж в отдел „Престъпления против личността“. От 2013 година е началник на Криминална полиция към Четвърто РУП - Бургас, а от началото на 2015 година е началник на управлението – едно от най-тежките, не само заради огромния брой жители в района на жк Меден рудник и близките квартали, но и заради струпването на особен вид криминална престъпност от ромските среди.


- Г-н Аптараман, какви са най-честите сигнали за нарушаване на обществения ред, за извършени престъпления, които получавате?

- Бих искал да направя уточнение, че Четвърто РУП-Бургас отговаря за сигурността на най-голямото население и за най-голямата територия. През зимата числеността на хората е около 80 хил. души, а през лятото техния брой нараства значително, тъй като през последните години се наблюдава сериозен туристически поток в кв. Крайморие.  Сигналите са от всякакво естество, но най-често те са свързани с нарушението на обществения ред и по-конкретно с нетърпимостта към силната музика, идваща от ромските квартали. Най-честите престъпления при нас са свързани с кражбата на части и вещи от МПС-та, което се наблюдава от около две години – нараства този вид кражби, поне откакто съм съм началник виждам тази тенденция – особено през зимата, тъй като е свързана с безработицата, а контингентът е от подрастващи, непълнолетни. Преобладават и кражбите на оставените без надзор вещи – на детски площадки за игра, училищни дворове,  в търговските мрежи, където има обособени места за личен багаж. Имаме и много домови кражби, но при тях, основно през тази година, има спад с около 50 процента. Лошото е, че расте броят на грабежите.

- Казвате, че при вас има спад на домовите кражби, а общо взето на територията на цялата Бургаска област има проблеми с битовата престъпност. По какъв начин се борите с този вид престъпност?

- Спадът се дължи на своевременното локализиране и привеждане в известност на контингента, който ги извършва. Сериозен ефект, смея да твърдя, оказва това, че те знаят, че ние ги знаем. Когато извършителят знае, че вече е регистриран при нас, че го наблюдаваме, той се въздържа. Образувани са много досъдебни производства, уведомява се навреме прокуратурата, отстраняваме ги от тази престъпна среда, в която живеят чрез искане на постоянни мерки за задържането им. Това е начинът за противодействие, друг по-ефективен не е измислен и аз твърдя, че сме ефективни.

- Могат ли нормалните граждани да се чувстват защитени от ромската престъпност и разполагате ли с достатъчно ресурс, за да се правите с проблемите, свързани с тези жители, повечето от които на първобитно ниво?

- Жителите на комплекса могат да се чувстват абсолютно защитени. Предполагам, че и те  могат да го кажат.

От една година не съм имал посещение на гражданин в приемния ми ден, който да дойде и да се оплаче от конкретен служител на управлението,

от невземане на отношение от страна на полицията, същото се отнася и за подаден сигнал за нещо, на което ние да не сме обърнали внимание.

В началото на пролетта имахме много сигнали за нетърпимост от силна музика, но предприехме съответните мерки с колегите от Общината – с дирекция УКОРС. Реагираме веднага на тези оплаквания, които най-често са в ромските махали, както на Меден рудник, така и в кв. Горно Езерово. Съставяме много актове,  изземваме и музикалните им уредби като доказателство за акта, който се съставя и те, изглежда, проумяха и започнаха да се съобразяват. Но не ме разбирайте погрешно, че извършители на престъпления са най-вече хората от малцинствените групи. Например, кражбите на проводници и вещи от гаражи – всякакви неща, които могат да се предадат за скрап, много често са дело на групи, които са смесени – има българи, има и роми, има и такива, които се идентифицират като турски етнос.

- Има случаи, когато служители на полицията и екипи на Спешна помощ бяха нападани от разярени хора в ромската махала в кв. Горно Езерово. Има ли го все още този проблем?

- Категорично не. Всеки може да влезе в тези махали. Гарантирам, че няма напрежение. Това се дължи най-вече на засиленото полицейско присъствие, а когато на нас не ни достигат силите, имаме подкрепата на Областната дирекция и се изпращат допълнително служители на СПС и Жандармерията. Дори има нова организация за контрол в тези райони, която скоро ще стане факт. Планувано е работното място на териториалната полиция, на униформените, които отговарят за съответния район, да бъде изнесено там – във въпросните махали на Меден рудник и Горно Езерово. Спира ни само липсата на добри условия. В кв. Горно Езерово има обособено място в кметството, и ще стане лесно. В махалата на Меден рудник обаче все още нямаме подходящо помещение, но търсим начин да стъпим бързо при каквито и да е условия, докато приключи строителството на новата сграда на управлението, която ще се намира непосредствено до тази махала. Разстоянието ще бъде около 50 метра.

- Започна ли вече това строителство, чуваме наистина важна новина?

- За скоростното строителство се надяваме на подкрепа най-вече от Община Бургас. Не мога да кажа кога точно ще започне самото строителство, но знаете, че след като бъдат издадени всички строителни книжа, вдигането и оборудването на сградата може да стане за няколко месеца.  Определено имаме нужда, защото дори и гражданите се възмущават от състоянието на сградата, в която се намираме.  Тя не отговаря на нужните условия за полицейско управление – аз не се оплаквам от това, че се чувстваме ние самите зле, а защото дори важни

веществени доказателства няма къде да се съхраняват, те са струпани по коридорите и в стаите ни.

Неудобно ми е да го призная, но е факт. 

- Как Четвърто РУП-Бургас се бори с „камикадзетата“ на пътя и има ли реален ефект от наложените наказания. Стават все повече шофьорите, които сядат зад волана след употребата на алкохол или  наркотични вещества?

- С всички сили и средства опитваме да противодействаме на подобни случаи. На самите инструктажи, които провеждаме, засилваме вниманието на колегите и поставяме конкретни задачи в тази насока. Пишат се много актове и сме създали организация, когато има постановление то да се получи лично от извършителя, за да може при следващото му подобно нарушение да се образува досъдебно производство. То е бързо – в рамките на седмица, и виновният е осъден. Това оказва голям ефект.

От известно време този род престъпления придобиха голям обществен отзвук - както заради нашите действия, така и заради вас – медиите. Вие сте и нещо като наш коректив. И аз съм готов да отговоря пред вас за всеки конкретен случай – има ли оплакване от несвършена работа, оплакване от потулване на случай?! Ж.к. Меден рудник е затворен комплекс и тук водачите на превозни средства се знаят от нас, да знаем ги всички, те ни знаят.

Имаме поглед върху рисковите шофьори, те ни знаят много добре и внимават, респектирани са и от присъствието на униформените по улиците.

- Има ли начин ефективно да прекъснете разпространението на дрога в училищата?

- Проблемът не е само за ж.к. Меден рудник. Тук живеят много млади хора, които употребяват наркотици. Да, така е. За да придобият подобни вещества обаче те трябва да имат някакъв доход, а този доход се набавя чрез извършването на престъпления.

Ние опитваме да ограничим разпространението на ниво дилъри, защото те са хората, които са на улицата. Организираме специални полицейски акции, засилили сме полицейското присъствие на улицата, около и в училищата също. Въведена е промяна, съвместно с Община Бургас, за употреба на видеонаблюдение в училищата в комплекса, която се надяваме скоро да заработи, защото ползата от нея ще бъде голяма.

Провеждаме срещи с ръководствата на училищата, педагогическите служби и психолозите към тях за установяване на разпространителите. Колеги от Криминална полиция организират беседи и срещи с деца с цел локализиране на такива лица, които употребяват и пласират в районите около училищата.

Работим активно и имаме доста изолирани

Образуват се бързи производства и съответния извършител се предава на прокуратурата.

- Наблюдава се намаляване на престъпленията с акцизни стоки на територията на Четвърто РУП-Бургас. Означава ли това, че контрабандата е ограничена или има нови начини за разпространението й, които са непознати за полицията?

- За сериозно ограничение не смея да твърдя. От началото на 2015 г. поне на тези места, на които демонстративно се  продаваха цигари из Меден рудник и това дразнеше гражданите, се създаде организация да има засилено полицейско присъствие, задържаха се лица, иззеха се големи количества цигари и те самите се отдръпнаха, спряха да разпространяват на тези места.

Наскоро имахме сериозен успех, бяха задържани 20 мастербокса с цигари.  Нови начини няма, по-скоро лицата, които го правят станаха по-предпазливи,  само че ние си имаме начини за придобиване на информация и съответно ще продължим да работим в тази насока.

- По време на местните избори  задържахте успешно десетки лица за изборна търговия. Разполагаме с информация, че вашето полицейско управление, съвместно с колегите ви от Първо РУП, успяхте да свалите и един имунитет на кандидат за местната власт. Бихте ли ни разказал малко повече подробности, защото тези случаи остават в страни от медийното пространство?

- За мен тези избори бяха предизвикателство, тъй като до сега съм бил като охрана, а сега като ръководител. Създадохме много добра организация и своевременно получихме информация за лице, което е дало дар на граждани с цел да гласуват за него. Това беше един кандидат за общински съветник.

- За Ахмед Емин от партия „Солидарност“ ли говорите, тъй като той бе заловен, заедно с пастор от Евангелската църква, да дарява на шест лица в тежко материално положение печки за отопление. До колкото сме запознати двамата са им обещавали да им купят и пералня, ако гласуват за Ахмед Емин. Имало е и над 100 броя примерни бюлетини, които да служат като образец и да не бъде сбъркан номера за преференция?

- Няма да кажа имената на лицата, нито пък партията. Все още върви производството по случая. Но с колегите реагирахме веднага и под ръководството на Районна прокуратура-Бургас беше пуснато досъдебно производство и бяха изготвени искания за сваляне на имунитета на  господина, който задържахме, което в последствие и се случи. Делото е в Софийска градска прокуратура и до колкото ми е известно скоро ще има наказание.

- Скромен сте, а доколкото ни е известно, сте положили доста усилия по този случай, за да не се създава усещане за безнаказаност сред обществото.

- Да, така е. Бяхме много ограничени откъм времето, през което трябваше да станат арестите.  Това бяха едва 48 часа, но

благодаря на колегите си и на цялото ръководство на дирекцията, както и на Прокуратурата.

- Има ли неразкрити престъпления на вашата територия, г-н началник?

- Тежки престъпления в Меден рудник няма неразкрити. Трудно се разкриват домовите кражби. Апелирам гражданите за съдействие -

вратите на управлението са отворени, ние не се крием.

Дал съм си личния телефонен номер на всеки, който е дошъл в управлението точно с тази цел, за да звънят и да можем да реагираме веднага и да няма скрито-покрито.

- В ж.к. Меден рудник от години се заселват хора от съседните региони, които търсят работа, а сред тях често има и престъпници. Как се справяте с тях, тоест идентифицирате ли ги по някакъв начин?

- От т.нар. строителен бум започнаха да идват граждани от Ямбол и Сливен, които се установяват тук. А с тях идва и техен контингент, който живее при нас без регистрация и това създава трудност да ги идентифицираме. В тази връзка колегите от териториалната дирекция на Общината, както и колегите от Областната дирекция на МВР периодично контактуват с домоуправителите, за да набавяме информация за подобни хора.

- Благодарихте няколко пъти в този разговор на ръководството на дирекцията, това означава ли, че чувствате подкрепата на директора на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов, строг началник ли е той?

- Чувствам огромна подкрепа от началниците си, защото едва ли щях да бъда на този пост, ако нямаха доверие в мен, че мога да се справя. Със ст. комисар Калоян Калоянов се чуваме толкова, колкото трябва, за да се свърши работа. Той дали е строг? Не мисля, не му е необходимо, защото знае, че полагаме всички усилия да бъдем адекватни в превантивната работа и знае също така, че когато трябва да се разкрие престъпление даваме всичко от себе си да докараме преписката да успешен край пред Прокуратурата.

Очаквайте само във Флагман.Бг интервю с новия началник на РУП-Созопол Милен Николов!

В категории: Бургас


20
Коментара по темата
20.
Пак до Математик
28.06.2023 14:51:39
0
3
Да не говорим, че на 19 януари, когато е пусната статията, щом е бил на 43 г, е много вероятно да не е роден през 73, а през 72 г. Което пък вече ще рече, че е в системата от 20-годишен.
19.
До Математик
28.06.2023 14:29:22
0
3
Математик си ти, ама шано!
Нека да смятаме заедно. Статията е пусната 2016 г. Тогава е бил на 43 г. От което пък можем лесно да пресметнем годината му на раждане. Ако не знаеш как става, 2016-43=1973.
Тоест, роден е през 1973 година. Тоест, към днешна дата е на 50 години. Това е като отклонение. Така, сега да се върнем към задачата. В системата на МВР е от 1992 г. Което по мои сметки (не знам дали съм прав, все пак ти си математикът, а не аз. Аз съм прост инженер.) прави 19 години, а не 16.
Но не знам, пак казвам (като Божинката и аз), не съм математик! :D
18.
Fenat
17.02.2020 14:18:48
0
2
Tezi koito oplüvat takav vazpitan chovek kato Halid zashto ne si pishat komentarite sas sobstvenni imena, bazliovci
17.
Математик
16.01.2020 22:05:01
3
1
Той на 16 години ли е станал полицай?
16.
Uhaaaa
21.01.2016 10:38:02
6
4
Ауууу, каква бургия
15.
Полицай
20.01.2016 20:44:51
1
9
А кога ще има интервю с Галин Згуров? Друг път, нали? Защото не е удобен и трябва да го разкарат. Така е в тази система- който си върши перфектно работата си отива.
14.
патологоанатом
20.01.2016 08:55:48
2
11
Вие,дребни душички,които слагате минуси и оимате негативно мнение за Халид,познавате ли?!!Защото аз го познавам добре.Рядко читав като човек и професионалист.Пък вие си пишете каквото щете-от това Халид няма да пострада.Действително в ІV-то РУП трябва или по-голям щат или още едно РУП.
13.
статист
19.01.2016 23:15:06
0
12
На Меден рудник не му трябва РУП в нова сграда - трябва му още едно РУП.Над 100хил. души сме а с едно упрваление завряно в началото.Реално освен 4то е нунжно и 6то.
12.
burgas
19.01.2016 18:03:18
7
16
Страхотен човек
Поздравления......
11.
Милен
19.01.2016 17:54:45
6
17
Поздравления за г-н Аптараман, много читав човек :)
10.
znamgo e
19.01.2016 17:46:16
7
5
Na Halilkata sum mu kupuval bani4ka e , kat biah edna 24-ka :))))))
9.
НИК
19.01.2016 16:41:58
5
14
Г-Н АПТАРАМАН, ИМА МНОГО ЕФЕКТИВЕН МЕТОД ЗА ИНДИРЕКТЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И САМОКОНТРОЛ ОТ ТЯХНА СТРАНА И ТОЗИ МЕТОД СЕ КАЗВА ПРОМЯНА В ЗАКОНА И ЛИБЕРАЛИЗИРАНЕ НА ПРАВОТО ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА КЪСОНАРЕЗНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБРЕ ОБРАЗОВАНИТЕ; ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ И НЕКРИМИНАЛНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!!!!
ЗАКОНОВОТО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ТАКОВА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ОТ ПОСОЧЕНАТА ОТ МЕН ПО-ГОРЕ ГРУПА ГРАЖДАНИ БИ НАМАЛИЛА ДРАСТИЧНО ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ИЗВЪРШВАНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!
НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ИМА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПОЛИЦЕЙСКА ЗАЩИТА 24Ч НА ДЕН, НО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМ БЪДЕ РАЗРЕШЕНО ДА ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТА СИ И ИМУЩЕСТВОТО СИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО!!!
СЕГАШНИТЕ ЗАКОНИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ПРАВОТО НА ТЕЗИ ГРАЖДАНИ ДА ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВОТО СИ , СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И ИМУЩЕСТВОТО СИ!!!
ТОВА ВИЕ ,КАТО ВИСШ ПОЛИЦАЙ ГО ЗНАЕТЕ ПРЕКРАСНО!
ЗНАЕТЕ ПРЕКРАСНО И ,ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ СТРАХОТНА ПРЕВЕНЦИЯ ПРОТИВ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,ЗАЩОТО ТЕ МНОООООГО СЕРИОЗНО ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДАЛИ ДА ИЗВЪРШАТ ГРАБЕЖ НА МАГАЗИН, БАНКА, ЖИЛИЩЕТО ВИ ДОКАТО СПИТЕ; ....ДАЛИ ЩЕ УБИЕ,ИЗНАСИЛИ И ОГРАБИ НЯКОГО.......КАТО ЗНАЕ ПРЕСТЪПНИКА ,ЧЕ НАСРЕЩА МУ МОЖЕ ДА ИМА ВЪОРЪЖЕН ИЛИ ВЪОРЪЖЕНИ С БОЙНО ОРЪЖИЕ ГРАЖДАНИ ,КОИТО ПРИ ТАКОВА ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ЛИЧНОСТТА И ИМУЩЕСТВОТО ДЪРЖАВАТА ИМ Е ДАЛА ЗАКОНОВО ПРАВО ДА ИЗПОЛЗВАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ БОЙНИЯ ПИСТОЛЕТ!!!!!!!!!!!
ПРИЗОВАВАМ ВАС И ВСИЧКИ ДРУГИ ВИСШИ ДОБЛЕСТНИ ПОЛИЦАИ ДА ОРГАНИЗИРАТ ИНИЦИАТИВА НА ВИСОКО НИВО ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА В ТАЗИ НАСОКА!!!
8.
Bylgarin
19.01.2016 15:37:52
6
44
Чист българин съм - да поясня на хейтърчетата тук. И не крия .че Халид Аптараман ми направи много добро впечатление от това интервю. Винаги съм имал добро мнение за етническите ни турци - това са кротки и трудолюбиви хора - живели сме и трябва да живеем с тях в мир. Циганите са тези, които създават проблеми .Желая на г-н Халид Аптараман успех !!!
7.
Не разбрах
19.01.2016 15:26:32
4
9
Общината да помогне да се премести на друго място защото там е опасно или какво?
6.
Само Халид!
19.01.2016 15:23:50
7
14
Много лъчезарен човек, браво!
5.
jechka
19.01.2016 14:08:08
4
12
zascto izgoni bai niko i mu podlia voda na choveka
4.
флегмена
19.01.2016 14:04:32
9
16
Флегмен, облизахте ли му дупето на резан Хаптараманчо?
Вкусно ли беше?
3.
rado zaba
19.01.2016 13:55:22
10
5
Ei, fff!!! I sya oleknali ti? Tapak!Faflek.
2.
fff
19.01.2016 13:39:32
1
17
Rado zaba si obikalia neobespokoiavan i prai samo zolumi kakvo govorim.tormozi ciala edna mahala
1.
гражданин
19.01.2016 13:35:52
3
21
Флагман на всички ли рпу ще има интервю
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Софиянка си забрави чантата на пейка в Черноморец, туристка я намери - вътре само запалка, незначителна сума и превръзки Софиянка си забрави чантата на пейка в Черноморец, туристка я намери - вътре само запалка, незначителна сума и превръзки 44-годишната столичанка се върнала да я търси, но от нея нямало и следа Сложете това в шампоана и ще останете изненадани от ефекта Сложете това в шампоана и ще останете изненадани от ефекта Ето я тайната Кои зодии се влюбват най-трудно, но пък за сметка на това най-силно Кои зодии се влюбват най-трудно, но пък за сметка на това най-силно Раците имат навика трудно да допускат хора до себе си, защото са изключително предпазливи да не бъдат наранени Рецепта за солен пай с патладжани и червени чушки Рецепта за солен пай с патладжани и червени чушки Вкусен е както топъл, така и студен Експрезидентът прави частен парк върху 7 дка до новата си къща в с. Баня Експрезидентът прави частен парк върху 7 дка до новата си къща в с. Баня На детската площадка ще има само люлки за по 2 до 4 деца, а за родителите им са предвидени 10 паркоместа Младеж се хвърли от 11-ия етаж Младеж се хвърли от 11-ия етаж Полицаи и спешни медици констатирали смъртта на мъжа Да се гордеем ли с българите на високи постове в Европейската комисия Да се гордеем ли с българите на високи постове в Европейската комисия Съсипване, ликвидация, унижение и нищо положително не сме видели от българите на висок пост в Европа Този полицай дойде на почивка, а откри съкровище в Черно море Този полицай дойде на почивка, а откри съкровище в Черно море Античният саркофаг е транспортиран за съхранение в Археологически музей Варна Тото плаче с крокодилски сълзи пред празната зала на концерт (ВИДЕО) Тото плаче с крокодилски сълзи пред празната зала на концерт (ВИДЕО) Скандалният изпълнител изобщо не прави опит да си избърше очите и до самия край на монолога гласът му издайнически трепери The Independent обяви наш курорт за №1 за семейни почивки The Independent обяви наш курорт за №1 за семейни почивки Много британци избират България това лято
Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси Наследничката на Байдън очерни съперника си, бил престъпник Наследничката на Байдън очерни съперника си, бил престъпник  Доналд Тръмп пък я нарече лъжлива атакува политиките ѝ за миграцията Камала Харис води пред Доналд Тръмп с 2 процента Камала Харис води пред Доналд Тръмп с 2 процента Докато Джо Байдън беше кандидат на демократите, данните показваха обратния резултат Българите да си знаят: Забраниха ножове над 7 см в тази държава Българите да си знаят: Забраниха ножове над 7 см в тази държава Външното министерство с препоръки към пътуващите за южната ни съседка Иран призова за недопускане на израелските спортисти до Олимпиадата Иран призова за недопускане на израелските спортисти до Олимпиадата Това се случи заради водената в Газа война между Израел и палестинската групировка "Хамас" Вече има сляпа кукла Барби, с бял бастун и очила Вече има сляпа кукла Барби, с бял бастун и очила Тя е от колекцията "приобщаващи" играчки В Сърбия апартаментите са най-скъпи от цяла Европа, а в Гърция - най-евтини В Сърбия апартаментите са най-скъпи от цяла Европа, а в Гърция - най-евтини Една от основните причини за силния ръст на цените на апартаментите в Сърбия е, че лихвите по жилищните кредити все още са доста ниски Ще влезе ли и у нас в сила "данък лукс" Ще влезе ли и у нас в сила "данък лукс" Притежателите на скъпи къщи и коли ще си плащат солено в тази държава
Бойко Борисов Бойко Борисов Не може с 18-20 депутати да искаш да управляваш 240 народни представители
Виц на деня Виц на деня - Усмихни се, идва патрулка!
След малко:
- Стига си се усмихвал, вече сме вътре!
Виц на деня Виц на деня УНГ кабинет. Влизат красива девойка и възрастна жена:
- Съблечете се!
- Аз водя баба на преглед!
- Хм, да отвори уста и каже "Ааа"...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки предвидлив мъж, на път за морето, прави две-три обиколки на Околовръстното, за да може жената до него да се сети какво е забравила да вземе...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори