×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето каква ще бъде 2016-та според зодиакалния ви знак - втора част


Ето каква ще бъде 2016-та според зодиакалния ви знак - втора част
Съдбата ще ви изненада със събития и възможности, за които не сте имали смелост даже и да мечтаете
29 Декември 2015, Сряда, 01:00 ч.
Източник: Аз, жената

Хороскопът за 2016 е успешен за голяма част от зодиите като цяло, както в личен, така и в професионален план



* ОЧАКВАЙТЕ - КАКВА ЩЕ БЪДЕ ВИСОКОСНАТА 2016-ТА ГОДИНА ЗА БУРГАЗЛИИ СПОРЕД ИЗВЕСТНАТА НУМЕРОЛОЖКА И АСТРОЛОЖКА СТЕФКА ДОБРЕВА! КОИ ОТ НАС ЩЕ ИМА ЩАСТЛИВА ГОДИНА И ЩЕ ГРЕБАТ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ ЖИВОТА, ЩЕ ИМА ЛИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ И КАТАКЛИЗМИ И КАКВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА КМЕТА ДИМИТЪР НИКОЛОВ СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ – ЧЕТЕТЕ САМО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ НА 31 ДЕКЕМВРИ!

Годишен хороскоп 2016 ВЕЗНИ

През 2016 година ще ви бъде тежко да планирате каквото и да било свързано с пътешествие. Ще ви се наложи да отменяте или "прекроявате" планове свързани с пътуване, да правите нови или да ви се наложи ненадейно да тръгнете на път.

Неприятна вест от далечно разстояние.

Житейска разлъка, с човек който живее далеко от вас.

Може да преживеете нещо неприятно по време на пътуване, да станете очевидец на лош инцидент или случка.

Силата ви тази година ще се окажат финансите и материалните придобивки като цяло. В голяма степен успехите ви ще се дължат на хора земни зодиакални знаци (Телец, Дева или Козирог) или въздушни знаци като вас (Водолей, Везни и Близнаци).

Възможно е да имате общи планове, проекти и интереси.

Важно срещане по семейни причини. Може е то да е свързано с радостна или тъжна причина, може е да има няколко подобни събития, по същия начин и да проведете динамични срещи свързани с бизнес дела.

Нова работа или ново обучение за човек от семейството ви.

Женско наличие в дома на родителите ви ще създаде сплетни и проблеми.

Жените Везни да внимават с хора от приятелското си среда, които чрез сплетня или друг вид негативно вмешателство могат да създадат големи главоболия в семейството.

През годината внимавайте в очакванията си, които имате към мъже от приятелската ви среда. Вие би могло да си правите едни сметки, а те други. Ваше ще бъде огорчението.

Проблеми могат да възникнат със син, внук или племенник преди всичко свързани с техния любовен или брачен живот.

Както писах в началото 2016 ще е твърде благоприятна за вас по отношение на средства и парични дела. Бихте могли чрез късмет да спечелите нещо, да получите право върху имот или богатство, които не сте очаквали.

Неочаквана печалба, бонус, премия, комисионна от сделка и др.

Възникване на възможност за работа или бизнес с много добро заплащане/печалба.

Може да пробвате късмета си в лотария, но е важно да се знае, че нищо няма да стане насилствено. Парите, за които упоменавам тук съвсем ще са изненада.

В семейните ви отношения би могла да възникне конфликтна ситуация свързана с местене, наемане или закупуване на ново жилище, допълнителен имот.

Конфликтна ситуация около някаква подялба на семейно имущество или общ имот.

Вероятност от съдебно дело или разрешаване на юридически казус от семеен нрав. Неочаквана интимна или романтично приключение при мъжете, която ще е кратка, но последствията след нея биха могли да окажат дълговременен ефект върху личния ви живот.

Важно събитие свързано с жена от страна на семейството на брачния ви или интимен партньор.

През 2016 на успехи свързани с чужбина(работа, учение, бизнес, женитба) могат да разчитат предимно мъжете до 35 годишна възраст, но това ще е муден процес, с моменти на смут и неустановеност в правилността на решението, което сте взели. Тъй или иначе нещата ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи.

Годишен хороскоп 2016 - СКОРПИОН

2016 ще се окаже много различна от това, което ще имате като представа за нея в нейното начало. Трябва да сте готови за всякакви промени и изненади.

Голяма трансформация ще е налице в живота на дамите над 35 годишна възраст. Тя би могла да е във връзка с местене в друго жилище, друг град или друга страна. Може да е престой в друг дом за известен период от време и др. Промените, които ще ви си случат през годината са за хубаво и са част от физическото ви устройване на едно по-добро ниво.

На значителни финансови и материални придобивки през годината ще могат да се радват мъжете над 25 години. Това няма да стане без помощта на цялата ви фамилия, което ще е част от тези успехи.
Силно съдействие може да получите през годината от страна на баща, дядо, съпруг или друг мъж от семейството ви.

Важни промени ще настъпят в живота и на ваши брат/сестра или други много близки родственици, като тези промени ще дадат категорично отражение и върху вашия личен живот.

Пътувания при несемейните са свързани с романтични срещи, запознанства, почивка с интимния партньор.

Годината е благоприятна както за начало, така и за край на по-висока степен на образование.
Благоприятна година за творците, които ще издадат своя книга, ще открият своя изложба или друг вид представяне пред обществото.

Действия свързани със завещание, споразумение за наследствени имоти и друг вид притежание идващо от млад човек в семейството ви.

Много млади хора ще направят кардинална стъпка в живота си, напускайки бащиния дом и устройвайки се в друго населено място, а в повечето случаи и в друга държава. Противно на това, тези които вече са извън родината си ще обмислят варианти за своето завръщане, което ще се случи през тази или следващата година по причина разни причини и условия.

Много силна емоционална връзка с баща, който е в Отвъдното. Ще имате своите съновидения или странни събития, които да ви покажат неговото присъствие около вас.

Предстои ви свършек на една отдавна изчерпала се любовна връзка. Време е за успокояване, отдих преди ново начало в живота ви. Не избързвайте...

Трудности и грижи свързани с дете или внуче, бременност. Преди всичко ще възникват здравословни неразположения, които ще покажат проблеми, на които ще е необходимо да се обърне по-сериозно внимание.

Неприятна вест свързана с ваша стара любов или романтична афера.

Предстои ви диалог с нов шеф, ръководител, бизнес партньор или клиенти, което ще се отрази положително на заплатата и доходите ви като цяло.

Получаване на пари от непознат все още извор.

Уреждане на финансови отношения или общи парични постъпки с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Ако работите съвкупно с брачния си или интимен партньор през 2016 са възможни конфликти поради техни действия или атака от страна на колеги, ръководители, клиенти по отношение на вашата връзка. Такива едни отношения в работата ви ще бъдат под известен натиск за даден период от време.
Конфликт с бизнес партньор, роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.

През годината не ви очакват някакви особени затруднения или ограничения. Добри доходи може да се очаква и от страна на брачен партньор, наследства или от развитието на други неочаквани обстоятелства във ваша полза.

Нечия вреда на вас ще донесе изгода. По естествен път...

Ще ви шокира новина или събитие свързано с кардинална трансформация във възгледите на ваш приятел, смяна на религия, партия, позиция.

Новина свързана със сериозно съдебно дело за човек от приятелското ви обкръжение.
Неприятна вест от чужбина свързана с човек, когото познавате.

Сложно развитие ще имат и романтични връзки с чужденци, като са възможни различни спънки, забавяния, грешки и недоразумения.

Неочаквано пътуване по работа, с цел обществена или професионална изява.
Получаване на признание, награда, което ще ви накара да пътувате.

Възможна е нова работа свързана с пътуване, местене, екскурзия или да пътувате за да работите някъде за даден период от време.

Всяка намеса на пари в приятелските ви отношения ще е за тяхна сметка - загуба или охладняване на контактите ви с тях. При някои дори ще има опит за вид шмекерия, подвеждане, манипулиране с цел парична или друга облага.

Далечно пътуване, емиграция, брак в чужбина е твърде вероятно за младите представители на знака.
И твърде много хубавите и много лошите неща в живота ви ще дойдат по еди-какъв си начин чрез хора родени под знака Везни, Водолей или Близнаци.

Годишен хороскоп 2016 СТРЕЛЕЦ

За вас мили Стрелци, 2016 ще е година на прогрес, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за осъществяване на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции и голям напредък.

Тази година ще имате голяма възможност за ново начало в нова област или бизнес.

В материален план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи.

Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер свързана с дете, внуче, племенник, които са родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Опит за измама, манипулиране свързано с пари и по някакъв начин свързано с дете или млад човек от близкото ви обкръжение.

Ще проведете разговори с брат или сестра, които са родени под знака на Телец, Козирог или Дева свързани с общи финанси, парични интереси или други задължения. Тези разговори ще ви натоварят, но накрая изхода ще бъде във ваша полза.

Такива разговори е възможно да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси.

Ще направите пътувания, които ще бъдат свързани с уреждането на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.

Тази година за вас ще бъде благоприятна за успех и печалба в интелектуален аспект.

Ще имате шанс за нова образователна степен, свързано с преместването в друг град или държава.
Ако все още живеете при родителите си, 2016 може да е вашето начало на самостоятелен живот. При тези от вас, които вече живеят разделено от родителите е възможно точно обратното, завръщане в "бащиния дом" или полагането на грижи за такъв, ремонтиране и др.

Тази година много от вас ще получат наследство, за което не сте имали предварително очакване/надежда.

Ако вашата работата е свързана с вид изкуство, са възможни много неочаквани сривове, отлагания, неприятности и затруднения преди всичко идващи от хора Лъв, Стрелец или Овен.

2016 г няма да ви даде много време и възможности за удоволствия, тъй като ще имате важни приоритети, които не може да отлагате или омаловажавате.

На неочаквани изпитания ще бъдат подложени любовни/романтични връзки, както ваши собствени, така и на вече пораснали собствени деца (ако имате такива).

Опитайте се да избягвате всякакви форми на хазарт и спекулации.

Както писах в началото, това ще бъде година в която ще преминете през някаква промяна в работата си, свързана с развитие, възход, нова позиция, нов бизнес.

Най-вече добри възможности ще се зарадват младите жени Стрелец.

Добри доходи от работа в семейството ви, ако имате брачен партньор Везни, Близнаци или Водолей.
Жените Стрелец ще изразходват много средства за козметично лечение, зъболечение и други действия свързани с външния им вид.

В брака и в семейството ви като цяло ще възникне напрежение около необходимостта от грижи, специално лечение или диета за роднина. Ще имате много противоречия и спорове, които са свързани с различни деликатни теми от ежедневието ви.

Свръхчувствителност ще бъде в основата на повечето конфликти във вашата къща.

Ще възникнат проблеми и с бивш брачен партньор около издръжка или по друг финансов въпрос.
Преди да продължа нека да ви успокоя, че през 2016 няма даденост за разводи или раздели при Стрелците. Проблемите и изпитанията са с цел да нагодят различните характери, да изчистят и хармонизират противоречията помежду ви, ако има такива.

Определено ще имате причина да се радвате и да се чувствате обичани както от страна на партньора си, така и от страна на неговите близки.

Ще получите финансови приходи от страна на партньора ви или роднини от негова страна (вкл. наследство).

Различни странни преживявания или сънища, които ще ви накарат да повярвате, да се уверите, че има нещо повече извън реалния свят, в който живеем.Ще имате успешно и продуктивно развитие на връзките с чужбина за мъжете Стрелец. Ще създадете много нови приятелства и бизнес контакти. Ще ви бъде направено предложение за работа зад граница. Стар роднина или приятел ще ви покани за гостуване в друга държава и това за вас ще бъде чудесна възможност да се откъснете от забързаното ви ежедневие.

Тези от вас, които учат висше образование или друга по-висока степен ще завършат успешно в тази насока.

През 2016 ще се радвате и на благополучен обществен/политически живот ако сте публична личност или ангажирани с политическа партия, инициатива.

Личност от женски пол в семейството ви ще е повод за голяма гордост или празник в дома ви.
Важна роля в живота ви на родител: при жените - майката, а при мъжете - бащата, независимо къде са те.

2016 ще ви обогати с нови приятелства отблизо и далеч. В определени моменти ще получавате подкрепа от тях, но и вие ще сте в помощ на своите приятели.

Година, в която ще се включите в някаква благотворителна дейност или събитие свързано с хуманитарна деятелност.

Реализиране на очаквания и планове свързани с пътуване, със срещи с приятели и роднини отдалеч.
Ако имате бизнес, то той ще се разшири извън границите на населеното място, където живеете.
За тези, които планират преместване в друга държава, емиграция, там където ще отидете или мъчно ще си намерите занимание или ще работите нещо напълно различно от това, с което сте се занимавали до момента.

Възможен е досаден инцидент в работата ви.

Годишен хороскоп 2016 КОЗИРОГ

За Вас 2016 година ще бъде е годината на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.

Ще се родят повече момичета в близкото ви обкръжение, което разбира се ще бъде повод за приятни споделени емоции с близките ви.

Много от вас млади дами ще станат майки.

Вие ще бъдете склонни с голяма лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това би могло да се дължи на желанието ви да поемете по-голям риск, без да можете реално да прецените възможностите и силите си. Ако вие сте разумни в действията бихте могли да си осигурите голяма стабилност. В противен случай ви очакват неочаквани загуби и сривове във вашите планове.

Парите като цяло ще бъдат много несигурна материя за вас през годината. Вас не ви заплашват затруднения, но стига разбира се да сте разумни и разсъдливи, когато разпределяте бюджета си и когато поемате някакви ангажименти.

Тази година ще бъде сложна по отношение на плановете ви свързани с покупка на имоти и скъпо струващи вещи. Внимателно следете за качеството, условия по договор, гаранция и др.

Ще имате неприятен здравословен проблем,който ще бъде свързан с брат/сестра или други ваши роднини.

На вас ви предстои много важна комуникация или лична кореспонденция, която разбира се вие не искате и не бързайте да афиширате за това преди да сте сигурна, какво точно ще се случи. Ще имате наистина много шансове през годината, късмет също няма да ви липсва, но всичко ще е необходимо да става бавно, дискретно, без много афиширане преди финалния завършек на нещата.

През годината ще се състои годеж или сватба в дома си или в роднинското си обкръжение. При всички случаи ще бъдете част от едно голямо събитие от фамилен характер.

Важно събитие ще имате и в живота на родител, което също ще е повод за събиране и много приятни емоции.

За вас тази година ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми, коите са свързани с разделяне на недвижима собственост.

Завръщане в родния дом или подготовка за такава след период на учение/работа надалеч от дома. В този момент много силно ще усетите връзката между семейството и Родината най-вече при тези от вас, които живеят надалеч.

Много успешна ще бъде годината за хората на изкуството, творците и артистите. Ако получите възможност или покана за публична изява, не я отказвайте само от страх или неудобство от това. Това е вашата година, когато ще можете да развиете и покажете своя потенциал.

Ще осъществите пътуване с цел туризъм, почивка за което може да получите специална награда, бонус, промоция.

Тази година много добре ще се развият романтичните връзки с партньори от друго населено място/държава.

Ще се роди дете в дом, където то е отдавна дългоочаквано. Това ще бъде повод за голяма радост.
През 2016 много млади мъже ще опитат късмета си чрез работа в друг град или държава. Ще възникне за това възможност чрез ваш директен контакт, интервю за дадена позиция, от което ще се възползвате много успешно.

Ще се радвате на среща и пристигане на близък, син или внук, който е имал дълъг престой в друг град/държава свързан с работа, учение и др.

Ще се нанесете в нов дом или жилище, но едва ли ще е чрез покупка от ваша страна
Ще имате по-сериозен натиск в работата си от страна на мъж, но това е донякъде защото тази личност ще иска да покажете своя пълен потенциал, възможност и да се освободите от някои ограничения, задръжки, които вие самите си налагате поради някаква причина.

При мъжете над 35 година е възможен флирт/авантюра на работното място или чрез професионалните контакти, които имат. Този флирт ще донесе разстърсващи емоции за вас, но внимавайте, ако сте сериозно обвързан! Това може да стане пречка да се разделите с брачния партньор.

Възможни са конкретни действия при някои вас свързани с подялба на наследство идващо по линия на баща, дядо или друг роднина от мъжки пол.

Ще имате неприятно събитие/ситуация свързано с близка жена родена под знака на Стрелец, Овен или Лъв, която живее или работи в чужбина.

Инцидент или друго нежелано събитие може да се случи и с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей, която живее надалеч от вас ( не живете заедно).

Тази година ще бъде благоприятна за пътуване или престой зад граница.

Ще имате конфликт с родител свързан с пари, общи финанси и др.Тази година родените под този знак ще виждат повече черната страна на живота.

Тази година Козирозите ще бъдат много красноречиви, войствени, с борчески характер. Ще бъдете или много жизнени оптимисти, или крайно мрачни песимисти. Това се отнася в професионален аспект във вашата работа.

Личен план Козирозите ще изглеждат неемоционални, но дълбоко в сърцето си копнеят за разбиране, обич и приятелство.

Проблеми от финансов характер могат да възникнат между вас у работодател (заплата, оборот и др.), шеф, представител на органите на властта.

Ще научите неприятна новина, събитие, инцидент свързано с човек от приятелското ви обкръжение.
Бъдете много предпазливи в контактите си с хора родени под собствения ви знак, както и такива родени под знака на Телец и Дева.Тези хора ще се опитат да ви навредят в кариерата ви, и най-вече да развалят взаимоотношенията ви с колегите.

Неискреността ще е причина за чести конфликти, разочарования, провали.

Годишен хороскоп 2016 РИБИ

Тази година ще донесе на Рибите, много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Много важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на тези, които са родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Тези зодии може да бъдат причина за важно събиране или редица от събирания свързани с определена тема за разговор, събирания по интереси или някаква обща кауза.

През тази година ще имате много хубави доходи, които ще ви дадат възможност да помогнете с определена цел на дете или внуче или да предприемете пътуване, което ще бъде свързано с тях. В някои случаи ще имате парични преводи или финансови отношения с дете, които ще са с някаква положителна цел, вложение, помощ и подкрепа.

Зази година ще бъде благоприятна за грижи около имот извън вашето населено място или за закупуване на нов такъв.

През тази година Вие ще имате радостна вест, която е свързана с раждане на дете, което ще се роди в празничен/специален ден.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, в което има участие на ваш брат, сестра или други роднини, подгответе се за наистина много емоционална борба, конфликти, които ще бъдат без полза за никого, а само допълнителни грижи и неприятности. Какъвто и да е проблема, съдебния казус, той едва ли ще се разреши през тази година.

Като цяло 2016г за Вас ще бъде неблагоприятна за съдебни и юридически дела без значение какво се разрешава или урежда чрез тях.

Всички които са родени под знака на Риби, обичат да остават на втори план. Въпреки това те са общителни и не скриват своя личен интерес към философските науки. През тази година Риби ще се страхуват, че няма да изпълнят обещанията си към своите близки. Бъдете крайно внимателни при работата с пари.Ще си осигурят независим живот в бъдеще. Рибите са абсолютно верни и честни към приятелите си. Вярват,че всички са като тях. Това ще Ви направи лесна жертва на недобросъвестност и спекулации.Предстоят Ви много пътувания.

През годината ще възникне конфликт с родител, който е под знака на Риби, Рак или Скорпион. Каквато и да е причината за напрежението помежду ви, то това ще е от краткотраен характер и в края на краищата ще се постигне съгласие, успех в делата ви. Но ще преминете през няколко месеца на изпитание отношенията ви.

Риби ще бъдат много стабилни, борбени и неотстъпчиви, когато се налага да защитвате своите собствени/преди всички материални интереси.

Ще придобиете някакъв вид собственост, с леки усложнения и незначителни проблеми. Ще се зарадвате твърде много, понеже това ще е част от вашия план за годината.

Твърде възможно е завръщането в дома на родители или в Родината и устройването ви завинаги. През 2016 много от вас ще се завърнат по родните си места като поради това ще има не само лична, но и някаква друга причина.

Мъжете над 35 години ще се радват на голям успех сред публика, в обществото, а също така и чрез публични изяви.Ще ви бъде направено предложение за някаква голяма изява, участие в начинание, голямо събитие, което ще ви възнагради за участието ви със силни и незабравими емоции.

Тази година ще бъде благоприятна за много развлечения, за почивка на специално място или някъде в чужбина. Без значение какъв е вашия собствен пол през годината, ще бъдете неочаквано зарадвани от награда, бонус, подарък, придобивка, коята ще бъде поднесена от мъж.

Възможна е материална придобивка чрез лотария за мъжете Риби.

Ще придобиете ново имущество, права върху имот чрез мъж (баща, дядо, съпруг, свекър и др.)
Ви Риби ще имате стабилност в професионален,служебен или бизнес план. в Ще имате възможност за начало на самостоятелна дейност/бизнес със съдействието/участието на хора от семейството ви.

Нов домашен любимец.

Година, в която много любовни връзки ще бъдат узаконени и ще се постави началото на ново семейство, нов дом. Промяна по местоживеене поради създаване на ново семейство.
Нов човек в дома ви или нов домашен любимец.

Ще възникне нова за вас възможност за развитие в личен или професионален план и тя ще дойде чрез сравнително млад мъж. Появата на мъж роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни в живота ви ще окаже благотворно влияние, независимо дали връзката ще има интимен/личен характер или ще е на друга основа.

При мъжете Риби ще има много силна сексуална връзка с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Докъде ще доведе ще зависи преди всичко от нейното желание.

Добри финансови възможности ще осигури 2016 на мъжете до 35 години, в повечето случаи благодарение парите на другите, наследство, брачен партньор, развитие на мистични интереси и др.
Внимавайте, когато давате/инвестирате пари в неща, които имат връзка с чужденци или пътуване в чужбина. Не се доверявайте всекиму.

Неблагоприятна година за съдебни и юридически казуси свързани с пари. Ако възникнат такива то те ще продължат доста дълго във времето...

Проблем със здравето на момиче или млада жена, попадане в инцидент, което ще изиска специализирано или по-дълго лечение.

Младите момичета да внимават с кого се показват и общуват в обществото. Опасност от въвличане в неприятна ситуация, загуба на репутация, а оттам и други лични/професионални загуби.

Неочаквано ново приятелство с жена над 35 години, която тепърва ще бъде ваш покровител или ще ви помага в определени ситуации. Тук не става дума за пари, а за протекция в една социална или професионална среда.

Жените Риби ще имат възможност да намерят своята желана и комфортна работа през годината, което ще се случи по изненадващ, неочакван начин за тях.

Нови проекти или бизнес идеи, които ще имат възможност за реализация през годината.
Майка или друга жена роднина също може да изиграе положителна роля във вашето образование, кариера или бизнес.

Не се доверявайте на хора Стрелец, Лъв или Овен, когато планирате или работите по проекти/планове свързани с далечно пътуване. Емиграцията в чужбина за тези от вас, за които е цел, може да се окаже твърде разочароваща като резултат и мечта, която предварително сте имали.

Годишен хороскоп 2016 ВОДОЛЕЙ

2016 година ще ви предложи благоприятни условия за финансово и материално стабилизиране. Ще сложите край на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер. Ще се разделите с мъж над 35 години.

Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се вече любовна връзка или брак. Вашето решение ще бъде категорично и решително, независимо от цената, която ще е необходимо да платите за една такава раздяла.

Ще имате конфликт с млад мъж, който ще се опита по някакъв начин да се възползва от вашите идеи или възможности за добри доходи и придобивка.

Много вероятно е тази личност да ви ощети по някакъв начин. Ще имате трудни финансови отношения с мъже родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Затрудненията ще възникнат, ако имате да получавате пари от тях.

През тази година ще възникнат важни събития за вас, новини свързани със сестра или друга жена от роднинското ви обкръжение. Вероятно ще имате общи действия свързани с документи и други общи интереси.

Ще получите покана за гостуване от страна на жена, което ще е причина да направите пътуване извън вашето населено място.

Успешна ще бъде тази година за жените Водолеи, които се занимават с писане, образование и всякакъв вид обучение.

Брачни затруднения при младите жени може да са в основата на леко захлаждане на взаимоотношенията с родители, игнориране на тяхната намеса в личния ви живот или обратното. Всякаква намеса на родители в личния ви живот ще е причина за поява на неискреност в отношенията ви, тайни или опити за манипулация.

Ще разберете за важно събитие свързано с брак, за който ще ви бъде съобщено едва след свършен факт.

Вие ще бъдете склонни да харчите много средства за удоволствия, да участвате в различни игри/лотарии с една единствена цел-печалба. Годината не вещае такива "успехи" ето защо по-добре внимавайте колко средства ще използвате за подобни забавления.

Ще имате много разходи свързани с вече пораснали деца, които ще ви натоварят значително много. Вие ще се нуждаете от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания.

Ако ви предстои лечение свързано с желанието ви за майчинство, внимавайте къде и на кого и за какво давате пари.

През тази година ви предстои подмяна на техника, с която работите, нов вид производство (ако сте производители), ще се откажете от старо производство и др.

Ако имате материална отговорност в работата си, бъдете много внимателни и нащрек. Възможност от вид кражба или злоупотреба, за която да се наложи да плащате или да поемете съответното наказание от вашия шеф.

Ако имате в работата/бизнеса си съдружник Риби, Скорпион или Рак очаквайте да възникне една деликатна ситуация, която ще постави на голямо изпитание отношенията ви. Положително развитие ще имате с деловите ви отношения с представителите на знака Лъв, Овен или Стрелец.

Ако случайно планирате през тази година брак с една личност, може да се окаже, че ще я завършите с друг човек. В този личен интимен план са възможни всякакви изненади.

Тези Водолеи от вас, които са семейни ще се радват на екзотично или специално пътуване с брачния си партньор, на място или в държава, където ще изживеете много незабравими спомени, и приятни емоции.

Възможно е да получите наследство, получаване на придобивка от страна на близки на брачния партньор и др.

През тази година развитие ще имат вашите специални окултни и мистични интереси или способности. Няма причина да се изплашите от това, което ви предстои да преживеете в близкото бъдеще. Ще настъпи голяма промяна в някои ваши философски или религиозни възгледи, което ще е свързано с мястото/средата, където ще се чувствате в "свои води". Събития, за които имате усещане като вече преживени в един друг ваш живот.

Успешно ще се развиват тези Водолеи, които са ангажирани с по-висока степен на образование.
Ще постигнете успех в съдебно дело, чието начало идва от миналата година.

Ако решите да предприемете пътуване зад граница с цел работа, брак - на вас Ви предстои да имате едно трудно начало, но ще останете там, за където ще пътувате.

Ако имате дете или внуче родено под знака на Козирог, Дева или Телец през годината ще изживеете голямо притеснение около негова обществена/публична изява. Вие ще се зарадвате на един труден успех, заслужено признание или почит за извършена геройска постъпка.

При младите родители кариерата твърде често ще "страда" от по-важните ви грижи свързани с малкото ви дете. По-добре ще са тези от вас, които ще могат да разчитат на родителска подкрепа. За останалите е добре да изчакат по-добро време и да не ощетяват детето си с нужното му внимание.
Ако Вие сте публична личност възможно е ваше дете или внуче да бъде използвано по някакъв начин за "атака" срещу вас.

Годината е много благоприятна за начало и развитие на бъдещи ваши проекти свързани с нови социални или професионални цели. Може да срещате затруднения или спънки от "доброжелатели", но в никакъв случай не се предавайте, нито си губете времето за обяснения с тях. Всеки си има своя пътека...

2016 година ще бъде много благоприятна за всякакви далечни пътувания, емиграция, преместване по местоживеене, събиране на семейства. Може да ви изненада неочакван източник на пари, да откриете забравени или скрити предмети, пари.

През тази година е важно да помагате, да раздавате от себе си от сърце. Ето защо съдбата ще ви изненада със събития и възможности, за които не сте имали смелост даже и да мечтаете.

Много от вас Водолеи, рискуват да изпаднат в заблуди и да пострадат от неприятели, които по-лесно разбират бързите комбинации в живота.

В личен план Водолей ще има много успехи и приятни преживявания. Вашият интелектуален потенциал е огромен. 



/ВИЖТЕ ПЪРВА ЧАСТ ОТ ХОРОСКОПА ТУК/

В категории: Хороскоп


3
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
3
Коментара по темата
3.
tanq
31.12.2015 00:48:01
0
0
Ne tozi horoskop e copy paste ot edin drug sait chetoh go predi mesec
2.
sasho
30.12.2015 10:30:36
1
2
хе хе, този хороскоп сигурно е писан от някой от националната лотария ,ха ха ха по измислена статия надали може да се намери
1.
Хаха
29.12.2015 22:32:06
0
3
Касабова. Не се сдържах да не те наредя и за хороскопите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори