×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето каква ще бъде 2016-та според зодиакалния ви знак


Ето каква ще бъде 2016-та според зодиакалния ви знак
Очаквайте вълнуващи и динамични обрати през новата година
28 Декември 2015, Понеделник, 13:44 ч.
Източник: Аз, жената

Тя ще бъде съвсем различна от предишните - динамична, изпъстрена с много бурни емоции и обрати


  1.  
Годишен хороскоп 2016 ОВЕН

За 2016 година плановете на някои от вас ще са свързани с жилищно устройване, стабилизиране с ново жилище, вила, друг имот. Грижи около друг имот, който може да е притежание на родители или на дете. Всичко в този план ще става по друг начин и рядко ще съвпада с това, което вие имате като надежда. Действително лошите преживявания ще са във връзка с липсата на осъществяване на вашите очаквания и желания, тъй като цяло годината ще е стабилна за вас в личен и предметен план.
Вероятни са обаче неуредици, проблеми, аварии в дома ви, в жилището или офис, които имате като ваше владение или собственост на семейството ви.

През годината бихте могли да очаквате финансово съдействие от жена, която живее/работи в друг град, или с която имате/ще имате лични или професионални/бизнес отношения. Женското присъствие в живота ви през 2016 съвсем ще се отрази хубаво на финансите ви като цяло.

Възможни са приходи посредством пътуване или работа в чужбина, като това да има връзка с жени по някакъв начин.

Получаване на пари от жена, което би могло да е регулярно, в смисъл да е всеки месец или на някаква определена дата/ установен срок от време.

През годината са възможни вълнения около личния живот на брат или сестра и най-вече около тяхна романтична връзка. Ще възникват моменти, които ще създават безпокойствие в цялата ви фамилия.
Неприятна новина свързана с пътуване или катастрофа на ваш приятел, също от зодия Овен, Стрелец или Лъв.

Ново значимо за живота ви приятелство, което обаче ще започне при някакви неблагоприятни условия или ще има тежко начало.

Раздяла с човек от приятелската ви среда поради невъзможността да комуникирате помежду си по правилен начин; усложенена или значително натоварваща ви връзка.

Година, която ще запомните с няколко важни събирания в дома си, с близки или приятели, като поводите всеки път ще са доста важни, но за всеки от вас ще са няколко
Силна връзка с родители по причина на важни събития в семейството ви.

Възможно е преместване свързано с тях или с вас под различна форма или за друг период от време, включително окончателно напускане на родния дом.

Тук би могло да се каже, че е допустимо не само изоставяне на родния дом, но и завръщане в родния дом или в родината.

Освежаване/ремонтиране на родния дом с цел приятно преживяване там.

През 2016 може да преживеете временна професионална криза или неуспех свързан с кандидатстване за нова работа, местене на нов пост и др.

Ще се преживее една неприятна ситуация или отчаяние, но във времето ще се разбере, че това е било вид подтик от съдбата да видите някои неща в друга светлина, да наберете смелост за някои реакции или решения.

Възможно е някой да се оплаче от вашето занимание, да изрази неудовлетвореност или несъгласие с вашите методи на работа.

Неприятна вест свързана със здравословното състояние на близък човек или пътуване, свързано със здраве/лечение, различен вид терапия.

Неблагоприятна година за диети, особено ако не са ви специално препоръчани от личния ви лекар.
Пазете домашните любимци от чуждо посегателство или от щета на обществено място, в чужд за тях район.

През 2016 изпитание ще преживеят брачните ви отношения, като ще постави под въпрос бъдещето на брака ви. Причината за това може да е най-различна и не е задължително да бъде свързана с изневяра, нещо което всеки ще си помисли в първия момент. Всъщност много рядко точно изневярата е причина за развод при Овните, по-скоро различни други фактори могат да окажат въздействие за едно такова решение. Тук обаче става дума за различни други обстоятелства, които ще провокират търпението ви, ще ви предизвикат да вземете много по-категорични решения за личния си живот и бъднина. Самото затруднение, не значи раздяла, а просто катаклизъм, който ще покаже, че имате затруднение и той би могъл да бъде разрешен изключително със съдействието на любимия ви, с компромиси от негова/нейна страна и с някои наложителни промени в начина ви на живот. Осъзнавайки сложността и сериозността на една такава криза и подхождайки разумно в нея, то резултата може да се окаже стабилизиране на брака ви и дори повод за възстановяване на съпружеския ви обет.

Добре е да се знае, че брака ви също така би могъл да бъде атакуван от думи или постъпки на странични хора, които ще имат свой личен интерес да дестабилизират вашата връзка.

През тази година не ви се дават лишения, неблагополучия, кризи, с които да не можете да се справите сами.

Получаване на пари или друга облага, чрез наследство, завещание, рента от наследствен имот и др.
Благополучно разрастване на съдебно дело (ако сте ангажирани с такова) от финансово естество.
Несемейните представители на Овен ще създадат връзка с човек, който работи в сферата на финансите, в съдебна институция, инвестиционна компания и др.

Интересно и благоприятно за вас развитие на лични, роднински и професионални отношения с представители на Водолей, Близнаци или Везни.

Сключване на благоприятен за вас финансов договор, споразумение, кредит.

През годината често ще се сблъсквате с хора, с различни възгледи от вашите предимно тези, които касаят живота, смъртта, духовния свят и законите в него. Това, че някой има различно мнение и виждане от вас не би трябвало да ви провокира към грубо отношение или конфликт. Другите хора приемат нещата от нивото, до което са установили в своето развитие. Вие или сте малко по-напред или изненадващо за вас сте изостанали, но не можете да го осъзнаете.

Успех за тези, които са ангажирани с по-висока равнище на образование или се занимават с писане/издаване на книга и др.

Благоприятна година за далечни пътувания, независимо около напрежението, което ще възникне заради него.

Нова връзка или ново развитие на създадени вече отношения с някой, който живее и работи зад граница.

Добра година за фермери, които се занимават с животновъдство.

През годината особена нужда от вашето внимание, помощ или грижи ще има ваша дъщеря или внучка, независимо дали открито ще поиска такава или от криворазбрана гордост ще я отхвърли, дори тогава когато я предлагате.

По-деликатни ще са нещата с малките деца, където ще трябва да разчитате единствено на своята интуиция.

Раздяла на работното ви място с жена, която изцяло напуска сферата в която е работила досега.
Трудни отношения с жена, която е във вашето ръководство или на по-висока позиция от вас, но по-млада по възраст, която има големи амбиции и самочувствие, което създава проблем (вероятно не само със вас.)

Лесно ще създавате приятелства и контакти с мъже без значение от вашия собствен пол. Благодарение на роднинските ви връзки с мъж (баща, дядо, брат, син и др.) може да станете член на някаква партия, структура, група от хора с общи интереси и цели и др.

Раждане на момче във фамилията или раждане на близнаци.
Може да инвестирате в образованието, кариерата или друга важна активност на син, внук или друг мъж от семейството ви.

Среща с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог ще е началото на един нов етап от живота ви, в сфера или област, която ще е строго индивидуална за всеки (лична, професионална, политическа, спортна и др.)
Много бракове или бурни любовни връзки с хора Скорпион, Риби или Рак.

Възможност за екскурзия в чужбина, среща с непозната, но странна личност или място, което ще промени схващанията ви за живота и живота във Вселената като цяло.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 Телец

През 2016 родените в зодия Телец ще преживеят преживелица от важно значение свързано с жена Риби, Рак или Скорпион.

Не е задължително тя да бъде ваша близък, но с каквото и конкретно да е свързан този случай, то той ще рефлектира преди всичко в индивидуален план за вас, ще касае личния ви живот по различен начин.

През годината важна подкрепа, подкрепа ще имате от дама без значение от вашия собствен пол. Благодарение на едно такова присъствие в живота ви, ще успеете да намерите начин да обичате някого, да работите работа, която ВИЕ желаете, да отидете някъде, където е ВАША мечта.

Основното ви състояние през годината ще идват от вашата работа или бизнес.

Парите биха могли да се окажат причина за смяна на работа, приемане на длъжност изключително по причина по-доброто възнаграждение. Можеда заминете на работа в чужбина с цел по-високи доходи.
Промени биха могли да настъпят и в бизнеса ви с цел по-добра изгода, но там ще бъдете зависими и от някого другига, било партньор или моментна ситуация на пазара.

Ще очаквате извънредни средства от депозит, рента, наем и др.

Лоши събития или сложни отношения с брат или сестра. Бихте могли да изживеете твърде силни емоции във връзката си с тях, най-вече ако живеете разделени, в различни градове или държави.
Трудно ще планирате пътувания през годината, тъй като различни събития и условия постоянно ще променят плановете ви, ще са източник за отсрочване, бавене или недвусмислен отказ.

Внимавайте с коментарите си, особено когато имате проблем и причина да обвините някого за него. Възможно е да имате тотално погрешна представа и да нараните някого с несправедливо обвинение.

През годината би могло да възникне потребност от специални грижи за здравето на близък човек/родител, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Особени отношения с женитбен или интимен партньор на ваш родител.

Самите вие е възможно да създадете затруднения на родителите си с приятелска връзка, с човек който притежава сериозни недостатъци или се намира в неясна житейска ситуация.

Покана за годеж или сватба на млад мъж или от страна на съпруг (ако сте жена).

Ще получите много известия или ще се зарадвате на повече раждания на момчета през годината.
Силни изяви на син или внук в области като театър, спорт, вид забавления за обществото. Възможна е и неочаквана печалба от лотария/тото чрез дете.

При някои ще има емоционално тежък момент свързан с годеж или женитба на минал интимен партньор.

Ако сте взели решение или имате стремеж да опитате късмета си в друг град или страна с цел работа, подгответе се за неочакван проблем или разминаване в очакванията ви, в това което са ви обещали. Преминавайки през един краткотраен, но напрегнат период ще успеете да попаднете на точното място и да се радвате на късмета и шанса да реализирате своите планове, мечти и желания.

Може да имате значителни подозрения, а те да бъдат излишни или обратното, да имате прекомерно големи очаквания, а те да се окажат нереални. Както казах, ще има кратка фаза на трусове и изпитания, но след това ще се появи вашия шанс да намерите своето място.

Внимавайте при покупка на собствено превозно средство или друго превозно средство.

Ще има забавяне около спечелването на голяма сума пари или бумаги, свързани с тях, но за това ще има основателни причини, сериозни обстоятелства.

По-високи разходи около близък от зодиите Близнаци, Везни или Водолей или сложни, деликатни отношения от паричен характер с тях.

Като цяло ще имате по-високи очаквания и надежди за доходи през годината, отколкото наистина ще имате, но това съвсем не значи, че ще имате затруднения.

При мъжете през тази година ще има неприятни или сложни моменти в отношенията с интимна приятелка, независимо от вашето собствено положение: тоест дали сте женени или не. Истината е, че партньорството ви е много емоционално и има някакво бъдеще, но очакванията и желанията на вашата партньорка са с мъка реализуеми на този етап от ваша страна.

Ново романтично запознанство при Телците, което ще създаде неприятности с роднини от женска страна, с щерка или внучка според вашите собствени години.

Раждане на момче през годината в семейството ви или в роднинския ви кръг, което ще се случи на особен ден или ще е свързано с някакви спциални, неочаквани обстоятелства.

Година, в която синове и внуци ще преминат през житейско преобразяване, в което и вие ще имате някакво съучастие, вмешателство. По-важното е, че ще е за добро.

Мъжете Телци ще предложат важна поддръжка или ще получат подкрепа в труден момент от дете или внуче.

2016 може да се запомни с наследство, прехвърляне на собственост от страна на родител или близък от същия пол като вас самите.

Промяна на дом, като продажба или покупка, замяна или даване под наем и др.

Трудна година за тези, чийто бизнес е свързан с прехвърляне на имоти или строителство. Много внимавайте какви средства влагате и избягвайте заеми, обвързаване с други хора, банки и т.н.
Труден момент ще има в кариерата (работа или образование) за човек от дома ви.

Специален подарък или жест на внимание от страна на приятел, който ще получите в нарочен, важен за вас ден, рожден ден и др.

Неочаквано бихте могли да решите да вземете участие в благотворителна дейност свързана със събиране на помощи за хора от друга страна или от друга част от обществото ви.
Нови мебели или нова техника в дома ви.

Успешна година за съдебно дело от материален характер, като избягвайте да притискате хора и обстоятелства в този план.

Неочаквана печалба за дома ви.

През годината деликатна ситуация ще засегне личния ви/интимен живот, като може да предизвика ревнивост, стълкновение, временна загуба на доверие. Помнете, че това е изпит и много внимавайте с думите и решенията си.

Не се месете в любовния живот на близките си хора, тъй като вината за усложненията там, сигурно е ваша.

Годишен хороскоп 2016 БЛИЗНАЦИ

През 2016 година за вас БЛИЗНАЦИ най-важното нещо ще бъде семейството. Ще имате много ангажименти свързани с родители, по-възрастни роднини, деца или други млади хора от вашето семейство. Тази година ще я запомните с няколко важни събития, които ще бъдат от семеен характер.
Предстоят ви много планирани и непланирани срещи с приятели, с групи от хора, с които ще имате много общи интереси или обща цел за осъществяване им. Ще сте повече ангажирани, отколкото през 2015,защото вие ще ще сте тези, които ще събират хора, съмишленици и сподвижници.

Ще завържете едно ново и много ценно за вас приятелство с човек роден под знака Риби, Рак или Скорпион, който ще окаже голяма роля в интимния ви живот.

През 2016 ще имата много нови източници на доходи. Може и да започнете и по-добре платена работа или ще имате неочаквана печалба от ваша дейност, ангажимент, бизнес.

Когато тези събития се случат в живота ви, те ще ви накарат да се замислите каква ирония е от време на време живота ви. Ще затворите врата през която нещо важно и ценно за вас се опитва да влезе, не не прибързвайте, а просто помислете преди да действате импулсивно. Но може да отворите друга, на чийто праг така и нищо няма да се появи...

Така или иначе във финансови и даже в материален план 2016 ще бъде годината на приятните изненади за вас.

Очаквайте важно събитие свързано с дете на ваш брат, сестра или друг близък родственик. То може да има връзка с раждане, сватба, нов дом, преместване и др.

Ще имате много интересна, полезна и приятна за вас комуникация с по-млади от вас хора. Ще имате много неприятен конфликт с майка, баба или сестра свързан с важно за вас пътуване за вас или за тях. Може да възникне неразбирателство около преместване по местоживеене, работа в друго населено място и др. Ще ви възникне сериозен повод за безпокойство около дъщеря или внучка. То може да има връзка със съдбовна промяна в нейния живот, съдебно дело или друг важен и съдбовен за бъдещето й момент.

Ще настъпят любовни проблеми при дете или любовни тревоги за младите жени Близнаци, които имат връзка с партньор роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Ще бъдете изумени от любовна афера на работното ви място. Въпреки, че ще ви зареди с много силни емоции, тя ще е в основата и на много сериозни проблеми, много трудни решения и даже може да е причина за преместването ви.
Ще имате нова любов с човек, с когото имате общи професионални интереси, запознанство чрез агенция, виртуално запознанство или случайно запознанство на обществено място (без предварителна уговорка или очакване).

В семеен план очаквайте важно събитие с мъж "въздушен" (Близнаци, Водолей, Везни) или "земен" знак (Телец, Козирог, Дева).

Нов човек в дома ви, който ще бъде роден под някой от тези по-горе споменати знаци, като това разбира се може да бъде раждане на дете под такъв зодиакален знак или тази личност да е бъдещ зет, снаха и др. Ще разрешавате деликатен проблем свързан с роднина до 35 годишна възраст.

През тази година голяма част от Близнаците ще сменят своята работа или работното си място.

Възможна е промяна в техника, с която сте работили досега или начало на съвсем нова дейност. Във всичко това вие ще имате силна подкрепа, покровителството на важен за вас човек или група от хора.
Ще имате проблеми със семеен имот, който ще ви натовари много емоционално, както вас самите, така и близките ви хора Оставете някои неща да следват своя естествен ред и не се опитвайте да оправите/разрешите нещо, тъй като по-скоро ще го объркате. Много от нещата, които са свързани с имот или жилище през тази година няма да зависят от вас.

Мъжете Близнаци с престижна кариера, висок пост в обществото или в политиката да бъдат преди всичко много внимателни. Грешка или действия от миналото ви, сега може да са в основата на една загуба или провал. Сега можете да се провалите, затова бъдете внимателни към самите себе си.
Ще научите неприятна новина свързана с мъж над 35 години, който живее в друго населено място.
През годината внимавайте с всякакви документи, свързани с имот, жилище или строеж. Проверявайте всякаква документация, даже тя да идва от страна на ваши роднини.

В края на 2016 за вас ще бъде време на сериозни разходи. Някои от тях могат да възникнат от нищото, с други думи да не са планирани или очаквани и да са значителни като сума. В добрите си времена се стремете да спестявате повече, за да може по-лесно да преминавате през трудните периоди.

Годишен хороскоп 2016-РАК

Мили Раци, за вас 2016 за Вас ще бъде много динамична, целеустремена с много нови контакти, по-чести пътувания главно в страната, където живеете.

Тези от вас, които работят в сферата на комуникациите, в средствата за масова информация, туризма или транспортае се радват на много успехи в професионален план. Предстоят ви кардинални промени и нова нагласа съобразно с бързо променящите се условия за бизнес и работа. Ако започнете съдебно дело за да защитите свои права или недвижимо имущество, тази година категорично ще ви донесе късмет и завършване на успех с придобит имот.

Тази година за вас ще бъде време за промяна във всяко едно отношение, но разбира се след като обмислите много добре нещата и имате готов план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде изцяло на ваша страна.

Предстоят промени, които ще бъдат от емоционален характер. На в никакъв случай не трябва да се обвързвате, защото това ще донесе само отрицателни и негативни емоции за вас. Ще изникнат много неприятности с родители или финансов партньор, който е роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Срещите и разговорите ви с тях по тези въпроси ще са напрегнати, сложни, продължителни. Но разбирасе винаги има някакво разумно, рационално разрешение. Тази година за вас ще бъде много динамична и в никакъв случай не бива да ви прави лесно доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва, примамливо предложение или интересна връзка. Най-вече внимателни в това отношение да бъдат младите жени Рак.

Ще възникнат много сериозни недоразумения с млада дама под знака на Водолей, Близнаци или Везни. Ще имате комфликти, но в крайна сметка късмета е на ваша страна. Възможна е ситуация, в която тя да си помисли, че използвате лъжа или измама спрямо не, както и обратното.

Мнозина от вас ще се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки роднини.

Водещото чувство тази година при вас Реци ще бъде силната привързаност икм семейството и дома. Възможни са събития или действия свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др. Предстоят ви малки спорове за наследствен имот, който може да бъде причина за проблем или оспорване на права, най-вече когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.

Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка не пропускайте да си направите такава своевременно.

В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Ще сте склонни лесно да се обиждате или да приемате всеки коментар, забележка като търсене повод за раздяла.

Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви.

Като цяло 2016 не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна или от страна на партньора ви.
През тази година може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото където се намирате в момента (град или държава). Тази тенденция ще е особено силна при мъжете Рак.

Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятна на сегашната ви позиция или бизнес.

Неочаквано пътуване свързано с работа или лечение при мъжете над 35 години.

Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, за които вече писах ще се развиват в рамките на това, което имате като база преди началото на 2016.

Повод за радост свързан с жена над 35 години, които ще празнува юбилей, голям успех, популярност, печалба и др.

При жените Рак е възможна радост свързана с нов дом или нов член в семейството ви: дете, внуче, зет, снаха и др.

Година, в която мнозина ще се зарадват на нов домашен любимец.

Сватба, която може да има връзка както с вас самите, така и с човек от семейството на вашия брачен или интимен партньор.

Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично.

Това може да е събитие свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви.
Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви.

През 2016 мнозина ще търсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност особено ако между вас има далечно разстояние. Отношенията ви ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения.

Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, които ще забави или усложни, някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом.
През 2016 при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, вид загуба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд. Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др.

Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение свързано с парични отношения с човек роден под знака Телец, Козирог или Дева.

Ще възникне неприятна ситуация свързана с работата или образованието на жена от семейството ви, като майка, сестра, дъщеря, племенница и др.

При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място свързан с жена: колежка или ръководител, който ще ви създаде напрежение или паника за даден период от време.

Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я предствят или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място.

Изненадата за 2016 година ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение.

Годишен хороскоп 2016 ЛЪВ

През 2016 година ще се случи разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате много яснота по отношение развитието на създадени вече такива с хора родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв.

Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели.

2016 ще донесе стълкновение за финансови претенции с млад мъж. Спорове или сблъскване по финансови въпроси със син, внук или друг млад мъж от семейството ви.

За младите мъже 2016 ще се запомни с непредвиден шанс за финансов успех, придобивка, получаване на пари от ненадейно място и др.

Ако сте собственици на различни имoти, вила, ваканционен имот и други ще възникне трудна и изнервяща ситуация, трудност, който няма да е по вашите сили да го разрешите. Би могло да потърсите чужда помощ, но като цяло това ще е проблем с бавно развиващ се процес на разрешаване.
Проблем би могъл да възникне и с делба на някакъв имот с ваши близки, като брат, сестра, братовчеди, чичо, леля и др.

Ако купувате имот през 2016 ще срещнете пречки и затруднения от различен вид.

Едни от най-важните ви ангажименти през тази година ще са свързани с баща, дядо или със син. Особено силна връзка и общи постъпки между мъжете от различни поколения в семейството ви, които съхраняват традицията на името: от дядо на внук...

Ново занимание, кариера, по-висока степен на образование за младеж или мъж от семейството ви.
Тази година ще бъдете канени на повече от една сватба, а мнозина от несемейните представители на знака ще канят гости на собственото си сватбено тържество.

Важни събития, които ще са причина за събиране в дома ви или в дома на ваши роднини. Нов човек в дома ви или нов къщен любимец.

Ако сте в процес обсъждане на нова дейност, положение, бизнес 2016 ще донесе благоприятни възможности за такава промяна.

Стартиране на нова дейност, с нови клиенти или партньори.

Ако имате съдебно дело през 2016, то ще получите най-благоприятното за вас развитие на съдебния процес или споразумение.

Неочаквана случка свързано с документ от имуществен характер, делегиране на права върху собственост, отдаване под наем, получаване на наследство и др.

Предложение за нов градеж, нов дом или общ съвместен живот.

Неочаквано нови съседи или хора, които ще останат в дома ви за определен период от време.
За семейните представители на знака от важно значение ще бъдат и връзката с рода от страна на партньора. Взаимни гостувания (ако живеете на разстояние), взаимопомощ при необходимост, финансови общи постъпки, делба на пари или други ресурси.

Пътуване в странство свързано с любимия ви, с близки от страна на съпруг или съпруга и др.
Очаквайте големи разноски на средства свързани с чужбина, разход за добродеяние или за друго добро дело. Ще сте склонни да бъдете в помощ на хора, които имат голяма нужда от такава. Ще сте в по-голяма степен състрадателни и съпричастни към чужда болка или трагедия.

В обществения ви живот ще срещнете неразбиране или някакъв вид съпротива от страна на хора Риби, Рак или Скорпион. Ако се занимавате с политика бъдете нащрек спрямо амбициите на хора Козирог, Дева или Телец.

Трудности или по-голями грижа за майка или близък по майчина линия. Бихте могли да изживеете разтревоженост или страх свързани с тях, както и с друга ваша близка жена/приятелка. Основния проблем ще е липсата на яснота или точна диагноза в началото. Хубавото е, че всичко ще приключи задоволително.

Прелом във връзката ви с майка, баба или друг роднина от женски пол.

Изненадата на 2016 по определен начин ще бъде свързана с развитието на връзката ви с друга жена или с група от жени.

Годишен хороскоп 2016 ДЕВА

2016 за вас ще бъде една трудно предсказуема година тъй като при всеки случай ще има способ за трансформация "в последния момент" преди нещо да ви се даде да го преживеете.

Ако имате надежда за развитие на въпроси, свързани с имущество - въоръжете се с търпеливост. Друга личност също ще има сходен като вас стремеж и ще се получи неопределен сблъсък на интереси или противодействие.

Пазете се от злоупотребление или похищение върху имущество, което ви се полага по право.
През тази година бихте могли да очаквате значителна реформа в работата си, която ще се отрази за добро, или за лошо най-вече на заплатата ви. В повечето случаи промяната ще е за добро, но все пак има малък процент от Девите, които могат да пропилеят своя шанс в очакване на нещо по-добро.
Край на някаква степен на образование или довеждане докрай на обучение, усъвършенствуване, което ще е значителна стъпка в кариерата ви.

Спечелване на средства от завещание или благоприятни възможности за добри приходи от семеен имот, рента, обезщетение, застраховка и др.

Предстои ви да създадете множество контакти с хора от различни градове и държави, а с някои от тях ще се случи и реална среща през годината.

Пътешествие с такава цел ще е основно в страната, където се намирате. В някои по-редки случаи е допустимо пътешествие зад граница с такава цел.

Събиране с роднини свързано с фамилна среща, голям празник или друг важен повод.
При несемейните Деви романтично запознанство с човек от дистанция, което ще се развие твърде бързо и неочаквано за вас.

При дамите Дева до 35 години важни отговорности свързани с родители или рода от мъжки пол.
Нов човек в дома ви, най-вероятно момиче или жена.

Сватба в роднинското ви или приятелската среда, като вие ще сте родственици/приятели с булката.
През годината ще се родят повече момичета родени под знака на Дева.

Любовния ви живот ще е доста непредсказуем, на приливи и отливи, с прекосяване през разни сътресения, помиряване, начало и край или край и след това ново начало...

Благоприятно разрешаване на труден проблем свързан с дете.

Възможни са гинекологични или урологични неразположения, но с възможност за бързо и ефикасно лечение/възстановяване.

Възможности за стабилна кариера и успешен бизнес ще имат младите мъже Дева. Ще се наложи да вложите средства в някакъв вид квалификация или усъвършенствуване. Капиталовложение, което ще си струва да бъде направено.

Възможно е започване на нова работа или помощ в бизнеса на млад мъж от семейството ви.
Ако имате съпружески партньор под знака на Риби, Рак или Скорпион 2016 може да се окаже нелека за вашето семейство. Преди всички ще сте атакувани от разни клюки, клюки, опити за участие в личното ви битие под най-различна форма.

Сега ще бъде важно да покажете стабилитет и да запазите хладнокръвие без значение какво следва да преживеете. Всяка случка сега ще има смисъл, но то е необходимо да се развие от само себе си, с много малка или приблизително никаква намеса от ваша страна.

Трудности от здравословен или личен характер свързани с мъж, роднина от страна на съпруг/съпруга или интимен приятел/приятелка.

Житейска раздяла свързана с мъж, който има някаква връзка със семейното ви или съседско обкръжение.

Поява в живота ви на нов човек или нови хора от друга националност/религия.

Конфликт с такава личност родена под знака на Козирог, Телец или Дева.

Затруднения или разни спънки при пътешествие в чужбина, но те ще са повече от личен характер, като конфликт с човек от близкото ви обкръжение.

Годината ще е сложна и проблематична ако сте въвлечени в някаква форма на социален или обществен живот. Мъчно ще реализирате това, което имате като идея или план. Конфронтация с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец свързана с важен документ, уговорка, компромат и др.
Радостно събитие свързано с майка или роднина по майчина линия.

Неочаквано събитие в любовта, за ваши другари, което би могло да е като малка приказка или тема за филмова история.

Изненадата на 2016 ще е свързана с раждане на дете/момиче, с ваша дъщеря или внучка.

Действия на дама Близнаци, Водолей или Везни мога да внесат големи, кардинални промени в живота ви под една или друга форма.

/СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ/

В категории: Хороскоп


3
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
3
Коментара по темата
3.
*********
25.12.2023 20:46:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
Не чакай
29.12.2015 13:08:58
1
1
Хич не чакайте, бахти глупостите
1.
чакаме
29.12.2015 09:47:45
1
6
Айде втора част
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори