×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Оставам твърдо срещу продажбата на общинска собственост в Приморско!


Оставам твърдо срещу продажбата на общинска собственост в Приморско!
С г-ца Миглена Барцулева си говорим служебно, тя все още е мой счетоводител, казва г-н Бодуров за бившата си съратничка
21 Декември 2015, Понеделник, 05:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Емел МАХМУД

Не сме допуснати до председателски места в постоянните комисии, а и не искаме. Нека ГЕРБ си носи отговорността за започващия мандат
-Г-н Бодуров, Вие сте единственият, който в настоящия ОбС гласува „въздържал се“, макар и само о ве точки. Всички останали са в пълна хармония с предложенията а кмета и мнозинството на ГЕРБ.   По две от важните докладни в днешната сесия – за продажбата на общинска земя с таен търг и възмездното право на строеж на „Транс тур Китен“ АД вдигнахте „въздържал се“. Това наченки на опозиция ли са?

- Моята позиция още от предходния мандат на Общинския съвет не е променена – твърдо против продажбата на общинска собственост! За мен управлението не може да се осъществява по този начин.

-Каква трябва да бъде правилната формула според Вас – изобщо да не се продава или ако има търгове, то те да са явни, а не тайни, за да се постигне по-висока цена?

-Изобщо да не се продават! Има други начини, аз съм ги обяснявал многократно в комисиите и разговорите с колегите от Общинския съвет в Приморско. Предлагал съм съм по-подходящи варианти за управление на общинската собственост. Продажбата не е най-правилният подход.

-Защо не подкрепихте предложението за отстъпеното право на строеж на „Транс тур Китен“ - за хотел „Ариана“?

- При въпросната ситуация имаше намерения и обещания от страна на инвеститора, които  така и не се договориха (“Транс тур Китен“ АД беше поел ангажимент да изгради детска площадка за жителите на Китен, б.а.). Но затова не отговаряме ние, а вече е изцяло в компетенцията на мнозинството.

-Но пък подкрепихте 18-ата точка, отново за възмездено отстъпено право на строеж на столичния бизнесмен Ваньо Ламбовски.

-...За Ваньо...Може би вината е моя. Може би не съм се запознал със съдържанието на тази точка. По принцип може да е идентично като текст, но хората, за които се дава тази възможност са съвсем различни.

-Г-н Бодуров, прави ни впечатление, че опозицията в ОбС Приморско направо липсва. Не е ли лошо това за развитието на общината? Няма коректив.

-Какво да правим като опозиция?! Аз това, което трябваше да направя в продажбите, го направих. Ние не можем да бъдем опозиция на всичко, което се предлага. Има неща, които сме ги подкрепяли и ще ги подкрепяме.  Ние искаме нещо да се случва в Приморско и чакаме този момент, за да няма после оправдания – че ние сме опозиция и сме спирали всичко. Ето нищо не се спира – давайте резултати.

-Направихте ли своя анализ защо вашият кандидат Димитър Димитров не успя да стане кмет на Приморско и как успя Димитър Германов да спечели още на първи тур?

-То е ясно как спечели – с чужди гласове. Имаше регистрирани около 800 човека, които бяха от далечни общини, включително и  от ж.к.“Меден рудник“ в Бургас. Така се спечелиха изборите в Приморско, както и на повечето места в България. Ако нашите временни кметове бяха допуснати, щяхме да ги заличим като регисраии и резултатът щеше да е друг, но ни спряха. Казвам го, защото знам, че нашите гласове са чисти – 1300 гласа, всичките на хора от Приморско.

-Отчитате ли грешки в кампанията? Ако трябва да бъдем честни звучахте прекалено популистки.

-Не сме правили популистки, а реални обещания за хората. Какво значи популистко обещание – че ще свалим данъците ли? Ето, че и те (ГЕРБ,б.а.) ги свалиха. Да не би да са популисти?


-Имате ли председателски места в комисиите, виждаме, че само съветници от ГЕРБ докладваха предложенията на днешната сесия?

-Не бяхме допуснати. Няма логика при това мнозинство, което имат те. Нека ГЕРБ да си носи отговорността. Дори и да ни бяха предлагани председателски места, ние като малцинство в ОбС нямаше да ги приемем.

-Г-н Бодуров, готов ли сте след четири години Вие да поведете опозицията в Приморско и да се кандидатирате за кмет?

-Още е много рано. Какво значи да се готвя? Да правим политика за след четири години ли? Първо ще видим каква ще бъде цялостната политическа обстановка в България и тогава ще правим планове. При мен нещата са спонтанни, ако реша ще е в последния момент. Изобщо не знам дали ще се занимавам с политика тогава, но засега нямам такива намерения – да ставам кмет. Вече има по-млади и надъхани момчета, които си мислят, че могат да се справят. Няма проблем – ще ги видим.

-Говорите ли си с бившия председател на ОбС в Приморско г-жа Миглена Барцулева, с която бяхте близки съратници, но този вот Ви раздели? Бяхте разделени на изборите.

-С г-ца Барцулева ли? Тя все още е мой счетоводител, на фирмата ми, говорим си служебно, винаги така сме разговаряли.

В категории: Приморско


Малкото коте вече е брюнетка
Малкото коте вече е брюнетка 26/11/2020, Четвъртък 20:00 6
31
Коментара по темата
31.
СОУ
28.01.2016 17:23:01
0
0
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
...........
МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ЗА КРАСИМИРА ПЕТКОВА:
По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник от 8 клас
/бел. - текстът е стар, момчето отдавна е завършило училище/,
дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
___________
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
___________

Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
30.
Той е!
04.01.2016 18:53:16
0
0
Бодура! Бодура! Той е човекът!
29.
Nova godina
03.01.2016 15:47:24
0
0
USMIHNETE SE
28.
Васко М.
30.12.2015 10:19:23
0
5
Тоз Бодур обаче е много прав! За Митю Мустака не знам, ама той един ден ще стане кмет, ще видите!
27.
Гордея се с Бодура!
27.12.2015 08:24:16
0
6
Тоз човек не иска да се продават имоти, защото милее за Приморско. Малко хора са такива патриоти и идеалисти, които водят борба срещу корупцията в града ни.
26.
Узунджата
23.12.2015 17:46:13
0
4
Здравейте ГИХОРЦИ. Пожелавам ви кмет като ВиСОКО образования БОДУР.
Приморско и сега си е селяндурско но тогава ще стане БОДУРСКО
25.
брачеда
23.12.2015 00:40:39
0
2
кмет след 4 години ще бъда аз а ти си оставаш тъпанар селски....ха ха хаа
24.
брачеда
23.12.2015 00:40:39
0
1
кмет след 4 години ще бъда аз а ти си оставаш тъпанар селски....ха ха хаа
23.
Селския Бодур
22.12.2015 22:03:57
0
4
Бодура е голяма селска шматка!Кмет щял да става ха ха ха!!
22.
Burgas
22.12.2015 15:22:04
2
9
Na biser jena mu daniela nemoje da pravi svirki
21.
най-великият
22.12.2015 13:02:54
1
6
Браво на бат'Бодура браво! Аз винаги съм вярвал на тоз човек!
20.
гихоровист
22.12.2015 12:36:33
3
4
Само гихора ще ги оправи тези крадци, но трябва опозицията да е сплотена!
19.
Бодура е велик
22.12.2015 12:32:12
4
6
Това е човекът! Това е кметът!
18.
Гинка М.
22.12.2015 10:21:48
0
5
Митре,ми то един Бодур остана верен на Барцулка.То и фирми не и останаха.Пък и кредит има да плаща,нова кола й трябва.От къде,ако не от общината.Демек от нас.Влезте и в положението на жената.Пък и няма да е първата некадърница на сладка държавна работица.
17.
Mитре
22.12.2015 10:18:08
0
8
Защо Барцулева?Ако искахме тя да ни управлява,щяхме да гласуваме за нея.Но ние не искаме.Тогава да си върти счетоводството и да си плаща екскурзиите.Още помним нейните екскурзии на наш гръб и как всички сме се съобразявали с нейните прищявки.
16.
Лиляна
22.12.2015 10:09:21
0
0
Дебати ли казахте.Аз съм най-добрата в дебатите не го ли знаете.Някой да ме обори някога.
15.
най-великият
22.12.2015 10:08:52
5
1
Жив и здрав да е М.Манолов че направи много жилищни сгради в Приморско и селото заприлича на град .Ако не беше той още да си живеехте в рибарските колиби.А сега живеете в чист и красив европейски град за който не сте си мечтали.Паметник трябва да му издигнете в центъра на града.
14.
Вашингтон пост
22.12.2015 08:41:44
0
7
Тошко спокойно може да се кандидатира и за президент на САЩ. Обама и Хилъри и те са демагози, ама на едни тв-дебати не ги виждам, Тошко си ги слага и тях в джоба си.
13.
браво
22.12.2015 08:32:27
4
4
Браво на бат Златин само така !
12.
Бодура е велик!!!
22.12.2015 08:09:11
4
5
Мислех, че Митю мустака ще е бъдещият кмет на Приморско, но сега виждам, че Бодура е човекът... ТОЙ Е!!!
11.
До 10
22.12.2015 08:03:26
1
6
Тошко, Приморско е прекалено малко за твоите амбиции! Ти ставаш за държавен секретар или съветник на Обема по въпросите на глобалното затопляне или озоновата дупка, ама тук си не пригоден.
10.
Тодор Илиев
22.12.2015 07:42:01
1
2
Ще стане кмет ама трябва да се нареди на опашката за кандидати и да спазва реда, да не прережда.
9.
местен
22.12.2015 06:13:45
2
4
Щом е против продаването на общинска собственост значи този човек милее за Приморско! Трябваше той да е кмет!
8.
Google
21.12.2015 22:55:35
4
4
Той ще е кмет на Приморско скоро... Това е най точния човек..! Доказал го е с дела,а не с думи!
Милен за Приморско!
Факт!
7.
До Динко
21.12.2015 21:54:50
1
7
Няма как градът ти да е прекрасен, ако училището ви вони отвсякъде (образно казано)! Ако обичаш Приморско трябва да обичаш и това, което се случва в училището ви, т. е. трябва да си последователен в думите и действията си!
Лесно ти е да говориш за "обич към Приморско" ВЪОБЩЕ... но когато стане дума конкретно за Налбантов и учителките изведнъж всички млъквате и предпочитате да не засягате тази болна тема. Как да разбирам това мълчание? И то ли е от "любов към Приморско"?
6.
Urdoviza
21.12.2015 20:40:03
3
7
Лъже Бодуров-вота беше купен в Китен ,щото се познаваме и знаем,а Приморци за пореден път показаха ,че са хора ,които си гледат интереса на родното си място,затова и вървят напред!!!
5.
Динко
21.12.2015 20:23:58
4
4
Имам Аз една мечта...... !!!Хората от този прекрасен град да са по-добри,по-обективни и по всеотдайни!Искам зимата да не цепят дърва и сутрин в този рай(да не мирише на смок)Е някой "култивирахме" и "климатизирахме"!Да си купуват хубави дрехи редовно а не да се перчат с нови "ремонти" и "придобивки" след края на сезона.Да са по ларш и да мислят за БЪДЕЩЕТО!!!"Обичам Ви" ПРИМОРЧАНИ! !!!!
4.
Динко
21.12.2015 20:01:00
0
3
Защо трябва да се обиждат хората на местни и свъртяни? Защо трябва да ги наричат "Приморчанини"? Кой образ ги "прекръства"така!Всички сме хора на......
3.
Горски дух
21.12.2015 19:54:39
0
8
Израстнал... закърмен... с идеите на Партията (няма с какво друго да е).
Откъде я измисли тая глупост ве, Динко? - "добрия дух на взаимоотношенията към местните"...
А към свъртяните какъв е "духа", лош ли е?
2.
Динко
21.12.2015 19:36:20
5
4
Г-н Бодуров е прав.Това е човек от Приморско,израснал и закърмен с любовта към селището,"надарено"с прелестите на природата и добрия дух на взаимоотношенията към местните.
1.
Докога бе, хора?!?!?!?!?!
21.12.2015 19:11:56
1
16
Тоз барцул ли е, бацил ли е... абе защо така няма оттърване от него? Уж няма вече СДС, ти не го искаш и мислиш, че си се оттървал от нея, а туй лайно пак изплува отгоре и се настанява на някое хубаво местенце в общината или някъде наоколо и пак коли и беси...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Колелото на съдбата се завърта и носи на Близнаците неочаквана среща, а на Козирога – пари и любов Колелото на съдбата се завърта и носи на Близнаците неочаквана среща, а на Козирога – пари и любов

Хороскоп за деня – 27 ноември 2020, петък

7 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян 7 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Вижте ги

Съседи от бургаския ж. к. "Възраждане" зоват КАТ: Проверете кой и в какво състояние е карал последно изгорелия Мерцедес Съседи от бургаския ж. к. "Възраждане" зоват КАТ: Проверете кой и в какво състояние е карал последно изгорелия Мерцедес

Преди около час го видяхме да сваля регистрационния номер, останал само в задната част на колата. Защо го прави, крие ли нещо, питат хората от района

Това са дрехите, които ниските момичета никога не бива да носят Това са дрехите, които ниските момичета никога не бива да носят

Дрeхитe c ниcкa тaлия cъздaвaт впeчaтлeниe, чe жeнaтa имa къcи крaкa - тoвa изoбщo нe e нeoбхoдимo зa ниcкa жeнa

4-те зодии, с които бракът е най-щастлив 4-те зодии, с които бракът е най-щастлив

Ето кои са те 

Мини бананова палачинкова торта с крем малина Мини бананова палачинкова торта с крем малина

Необходими са ви само 5 съставки

От партията на Марешки наели голяма адвокатска кантора да ги консултира за Конституцията От партията на Марешки наели голяма адвокатска кантора да ги консултира за Конституцията

Юристите им обяснили, че за "хубавите" промени, които искат гражданите, няма нужда от Велико Народно събрание

Йоана от "Игри на волята" за бургазлията Тодор Желязков: Няма да си мълча за хейта му Йоана от "Игри на волята" за бургазлията Тодор Желязков: Няма да си мълча за хейта му

"Не може човек, който е на 30 годин, и със семейство и кариера да ръси открит хейт срещу момиче с десет години по-малко от него", коментира сестра й

 

Пиян заби кола в дърво, един от спътниците му почина Пиян заби кола в дърво, един от спътниците му почина

В колата били шестима

Малкото коте вече е брюнетка Малкото коте вече е брюнетка

Красавицата се похвали с нова снимка в социалните мрежи

Walt Disney съкращава 32 000 служители заради коронавируса Walt Disney съкращава 32 000 служители заради коронавируса

Заради трудности, породени и от пандемията на коронавируса и отливът на клиенти

Тайната дъщеря на Путин и как майка ѝ стана мултимилионер Тайната дъщеря на Путин и как майка ѝ стана мултимилионер

Тя получава разкошни подаръци от приятели на президента на Русия Владимир Путин, а дъщеря й има невероятна прилика с държавния глава

 

Синът на Марадона е в реанимация заради COVID-19 Синът на Марадона е в реанимация заради COVID-19

34-годишният наследник на Дон Диего води битка с коварния вирус в болница в Неапол

 

Турция купува 50 млн. дози от китайската ваксина срещу COVID-19 Турция купува 50 млн. дози от китайската ваксина срещу COVID-19

Вaкcинитe ce oчaквaт нa някoлкo прaтки oт дeкeмври дo фeвруaри

 

Тръмп помилва бившия си съветник по националната сигурност Майкъл Флин Тръмп помилва бившия си съветник по националната сигурност Майкъл Флин

Обявяването на присъда срещу Флин беше отложено неколкократно

Марадона в последната си изповед за страховете, битките и мечтите Марадона в последната си изповед за страховете, битките и мечтите Огромни опашки на границата с Турция, очаква се истински взрив след локдауна Огромни опашки на границата с Турция, очаква се истински взрив след локдауна

От петък трафикът ще се засили

 

Един милион изпращат Марадона, обявиха причината за смъртта му Един милион изпращат Марадона, обявиха причината за смъртта му

Ясни последните думи на легендарния аржентинец

 

Разтърсващата история на Диего Марадона - от гетото до провъзгласяването му в божество Разтърсващата история на Диего Марадона - от гетото до провъзгласяването му в божество

Той трябваше да стане счетоводител, който да издържа семейството си, но съдбата бе решила друго 

 

В Аржентина обявиха тридневен траур заради Марадона В Аржентина обявиха тридневен траур заради Марадона

Той е със статут на божество за футболния свят

 

Проф.Костадин АНГЕЛОВ, здравен министър Проф.Костадин АНГЕЛОВ, здравен министър Няма как да направим нови лекари, медицински сестри и санитари Виц на деня Виц на деня В денонощния магазин.
– Колко много водки! Коя ще ми препоръчате?
– Ето тази – „Машина на времето”!
– Хубава ли е?
– Прави чудеса! Пийнеш – и вече е утре!
Виц на деня Виц на деня Телефонът звъни в дома на наскоро оженил се лекар. Негови колеги го канят за игра на карти. След разговора той казва на младата си съпруга:
- Спешен случай!
- Сериозно ли е?
- Много! Трима лекари вече са там!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-после разбрах защо всяка Коледа даваха “Сам в къщи”... Подготвяли са ни
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори