×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свърши ли ерата на братя Диневи в местната власт на Несебър?


Свърши ли ерата на братя Диневи в местната власт на Несебър?
Предполага се, че Георги Манолов (вляво) от ЗОРА е подкрепил Благой Филипов, който прие мъжки резултата
09 Ноември 2015, Понеделник, 11:56 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Днес ОбС даде ясен отговор – техният човек Благой Филипов просто вече не е фактор




Политическата партия „МОРЕ” на строителните предприемачи братята Динко и Йордан Диневи, която осем години определяше хода на развитието на най-богатата община в България – Несебър и със своите общински съветници разпределяше основните блага в Общинския съвет, от днес е детронирана.
Залезът е факт, въпреки че спечелиха шест мандата и са най-голямата политическа сила в местния парламент. Провалът им дойде изневиделица, по време на тържествената сесия с полагането на клетвата от общинските съветници и кметовете на населени места, и с избора на новия председател на ОбС. Непредубедените присъстващи в залата смятаха, че всичко е предопределено и постът за още четири години ще бъде поверен на най-близкия до Диневи човек в ОбС – бизнесменът от Св.Влас Благой Филипов.

Кметът Николай Димитров разговаря с Филипов, докато комисията брои бюлетините за него вътре, тонът им бе цивилизован и с проява на разбиране на ситуацията

Както Флагман вече писа, от 21 народни избраници, какъвто е целият състав на ОбС, отсъстваше видната фигура на опозиционера Венелин Ташев, който всяка есен по това време се отдава на семеен отдих на канарския остров Тенерифе. На пръв поглед присъствието му би трябвало да няма особено значение, тъй като се очакваше да се повтори старото мнозинство – 6-ма от МОРЕ и 5-ма от Социалдемократите на Костадин Нищелков. При това съотношение Филипов трябваше да получи своите 11 гласа, а другият претендент за поста  Румен Кулев – 9. Резултатът бе обратен.
Което означава, че има пренареждане на картите. И козовете вече не са в ръцете на братя Диневи.
„Не си правете прибързани изводи, защото днешната конфигурация е твърде крехка, ще бъде трудно да се вземат решения, ще има доста претенции, което ще затруднява работата на кмета. Ще бъде напрегнато, когато се налага да се решават важни проблеми с квалифицирано мнозинство”, заяви един от общинските съветници след края на гласуването.

Според запознати наказателният вот срещу Благой Филипов, респ. срещу Диневи, дошъл за това, че подходили твърде егоистично при избора на кмет на общината. По традиция Диневи на местни избори не показват изразена подкрепа за когото и да било от кандидатите и винаги са изчаквали втория тур, за да се ориентират. Този път обаче са се предоверили на консултантите си по предизборен пиар, които са им очертали картина балотаж на Николай Димитров срещу Златко Димитров.
Трудно е да се каже дали всички  съветници на ГЕРБ или част от тях днес са гласували за Благой Филипов, както и да се твърди, че е изградено коренно различно мнозинство, изключващо хората на МОРЕ.

Но е налице фактическа победа на третата по големина група на СИЛА, начело с хотелиера Румен Кулев, който има и завидна биография зад гърба си като бизнесмен и незаобиколим фактор в своя бранш. Всъщност водачът на тази група и неин стратег е първият в листата - Пейко Янков, син на покойния бивш председател на ОбС Митьо Янков.
Чии са били не единият, а двата златни пръста днес, които дадоха възможност да се промени картината в полза на новото мнозинство, едва ли ще стане ясно, предвид стриктното спазване на тайния вот при гласуването. Ясно е едно, че е имало предварителна стиковка и наказателният вот срещу най-силните е реализиран така, че да не бъдат унижени до степен, в която да няма връщане назад. Мнозинството се очертава плаващо.

А Диневи със сигурност вече съжаляват за погрешния ход, който ще им струва скъпо, ако искат да си върнат част от старите позиции.

В категории: Несебър


103
Коментара
103
Коментара по темата
103.
от село
27.11.2015 18:09:30
1
0
Сега ние тук на село чакаме вие там от града да оправите нещата. Не знам как ще се справят селендурите като Демир например, но пък той може да се опре на нежното рамо на Тонка, да вдигне глава и да си получим резултатите.
102.
все едно
27.11.2015 18:04:45
0
0
Прочетох един по един коментариите. Всеки дава идеи, предложения. Изглежда простичко и лесно. Политика - лесна работа. Смятам, че не е така. Всеки един трябва да поработи за доброто на общината.
101.
zapoznat
17.11.2015 17:19:18
4
6
Eto dnes se razbra koj e predatelq i toj se kazva... negovoto ime eee Atanas Terziev, kojto polu4i komisiq, a ZORA ne polu4iha nishto. Nagrada za predatelq ot GERB
100.
*********
13.11.2015 09:37:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
99.
ОЙТ
12.11.2015 13:52:27
1
7
НЯКОЙ ХОРА НЕ СА РАБОТИЛИ 8 ГОДИНИ ЗА НЕСЕБЪР, а са крали. А така настроиха и завъртяха нещата, че хората да си мислят че Влас дърпало пред Несебър. Какво направиха във Влас-асфалтираха пътя и сложиха 5 нови лампи, голяма работа станало. В Несебър малко ли пари открадна покрай всички инфраструктурни и измислени проекти.
98.
Стоян
12.11.2015 11:31:57
2
7
И аз не харесвам Николай за кмет но истината е че 8 години работеше с вилата на врата от МОРЕ. Нека сега да видим може ли да е по-добър кмет без да му взимат почти целият бюджет.
97.
nesebyr
12.11.2015 07:34:26
1
6
Затова на следващите избори за местна власт да печелят само тези които на префенции са събрали най- голямо одобрение на преференции ,без значение партията или движение .НЕ МОЖЕ ТЕЗИ КОИТО СА ПОЛУЧИЛИ ПО 400-500ГЛАСА ДА ДА НЕ МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ ,А ТАКИВА С 70-80 ГЛАСА ДА СТАВАТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ .ПО ПРЕЗУМЦИЯ "ОБЩИНСКИ "-ОЗНАЧАВА ОДОБРЕНИЕ НА ГОЛЯМА ГРУПА ОБЩНОСТ.ПО ТАЗИ ЛОГИКА ,КОЛКО В МОМЕНТА СА С ТАКОВА ОДОБРЕНИЕ
96.
Дон кихот
12.11.2015 00:34:00
2
4
А бе само предатели.... Петьовци, Маноловци,Терзиевци..... Яко. Да си берат гайлето. Господ си знае работата. Като нямат грам морал, хванАли се като удавници за сламка...пумияри. Като печелиш незнаеш какво губиш( и обратното). Загубиха по някои приятел , но пък за сметка на това...... Спечелиха някои друг враг. Петьоооо петьоооо
95.
аз
11.11.2015 22:07:41
0
2
А бе я се спрете бе Иде......ти
94.
запознат
11.11.2015 20:08:52
0
8
Тази Румяна направо му разказа играта на Благо дано се е осъзнал кой са хората който държат на него те се броят на пръсти и то хора който почти нищо не са искали от него по няколко са от населените места те са с него от самота начало от създаването на партията и ако те се обърнат срещу него тогава не го виждам дано си е взел сериозна поука това са момчета на по една заплата който махат крачоли за него а той ги игнорира като че са му врагове и ги залъгва но това си има край направо като ги гледам жал ме хваща дано е осъзнал след това което се случи
93.
как
11.11.2015 20:02:19
1
9
Не виждате ли, че съветниците са от тъп по-тъп, но всички са си купили местата. Всеки е броил над 10 бона за мястото си и сега почват да си ги избиват. А глупаците гласуват за тях. А кмета е най-големия крадец от всички. Какво спорите за глупости?
92.
Тодор Живков
11.11.2015 19:33:24
2
7
Стига сте плюли, дайте малко време на ОБС да заработи и ще се успокоят нещата - привидно. МОРЕ не са загубили нищо, нито Благой. Много добре са преценили ситуацията и ще видите след 1-2 годинки какво ще се случи. Всички са срещу МОРЕ, но после всички ще ги търсят и най-вече кмета, защото той хич не е тъп, много добре знае, че ако Диневи бяха излезли публично и бяха казали, че ще подкрепят Златко Димитров, сега щеше да има балотаж. Кметът ще осъзнае грешката си, но уви, вече ще е късно. Ще изчакаме и ще погледаме, и после ще видим кой ще се смее последен. Сега Благой разбра, кой му е верен и кой не е и повярвайте ми, тези които го предадоха ще съжаляват най-много. Не сега - в последствие. Не ги отписвайте толкова бързо - 8 години са управлявали и знаете, че няма да се оставят така. Николай Димитров няма да разбере откъде ще му дойде и дали ще се запази добрият тон до края на този мандат.
Успех на новия ОБС.
91.
88.pepa - do tebe
11.11.2015 19:19:08
2
5
Tochno Manolov i Venko poeha angajiment kam Kulev i Kmeta.
Joro chernichkoto glasuva za Kulev i precaka cqlata obshtina - chudq se kakvo li sa mu obeshtali na nego
90.
vulk
11.11.2015 19:03:14
0
3
kakuv krai kakva era imat 6 kmeta i nai mn suvetnici te sa nai silnite kmeta zatova iska da gi preebe strah go e ot tqh da ne mu nabiqt shuta i zatova se nadupi na mitio ama sq da go vidim kak shte stoi mirno inache moje da go namajat s vuzelin toi dori ne osuznava kakvo si napravi toi alchniq kmet
89.
km
11.11.2015 18:55:50
0
5
kmeta e mn hitur ciganin zn kak da gi omae vs samo da moje da krade a posle gi preebava vs ama nakraq shte si go polucHi ot nqkoi mi se struva
88.
pepa
11.11.2015 18:42:38
1
3
За да е предател някой,то той трябва да е поел ангажимент към някого ,от това което чета съмнявам се Манолов и Венко да са поема ли такъв към Море или който и да е,единствените които може да са предали Море това са хората на ГЕРБ -защото те са поели такъв ангажимент на 100% към тях !!!
87.
aide pak
11.11.2015 18:02:29
1
2
Da obqsnim pak ne razbirate li che Venko i Manolov sa si stisnali rucete s Mitio i Kulev?
Te se prodadoha, kakto i prodadoha horata, koito glasuvahme za tqh.
Tova e upravlqvashtata koaliciq - Hitriq, Sila, Pizata i Venko. Obshtina Nesebar zalqza zaradi tezi hora.
Uspeh
86.
yes
11.11.2015 17:45:36
0
2
da sega e momenta opoziciqta ima 11 glasa uj a upravlqvashtite 10za 6 meseca i obshtinata shte spre da raboti i shte ima novi izbori samo da ne se prodade nqkoi ima edin predatel no toi trqbva da se razbere i da se mahne na vreme
85.
abv
11.11.2015 17:38:03
1
3
dano gerb venko i more da si stisnat rucete i da go mahnat toq qmbolski ciganin a sega klekna i na mitio samo i samo da upravlqva pak dano nqkoi ne se prodade ot opoziciqta zashtoto nesebur na cqlo shte potune
84.
Nasko Terziev
11.11.2015 16:40:03
2
1
Ne e Qruma, Manolov e predatelqt.
83.
COOP
11.11.2015 16:39:15
1
3
Che Borislava e mechka grizki - takava si e. Rumqna i tq e gadna - krieshe mnogo neshta ot Blagoi i tova mu beshe opredeleno v minus, no toi go razbra.
tanq 82 - Bube, ti li si be?
82.
tanq
11.11.2015 16:16:29
2
2
do 75 ei otrok spermo grozna
kakvo ti e napravilo momicheto che da q narejdash taka grozno na maikati sina e travers
81.
qrum
11.11.2015 13:59:32
1
1
abe hora ne razbrahteli che qruma e predatela toi e zavisim ot peiko durji magazini ima credit na zor e nemoje da murda inache izgarq zatova vednaga trqbva da se mahne ot gerb i da go svalqt po burzo toq kmet a tova mogay da go napravqt more gerb i venko
80.
Паро
11.11.2015 13:52:24
1
11
Благо беше най-достойния кандидат за председател, но благодарение на обкръжението си ,като тая Румяна например , която не спря да се прави на велика и да злоупотребява с името на Благо го докара до тук.Тази жена ,която демонстрираше много голяма близост с бившия председател ,вместо да увеличи почитателите му тя настрои не само общинската администрация срещу него, а и много граждани!Пожелавам му на следващите избори хубаво да си огледа обкръжението си, защото верните му хора вече са в другия лагер!
79.
zapoznat
11.11.2015 11:51:35
1
3
Mnogo ste se obyrkali dragi Nesebarlii, glasowete sa slednite>>> Picata - 5 + Sila-3 + Bkp - 2 + Nasko Terziev - 1 Ne kazwam gerP, zashtoto taka i ne se usetiha kakwo se slu4i. Za parata oba4e shte im trqbvat 14, zna4i oshe trima, predstoi da vidim. Nakraq estestveno shte se razberat. sled 4 godini gerb nqma da imat nito edin syvetnik, ako ne mahnat dela ot partiqta, te sa komprometirani.
78.
Николай
11.11.2015 09:19:55
0
9
Благо , добър човек си , помагал си , но тази Румяна ти прецака нещата!Голяма грешка направи
77.
Потресен
11.11.2015 00:23:15
0
2
До 73 извинявам се, толкова съм потресен че се обърках. Хванати от улицата с 4 гласа съветници стават. Ужас !!!!
76.
Потресен
11.11.2015 00:19:21
0
0
До 75, за кой Петьо казваш брат??? За троянския кон ли??? То у него стана ясно че ни морал ни мъжкарство, ни етика , ни лоялност ???
75.
цицоман
10.11.2015 22:10:48
3
15
Този кон Буба пак ли ще е секретарка е?

Няма такъв брутален траверс като нея
74.
73 - gore-dolu da
10.11.2015 22:04:24
0
7
Velichko debeliq ot Vlas qde i ot Dinevi i ot Blagoi i ne gi podkrepi.
Petio si go znaem vsichki che si e kuho parche, tova si beshe qsno, che shte stane taka. Hitriq - ami nali zatova mu vikat taka..podkrepi si kogoto mu e izgodno. Sega 4 godini shte vidim tezi koito razchitate tolkov mnogo kakva shte q svurshat tuk.
AI nazdravi
73.
kude sum az
10.11.2015 21:57:34
1
9
Сега, каква стана тя. Петьо, дето Благой го направи човек и го спаси от мизерията се обърна срещу него. Оная торба с лайна Величко Бошев и той предаде Благой. Гласуваха заедно с Хитрия за Кулев.
Манолов, който ще се превърне във втория вечен кандидат кмет след Драго Попов, и той подкрепи Кулев. Теглиха си по един език в Джуниър, земята на СЕЗОНИ ще бъде на Венко и готово. За Венко си го знаем - гласът му ще се чуе след 4 години пак. Оттук нататък нищо хубаво не ни чака в Несебър. Ама така е - продадохте се, сега ще сърбате таратора. Всички плюеха Благой, ама той какво ви е взел на вас? Хайде бе кажете си. Да не би случайно да взе всичките магазинчета в стария град и сега да се чудите къде да си продавате прашките. Свържете Благой с някоя обществена поръчка - не можете, така е. Манолов и Венко направиха голяма грешка, която ще им струва доста скъпо. А кмета - той направи още по-голяма грешка.
Стягайте коланите още повече драги съграждани, защото паричките, които взехте няма да ви стигнат и за този месец.
Амин
72.
kmet
10.11.2015 19:53:23
1
8
neblagodarniq turchin nikolai zabravi dva mandata kak hodi da se moli na dinevi da go podkrepqt shte mu doide vremeto i na nego nemoje taka lesno da zabravish tezi koito sa te napravili kmet sega 2 mandata krade krade i sega si kupi glasovete a sega trqbva da si gi vurne
71.
sid
10.11.2015 19:46:35
1
7
taka e ne sa vinovni dinevi te sa preyspeli hora da li sa v obshtinata ili ne te vinagi sa bili nomer 1 a nashite uj neseburlii kakvo pravqt za nesebur samo gl da si opravqt tqh te daje trqbva da zimat primer ot dinevi sega shte vidim kakvo shte napravqt novite bez dinevi
70.
разумна
10.11.2015 19:44:12
7
11
БЛАГО Е НАЙ ДОБРИЯ И КУЛТУРЕН ЧОВЕК ОТ ВСИЧКИТЕ ТИЯ СМЕШНИЦИ ЕЙ СЕГА ЩЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ ОТ СВЕТИ ВЛАС И НЕСЕБЪР ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ЩЕ ПИТАТ ЗА БЛАГО АМА......
69.
obzor
10.11.2015 19:36:12
2
8
nemoga da razbera zashto pluete bratq dinevi cje vs otivalo za vlas kato predniq put zaedno glasuvaha 15 a dinevi imaha 7 drugite 8 i kmeta zashto ne sa natiskali za nesebur da se pravi poveche ami vs gledaha da kradat samo za tqh zatova che dragi mi neseburlii ne vi e problema bratq dinevi da moje da sa pravili mn raboti za vlas no zashto drugite 8 ne sa rabotili Za nesebur
68.
1111
10.11.2015 18:02:11
2
0
ЕТО Я СМЕТКАТА БРЕ. КВО МИ СМЯТАТЕ? На Нищелков партията 5 + 3 от Сила и 3-ма от Герб и резултата е 11!!! Кво толкова ми смятате?? Другите са море,бкп и зора
67.
e
10.11.2015 17:58:42
2
1
Тоя Манолов се прави,че не е с диневи ,а точно техните хора подкрепя. Не му прави чест - ЛЪЖЕЦ СМЕШЕН!!!
66.
trol
10.11.2015 15:47:17
3
1
добре де коя тъпче наско тъпото... никой ли не знае???
65.
DO 63
10.11.2015 15:07:22
4
5
Същия виц важи и погледнато от Влас за староградчани, които ще ръфат желязо цял живот
64.
Доко чалга селянина
10.11.2015 15:06:02
0
7
Дойде време за развитието на Кошарица, Оризаре и Тънково, Несебър е чакал 3000 години, ще почака и още малко
63.
Виц на деня
10.11.2015 14:51:34
4
13
Мамо мамо какви са тези искри, които се виждат от Свети Влас да няма пожар?? - Не маминото братя Диневи гризЪт желязо. Ха ха ха :))
62.
Наско Терзиев
10.11.2015 14:27:17
3
5
Аз съм златния анус....за пръст не знам
61.
manolov
10.11.2015 13:43:07
0
2
Ne sym az
60.
posledno
10.11.2015 13:30:32
0
1
Posledno Terziikata li e zlatniqt prust ili Manolov?
59.
Fashikata
10.11.2015 11:30:30
3
2
NASKO ZLATNIQ PRYST.
58.
Несебърлия
10.11.2015 10:35:55
0
6
Абе защо не кажете кои са "Далновидните Пи-Ари" които взеха тлъста сума пари и Изръгаха Диневи? Да не са "небизвестната" Райна и Явор,хората на Делян Пеевски в Бургас?
57.
mdaaa
10.11.2015 10:25:13
9
11
БЛАГОЙ И ВИКТОР В ЛИСТАТА БЯХА НАЙ ЧИТАВИТЕ ХОРА ,ДРУГИТЕ БЯХА ИЗСМУКАНИ ОТ ПРЪСТИТЕ ,ХОРА КОИТО ЯВНО БЯХА ТАМ ЗА ДА СТИГНАТ ЛЕСНО ДО ВЪРХА НА ГЪРБА НА ИМЕТО "ДИНЕВИ".//////БЛАГОЙ НЯМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА ,ФАКТ СА НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ НА ПРЕФЕРЕНЦИЯТА ЗА НЕГО ,НИКОЙ ДРУГ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НЕ МОЖЕ ДА С Е ПОХВАЛИ С ТОВА ,ОСВЕН ТОВА ДИНЕВИ И БЛАГОЙ ВИНАГИ СА ПОМАГАЛИ НА МН ХОРА И ПАК ЩЕ ПОМАГАТ
56.
Соня
10.11.2015 09:56:29
3
8
Много несебърлии, които плюеха власчани в момента са им съграждани. Уж село, пък и те селяни станаха...
55.
TROL
10.11.2015 09:55:42
1
4
коя е грозната любовница на терзиев тъпото?
54.
Местен бек
10.11.2015 09:55:08
4
6
Стига типично по български да сипете помия по човек , който пада от някакъв пост. В случая Благо ви е на мушката. Не може така. Човека е добър и наистина помогна на много хора. Няма лошо, че се е възползвал от поста на който е бил да си ускорява проектите. Кой от вас не би го направил ? Нищо фатално не е станало. Тонка такава, Благо онакъв.. Айде стига !!!
53.
елмира
10.11.2015 09:18:48
8
14
Искам да попитам несебърлии колко лв плащат данък на общината? В 1 апартамент живеете по три поколения. А сега да погледнем и село Влас, където къща под 3 етажа е рядко срещано и че техния данък е 3-4 пъти по-висок от вашия. В Сл.Бряг и Влас са най-големи данъците. Нормално е там да се правят и повече неща. А и чесно казано незнам какво още искате да ви се направи, имате си страхотен парк( влас няма), крайбрежна алея (влас няма, а няма и къде да се направи), паркинги и незнам си още какво. Във Влас асфалтираха едни улици, и то не всички, и смениха тук там някоя лампа и видиш ли всичките пари във влас отишли...
52.
Liliq
10.11.2015 08:18:17
0
12
Tonito naistina ne e za tam, no kakvo da vi kaja abe dobro momiche e malko glupavichko nali vse pak tq vodi kampaniqta na Jivko jabata :) ama kakva stana tq... naistina da se bqha dopitali do nas
51.
VLASTchanin
10.11.2015 07:59:25
0
12
Mahnete q tazi Tonka be ne mojem da q ponasqme. Tva e istina che posledniq moment glasuva sushto i baba i. Zashto trqbvashe da q slojat neq 100% e bilo neshto zaradi muja e. Izqdoha golemiq s neq i shte produljavat da go qdat ako ne q mahnat. TQ NE ZASLUJAVA DA E TAM!
50.
Алчо
10.11.2015 07:36:07
4
14
Братя ДИНЕВИ купете си по един скъп бинокъл, защото с него вече ще трябва да гледате Несебър. Никога не сте милеели за този град няма и да го направите.
49.
DOBRE ZAPOZNAT
10.11.2015 07:24:38
0
18
Партия море е в катарзис ,дано Диневи да си вземат правилната поука за загубата ,до 4 години да изберат само качествени хора ,уважавани публични личности ,доказали се в обществото с доброта ,милеещи за града и жителите на несебър ,да имат идеи ,да приемат длъжността за кауза .Да не е на принципа роднини и приятели .В Несебър има много личности от публичния живот които могат да бъдат полезни ,огледайте се ,с купени дипломи не ставааа..... подбора трябва да е качествен ,всеки кандидат да бъде предварително обстойно проучен .НЕ МОЖЕ ХОРА КОИТО НА УЛИЦАТА "ДОБЪР ДЕН "НЕ КАЗВАТ ,ТИМИРУТИ ДА БЪДАТ ОВЛАСТЕНИ НА ТАКИВА ОТГОВОРНИ МЕСТА . Това са детайли на които Диневи не заложиха ,НО ПЪК БОЛШЕНСТВОТО НА НЕСЕБЪР МИСЛИ С РАЗУМА СИ ,НИЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ ПО МЕЖДУ СИ
48.
R
10.11.2015 06:14:43
1
16
Диневи са си много добре навсякъде са си поставили свои кадри. Имат един и в бургаската дирекция на полицията.
47.
Свети Влас
10.11.2015 00:05:09
0
24
Вярно е че дължим много на Братята, ама те да бяха ни попитали какво мислим ние тяхните съграждани. Когато си на улицата и между хората /за разлика от тях/ можеш да си по-обективен. Не могат да искат от нас да гласуваме като роботи. Още когато предложиха Живко Табаков и видяха наказателния вот, трябваше да им стане ясно, че така не става. Все пак и ние си имаме мнение и преценяваме кой може да бъде полезен. Спуснаха ни сега секретарката си, тя толкова ставаше и за секретарка, а ние ще я правим депутатка. Умни момчета сте, проверете си хората желани или нежелани са, стават или не стават. Ами тя добър ден не ни казва, Вие очаквате да гласуваме за нея. То баба и се чудеше дали да излезе да я подкрепи. Видяхме даже я заснехме /разполагаме със снимков материал/ изкараха я десет минути преди приключването на гласуването да пусне и тя своя глас. Ами защо тогава Катя Русева беше вашето лице четири години за да я захвърлите. Ще я търсите вие, ама я изпуснахте вече. Такъв кадър всеки ще се бори за нея. А вие пазете си Тонка - дано вдигне рейтинга на партията, а от там и вашия. Препоръка - ако отново ще се явявате на избори вземете най-накрая си изберете свесни и отговорни хора. Направете силна листа. Не забравяйте и Несебър, че те са главата.
46.
Несебър
09.11.2015 23:39:04
1
27
Чета коментарите и се чудя, защо микой не пише за "мазния" крадец Иван, който е кмет на Влас и Румен с жълтия Хамър... Ееей тез са директно за прукорор!!!
45.
подкрепа
09.11.2015 23:24:07
3
8
БРАВО БЛАГО. ПОКАЗА ИМ КАК СЕ РАБОТИ.БРАВО ЗА МЪЖКАТА СМЕЛОСТ, ДОСТОЙНСТВО И ДОБЛЕСТ.БЪДИ ЗДРАВ И ВИНАГИ ТАКЪВ РАЗУМЕН. ДОБРОТО ПОБЕЖДАВА.
44.
0 на 0
09.11.2015 23:20:43
4
14
Е сега ще им стани ясно и на Свети Власчани, че не може да не подкрепите партията на тези които Ви направиха от селото град, на тези които ви дават работа, пари и т.н. Не бяхте доволни от какво ли не, ами сега дано да сте доволни. Четери години тънете в мрак. Отнасяйте си проблемите към тъпата секретарка Тонка Пешева - тя е Вашето лице, разчитайте на нея. Благо крадеше, ами ще видим сега кой ще ви сменя тротоарите и лампите. Те братята са си добре. Нищо не им липсва. Вие му мислете.
43.
разбирач
09.11.2015 23:12:12
12
6
Това което посадихме ще жънем. Несебър е известен с какво ли не. Очаквам да чувам най-богатата община е и най-хубавата. Сега няма да се краде за Свети Влас - нека разберат и те мизерията. Сега е ред на Несебър. Тия хора начело с Румен Кулев ще оправят най-накрая града. Нали за това гласувахме. Тази промяна я искаха Несебърлии - сега чакаме града да бъде оправен до неознаваемост.
42.
Пончо
09.11.2015 22:50:37
1
16
Братя Диневи винаги ще са фактор в Община Несебър.Просто тяхното обкръжение се състои от изключително алчни и прости твари.Нямат наяждане и затова биват игнорирани.Сами по себе си без подкрепата на братята ще бъдат сулю и пулю.
41.
до 40
09.11.2015 22:44:57
4
23
И ние ги познаваме да дадем шанс на тия смъркачи да живее Очите и свитата му вие си нямате грам представа за какво иде реч бе избрахте си нарко босове и депесари да ви управляват майко мила
40.
градолиец
09.11.2015 22:38:25
4
9
Да дадем шанс. Това са несебърски момчета. Познаваме ги. Има и читави там. Последните години ревахте, че от власчани нищо не остава за Несебър. Сега страдате за Благо. Бахти стокхолмския синдром. Ще видите, че дявола не е толкова черен. Ще се види скоро...надявам се !
39.
Несeбърец
09.11.2015 22:21:54
2
25
Несебър е град на над 3000 години. Какво са за нашия град 15-20 години. И това чудо ще преживем. Хитреци, пици, силиконови цици, всичко е преходно.Само Несебър е вечен. И Вие ще си отидете господа, а след това....... след това никой няма да ви помни. Всички вие временно управляващи градът на Мелса сте "Господин за един ден". Пурковци.
38.
Пончо
09.11.2015 22:17:21
5
11
Ще го търсете Благо и ще говорете друго след време ще викате добре си бяхме ся какво на сполетя че господ на наказва така на всеки помагаше в общината няма такъв да е върнат без да му е помогнал При Кулев ще видите къде с...... ът гладните а кмета без Диневи е пътник и ще го разбере скоро време Честита победа на хората с белота
37.
Kiro равда
09.11.2015 22:13:04
2
4
Glupaci nali glasuvahte za men 4 godini gi slushah teq Dinevi umrqh ot glad az na tqhnata shema gladni ama verni nqma da stoq. Nqma samo Volen Siderov da ima zlaten prast
36.
Данте
09.11.2015 22:10:38
3
12
Сега на общината просто ще и се завие свят от крадене на пари и застоя ще е дълъг мъчителен и бавен за Несебърлий и всички жители на общината просто ще се върнем в каменната ера Честито
35.
Честен
09.11.2015 22:08:05
1
3
Аз на 5 ноември взв 200 лева, пък незнам за вас
34.
djaro
09.11.2015 21:56:56
0
9
Zapochna bavnoto i machitelno potavane na Nesebar ! Chestita pobeda
33.
kosumcheto
09.11.2015 21:37:34
1
6
Tupaci kato Kutiqta ot stariq grad se prodadoha i za po-malko. Tova sa horata, na koito ne im puka za gradut im i za nishto. Te sa horata koito zagubiha nai mnogo ot tezi izbori tochno tezi koito se prodadoha za 100 leva na Venko i na Kulev.
Haide chestito vi i si stqgaite kolanite che ot drugata godina sergiikite shte sa oshte po malko kato gi vzeme Kulev.
32.
Честито
09.11.2015 21:34:52
1
13
Браво добре че партията на Митъо Очите даде по 100 лв че поне да се почерпим :D
31.
100 лв
09.11.2015 21:30:57
5
10
За хората,които не са в течение на нещата : В днешно време избори се печелят с по 100 лв на човек.А който ще си оправи живота с тези пари да е жив и здрав защото от тук нататъка ще се молят Благой да се върне на поста си .....
30.
До 22
09.11.2015 21:30:13
2
8
Победи без тях другия път вище гласове ти по населени места и ще разберете че не е така просто Николай се прави на хитър и това ще му изиграе лоша шега те първа започват проблемите на КМЕТА гледайте и след това ще почнете друга песен да пеете
29.
Сашо
09.11.2015 21:29:28
2
8
Не само Коцето ви знае кирливите ризи параноици такива! Не си мислете , че сте такива добри играчи! Коцето отдавна е вън от играта , лошото е че и вие ще се самоизядете един на друг защото толкова ви е акъла. Шматки! Намирисва ми на страх . Огледайте се и малко по-далече от носовете ви ..
28.
n.p
09.11.2015 21:29:19
3
2
ostavete horata da rabotqt spokoino pak shte vidim
imashe nujda ot promqna
27.
кака Ани
09.11.2015 21:12:50
2
2
Аз пиша в рими. Нидей мъ принизява. Коцето и той така ...
26.
дядо
09.11.2015 21:10:37
3
8
Позор!!Кретена Кулев,е по-голямо нищожество и от Благо!Позор бе месемврийци!!!
25.
нострадамус
09.11.2015 21:09:25
1
4
Да ви кажа какво ще става от тук нататък ! За изборите за председател Диневи си напазаруваха младежите от ГЕРБ / дано са взели добри пари, че иначе защо ги ручаха жабетата? / Продажно племе са, ама никой и не очаква от тях чудеса от мъжество ! Та така . Освен на ГЕРБ , диневи са се надявали Хитрия или Гошето Манолов да поддадат. Сигурно малко са предложили , че се видя какво стана. Занапред всички ще работят заедно и всеки ще е доволен
24.
do orizare forever
09.11.2015 21:07:16
5
7
Tuk greshish koch. Az sam ot Orizare i jiveq v centura. Okolo nas se kupuvaha glasove samo ot Kulev i Pizata.

Nikude ne sum chul MORE da kupuvat.
23.
смешки
09.11.2015 21:04:03
6
6
Тука гледам много коментари написани в стил - ала Коцето Лефтеров и кака ви Ани Данаилова. Не се крийте, виждаме ви!
22.
orizare forever
09.11.2015 20:51:40
2
13
Абе няма ли кой да прогледне, че Диневи взеха 6 селски кмета. Щото са много известни по селата или са правили много добри неща ? CASH and CARRY ! Не знаете какво означава ли ? Плащаш и получаваш. Напазаруваха си кметове. Кратко и ясно. Работеха за балотаж пак поради същата причина. Да имат стока за продаване-гласове ! Ама Н.Димитров победи без тях или въпреки тях. Все едно. Заложиха на черно, падна се червено . Така е в политиката. Сега ще почиват малко. Факт е , че те плащаха най много. Тези високи мизи от по 200-300 лв. от тях тръгнаха. Те винаги са така - с парите напред ! Видяхте какво става в такива случаи !!!!!
21.
до пп МОРЕ
09.11.2015 20:39:25
4
23
МОЛЯ, да закупите костюм на секретарката Тонка, а не да идва на първата си сесия с тая плетена жилетчица!Вземете се в ръце,ако обичате или си я дръжте на село тая жена!Благодарим Ви предварително!
20.
местен бек
09.11.2015 20:36:08
6
18
I am back ! да ви кажа сега за какво става дума . По време на тези избори единствен Нищелков не си позволи риска да купува гласове. Преди 4 години всички журналисти му ходиха по гъза да го следят и сега вече знае. Всички гласове които изкараха са само "по любов" :)) Съветниците от групата му не спряха 4 години да правят хаири и сега хората им се отблагодариха. По време на пазарлъците за председател пак тези момчета най -правилно си изиграха картите. Дали нямаше да им е по-лесно да се коалират с МОРЕ и 6 + 5 = 11. Дали не можеха да издигнат техен кандидат ? Можеха. Заложиха на по-широка коалиция и спечелиха .Кулев е консесусен, амбициозен и много предпазлив. Няма да рискува да се дъни като пуска неща на Очите. Напротив-иска да се хареса и от това Несебър ще има полза. Хубавото е ,че има подкрепата на кмета и Нищелков. Това е най добрата комбинация в момента. Диневи са фактор и винаги ще бъдат. Братята са градивни и умни. Който ги отписва е пълен тъпак . Ще се кротнат малко и всичко ще е наред. Като човек познаващ ситуацията, ви уверявам, че това е най-доброто, което можеше да се случи .
19.
доч
09.11.2015 20:21:01
2
15
Румяна е едно голямо недоразумение цялата община се чудеше как му е влезнала на Благо под кожата и го командори направо го правеше за резил зад гърба му такава подла и мазна лисица няма никъде но важното е че направи пари на негов гръб а тези които му бяха верни Благо се подигра с тях
18.
Do Blagoi
09.11.2015 20:08:52
1
14
Blagooooo , mnogo greshen hod naprawi s taq Rumqna I Nadq , poraziite ot tam doidoha.
17.
Наблюдател
09.11.2015 20:07:14
3
8
На бая хора са им виснали сополите , Що така ?! Хахах
16.
Златко
09.11.2015 20:04:14
1
23
Нещата се развиха най-лошо за нашата скъпа и обичана Етрополка -Румяна Стефанова. Руми , много съжаляваме за това което ти се случва , да паднеш от върха не е леко , да те мразят толкова хора -също! Но нека погледнем от хубавата страна - палиш си новата хибридна кола ( която разбира се сигурно си я купила с парите от някой солиден имот в Етрополе или може би със заплата като секретар на общински съвет-знам колко са чиновническите заплатки ) и изчезваш с мръсна газ! Ти май нещо се обърка , това не е ЕТРОПЛЕ това е НЕСЕБЪР! На началник ще се правиш в Етрополе не тук , разбра ли лизачко мръсна и твоето време дойде!
15.
Благо
09.11.2015 20:02:01
3
25
Наско Терзиев , подкрепи Кулев . Той през цялото време работи за Николай Димитров и най-накрая се оказа златния пръст. С парите на Николай си купи Порше а и задели пари за грозната си любовница иначе как ще я води на почивки и ще я глези ! Браво Насе ти си най-големия изпързаля всички !
14.
До Кико
09.11.2015 19:43:04
4
11
До Кикоо и Кикувци които наивно вярват,че този избор ще промени нещо.Благо крадеше за себе си и братята.Тоз ще краде за себе си и Митьо.,,Незаобиколим,,фактор- що за простотия!Алчни бармани и сервитьори,захапали общински кокал.Естествено,че всичко е съгласувано с кмета,но това ще е провалящия му ход!!!
13.
несeкарайте
09.11.2015 19:38:51
1
7
Абе вече каквото и да се говори ,все тая ,сега всички да си подадат ръка и заедно да направят нещо за хората ,града ни е малък всички помежду сме близки и познати ,разбирателство да има ,всички ще са добре .Един да влече накриво ,всички влизат в батака ,това не трябв а д а с е допуска
12.
ОТГОВОР ДО 11
09.11.2015 19:37:15
2
18
Ами понеже братя Диневи нямат читави хора с образование и за това си сложиха секретарката Тонка в листата.
11.
vlaschanka
09.11.2015 19:22:17
1
18
Tazi Tonka e mnogo prosta gorkata... nikoi ot Vlas ne q ponasq, zashto sa q slojili tam?
10.
Кико
09.11.2015 19:08:46
7
25
Никой не пирува, а просто се радваме за града ни - Несебър. Диневи ще са фактор, да разбира се ,ама в село Влас. Дайте шанс и на Несебър, но не забравяйте , че краха на Диневи е благодарение на ЛАКОМИЯТА на Благо и Иван Мазния.
9.
kmeta
09.11.2015 19:06:12
6
7
bravo na neseburlii sega qmbolskiq ciganin nikolai ot depeseto sega shte krade oshte poveche
8.
protiv
09.11.2015 19:03:30
5
12
neshtqlkov e predatel i ako ne davashe pari da glasuvat za neshto nqmashe da ima 5 choveka v saveta
7.
er
09.11.2015 19:03:22
5
4
erata ne e svurshila oshte vidq se na izborite che horata pak gi izbraha imat nai mn glasove nqma koi da gi sabori prosto vs bqha protiv tqh obache pak nemojaha da gi smachkat i neblagodarniq kmet deto 2 mandata go podkrepqha trugna da raboti protiv tqh
6.
Sveti Vlas
09.11.2015 19:01:45
9
4
MOPE ei e faktor i kolkoto da ne vi se iska bez tqhno blagovolenie nishto nqma da se sluchva
5.
stiga ve
09.11.2015 18:26:03
3
9
A be to si beshe qsno che Manolov shte podkrepi Kulev.
Kmeta i Kulev napraviha puteka do Marietata.
Nqma kvo da se chudite
4.
of!
09.11.2015 18:17:32
7
14
MORE vinagi shte imat nai-mnogo suvetnici i tova trqbva da e qsno na Pizata i Rumen. Kolkoto i da im se iskashe da imat pulno mnozinstvo, nqma kak da go postignat i shte vidqt tova sled vreme.
MORE vinagi shte sa faktor v OBS
3.
Димитър
09.11.2015 18:13:57
5
8
До 1: Див тъпанар!
2.
Попето
09.11.2015 18:12:31
5
6
Много добре се знае, че Манолов не е подкрепил Филипов. Не го изтъквайте, това си е чиста лъжа.

Манолов се продаде на Румен и сие
1.
kvoto takova
09.11.2015 18:10:54
22
11
Shte se vurnat, da, i togava shte budat otnovo nai-golemiq faktor. Togava shte sujalqvate vsichki vie, koito dnes piruvate.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори