×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разтърсващо видео! Депутатът Хюсеин Хафъзов в джихад: Ако не победим в турската община Сунгурларе– вземете ми главата!


Разтърсващо видео! Депутатът Хюсеин Хафъзов в джихад: Ако не победим в турската община Сунгурларе– вземете ми главата!
Хюсеин Хафъзов сравнява Сунгурларе с Манхатън по значимост, клипът е предоставен ексклузивно за Флагман.бг
04 Ноември 2015, Сряда, 21:53 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, превод Емел МАХМУД

Ако искате ме заколете, ако искате ме обесете, фанатично зове на турски език депутатът от българското Народно събрание

Запис от френетичен моноспектакъл,  включващ разпален вътрешен диалог - с въпроси към себе си и отговори към общността и обратно, напомняща за обет преди джихад, с изпълнител бургаският депутат от ДПС Хюсеин Хафъзов, бе предоставен на Флагман.бг от наш читател. Излъчваме потресаващото видео едно към едно. 

Хафъзов нарича община Сунгурларе турска и отправя следните призиви: „Ако искате  ми спечелете сърцето с обич преди да излезете от тук! Ако искате го вземете и го сложете на тази маса!  Ако  искате ме заколете и да се свърши с живота и политиката на Хюсеин Хафъзов!”. Това е част от обета, от клетвата, в която той заклева електората между първия и втория тур, когато на балотажа се явяват Георги Кенов от БДЦ и Васил Панделиев от ДПС. Разликата в гласовете между двамата е около 1000 гласа. Речта е произнесена на закрито в сунгурларското село Манолич.

Депутатът води въображаем диалог с опонента на ДПС Георги Кенов. От вдъхновените му отговори става ясно, че Хафъзов през седмица се вижда с Ахмет Давутоглу - министър-председател на Турция и с президента на Турция Реджеб Ердоган, с които си говори за положението на турците в България. Жителите на най-голямото и богато село в Сунгурларе, предимно мюсюлмани, бурно отговарят , че избират Сърцето му. Следват и мощни викове „ДПС”.

На масата до Хафъзов са областният лидер на ДПС Ахмед Сюлейман (вляво от него), както и кандидатът за кмет от ДПС Васил Панделиев (вдясно), който спечели вота тази неделя. Всички лидери на ДПС кимат одобрително, докато Хафъзов размахва пръст в съзаклятие към местните жители. На масата е седнал и общинският председател на ДПС-Сунгурларе Халил Ахмед. 

Публикуваме буквален превод на речта от видеото, което ни предостави наш източник, присъствал на срещата:

Враговете в София не успяха да ми затворят устата, ти изобщо няма да можеш!
В София всеки ден ме заплашват, всеки ден казват: „Ще обеся Хюсеин Хафъзов!”, "Ще го убием!" Срещу теб има депутат, който получава 2500 пъти заплахи! Цялата държава е срещу мен, а ти кой си…
Срещу теб е човекът, който през 2 седмици се вижда с Ахмет Давутоглу, с президента на Турция, на света – с Реджеб Ердоган сядаме на маса и говорим за турците в България и мюслюманите – този човек, депутат е срещу теб. А ти кой си?
До този момент, след десетки срещи никой гражданин – брат, сестра, големи малки, не сме подценили, няма обещания, които не сме изпълнили.
Тук дойдох да ви кажа едно: Или ми вземете сърцето, или главата. Или с обич ми спечелете сърцето, или чрез онзи Кенов, който ни продаде, ми вземете главата.
В тази партийна война, във войната ще защитя гражданите си. Срещу вас е депутат, който ви казва „Ако искате ме заколете, ако искате ме обесете. Ако искате ми спечелете сърцето с обич, преди да излезете оттук вземете го и го сложете на тази маса. Ако искате пък ме заколете и да се свърши с живота и политиката на Хюсеин Хафъзов.

Кажете какво искате – сърцето ми или главата ми?

– Сърцето ти! (отговоря в екстаз залата, б.р.)
Оттук нататък в България, в Турция, в Европа, за да ми чуят гласа имам нужда от едно: Всички гледат към Сунгурларе в момента. Всеки ден ми казват: „Ако изгубим Сунгурларе, ти ще платиш цената!”.  Бъдещето на един политик. Или ще се наложи да се откажа от политика, или партията ни ще спечели в Сунгурларе за да  продължа с политическия си живот. Тук или губим делото, или ще го прочуем.

Преди 2 седмици с Ахмет Давутоглу бяхме на една маса, вечеряме и той ме попита за България. Отговорих му „Имаме голям проблем. В малка община - голям проблем”. Той се помоли за мен и ми отговори, че ще успеем.

Сунгурларе все едно е Манхатън! Всички взират очи тук! Най-важният проблем на света!

Преди няколко месеца на изборите в Сърница работих 1 месец денонощно. Там хората много се страхуваха. Цветан Цветанов ли  дойде. Хората не идваха при нас от страх, но въпреки това спечелихме. Те ни подкрепиха и знаете, че с много голям успех спечелихме.

Със същите чувства в момента съм срещу вас. Разберете ме, това, което искаме да направим сега, е да не повторим грешката си отпреди. Ако не бях се противопоставил, Кенов можеше да спечели и трети мандат. Но аз се противопоставих. Казах си, че ще спася гражданите си от този човек. Той не ги заслужава.

Те не трябва да имат такъв долен кмет. Положих усилия, за да не стане кмет.

Но ми казаха, че ще спечеля. Няма да е той, но трябва да спечелиш.
Защо се отказах от него ли (от Кенов, б.р.)?! – в началото, когато станах депутат, обикалям малките населени места, за да изслушам проблемите на хората. Казвам на Кенов да участваме в проекти, за да сме полезни на хората. Казвам му да иска от правителството пари, подкрепа, от каквото има нужда. Разбираме се в 10 ч. той ми идва в 13,00 ч.
Доколкото знам два проекта е реализирал през последните години тук. Единият е пътят Манолич – Костен, а вторият – пак път. Освен тези двата проекта, какво друго е направил Кенов? За всичко ние му помагахме. За 8 години ББЦ ли му реализира проектите? От Ахмед Доган, Лютви Местан, ДПС са парите и така ги направи.

Като стомана е ДПС! Зад нея е ясно кой стои. Лидерът ни е Лютви Местан!

Някой знае ли кой е лидерът на неговата партия? Дори аз не знам. Синът му 4 пъти смени партиите, сигурен съм, че още 2 пъти ще го направи. Защото не знае откъде е произлязъл, те не са като нас с корени. Този човек Стефан Кенов преди една година с Бареков се опитаха да затворят българо-турската граница. Казаха: „Няма да позволим турците да идват и да гласуват”. Те искаха да спрат нашите турски братя. Тези хора са врагове на турците. Как тогава няма да ме подкрепите?! Няма да позволите някой да ви тъпче, не се страхувайте, ние ще успеем.
Всички казват, че Манолич ще предаде ДПС, защото Кенов раздавал кебапчета и пари.

Нашият турски народ не се продава!

Не сме толкова евтини, за да се продадем за кебапчета и пари. Като 7-вековен чинар сме ние. Не ни е страх от Кенов.

Денонощно обикалях по руенските и сунгурларските села. Колко пъти съм му казвал да им даде работа, за да направим нещо за населените места. Той ми дава документи, оказват се грешни. (Тук дава пример с Мадан как за 2 години кметът на ДПС реализирал проекти за над 30 милиона лева)
Тук в Сунгурларе за толкова години влязоха ли 16 млн лв? С този човек аз се запознах, след като станах депутат. Преди това кой как го е подкрепял аз не знам. След като се запознахме и като чух как говори си казах, че този човек не може да бъде от нашите, както и ние не можем да бъдем с него. Тогава осъзнах, че трябва да си затворим пътищата ъкм този човек. Ако искате ми вярвайте. Боли ме много. Трябва да споделя вътрешната си болка с вас. Използвам последните часове на предизборната кампания, за да ги споделя с вас, за да разговарям с вас.
 Кенов на ифтар, (на официална вечеря) с консула така лошо говорил за турските жени, че всички са останали в шок. Консулът попитал преводача дали това е истинският превод, че как може този човек да говори такива неща.
Оттам нататък ние осъзнахме, че този човек излага турска община, всички турци. Не може да петни името на жените ни, на народа ни!



74
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
74
Коментара по темата
74.
hrhr
22.01.2016 15:19:55
2
8
ТОЯ ОЩЕ ЛИ МЪРСИ ЗЕМЯТА И МЪТИ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА -па и прост, в нашата България дали си татарин турчин евреин арменец или българин , все една тояга ядем - няма какво да ни разделя , освен пропастта между управляващите и измъчения ни народ.ХАФЪЗОВ , голям ТЪПАНАР СИ ,БЕ
73.
Райтан
21.11.2015 19:13:51
1
10
ЗАШО НЕ СЕ СПАЗВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ ? Какво като е "народен"???
Чл. 181. (1) Гражданите, партиите, коалициите, инициативните комитети, кандидатите и застъпниците имат свобода на изразяване и на предизборна агитация в устна и писмена форма на предизборни събрания, както и чрез доставчиците на медийни услуги.
(2) Предизборната кампания се води на български език".
Което ми говори,че е човек незачитащ законите.А от такъв човек какво можеш да очакваш?
72.
българин до 69
11.11.2015 23:49:45
2
8
Какъв турчин си бе жалък помак от Сливка,скоро такива като теб ще ги изпращаме в Белене на почивка.Вие сте слуги и черноработници на българите.Докато сте живи,ще чистите кинефите на българите.
71.
men
10.11.2015 14:29:40
1
15
защо не пуснахте това преди изборите.защо!?!защо си дадох гласа за панделиев,за да видя това ли?!това ли са неговите морал,честност и съвест.аз не можах да прочета всичко това от възмушение, а той как ще гледа сега хората!
70.
Натурален Млад Българин !
09.11.2015 22:43:44
0
7
Така.
1-во: Понеже виждам че има доста коментари и ми се струва че 80% поне от коментиралите са над 25 години поне,а аз съм над 20,бих искал да ви припомня че всички медии са създадени за да всяват страх и злоба във хората по земята (не само в България) Ако 1 човек например е черен ще го изкарат по черен.Или пък ако е пръднал някой ще го изкарат че се е насрал .. и т.н.
2-ро: Няма лошо да се подчиняват на Исляма ,но едно е да искаш разрешение (макар че не е нужно) да си казваш по 5 молитви всеки ден,друго е да НАЛАГАШ/ИЗИСКВАШ закони и да искаш да се строят ДЖАМИИ на Българска земя ! Все пак нали уж всеки народ заслужава СТРАНА ?! -Добре,Българите си имаме България,а Турците си имат -Турция.А Вие Хафъзче да не ви е забранено да ходите в Турция на молитви или просто ви се струва малка страната.?! Всеки има право да си избира религия но не и да трегнеш като мастия по улици/градове/села и да се правиш на "възкръснал Аллах" и да набиваш в главите на хората че ислямът е НАЙ СВЕЩЕНАТА религия на земята и трябва да се подчиняваме всички на нея.
3-то: човекът от 58. Коментар е прав,макар и турчин (може би) човекът е разумен и мисли с главата си,за което го подкрепям напълно в думите му макар и да нямат стойност в днешни времена.

Днешно време хората са манипулирани толкова лесно посредством тв/радио/интернет че дори не се замислят а вярват на това което им е пред очите .. правят го защото е по лесно вместо да си разчовъркат мозъците и да помислят малко по разумно.. Но не забравяйте че както ние Българите така и вие циганите и "турците" живеем във България от много години насам и нито сме имали вражди едни към други нито някой се е застъпвал както "ХАФЪЗОВ" да се проповядва ислямът навсякъде докато не се изправи човек от парламента. Не мога да разбера защо толкова лесно се заблуждавате и манипулирате от тези хора в парламента ,не разбрахте ли че хората там искат само да владеят и да печелят и че не им пука както за нас Българите така и за вас Цигани/турците,защото ние сме просто роби ДОЖИВОТНИ роби на ТЯХ и няма значение дали тук ще сложим фесове всички или ще пеем хайдушки песни всички цигани/турци /българи рамо до рамо,ние ще си останем роби и ОВЦЕ цял живот а хората от ПП както в България така и в другите страни само ще седят на готово и ще си живуркат живота..За тях земята и ние хората на нея сме като шахматна дъска с пионки...
Лично аз съм работил дълго време също така съм общувал и имам доста познати от турски и цигански произход с които се разбирам много добре и нямам намерение да водя война със познатите хора а бих отишъл в парламента и изтръгнал сърцата на всички вътре само защото те объркаха България и хората,ако не бяха те нямаше да настанат такива дни.
Не се поддавайте и не слушайте 1 шепа хора ,всеки си има глава и знае кое е по добре,войната никога не е била за предпочитане и никой не иска да има война нито гражданска война,разбира се има и негативни хора но и тяхното време ще дойде както и на хората от парламента,а това време е много близо така че няма страшно :)
69.
Tur4in
08.11.2015 22:59:09
21
3
Bravo na Hafizov. istinski musulmnin. S gyaurite taka tryabva da se govori. Ako imahme o6te nyakolko kato hafizov nie turcite v bulgaristan otdavna 6tyahme da si polu4im pravata Bravo na Hafizov.
68.
ministara
07.11.2015 16:27:30
2
1
Vijte sega tozi rqzaniq veche e poruchan taka che gledaite kakvo shte se sluchi na 28 tozi mesec :))))
67.
780
07.11.2015 08:08:07
2
13
Абе Панделиев на какво ръкопляска, като не разбира езика...Егати и подлезуркото. А Кеноф, защо стана толкова лош бе Хафъзов? Нали ви игра по свирката 2 мандата.Много пари одрахте от нашата община с поставените от Вас фирми.Ще се накефя максимално, ако се съюзят Герб и БДЦ..Тогава нищо няма да зависи от ДПС и от Хафъзов, нищо, че кмета ще е ваш.И това ще е началато на края на ДПС в община..Дерзайте :)
66.
МЮФТИЯТА СЕЛАХАТИН ОТ АЙТОС
06.11.2015 22:54:16
1
17
АБЕ ХАФЪЗОВ,ДО ВЧЕРА БЕШЕ ДОНОСНИК НА ДС,А СЕГА ИСКАШ ПРАВОСЪДИЕ ДА РАЗДАВАШ И ДА УПРАВЛЯВАШ ПАРТИЯТА НА ДОГАН.НЯМА ДА СТАНЕ,И В ДЖАМИЯТА НЕ ТЕ ИСКАМЕ,ЗАЩОТО СИ ПОМАШКИ ГЯУР И НЕ СИ РЯЗАН,САМО ЗА АРТИСТ СТАВАШ В РУЕНСКИЯ ТЕАТЪР...
65.
Реалист
06.11.2015 20:32:54
3
14
25 г. Тоталитарно (агентурно) управление на ДПС е към своя краѝ . Българските граждани от турски етнос вече се пробуждаме .За тези години нищо добро не видяхме ,освен етническо противопоставяне ,обслужващо интересите на шепа самозабравили се дерибеи...... А за Хавъзов (тоѝ си мисли ,че е на проповед в джамията ) нищо смислено не казва. Такива ,като него нямат място в политиката ,а по -добре в джамията...
64.
мюсюлманин
06.11.2015 18:07:42
0
9
Валентине, за какво отрязване на главата говориш?! Нали изповядваше най-мирната, най-омиротворяващата религия в света? Или си от ония другите "мюсюлмани" от ИДИЛ, които колят и правоверни?
Ма кой ще те коли, Валентине, това е България, не е ИДИЛ и Анадола.
63.
do 62
06.11.2015 16:28:28
2
7
га беше кенефов на власт не ревяхте.... от дпс беше издигнат и той!
62.
venelina
06.11.2015 08:01:27
2
14
Срам ли нямаме да се наричаме Българи!Аз се срамувам!И Вие трябва!Събудете се,бе,хора!Под Турско Робство ли ще сме отново!?Турски радиа по радио станциите,турски сериали(и аз ги гледам понякога),чувам по българските улици как се скандира "ДПС",нямам нищо против турците или циганите,хора сме,различни по цвят и нрав,и език,и вяра,но Живеем в България, български граждани ли сме или не сме!Който живее в България и е с българско гражданство трябва да се чувства такъв,да спазва законите,правата и езика,да не се агитира под чужд език от този на майка България,(Къде Сте Патриоти),да не се толерират малцинства,а всеки да е с правото си,но не да ни презвемат малко по-малко,чрез телевизия,партия,подкупи....Колко турци и роми работеха по програма в Сунгурларе ..!?Искам да попитам само г-н Панделиев разбира ли всичко,за което се говори във видеото или му трябва превод,като на мен?Всеки има право на мнение,за това споделям моето,много хора се страхуват и мълчат,а други се продават за власт и пари,трети с жал пресмятат земните си дни,но докато няма обединение,няма и сила!
61.
батко Хасан
06.11.2015 07:31:54
13
3
Що лъжете пак вий булгарите веееее. Мн хубаво си лафи нашия. Важно е да има признание от електората а той явно го получи. Има около 600 гласа на втори тур. И то турски и помашки гласове. Хафъза си е баш наш човек.....
60.
Злоба
05.11.2015 18:07:46
7
26
Хафъзоф, я кажи как се казва жена ти , дъщеря ти а баща ти? А ти Хафъзоф ли се казваш или от мания за величие сам си смени името! Няма такъв като теб за толкова кратко в политиката а толкова много врагове си спечели. Много злоба има в теб много!
59.
tui
05.11.2015 18:06:05
3
19
Абе Панделиев на какво ръкопляска, като не разбира езика...Егати и подлезуркото. А Кеноф, защо стана толкова лош бе Хафъзов? Нали ви игра по свирката 2 мандата.Много пари одрахте от нашата община с поставените от Вас фирми.Ще се накефя максимално, ако се съюзят Герб и БДЦ..Тогава нищо няма да зависи от ДПС и от Хафъзов, нищо, че кмета ще е ваш.И това ще е началато на края на ДПС в община..Дерзайте :)
58.
123
05.11.2015 18:05:23
4
24
Човекът е болен, не го ли виждате. Вижда се като някакъв наместник на Ердоган тук, бръщолеви за срещи с хора, които той смята за някакви суперчовеци. На кой му дреме с кого си бил и защо ни смяташ за толкова прости, Хюсеине? Това само е достатъчно да го разберем колко ти е тиквата. Цялото това говорене негово, стила му на предизвикване на цялото общество говори за някакъв комплекс в него. Яд го е сигурно, че всичките в семейството му са с български имена, даже майка му и брат му умряха с такива имена, а той - баш ислямиста! Ние в Тополица тези неща ги виждаме и затова избрахме човек на ГЕРБ, а не неговия кандидат. Сега е вкарал в общинския съвет в Айтос един друг болен като него, че даже му е и братовчед. Салих Метраш. Изгони жена си Елина Караджова, защото не искаше да се забули и си взе един пингвин от Рудозем.
Хюсеине, пънеш се толкова да изглеждаш турчин, но не си и всички го знаем. Време вече да се събудиш и ти и да го разбереш. Турчин такива работи за българин няма да говори. Турчин няма да ходи да плаши хората по селата, че идвал нов Възродителен процес и че децата нямало да са с турски имена. Турчин своите си хора за толкова прости няма да ги смята. А ти понеже си дьонме си мислиш, че така ще активизираш хората да гласуват само за вас. Намираш тук или там някой продажник и това е.
Вземи разкажи на хората защо те изгониха от Главно мюфтийство и с колко пари злоупотреби, защото иначе цялото това лаене срещу хората от твоята кръв, българите, излиза като замитане на чувството за вина за тези престъпления, ако въобще си способен на такова чувство. Прилича и на това сам да се поставяш в положението на мразения, на героя, а ти всъщност сам се героизираш.
Събуди се, дьонме!
57.
до 43
05.11.2015 15:40:41
2
10
Е какво? В Джебел нямали и нямало ли е помаци?
А другите му баба и дядовци от къде са? В Неделино турци имали?
А за главното мюфтийство не го оправдавай защото се знае как са спрени нещата против него и от кого и на кого ще целува краката до като е жив.
56.
За Манолич с любоФ
05.11.2015 11:39:48
1
23
Абе Панделиев на какво ръкопляска, като не разбира езика...Егати и подлезуркото. А Кеноф, защо стана толкова лош бе Хафъзов? Нали ви игра по свирката 2 мандата.Много пари одрахте от нашата община с поставените от Вас фирми.Ще се накефя максимално, ако се съюзят Герб и БДЦ..Тогава нищо няма да зависи от ДПС и от Хафъзов, нищо, че кмета ще е ваш.И това ще е началато на края на ДПС в община..Дерзайте :)
55.
да.ти.стане.лошо
05.11.2015 11:38:45
12
5
Знам, че агитацията на чужд език не е позволена, но г- дин Хафъзов не лъже! Какво е направил Крнов за общината през последните 8 години?! Нищо и половинаа!! А относно Стефан Кенов- освен, че прави тъпи правописни грешки/ НЕДОПУСТИМИ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ/, ами и в която политическа партия да постъпи, тя за разделя! Но така е! Като разчиташ на цигански босове, които дори не могат да си напишат името, да ти ореждат гласове... Само да де молим оркестър- фамилия Кенови и тяхните адреналинки не стъпят в Сунгурларе!! Късмет и здрави нереи на г- дин В. Панделиев!! Ще са Ви нужни, кмете! :)
54.
Kenov
05.11.2015 11:22:53
10
2
Tozi prevod da ne e praven ot sincheto Stefan Kenov. Ami to nisshto obshto s teksta ma ouuuuu patko. Samo Hafizov. S teb sme.
53.
*********
05.11.2015 11:20:23
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
българин
05.11.2015 11:06:19
2
15
Жалко, че чисто български села като Подвис, където турчин не е отсъмвал трябва да имат общински кмет - подлога на ДПС.
51.
ха ха
05.11.2015 09:43:41
4
7
Какво се очаква от престъпил Изборния кодекс. Ами каквото от всички българи които всеки ден престъпват законите. Включително и полицаите последните дни. Щом има неспазен закон ще си плати глобата итолкова. Какво друго извън закона. Ха ха ха
50.
анонимен
05.11.2015 09:08:51
2
20
Има ли значение до колко е верен или не преводът? Факт е, че този човек има наглостта да води агитация на чужд език в разрез с Изборния Кодекс- цитирам:
"Раздел II
Предизборна агитация
Ред за провеждане на агитацията
Чл. 181. (1) Гражданите, партиите, коалициите, инициативните комитети, кандидатите и застъпниците имат свобода на изразяване и на предизборна агитация в устна и писмена форма на предизборни събрания, както и чрез доставчиците на медийни услуги.
(2) Предизборната кампания се води на български език".
Което ми говори,че е човек незачитащ законите.А от такъв човек какво можеш да очакваш?
49.
Манолич
05.11.2015 08:39:38
11
4
Бях там. Хафъза говореше на един Чукундур на Кенов човека и беше разпален. И не беше тайно събиране а селско събрание отвоено за всички. Имаше около 300 човека. Ама българин да не излъже бива ли...
48.
селяк
05.11.2015 08:36:58
6
0
Аз пък търсих думата Джихад и никъде не я чух. Ядзък....
47.
нск
05.11.2015 08:28:46
1
13
Престанете да създавате напрежение между българи и турци!Много хора съжителстват с турци и се разбират отлично!Оставете народа да си живее!А този се чуди как да предизвика интерес към себе си и някой да пише за него!Мисля че има много по-важни неща,за които да говорете!Като например,че ще плащаме винетка от 145 лв
46.
Kavak Mahalle
05.11.2015 08:00:54
5
4
Аз пък в Тополица чух че кмета от ГЕРБ е избран от Хафъзов щото му е роднина и не харесва турчина. Така че победата е пак на ДПС. Каквото кажат това се случва... Кмет на ГЕРБизбран от Хафъзов... ха ха ха. Какво управление ще падне а
45.
преводач
05.11.2015 07:54:47
8
7
АЛОУУУУУУ, ПРЕВОДАЧ ЛИ СИ ПРЕВОДАЧКА ЛИ СИ НЕ ЗНАМ АМА ДА СИ ЗАВРЕШ ДИПЛОМАТА НЯКЪДЕ. СЛУШАХ ЗАПИСА 2 ПЪТИ ОТ СНОЩИ НАСАМ И СМЯТАМ ЧЕ КАСАБАВО Е ЕДНА ЗЛОБНА ЖЕНА С ОЩЕ ПО ЗЛОБЕН МЪЖ И ЗЛОБЕН ЕКИ ВЪВ ФЛАГМАН.АМА БОГ ЩЕ СЕ НАМЕСИ МНОГО СКОРО И ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ СА НЕСПРВЕДЛИВИ И ЗЛИ..... АЛЛАХ ДА ВЪЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ИНШАЛАХ....
44.
Pomak
05.11.2015 07:47:19
15
2
Ne e vajno s kakvi imena sa umrqli blizkite mu. Vajno e da sa mrazili bulgarite zashtoto si go zaslujavat. Ha ha ha
43.
От мюфтийството
05.11.2015 07:35:21
10
1
До тополочанина от ДАНС. Аз като бивш колега на Хафъзов си спомням когато дам си подаде оставката написана на цял лист. Мотивирано и аргументирано. Молехме го да не ни оставя но си беше решил. Знаейки това рсзбрам че РТополочанина е един прост земеделец завистлив че цял живот ще е на арпаджика или най много на някакво бюро. А за дьонмето дали не знаете къде е Джебел. Баба му е от там... Говори турски по добре от преводачите на Флагман и от всички които го слушат на това събиране....А за крясъците му да кажа нещо-крещи според обстановката вероятно. На това събиране ще попитам председателя на Мюсюлманско надтоятелство за да разбера как е протекло и за какво иде реч...
42.
Yanko
05.11.2015 07:26:51
1
2
I kakvo se okazva che Kenov e upravlqval 8 godini turska obshtina li? Ako e tozi smisula na izkazvaneto de....
41.
Малач
05.11.2015 07:17:20
20
2
Велик си Хафъзов!
40.
От ТОполица с любов
05.11.2015 07:03:37
1
36
Човекът е болен, не го ли виждате. Вижда се като някакъв наместник на Ердоган тук, бръщолеви за срещи с хора, които той смята за някакви суперчовеци. На кой му дреме с кого си бил и защо ни смяташ за толкова прости, Хюсеине? Това само е достатъчно да го разберем колко ти е тиквата. Цялото това говорене негово, стила му на предизвикване на цялото общество говори за някакъв комплекс в него. Яд го е сигурно, че всичките в семейството му са с български имена, даже майка му и брат му умряха с такива имена, а той - баш ислямиста! Ние в Тополица тези неща ги виждаме и затова избрахме човек на ГЕРБ, а не неговия кандидат. Сега е вкарал в общинския съвет в Айтос един друг болен като него, че даже му е и братовчед. Салих Метраш. Изгони жена си Елина Караджова, защото не искаше да се забули и си взе един пингвин от Рудозем.
Хюсеине, пънеш се толкова да изглеждаш турчин, но не си и всички го знаем. Време вече да се събудиш и ти и да го разбереш. Турчин такива работи за българин няма да говори. Турчин няма да ходи да плаши хората по селата, че идвал нов Възродителен процес и че децата нямало да са с турски имена. Турчин своите си хора за толкова прости няма да ги смята. А ти понеже си дьонме си мислиш, че така ще активизираш хората да гласуват само за вас. Намираш тук или там някой продажник и това е.
Вземи разкажи на хората защо те изгониха от Главно мюфтийство и с колко пари злоупотреби, защото иначе цялото това лаене срещу хората от твоята кръв, българите, излиза като замитане на чувството за вина за тези престъпления, ако въобще си способен на такова чувство. Прилича и на това сам да се поставяш в положението на мразения, на героя, а ти всъщност сам се героизираш.
Събуди се, дьонме!
Събуди се и си оправи акцента на турски, че хич те няма!
39.
койчо
05.11.2015 06:43:37
3
10
Флагмана кога не са лъгали и манипулирали че сега да не го сторят? Касабова да обяви публично от кои кметове и политици какви суми е взела през последните месеци за кампаниите им. Или да очерня или да ги рекламира.
38.
kmeta
05.11.2015 01:31:07
0
2
tova e str6no koeto vijdam i kenov se nadypi na tiq a ti pandeliev karaka4anski mangal razbira6 li brat si kakvo govori razpran zadnik
37.
KASIM BEY
04.11.2015 23:28:58
10
3
HAFIZ OLANCI,SIKIMDEN SU IC!BOYLE HAREKET YAPIYORSA,COK ILERIYE GIDEMEZ!BUNUN ICIN AT YILINA SIKEGIM INANA.TUM SUNGURLARE BELEDIYESI,SANA ICIN BUYUK BIR SIK HAZIRLANIYOR!SEN NEDCISIN:INGILIZ ORUSPU MU,YOKSA MECLIS UYESI...
36.
vqra
04.11.2015 23:24:31
2
0
Верно че е грешен. Някой с по добър турски да преведе. Накрая за турската община тоя цитира нещо щото изречението започва с ОТ ОНЗИ МОМЕНТ НАСЕТНЕ НА МЕН МИ КАЗВАХА......
35.
Атанас
04.11.2015 23:19:39
6
3
Грешен превод!Съвсм друг е смисъла. Както винаги по Кеновски и тук се манипулира. Катя Касабова е взела някой лев да я накаже Бог нея и близките и!.....
34.
za6to
04.11.2015 22:48:56
0
11
защо не пуснахте това преди изборите.защо!?!защо си дадох гласа за панделиев,за да видя това ли?!това ли са неговите морал,честност и съвест.аз не можах да прочета всичко това от възмушение, а той как ще гледа сега хората!
33.
ups
04.11.2015 22:40:51
1
16
Този укорява,че Стефан Кенов сменил 4 партии.Ами господинейййййй шо не поразпита колко смени Панделиев и накрая клекна на вас.
32.
hjk
04.11.2015 22:33:40
1
16
При първия избор на г-н Канов наблюдавах същата картинка-на масата в заведение хората,които го издигаха си джариха на турски, а той глуповато мигаше и чупеше пръсти.Казах си:"що за несамоуважение има този човек, а как пък другите не се срамуват "Ето, картинката се повтаря,а Васил пляска ли пляска.На какво ли ........
31.
ххххх
04.11.2015 22:04:45
0
19
Деба и резака му нещастен! У Анадола ходи ли ти се при далечните ти роднини,а? Бъдещ сапун!
30.
Една българка
04.11.2015 21:54:10
6
15
ДПС спечели в община Сунгурларе, защото на хората им беше писнало от г-н Кенов, предишния кмет на ДПС Много жалко, че не беше избрана представителката на ГЕРБ, един много стойностен човек.
29.
xaxo
04.11.2015 21:53:38
1
18
Абе, тоя пишман джихадист сънуващ 72 манафа,няма ли да се намери някой да го зарови в земята по шериатските закони, ама с гъза нагоре и да му се изреди цялото село
28.
Де Пе Сее
04.11.2015 21:51:29
0
21
На никой не му пука за бивши агенти, мекерета, продажници и алчняри , било от ДПС било от БСП, било от Атака /и трите партии са под една шапка/. Никой не харесва вече продажното ДПС дето извади мамин Прасчо, Бисеров и Ментата с шапки на ДПС да им махат заблудените овце по импровизираните митинги с чалка певици и кючеци......
Вече няма кой да се върже на пияницата Доган и на колегата му агент от ДС Местан и на нелепите им дрънканици. Запомнете глупаци :
Българи и турци се разбираме добре и помежду ни няма напрежение - в селата турците носят на българите баклава, а българите на турците яйца на великден ... И това нито един гьотверен платен от ДС, Турция или който и да е не може да го промени ... хората ви разбраха .. айде със здраве лягайте си в мавзолея и затваряйте саркофага ... продажни идиоти.
27.
Айтозлия
04.11.2015 20:00:23
4
44
Г-н Резак същата реч я изнесе и в родното си село Тополица ама и там хората вече не ти вярват и затова вашия кандидат загуби и отиде в община където не те познават и нагнетяваш напрежение.Хващай пътя за Анадола и не се връщай!!!!!Обикновените мюсюлмани са добри хора но такива фанатици като теб нагнетяват напрежение.
26.
Сунгурларе
04.11.2015 19:43:54
3
35
Кенов като ти плащаше запорираните апартаменти на цялото ти семейство тогава нищо не казваше нали!
25.
До 24
04.11.2015 19:11:29
17
13
А вас Бългатите ко да ви правим? Вие сами си унищожавате.... След 49 години ви нема.....
24.
Ciganite sapun turcite pod noja
04.11.2015 19:04:04
10
17
Maika ti da eba cigansko prase shte budesh zaklan brutalno huseine kuche islqmsko shte seresh kruv skoro da znaesh
23.
птичка
04.11.2015 18:52:03
4
13
Г- н Хафъзов питате какво е направил с парите и проектите и защо няма работа за хората в тази община. Вие не знаете ли ? Е нали парите които влизаха в общината отидоха за две мечета и две козлета на местността ичмата. А и няколко дръвчета.
22.
птичка
04.11.2015 18:46:07
21
12
Евала. Така се прави,като се бориш срещу такива долнопробни като кенов боклука. Г-н Хафъзов отдавна трябваше да му резнете крилете на тия. Отдавна трябваше някой да ги приземи.
21.
MANOLICH
04.11.2015 18:24:12
5
30
500 CHOVEKA OT MANOLICH RABOTIAT VAV FRANZIA I GERMANIA.
DREME IM NA KURA ZA DPS. NE GI BARKAITE NESHTATA. TE NE SA TURZI. TE SA BALGARI. PO BALGARI SA OT MNOGO OT NAS. A CHE SA MUSULMANI NEMA LOSHO.TOVA SI E RELIGIATA IM I NIE TREBVA DA GI UVAJAVAME, KAKTO I TE NAS. SAMO ZLOBA SEETE FLAGMAN.
20.
Бургазлия
04.11.2015 18:01:48
3
22
Абе тъпанар такъв,как да гласувам" +" или "-",като си минирал писаницата си с това,че слагаш заедно БОТЕВ и тази гадна чалма.
19.
ФЛАГМАН
04.11.2015 17:59:44
12
11
ФЛАГМАН , ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ БУНТА НА ПОЛИЦИЯТА ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА........?????????????
18.
стоян
04.11.2015 17:54:30
21
9
Само ще кажа че този пич е Българин, и като такъв си защитава роднините българи които говорят на турски и са от турско-българско потекло. Нищо лошо не виждам освен че се изхвърля щото никой не го харесва.
17.
стоян
04.11.2015 17:54:28
21
6
Само ще кажа че този пич е Българин, и като такъв си защитава роднините българи които говорят на турски и са от турско-българско потекло. Нищо лошо не виждам освен че се изхвърля щото никой не го харесва.
16.
Мм
04.11.2015 17:52:03
20
4
Не се различава много от поезията на Ботев. Въздух под налягане.
15.
петко
04.11.2015 17:51:53
1
15
а така като казвах,че жорж български,раковски,нонка е един мазен фес,той сега сам си го показа.марш в анадаола плоскотемест получовек
14.
Лея
04.11.2015 17:50:06
19
8
Наистина човека не казва нищо скандално. Начина на използване на думи, неговото жертвоприношение е просто стил на убеждаване, типично за слабите политици.
Вас ви е страх че не разбирате езика, факт е че този пич, въпреки че никой не го тачи говори 3 езика пеефектно, докато средния Българин говори един.

Ако знаехме турски може би нямаше да има никакъв проблем, проблема е че ние отвикнахме да учим езиците на съседите си, което е грешка. Турците да хубави хора, аз виждам само добри отношения и партньорство с тях в бъдещето.
13.
СУНГУЛАРЕ
04.11.2015 17:47:25
4
28
ЧОВЕЧЕЦА ГОВОРИ С ПАТОС ЗА МАЙКА АНАДОЛА, НО МНОГО СКОРО ТОЧНО ТАМ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА МЕЖДУ КЮРДИ И ФЕСОВЕ , НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ, ТАКА ПОДПОМАГАТЕ ТЪПИЯ ЕРДОГАН , НЕ КУПУВАЙТЕ ТУРСКИ СТОКИ ТАКА ПЪЛНИТЕ КАСАТА НА КРИПТО ЕВРЕЙТЕ ЕРДОГАН И ДОВАТУГЛУ, НЕ ХОДЕТЕ НА ТЯХНОТО МОРЕ , ТАКА ПЪЛНИТЕ ХАЗНАТА НА ФЕСОВЕТЕ ДА КУПУВАТ ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ ДА НАПАДНАТ НЯКОЙ ДЕН БЪЛГАРИЯ , ЗАД ФАЛШИВИТЕ УСМИФКИ СЪС ЗЛАТНИ ЗЪБИ НА ПУТУРАНКОВЦИТЕ В ИСТАНБУЛ СЕ КРИЕ ЗЛОБА И НЕНАВИСТ КЪМ ГЯУРИТЕ,
12.
sungurlareca
04.11.2015 17:36:54
15
15
Говори за уважението между хората, стига сте правили платени новини. НИКЪДЕ НЕ КАЗВА, ЧЕ СУНГУРЛАРЕ Е ТУРСКА ОБЩИНА!!!!!!!
Говори за уважението между всички хора и че трябва да спечелят изборите, коетое най-нормалното да се говори на предизборна среща!!!
11.
уф
04.11.2015 17:36:10
10
10
Турците са наши хора.
Нека този да си говори каквото иска.
10.
Нонка
04.11.2015 17:29:04
14
13
A пък на мен турците ми са симпатични хора. На границата като поташ за услуга винаги гледат да помогнат, млади момчета като българите. Във Инстбул винаги гледат да те услужат, работя ги са, много от тях вече искат да са Европейци, не виждам НИКАКЪВ проблем. България само ще печели ако е толератна и използва езиците и търговията, ние трябва да станем центура на търговията и толерантноста. Турците са наши хора, наши съседи, радвам се че ги има, искам да имаме много хубави отношения в бизнеса и работата.
9.
Али
04.11.2015 17:27:53
0
25
Ръководството на ДПС се крепи единствено на икономическите си интереси които естествено се постигат чрез властта.
Като толкова много управлява дадени общини ,на какво дередже са ?
Голяма част от населението с турско самосъзнание тъне в невежество.
Религията им е отчайващо изостанала от съвремието и единствено се крепи на неуките си последователи.
Това че такива измекяри на определени икономически кръгове в ДПС се опитват да водят хорото ,рано или късно ще се разбере колко струват и за какво са в политиката.
Докато има заблудени овце да ги следват ще са на власт.
8.
Истината
04.11.2015 17:24:42
9
5
Не се различава много от поеторе Ботев и Левски по емоция и изказване. Типично изхвърляне на "патриот" който не може да се каже нещо смислено нито може да разкрие работни места и инвестиции. Това си е бизнеса на политиката.
7.
раковски
04.11.2015 17:20:09
3
26
Грешите Флагман, турците не са един народ, те са федерация от националности които включват и българи. Истинските турци са модерни и европейци, те обичат България те са добрички и честни хора. Този е някакъв боклук дето иска да се докаже защото никой не го взима сериозно.
6.
райме
04.11.2015 17:18:42
1
18
много ще има да питате къде серът гладните ,братя мюсюлмани с такива празни кратуни де ги слушате ,май МНОГО ще ТРЕБЕ да пеете КОЙ УШИ БАЙРЯКА ,КОЙ МУ ТУРИ ЗНАКА . рамазана ще е голям
5.
Тракиец анти-Руснак
04.11.2015 17:17:10
3
4
Айде почна Флагман пак да се прави на котка хванала мишка. Ама руската мишка работи, произвежда, милее за нас, толератна е, няма нищо общо със руската мързеливка и примадона.
4.
Жорж Български
04.11.2015 17:14:11
8
28
Аз нямам нищо напротив турците ама този не е турчин ами просто тъпак като Волен Сидеров. Има турски има български тъпаци.

Това видео във никакъв случай не трябва да се взима сериозно. Нашите съседи турците са наша кръв, те са като нас, трябва да имаме бизнес и търговия на най добро ниво. Годините на омразата отминаха, не е интересно вече да всявате страхове. Турците да трудолюбиви и толератни, този просто е тъпак, във никакъв случай не се срещу нито със президента на Турция нито със никой, той лъже и неговите гора знаят че лъже само по вида му се вижда това. Ако той имаше нещо смислено да предложи или някакви реформи, хората сега щяха да слушат.

Нашите турци са наши богатсво. Северна Турция са българи с Истамбул е мнохо хубав град.

Няма смисъл да сведете омраза в хората Флагман, ясно е че искате някой да ви чете и да сте важни, но по добре създайте някой работни места вместо да пишете глупости.

Защо не пуснахте клипове на убитака Сидеров дето бави държавата и се подиграва с българите?

Най добрия тон за работа е сътрудничество във готините турци, те ни обичат и бачкат много здраво. Ако ние се грижим за тях те никога няма да послушат такъв боклук дето си говори измислици.

аз бих инвестирал във още сътрудничество и разбираме със нашите съседи. Те са нашето богатсво.
3.
Българин
04.11.2015 17:11:59
2
12
Пардон, Чапкънова.
2.
Българин
04.11.2015 17:11:07
1
7
Чакънова, имаш работа!!!
1.
Taka e
04.11.2015 17:04:30
2
14
не ме гледай българино строго че ще носиш защото явно можеш да носиш много.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори