×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Николов има дъщеря и 2 момчета, жена му Гергана учи деца за олимпиади по математика


Димитър Николов има дъщеря и 2 момчета, жена му  Гергана учи деца за олимпиади по математика
Сегашният кмет на Бургас, пример за останалите в страната - Димитър Николов, като студент (крайно вдясно)
31 Октомври 2015, Събота, 13:17 ч.
Източник: 24chasa.bg

Кметът на Бургас мечтае да посрещне в града “Пинк Флойд”. 5-годишният му син Захари го ревнува от плакатите


Какво се крие зад впечатляващия живковски резултат от 85% за бургаския кмет Димитър Николов, който учуди демократична България миналата неделя?

Със сигурност нормален човек от плът и кръв с всичките му спадове и възходи в живота.

Николов е баща на 3 деца, обича спортния риболов и дайвинга,

а голямата му мечта е да посрещне някой ден в Бургас Роджър Уотърс или Дейвид Гилмър от “Пинк Флойд”.

Като един от най-тежките дни в живота след загубата на родителите си Николов определя датата 18 юли 2012 г., когато е атентатът на летище Сарафово, пише 24 часа.

“Когато научих какво се е случило на летището, изпаднах в шок - в продължение на минута сякаш бях на друг свят”, спомня си сега Николов.

Отговорността и опитът му на кмет в други тежки ситуации обаче бързо го вдигат на крак и е сред първите, пристигнали на окървавената аерогара, където 20 минути преди това е изпратил шефа на Европейската банка Сума Чакрабарти. Ужасяващата новина го заварва в колата на връщане от Сарафово и бързо обръща назад.

Първото, което прави по пътя, е да звъни в болницата дали има достатъчно банки с кръв.

“Не знам дали беше правилно, но вече мислех как да спасим оцелелите.
Димитър Николов на ски в младежките години

Гледката беше потресаваща - наоколо се търкаляха човешки останки и бе пропито с кръв

Не вярвах, че това, което сме гледали по телевизията от конфликтни точки по света, се случва в моя роден град. Струваше ми се, че е някакъв филм”, спомня си Николов.

В продължение на седмица буквално не спи, а е на телефона и в болницата, където лекарите се борят за живота на оцелелите при най-кървавия атентат в новата история на България.

Неизменно е на място и в други тежки ситуации като наводненията преди година в рибарското селище Ченгене скеле и Росенец, където не се размина без жертви, и на трафопоста в бургаския кв. “Меден рудник”, когато преди 6 г. загина чистачка.
След поредния инцидент с намушкан посетител в бургаска дискотека преди 2 г. пък

повежда истинска битка с буйните бургаски “батки”

и си навлича гнева на собствениците на заведения, които е задължил с общинска наредба да се оборудват с метални детектори, СОТ и видеокамери.
“Не съм против бизнеса, но децата са ми по-мили”, отвръща кметът на частниците, които надигат вой, че трябва да се бръкнат за новите мерки за сигурност.

Самият Николов е баща на 3 деца - две момчета и дъщеря, но никога не парадира с тях, за да демонстрира семейни ценности и патриархалност. Както и със съпругата си Гергана и сестра си Йова, които са едни от най-добрите математички в Бургас, но бургазлии ги знаят заради златните медали за възпитаниците им от олимпиадите по цял свят, а не заради фамилията.

Признава, че заради натовареното си ежедневие невинаги смогва да е близо до семейството си. Затова и най-малкият от синовете му - 5-годишният Захари, се дразни, когато гледа баща си на плакати, снимки и по телевизията.

“Защото иска да съм само негов”, смее се кметът.

Използва всяка свободна минута да е с децата и съпругата си, а онзиден Захари го изненадал с танц меренге, който научил в детската градина. Все по-малко време му остава и за любимия спортен риболов, по който е запален от години.
На студентски купон в Москва - крайният вдясно е Димитър Николов.

“Това лято успях само два дни да се гмурна с кислородни бутилки край Ропотамо”, разказва кметът. И обяснява, че в дълбините най-много си почива от натовареното ежедневие: “Няма кой да ти говори, а тишината е най-скъпото удоволствие.”
Че не му остава много време за хобито, личи и от подаръците на близките му.
“В първия мандат за рождения му ден му подарявахме най-различни рибарски такъми и принадлежности за дайвинг, но от втория зачестиха деловите мъжки чанти и аксесоари”, разказват негови приятели.

Но особено ценен за него е подарък от българин, живеещ в Канада, който след грандиозния успех на изборите му подарил брояч, който да отчита пасажерите на корабчето за остров Света Анастасия. На човека му направило впечатление през лятото, че на палубата се качват повече хора от допустимото, и решил да оборудва общината с него.
Николов на ски в младежките си години СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

От

студентските му години в Икономическия университет

в Москва е и увлечението му по ските. Тях обаче все по-рядко вади от гардероба. По онова време в руската столица учи и шефът на “Лукойл България” Валентин Златев, но с него се запознават по-късно в България.
От Москва пази чудесни спомени, но в съзнанието му е останал рожденият ден на негов състудент арменец.
“Покани ме в Нагорни Карабах, където от спокойната Москва изведнъж попаднахме насред истинска война. Докато вдигахме наздравици, около нас свистяха куршуми и се чуваше тътенът на оръдията наблизо”, разказва Николов.
От времето, прекарано в руската столица, има много приятели по цял свят, а много от българските му състуденти сега са на високи позиции.

В Бургас някои от приятелите му се отдръпват от него през 2006 г., когато напуска шоколадовата фабрика “Победа”. Там е изпълнителен директор от 1999 г. и за 7 г. превръща старото соцпредприятие в модерно производство с впечатляващ асортимент, който пробива на Запад с всевъзможни изкушения, сред които шоколад с люти чушки.

Въпреки успешното менажиране на бургаското предприятие решава да се впусне в битката за кмет, вече оглавил бургаската структура на ГЕРБ, след като напуска СДС като областен председател. През 2007 г. червеният кмет Йоан Костадинов кара последната година от третия си мандат и изглежда непоклатим за четвърти, когато на хоризонта се появява Николов.
Бойко Борисов и Лиляна Павлова не пропускат да похвалят бургаския кмет за мащабните проекти в града.

Някои го смятат за самоубиец, който ще жертва авторитета на Бойко Борисов в загубена битка за кмет, но не се отказва. И е в първите редици на безпрецедентните за страната тогава автопоходи срещу дупките по пътищата на Бургас, които година по-късно започва ударно да ремонтира.

“Много хора тогава ме гледаха с иронична усмивка, но ги разбирам

на фона на ситуцията в ония времена”, казва днес Николов. Не закъсняват и компроматите, които обаче не го отказват от високата цел.
Резултатите от управлението му се усещат още през втората година на първия му мандат, когато през 2009-а Бургас е обявен за “Най-добър град за живеене” в България и още два пъти получава престижния приз от класацията на “24 часа” и Дарик радио.
Мащабните проекти от предизборните му кампании един по един придобиват форми и очертания, а признанията за Николов вървят от всички страни, включително и от чужбина, въпреки яростната опозиция, която среща в общинския съвет на родния си град.
Постиженията му не остават незабелязани и в партията и през 2014 г. става зам.-председател на ГЕРБ, а Бойко Борисов не пропуска да даде за пример възхода на Бургас при управлението на Николов.

Размахът му си проличава и в културния живот на града, който дотогава кара на стара слава като град на поети и художници и със “златния век” на театъра от времето на Вили Цанков и Юлия Огнянова.
Още в началото на мандата си дава съгласие да домакинства на мегафестивал, в какъвто се превръща Spirit of Burgas, и изстрелва славата на града в извънпровинциални мащаби. Другият кандидат за музикалния форум е Варна, но Николов успява да им го отмъкне под носа с по-добрите условия, които предлага. Като домакин на Спирита посреща знаменитости от цял свят, но
най-голямото му разочарование е Джони Деп
Случката е на втората година от фестивала и на нея днес бургаският кмет гледа през смях, въпреки че е една от най-конфузните в живота му.
През 2010 г. в най-голямата жега Николов виси 3 часа във фоайето на бургаски хотел с почетната книга на Бургас, за да я връчи на Джони Деп за послание към съгражданите му. Истерията около пребиваването на звездата от “Карибски пирати” набира скорост с всяка изминала минута, което още повече надъхва пресаташето му да го срещне очи в очи със световната знаменитост.
Медиите тръбят отвсякъде, че Деп е в града за концерта на “Продиджи”, на които е фен, а в интернет вече се върти негова снимка с тъмни очила от терасата на хотела в близост до фестивалното градче.
Мистерията още повече се подклажда и от уклончивите отговори от рецепцията и от летището за загадъчна ВИП персона, която е отпрашила с черна лимузина към Бургас. И така минават 3 часа в очакване на Деп, докато накрая става ясно, че мобилен оператор е решил да си направи реклама с фотоконкурс за най-умела дегизировка на известна личност.

Пак Спирита му докарва главоболие, но на следващата година. Фестивалът е минал успешно и идва време за оборка на плажа, когато в интернет се завърта видео как ромите от почистващата фирма разпръскват на пясъка събраните боклуци в чували. Щракнал ги е с телефона си разхождащ се по крайбрежната алея бургазлия, а снимката предизвиква гневни коментари.
Оказва се, че мургавите хигиенисти са си свършили работата навреме, но заради фоторепортер на столичен вестник са решили да се покажат отново колко са работни.
Голямата мечта на Николов обаче е да посрещне някой ден в Бургас Роджър Уотърс или Дейвид Гилмър от любимия му “Пинк Флойд”. “Докарам ли ги тук, вече мога да се пенсионирам”, казва с чувство за хумор бургаският кмет.

В категории: Бургас


25
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
25
Коментара по темата
25.
Хриса
03.11.2015 08:49:17
0
2
Тези спирки за пътуване трябваше да ги направите затворени и по големи с врати от алуминий също и за Сл.Бряг линията хората мръзнат в студените дни.
24.
Стоян
02.11.2015 08:41:52
4
4
НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЕ ГЛАСУВАХ И СЪМ В МИР СЪС СЪВЕСТТА СИ! А ПРИЧИНАТА ДА НЕ ГЛАСУВАМ: СЛЕД ЕДНА ГОДИНА РЕМОНТИ, НА КОИТО НЕ ИМ СЕ ВИЖДА КРАЯ, ГРАДЪТ ПРИЛИЧА НА БЕЙРУТ! СЪЩИЯТ "ГЕНИЙ", КОЙТО ПЪЛНЕШЕ ДУПКИ ПО УЛИЦИТЕ ПРЕДИ 8 ГОСИНИ, СЕГА ГИ ОТОВОРИ НАНОВО! ЗА ДА СИ ВЗЕМЕМ ОАК ЕДНИ ПАРИЧКИ! ПРИМЕР: РЕМОНТА НА ПАРКИНГА ПРЕД ТОХ-А! БЕЗМИСЛЕНО НАПРАВЕН, КЪДЕТО КЛИТЕ СА С 50 СМ, ИЗВЪН ПАРКИНГА, НА ПЪТНОТО ПЛАТНО! ЗА ГАРАТА ДА НЕ ГОВОРИМ! ПОНЕ ПОСЛЕДНИЯТ РЕМОНТ НЕ БЕШЕ НА ВАФЛАТА! А ЗА НАРЯЗОНИЯТ АСАФАЛТ ПО "СТ. СТАМБОЛОВ" Д АНЕ ГОВОРИМ! КМЕТЕ, ТОВА Е НАЙ-ВАЖНАТА УЛИЦА В БУРГАС!!!!!! СЛОЖНО ЛИ Е ДА НАКАРАШ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ ДА ГО НАПРАВИ ИЛИ ПОНЕ ДА ГО ОБОЗНАЧИ????!!! ОЧЕВИДНО Е ТАКА!!!! ЧАКАМ ВЕЧЕ С НЕТЪРПЕНИЕ МОМЕНТА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ!!!!!
23.
колев
02.11.2015 04:42:04
2
6
Много мазен манипулатор...и действа на схемата колкото повече стройм толкова повече ще откраднем:))с коцето марков колкото окрадаха....!!!
22.
by the way
01.11.2015 15:06:10
2
16
Повел борба с батките,но само на думи!Бургас е най- мутренския град,а на момата не му пука,че всеки ден в тъмните улици където ни коли,ни пешеходци могат да се движат нормално стават обири и побоища!Крадец и боклук!
21.
един
01.11.2015 14:39:25
5
11
"Състудентите му в Икономическия университе в Москва" ... ама с това трябваше да започва и да завършва статията Ви.
Всички знаем как се ходеше да се учи в Москва.
Най-големите връзкари и
20.
nimi
01.11.2015 13:14:27
10
13
Браво КМЕТЕ.
Нека и критиците по долу да си напишат автобиографията. 3 деца и толкова отделено време ЗА ВАС Бургазлии. Вие ще го направите ли? Да зарежете най-ценното и да се отдадете напълно на града. НЕ никога няма да го направите.
Затова РАКОПЛЯСКАЙТЕ.
Браво КМЕТЕ.
19.
от Варна
01.11.2015 12:56:46
6
9
Мачкай, Мите!
18.
ДО 12
01.11.2015 12:52:51
3
8
ТойилидеранаППГер немойдададеобесненияосвенза6теАпартаментаиза ВИСОКАТАтаксаот67ХИЛЕДИлеванагодинакоятоплащадаучивНякакъвМегалуксозенАМЕРИКАНСКИ Колеж в Панчарево София където учат децата на Дипломати ВИПперсони обучението и цената влизат каране на СКИ ходят на сауна джакузи ЕЗДА с расови коне персонални инструктори прислуга безплатен транспорти храна по 5пътинаден.Като стана въпрос за ЕЗДА интересно откъде Зам.Кмета на Бургас-К.Стойчев ИМА расови арабски жребци КОНЕ в луксозна конюшня в Богаташки Квартална ЛОНДОНкато цената на единия надвишава 250ХИЛЕДИ британски Паунда.Асамо ЗОБа на кончето-НАДХВЪРЛЯ НЯКОЛКО КМЕТСКИ ЗАПЛАТИ без да броим Лекарските Ветеринарни грижи които достигат цени от порядъка по 20хиледи паунда на Месец ако коня участва в сериозни Надбягвания със залози пожелание на неговия собственик без да броим и заплатите на английските коняри
17.
патриарх
01.11.2015 12:38:34
6
12
Амин ! Между другото, кога ще го канонизираме ?
16.
Курти-манафа
01.11.2015 12:04:58
3
9
...има и пъпка на гъза
15.
ани
01.11.2015 11:46:06
15
9
Жив и здрав да си, г-н Кмете, и ти, и семейството ти!!!!!! Успехът и късметът да бъдат винаги с теб за наша радост и за просперитета на Бургас и бургазлии. Чета коментарите-абе изтрепват се хората-бургазлии все да хулят и обиждат, а иначе се пъчат какъв е градът им сега, как се преобразява и развива. Демонстрират завист и злоба, омаловажат усилията на кмета-ВСЕ НЕЩА НЕПРИСЪЩИ ЗА ХОРА,които живеят край морето-широкоскроени, точни в преценките си и т.н. А дали са бургазлии наистина?! Дребни душици.
14.
ispaneca
01.11.2015 11:05:45
13
26
Хубава платена статия! Митко, престани да се напъваш, хората нали те преизбраха! Голямо нещо е егото, спор няма, но същността ти е гнила и крадлива, това не може да се прикрие с лъскавата външност!
13.
menimen
01.11.2015 10:06:02
6
6
Българите са приличали досущ като терористи по онова време.
12.
Анонимен
01.11.2015 09:52:33
13
34
Хубава рекламна статия,разбрахме за хобито му,но защо не ни информирате как с тия доходи и учителската заплата на жена му финансират обучението на дъщеря му в елитен колеж във Великобритания след 7 клас...или това е маловажна подробност за населението
11.
Конрад Мазенбахур Стифтунг
01.11.2015 09:31:59
12
38
Само НЕ пише че не ходил в Казармата и колко го е било страх от това .чЕ НЕ е завършил МГУ-Московския Государствен Университет агоепрекъснална2-3година.НЕ пише чее бил СЪСТУДЕНТс Вагит Алекперов сегашния шефн а ЛУКОЙЛНефтохим.НЕпише че Вагит Алекперове -азерски горски евреин .Същия издигнал се НА ВИСОК ПОСТ благодарение НА ФАКТЧЕ бил Любовник на дъщерята на ЕЛЦИН-пиян лидер маша в ръцете наЕдрия Хазарско-Еврейски Олигархичен Руски капитал.ЕЛЦИН и ко продали за жълти копейки благата и ресурсите на Русия на Хазарските Олигарси и Едрия Еврейски капитал от НюЙорк-концесии за добив на Нефт ГАЗ Алуминий диаманти Никел.НЕпише нищо и за вербуването на ДН отРуски служби и въвеждането в порочни Контрабандни схеми от Приднестровието и МОЛДОВА места контролирани от Руснаци.С идванетонаДНнавласт ЛУКОЙЛсиразиграваконякактосииска ВНОСАнаГОРИВАиКонтрабандатанаГОРИВО ПЪЛНИ джобовете на шефа на ЛУКОЙЛ който НЕплаща НИКАКВИ данъци на държавата и ощетява Българския Бюджет със суми от порядъка на 87-100МИЛИОНАлева нагодина умножено по 8години откакто ДН е на власт сумата става КОЛОСАЛНА.лукойлЛЪЖЕ чее наЗАГУБА БойкоНАПФинансовотоМинистерствоСЕправят наслепи се ослушват-Всъщото време шефа на ЛУКОЙЛ строи ОГРОМНИ по мащаб хотели-Риу Правец Хелиос СлБряг Хелиос ОБЗОР и последния в СвВлас за100 МИЛИОНА левас 600Стай истински дворец шедьовор и НАЙ-СКЪПИЯ хотел и сграда във България.Същия УЖфалирал шеф на ГУБЕЩОТОв кавички ЛУКОЙЛ СИ ПОСТРОЯВА дЕСЕТКИ ВЕЙпаркове от които печели по 12МИЛИОНА левана година и така става НАЙкрупния играч във ВЕЙ сектора изпреварващ Цветелина Бориславова и Прокопев по печалби във ВЕЙ сектора.И всичко това се дължи на простия факт ЧЕ ЛУКОЙЛ 8години върти мащаб на Контрабанда на ГОРИВА от Молдовското пристанище Джурдже за порт РОСЕНЕЦ Бургас където български контролен орган НЕсе допуска .Бойко авера му Златев-Алекперов си слагат ДОВОРЕНО компрометирано лице-държат с компромата за СУХО ТО Чернобилско мляко за да прикрива мащабите на Контрабандата на ГОРИВО в НАЙ-добрия град за КРажби и Продажби както се изрази 1водещ от СкатТв.В сайта БЛИЦ анонимен СДСар изнесе информация че родителите на кмета ДН са били агенти на ДС майката учителка от Автото а бащата прихванат като нещатен ДСслужител след случка с финансова измама.По време наСоца НЕможеше да се излезе зад Границата а деНЕ ходиш Казарма можеха да си позволят Единици-връзкари камо ли да учиш в МОСКВА там можеха само НАЙ-доверените синове и дъщери на ЦК БКП ДСи КДСда учат .Възхода на кмета ДНсе дъжи на агента от от ДС Сава Чоролеев-вербовчик духовен наставник и ГЛАВЕН ТЕХНОЛОГ иГУРУ в тъмните дебри на Контрабандата Правенето на ГОЛЕМИ ПАРИ и политечските измами .Технологията на ПИАРа с деца градинки и катерушки и зрелища платени социологическси изследвания по Дарик Нова и Рент тв кмета усвоява в НБУ-Нов Български Университет гнездо на СОРОСИДИ антибългарска и антихристиянска гмеж прокламиращо идеите на Либерализма и Евро-Атлантическите ценности
10.
jeko
01.11.2015 09:25:12
18
31
А кажи колко хотела имаш дебил, и защо не махнеш паяците и синята зона като толкова милееш за бургазлии и гости на града.
9.
Странно
01.11.2015 08:44:50
11
27
Уж изборите минаха, 85% вот, а кампанията продължава! Да не би да ни подготвяте за нещо предстоящо, режисирано и нови избори?
8.
:))
01.11.2015 07:12:00
7
9
хубавеляк е бил! :))
7.
Истината
01.11.2015 06:57:24
19
38
"повежда истинска битка с буйните бургаски “батки” ...........която загуби !!!!
6.
Cecko
01.11.2015 01:25:38
37
57
Хемофродит !!!!!
Некаква смесица между кон,камила и тъпо гледащ опосум:) с коса обаче..
Добре,че не съм в бг-то да гледам тази пародия на бойко и пеевски...УЖАС,а хората се лъжат ли лъжат...нека Ви оправя града,само че до там.
Как има такива балъце ве....че и 84%
Пари хората имат ли !?!
Работа имат ли ?!
Бизнес има ли !?!?!
Има ремонти,асфалт и нововъведения !!!!!!!!!!!
ХОРАТА ОБАЧЕ КЪДЕ СА В ЦЯЛАТА ТАЗИ СХЕМА СЪС ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ,БУРГАС НАЙ ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ !!!!!
5.
ТАНЧЕТО
01.11.2015 01:17:18
23
52
ПАК Е ГОВОРИЛ ЗА ПОБЕДА И МЕ СЕ СТРУВА ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ ИЗВИНЯВА :-) КАТО ШЕФ В ПОБЕДА ПРАВИ УНИКАЛНА ДАЛАВЕРА С КОНТРАБАНДА НА РАДИАЦИОННО И С ИЗТЕКАЛ СРОК СУХО МЛЯКО В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА И ТРЪГВА ДА СЕ ПРОДАВА ВСИЧКО ТОВА В МАГАЗИНИТЕ У НАС И ТОВА Е ПОД ШАПКАТА ВСЕ ЕДНО НА ПОБЕДА И ЧОРОЛЕЕВ БЕСНЕЕ.АКО НЕ Е БИЛ САВАТА ДИМИТЪР ДА БЕШЕ В ПАНГОТО ОЩЕ!ЗА ИЗДЪНКАТА ЗАГОВАРЯТ В ЦЯЛА ЕВРОПА.И СТИГА С ТОЯ ЙОАН И СРАВНЕНИЯТА С НЕГО.ЙОАН ДОКАТ БЕШЕ НЯМАШЕ ЕВРОСЪЮЗ НЯМАШЕ МИЛИОНКИ ОТТАМ А КАТО СТАНА МИТКО ТОГАВА ВЛЯЗОХМЕ В СЪЮЗА И СКОЧИ В ПЪТИ БЮДЖЕТА НА ГРАДА ОТ ВЪНШНИ ПАРИ.ТО И В ОСТАНАЛИТЕ ГРАДОВЕ ДЕ КОИТО СА БИЛИ ТОГАВА.ЛЕКА
4.
Kiro
31.10.2015 23:58:39
11
25
Мчи той сега е по-голям хубавец от на млади години ве :)
3.
бургазлия
31.10.2015 23:43:43
2
69
Пожелавам на Димитър Николов да се справи и с наркодъларите,които продават дрога необиспокоявани от никой във всички бургаски училища.c3
2.
“Много хора тогава ме гледаха с иронична усмивка,
31.10.2015 23:38:27
16
48
Но много хора Ви повярвахме и се впуснахме в "една авантюра", която днес е осребрена с трети мандат. Спомнете си за офиса на ул. "Левски". Много от тези, които бяхме и сме с Вас и днес, отнесохме доста удари от "бояджиите", които бързо смениха цвета, но не и нравите си. Радваме си на всичко, което се постига. С каквото и колкото можем - помагаме. Но много боли, г-н Николов, когато виждаме, как довчерашните комунисти, днес са сред първите "гербери". Така, както предадоха Йоан, така ще Ви предадат и Вас. Те не са способни на друго. Затова Йоан се пропи и парализира. Вие сте съвременен, модерен човек. Дано Вашата съдба е по-добра! Успех!
1.
Дидо
31.10.2015 23:27:25
50
47
Ами ... Самохвалко, купи изборите ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори