×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги политическите аутсайдери на Бургас


Ето ги политическите аутсайдери на Бургас
Сергей Елфимов е единствен от аутсайдерите, чиято снимка може да се открие някъде в интернет
28 Октомври 2015, Сряда, 11:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Няколко партии едва събраха по 100 гласа, кандидати за кмет също с отчайващ резултат
Три дни след приключването на изборите всички погледи са вперени в победителите или поне в партиите, които спечелиха представителство в бургаския Общински съвет.

Флагман.бг обаче анализира резултатите на по-малките партии (ВИЖ ТУК) . Т.е. – тези, които едва-едва кретат и са с меко казано смешен резултат.

Докато Димитър Николов стана кмет за трети път с рекордните 84 % или 71 232 гласа, част от опонентите му излязоха на чисто олимпийски принцип и събраха по 100-ина гласа.

Първи, но отзад-напред се нареди Цветан Харизанов от ПП „Нова Алтернатива“, който има едва 156 гласа или 0,18 %. Харизанов си остана неизвестен за широката общественост. Заради това и не можем да твърдим с категоричност, че става въпрос за родения в Бургас бригаден генерал Цветан Харизанов или има съвпадение на имена.

На опашката е и Георги Желязков от "Националната републиканска партия" със 173 гласа или 0,20 % от гласувалите.

На техен фон Сергей Елфимов от Движение за радикална промяна „Българска пролет“ си изглежда направо шампион със своите 229 гласа или 0,27 %. Той е единствен от кандидатите-аутсайдери, чиято снимка успяхме да открием във виртуалното пространство.

С нисък резултат е и Милчо Добрев от ПП „Движение Напред България“. Рекламният бос Добрев обаче имаше друг цел на изборите – да громи политическия си опонент от ГЕРБ Костантин Луков и го правеше с размах. Целият град бе опасан от атрактивни билбордове, а Добрев внесе колорит в иначе вялата кампанията.

Вечният кандидат Андреан Георгиев този път записа с една идея по-добър резултат от парламентарните избори – 383 гласа или 0,45 %. Георгиев има и цели 27 недействителни гласове.

Безспорните шампиони сред политическите аутсайдери при кандидатите за общински съветници са „Социалдемократическата партия" с едва 0,12 % или 100 гласа. Имената на Ангел Георгиев, Костадин Божинов и Женя Караманова си останаха тотално неизвестни, извън техните семейства.

Същият резултат записа и ПП „Нова България“, в чиято листа имаше само един кандидат – Елена Перева. На опашката е и НДПС със 127 гласа или 0,16 %.

Съюз на патриотичните сили „Защита“ печели цели 167 гласа (0,21 %), а „Българска пролет“ е с „фамозните“ 0,22 %.

Интересна тенденция е, че от водеща политическа сила в Бургас сред опашкарите се срина и ББЦ на Николай Бареков, която на този вот има 0,67 %. А акад.Иван Тагавов, който разлепи фамозни плакати в Бургас, без да посочва име на партия, номер на бюлетина, а само с лика и името си, остана далеч от общинската избирателна квота и по всичко изглежда ще излезе в политическа пенсия. Това е втори неуспешен негов опит да влезе в местната политика, след като през 1999-а година се кандидатира за кмет, но отново резултатът му бе отчайващ.

В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
7
Коментара по темата
7.
Op
29.10.2015 16:35:51
0
0
Същият мензухар е,с чорапите до коляно и чехли :)
6.
Славейковския
28.10.2015 20:49:23
0
5
Аве тоз Милчо Добрев не е ли един дебел чичка от 58 блок, дето си беше заградил със синджир две дървета, пред блока да може да си спира OPEL OMEGA 2,0i ХАХАХАХАХА. И сега иска да става кмет,при положение че целия блок и комплекс го мрази!
5.
*********
28.10.2015 17:21:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Трети коментар
28.10.2015 15:38:43
1
5
Той е най-големият аутсайдер поради факта, че от 99 година се пробва и не става, скоро мо же юбилей да направи както е тръгнал заедно с останалите си съратници никому известни. Как ги е компрометирал само за цял един мандат.
3.
Ганьо
28.10.2015 15:31:03
1
6
Всички са аутсайдери, акадамик със съмнителна титла води кампания без име на партия пишете и питаме как така, възможно ли е да е повел шайка от палячовци след себе си без да имат партия и те да се надяват на нещо? Много глупави и наивни хора има в тази страна.
2.
BB
28.10.2015 14:53:18
2
18
Най-големият идиот от тия в статията е Милчо Добрев :)
Пълен смешник, уж партия, щеше да завзема общинският съвет пък то кво стана 5 купени гласа на цигани от Комлука ...
Милчо Милчо ... чеп за зеле не става от тебе !!!
1.
пешо кура
28.10.2015 14:47:01
2
10
МАЛКО ПАРИ Е РАЗДАЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ НЕКЪДЪРНИЦИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори