×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ тръгна към победата във всички общини в Бургаска област (СНИМКИ)


НФСБ тръгна към победата във всички общини в Бургаска област (СНИМКИ)
Ако имаме вашата подкрепа, аз и екипът ми ще излекуваме язвите в управлението на Бургас, обяви кандидат-кметът на Бургас д-р Бойко Миразчийски
22 Октомври 2015, Четвъртък, 21:50 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

На 25 октомври изберете кандидатите на НФСБ. Те са честни, достойни и отговорни хора, призова лидерът Валери Симеонов

С амбиция да удвоят резултатите от последния парламентарен вот патриотите от НФСБ закриха кампанията за „Местни избори 2015” в Бургаска област. Членовете и симпатизантите на партията бурно аплодираха изказванията на лидерите, които дадоха сериозна заявка за победа във всички общини в Бургаска област.

„Имаме най-добрата кандидатура за кмет, издигана в новата история на Бургас – д-р Бойко Миразчийски”, каза областният лидер на партията Ангел Божидаров пред препълнената зала. „Ще имаме участие във всички общински съвети и във всички общини на територията на Бургаска област. Имаме амбицията да удвоим резултатите от последните парламентарни избори. Ще имаме общински съветници и в бастиона на ДПС – Руен”, обяви Божидаров.

След 4 години Бургас ще бъде напълно здрав организъм, с патриотичен дух,
каза д-р Бойко Миразчийски


„Ако имаме вашата подкрепа, аз и екипът ми ще излекуваме язвите в управлението на Бургас”, заяви на свой ред кандидатът за кмет на Бургас д-р Бойко Миразчийски. „Ще отстраним всички туморни образования и ще назначим най-добрата терапия за хроничните заболявания на града ни. А след 4 години Бургас ще бъде напълно здрав организъм, с патриотичен дух. Община Бургас ще стане най-доброто място за живеене в Европа”, каза Бойко Миразчийски.

Председателят на СЕК Георги Манев обяви, че партията подкрепя всички
кандидат-кметове на НФСБ в цяла България


Патриотите издигат кандидати за кметове в 11 от 13-те общини в областта, а в останалите две подкрепят досегашните кметове. В коалиция със СЕК в Средец те застават зад кандидатурата на Живко Гърков. Иван Кузманов  е кандидатът за Камено. В Несебър НФСБ издига Александър Александров. Д-р Даниела Радева е кандидатът за кмет на Поморие. 37- годишният Диян Тодоров е кандидатурата на партията в Айтос. В Карнобат НФСБ издига Георги Георгиев. В Руен партията излиза на местните избори с Димитър Марчев. Кандидатът за кмет на Царево е  Дико Градев. В Сунгурларе кандидатурата на НФСБ е на Мариян Чолаков. В Малко Търново НФСБ издига  инж. Мильо Бараков. Патриотите подкрепят  кандидатите за кметове на Созопол - Панайот Рейзи и на Приморско - Димитър Германов.


На 25 октомври изберете кандидатите на НФСБ, призова Валери Симеонов

Лидерът Валери Симеонов обяви, че кандидатите на НФСБ са хора, обрекли се на каузата на партията. Обединени сме от желанието и ще направим всичко по силите си, за да оттласнем нашата родина от дъното, обяви Симеонов.

„Имаме шанс да променим посоката на развитие и политиката и да постигнем хуманно, отговорно и перспективно управление. На 25 октомври изберете кандидатите на НФСБ. Те са честни, достойни и отговорни хора, с професионална биография, те са праволинейни, упорити и последователни”, каза Валери Симеонов.

Той представи подробна презентация с „неизпълнените обещания и мегаломанските проекти на Димитър Николов през двата му мандата." Когато бургазлията застане пред урната, бих му препоръчал да си припомни тези обещания. Колко работни места са открити за 8 години? Не беше ли това най-важната задача на управлението на ГЕРБ още от 2007 г.? Въпреки лъскавите и мегаломански проекти – колко са разкритите работни места – нула, нищо? С гръмки изказвания ни обещаха 4 хиляди работни места в Индустриалния парк, а не знам дали там има и 10 служители”, заяви Симеонов.

Патриотите издигат кандидати за кметове в 11 от 13-те общини в областта,
а в останалите две подкрепят досегашните кметове


Според Валери Симеонов, църквата „Св. св. Кирил и Методий” никога няма да бъде възстановена, а площад „Тройката” – "гордостта на Бургас е превърнат в бетонна пустиня и зевзеците му викат пароструйката." Лидерът на НФСБ определи ремонтираната с 30 хиляди лв. тоалетна на Младежкия дом като „визитката на строителната програма на община Бургас”, визирайки новите плочки, залепени върху старите.

„Кому беше необходимо безумието подземна улица – тя не помага нито на трафика, нито на нищо. А системата за интегриран градски транспорт само запуши движението на Бургас”, каза Симеонов. Той изреди проектите, сред които велоалеите, строящата се зала „Арена Бургас”, недовършения подземен паркинг и др.

„През последния мандат на управление на Димитър Николов 28 общински съветници гласуваха безумните строителни предложения. Бургаските избиратели не бива да допускат повтарянето на тази трагедия”, призова Симеонов.

Имаме шанс да променим посоката на развитие и политиката и да постигнем хуманно,
отговорно и перспективно управление, обяви Валери Симеонов


"Управниците на Бургас не се интересуват дали решават проблеми, а само да влязат пари по европрограми за безсмислени проекти”, според Симеонов. Лидерът на НФСБ показа и внушителните сараи на Ахмед Доган край Бургас, които според него са най-голямото доказателство за връзката между ДПС и ГЕРБ.

„Общинският съвет определя правилата и потвърждава или отхвърля решения. Надявам се този път бургазлии да гласуват с ума си”, каза Симеонов. "Подкрепата за ГЕРБ ще бъде корпоративна, защото Бургас стана градът на тарикатите и закачените фирми и бизнесмени пак ще гласуват за тях", добави той.

„Мислете за децата си, това управление е вредно за града. 25 октомври е датата, на която статуквото може да бъде променено и в управлението да влязат честни и отговорни хора. Гаранция за това е НФСБ”, каза Валери Симеонов.

Председателят на СЕК Георги Манев обяви, че партията подкрепя всички кандидат-кметове на НФСБ в цяла България. „Целта ни е да създадем средна класа в България. Няма как да го направим, без преди това да я спасим”, каза Георги Манев.



Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
33
Коментара по темата
33.
Ехо
19.05.2016 20:20:38
0
0
Четеш статията ли?
32.
Тимов
23.10.2015 12:19:41
3
6
Ами в Цено Кандов воперата разбира се?Къде?В счупената от ГЕРб филхармония ли?В Бургас безработицата се увеличи много.Там трябва да се акцентира и то спешно.Голяяяяма корупция в тея общински службички дирекцийки.Фамилия Таралови пък какви са и как рекетират и плашат но са хора на Николов-бай ти Щерьо и Веселина.Между другото скатаджиите бяха ги захапали преди и много грозни неща лъснаха за бая милиончета под масата :-((
31.
Георги
23.10.2015 11:48:45
1
6
Скриптор Инцертус, не съм писал да гласуваш на НФСБ. Аз самият не знам дали ще го направя, защото не съм прочел никаква тяхна програма, не мога и да намеря. Всичкото, което казват, е какво направил или не направил Николов и как ще правят ревизия.
Мисълта ми беше, че преяждането с власт води до чутовни простотии.
30.
куклен театър
23.10.2015 11:31:20
7
6
Ха, колко точно да си закрият кампанията в кукления театър. Това че залата е малка и не си личи, че не могат да съберат и 100 човека е едно на ръка. Символиката обаче е много точна - за кукли на конци, каквито са всички в свитата на Симеонов, кукленият театър е най-точното място за предизборния им спектакъл.
29.
ДО 22
23.10.2015 11:30:43
1
7
Не ве забравих комплекса от 60мега луксозни къщички МАЖЕСТИК до винарна Тохун преди к-га на Поморие най-евтината 72000 ЕВРА за 7-8 милиона евра най-малко и к-сПЕРЛА до Окръжна Поликлиника Бургас 15 милиона от продажбата на к-гКОРАЛ и 4-5МИЛИОНА комисиона в евра от Покупката на 100и няколко автобуса и Тролея СОЛАРИС
28.
Георги Михайлов
23.10.2015 11:13:00
4
6
За общините Созопол и Приморско това че партията подкрепя досегащните кандидати това не означава че местните структури и симпатизантите са на същото мнение . В НФСБ са хора патриоти и не си мислете че не виждат какво се случва в тяхната община!
27.
Shoni
23.10.2015 11:07:15
1
5
NFSB-obratnata strana na mafiotite osrbrqwashti Burgas za shtqlo i neshtqlo.Nashiq grad zaslujawa druga u4ast.
26.
Скриптор Инцертус
23.10.2015 11:01:59
1
5
Георги, аз не разбрах защо да гласувам за НФСБ, какво точно ще направят за Бургас?
25.
Георги
23.10.2015 10:50:10
3
11
Ами хубаво, гласувайте пак за тези, които ви сложиха най-високата такса смет, а тънете в боклуци. Минете някоя неделя по "Калоян" и вижте за какво става въпрос. Явно ви устройва идеално.
Гласувайте пак за същите галфони, и през новия мандат може да ви сложат и общински данък върху заплатата, защото Европа още не е дала парите за проектите и може и да излезем на минус както върви работата.
Гласувайте за онези, които не направиха нищо срещу фирмата, която се изтарикати и направи проучвания, като така почти срути църквата и концертната зала.
Гласувайте за тези, които одобриха бетонирането на "Александровска" като не направиха хубава отводнителна система и сега там е река.

Управляващите сега са некомпетентни и ако не смяна, то имат нужда от сериозна опозиция, за да не правят каквото си щат, защото за това удоволствие плащаме ние.
24.
боньо
23.10.2015 10:16:43
8
6
Смешници
23.
Чочо
23.10.2015 10:15:47
4
6
Милен Ненчев?Евала на човечеца че се е включил.Навремето ни избави от куп незаконни мангалски къщи ама после Боко му намаза ските и копторите из града пак поникнаха като гъби.Така беше наистина.Само за това че циганите в тези гета няма да подкрепят фронтът е достатъчно ние българите да ги подкрепим и после да им търсим отговорност.ок
22.
az
23.10.2015 10:01:33
9
4
до 2
Забрави и веригата баничарници, грдските кенефи и масите за семки по мачовете. Понякога се чудя дали си вярвате на глупостите или ги пишете само за да си вземете петте лева от Валери Симеонов. Не е случайно,че почти никоя медия не отразява изборите в Бургас, просто няма интрига защото Николов ще спечели убедително на първия тур.
21.
Скриптор Инцертус
23.10.2015 09:58:06
11
6
Аз не разбрах какво точно ще направят за Бургас тези хора? Язви щели да лекуват - те за финансиране пред Здравната каса ли кандидатстват?
20.
vv
23.10.2015 09:40:30
11
7
Луди ,нахални изнудвачи са тези от нфсб! Наяждане нямате. Няма да гласува никой за вас . Николов направи много за града ,а вие нищо освен да изнудвате фирмите.Пожелавам ви да вкарате 1 общински съветник и да разберете накрая ,че Бургазлий се събудиха и осъзнаха ,че сте лъжци!
19.
аполониец
23.10.2015 09:37:23
4
6
Слушах внимателно изказването на Г-н Недялко Недялков,водач на листата за общ.съветници в Созопол,тъй като не ми е безразлично, какво се случва в моя град.Според неговите думи е време да се сложи ред в Общината,настъпило е "Време Разделно" и още такива суперлативи за нов подход в управлението и виновниците да се поставят където им е мястото.Е как ще стане тава скъпи "ПАТРИОТИ",като подкрепяте сегашния кмет?Или вашите ръководители ви пращат за зелен хайвер и лъжите вашите последователи.Явно онези 140 хиляди за които се говори са по-важни от "ПАтРИОТИЗМА"ви!
18.
Бс
23.10.2015 09:36:30
8
13
Най бургаската партия
17.
НФСБ тръгна към победата
23.10.2015 09:34:45
13
8
TRAGNAHA ASLANI, A SE VARNAHA HASRANI
16.
Joli
23.10.2015 08:05:32
12
20
Миразчийски ще е кмет след балотаж. Най-доброто за Бургас предстои и това енов кмет...
15.
@
23.10.2015 07:31:32
15
11
bolni mozaci
14.
Росен Гацов
23.10.2015 07:30:40
17
11
Божееее какви идиоти
13.
сеирджия
23.10.2015 03:22:14
11
23
ЕЙ ТИЯ МАЙ ЩЕ ИЗКЛАТЯТ МОМАТА.
12.
До Георги Манев
23.10.2015 02:06:28
12
17
Ти си един политически труп, който освен да каниш уж "приятели" да се напивате и браконерствате на Божура не сте свършели нищо за гражданите. Никога не бих гласувал за вашата партия..!
11.
карма
23.10.2015 01:38:50
13
21
единствените които биха могли да оправят държавата
10.
Pepi
23.10.2015 00:57:25
5
9
Za obshtinski kmet shte mislime ama za sywetnici frontowacite.Iska napereni hora w toz Burgas.
9.
Макаров
23.10.2015 00:50:14
4
32
Доктора Миразчийски го помня от атентата в Сарафово.Напук на тъпото ни здравеопазване се справи човечеца много добре като шеф на болницата тогава и го хвалиха навсякъде.Спомени ,и дано не се случват такива неща повече.
8.
Вили
23.10.2015 00:45:24
7
18
Кеворк брааат с теб е цялото войнство прецакани спортяги от стадиона
7.
Деян
23.10.2015 00:44:46
13
13
Бойко се е научил да лъже.Дано не го изберат за кмет.А Валери се заяжда като ученичка.Относно подземната улица не е прав - много е удобна, особено за хората живеещи в района.А за Г.Манев няма какво да кажа - то няма и нищо за казване.Не защитавам сегашната управа, не съм и хейтър-както ще ме нарекат някои- обикновен гражданин съм, от когото никой от Тия не се интересува и ми е дошло до гуша от лъжи.Едни хора оправят други хора.Да гласуваме тогава - в оправията е истината!
6.
Аз
23.10.2015 00:44:31
5
13
Охоооо Милен Ненчев е на челни редици - как така уж чистите редици на тази партия са се запълнили с такива мошенници. Той много е свалил летвата че да седне на маса с хора ,,под неговото ниво,, - но целта оправдава средствата , а средствата са наши. Народе наивен и забравящ - на всички тея самозвани политици , измислени партии и герой - вие им плащахте колите и охолният живот. България умря
5.
Rafy
23.10.2015 00:20:57
10
16
Ako ima powe4e takiwa kato Waleri BG shte jiwne napred.Toka?Da toi naprawi i prawi taka 4e toi da ne se wdiga.To golqma mafia w taq energetika golqmo razhishetnie................
4.
алтернатива
23.10.2015 00:20:42
12
24
Подкрепям ги.Нека да видим какво могат.Да им дадем шанс.То сегашните не ви ли писнаха..!?Все едни и същи маймуни на клона...Демокрация братя...Гласувайте!
3.
гого
23.10.2015 00:15:09
18
15
Тоня, ама ти да не си помисли , че Те не позволиха да "вдигнат" тока? В голяма заблуда изпадаш! Че ако ти кажа, че аз забраних на слънцето да грее вчера-да речем- ще ми повярваш ли!?
2.
EUROPOL
22.10.2015 23:47:34
6
35
Да ама кмета-слънце Момата ИМА построени десетки затворени луксозни жилищни комплекси във Сарафово-Атлантис Солниците Бургас Лозенец хотел в Приморско държи на партия50-50 хотели в Пампорово и Чепеларе с ПОНСаджията Милков магазин за мебели 2дка на 2етажа ЗОНА къща в Писменово Ветрен и продължава да строи 15етажен свръх луксозен комплекси Бургас Резиденшъл до Немската гимназия Виктория Хилс след изборите почва да строи частно кръгло яхт пристанище м-у Поморие и Сарафово сметки за милионив ДБанк-Турция и тн скромно всичко занад100 МИЛИОНА ама евра не лева
1.
Тоня
22.10.2015 23:47:24
12
33
Само за това че не позволиха тока да бъде вдигнат лятото подкрепям фронта!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори