×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ се бори в Бургас за балотаж: Миразчийски-Николов


НФСБ се бори в Бургас за балотаж: Миразчийски-Николов
Д-р Бойко Миразчийски (в средата) от НФСБ си поставя за задача да повиши социалния статус на бургазлии през следващите 4 години
17 Октомври 2015, Събота, 17:42 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Ако не бъда избран за кмет, ще остана в Общинския съвет, мога да бъда полезен за здравеопазването и социалните дейности в Бургас, каза д-р Бойко Миразчийски



НФСБ очаква в Бургас балотаж между кандидата за кмет на патриотите д-р Бойко Миразчийски и настоящия градоначалник Димитър Николов, издигнат от ГЕРБ за трети мандат.  Патриотите имат основие за подобна цел, тъй като на местните избори през 2011 година бяха втора политическа сила, присъствието им в Бургас е стабилно. От друга страна БСП има все по-малка видима подкрепа, трудно увлича хората по свои мероприятия, като областният лидер Николай Тишев успя да събере едва около стотина души в центъра на Бургас дори за посещението на лидера на партията Михаил Миков. Кандидатът за кмет на БСП Евгений Мосинов разчита повече на дребни публични изяви, отколкото на защита на стойностна предизборна програма и на конкретни послания, очертаващи вижданията му за развитието на Бургас.

Д-р Миразчийски заяви, че основната му цел през следващите 4 години ще е повишаването на социалния статус на бургазлии. „Управляващите до този момент очертаха макрорамката за развитието на Община Бургас, вече е време да работим по детайлите”, каза д-р Миразчийски пред Флагман.бг. Той е категоричен, че очаква от бъдещия Общински съвет много работа за осигуряване на нормален живот на хората на територията на общината, за откриването на нови работни места, раздвижване на малкия и среден бизнес, на повишаване качеството на здравеопазването.

Д-р Миразчийски е добре познат на бургазлии, той дълги години беше в ръководството на МБАЛ-Бургас, известен хирург. Не влиза в конфронтация, а в настоящата предизборна кампания излага своите тези за решаване проблемите на хората, които те му споделят по време на срещите по места в жилищните комплекси, кварталите и съставните селища на община Бургас.

Очаквайте интервю с д-р Миразчийски във Флагман.бг

В категории: Бургас


24
Коментара по темата
24.
bss
18.10.2015 10:41:04
3
8
Каква ''модерна'' бе ''запознат''?Размахваха една простотия, нарисувана на салфетка...Модерна искали...Дражев и Валерко, разбирали от модерно...Искаха да спъват строежа, щото знаеха, че върши отлична работа, а няма да могат да си припишат заслугите.Ей това им бъркаше в здравето
23.
димитър николов
18.10.2015 10:37:18
6
8
станах милионер и продължавам с кражбите а бедните малоумници пак ме избират-КЕФ.
22.
запознат
18.10.2015 10:34:03
9
6
НФСБ искаха по модерна детелина ама ограничените гейберасти не вдянаха.Момата е скована от страх че изтърве ли кметския стол отива в затвора.А лизачите му на борсата.
21.
bss
18.10.2015 10:17:06
6
9
Не само, че няма да има балотаж, ами от тези вредители НФСБ, трябва да има най-много двама общински, колкото за веселба...Тези малоумници, грачеха срещу ''герберината'' -пътен възел ''Юг''..Не им харесвала, разбираш ли, искали си задръстванията..Ей такива радетели за Бургас са тези кретени..Ако зависи от тях, градът ще е на нивото на телевизията им...Гаражно ниво от началото на 90-те..Валерко си купува джипове, ама що да дава пари да си направи студиата, като хората..Парите така и така си капят
20.
кокото
18.10.2015 10:07:00
5
7
Мишката,която не можа да стане хирург и слона,който е с най-доброто комсомолско образование на балотаж.Че това дори не е смешно-трабант и волга се юрнаха на рали.
19.
милионера Николов
18.10.2015 10:06:40
7
8
аз си имам хотел Белица и още 17 имота а вие глупаци ладни пак гласувайте за мен.
18.
bss
18.10.2015 09:48:21
6
10
На тез пък, балотаж им се привижда...Той и Мосинов има халюцинации, но поне не е си е купувал общински парцели, за разлика от Симеонов...Абе, Симеонов, така и така го купи евтино, поне вземи да построиш една хубава сграда.Стига само си копал за кабели
17.
до хан Крум
18.10.2015 09:03:26
4
7
И не само хотел в Приморско! Бившият кмет се обзаведе и с 2 два парцела в Созопол. Абе, странно защо ще искаш от "най-красивият град за живеене" да строиш хотели в други градове. С какви доходи пък, не питаме, защото те си имат беби и дядовци, шуранайки и лелинчовци, та от девет кладенеца вода ще ни докарат и ще докажат "колко са честни" и не крадат. Мислете, хора!
16.
BASI
18.10.2015 07:14:17
9
6
MAITAPA !!!
KAV BALOTAJ, KVI PET LEVA ???
NEMA VI KRADLIVI SKATADJII.
15.
запознат
18.10.2015 00:25:05
3
11
тодоре - на балотажа ще си хапеш ли дупенцето бе охлюв малоумен
14.
Сексолог
18.10.2015 00:22:15
6
7
УРОДЛИВОТО ИЗЧАДИЕ СКОРО ЩЕ НАПЛЯСКА ГЕЙБЕРАСТИТЕ ПО ДУПЕНЦАТА И ПОСЛЕ В УСТИЧКАТА.
13.
Тодор
18.10.2015 00:02:33
12
11
Комунистите ги тресе, селтак! къв балотаж, кви пет лева, недорасляци! Тоя срещу кмета да бята, не може да го стигне. НФСБ е уродливо изчадие и скоро ще е в историята!
12.
Георги
18.10.2015 00:01:15
3
5
Не "няма да гладуваме", а "няма да гласуваме". Печатна грешка. ;)
11.
Георги
18.10.2015 00:00:02
5
9
Не, разбира се, №8. По-голяма мафия от дрогирания, пиян лумпен и побойник Сидеров, Алфа и Атака няма, така че разбира се, че няма да гладуваме за тях.
10.
хан крум
17.10.2015 23:48:14
8
11
Николов е крадец.С какво купи хотел Белица в Приморско.Мястото му е в затвора.
9.
сеирджия
17.10.2015 23:31:51
7
12
Гледам как гейберастите треска ги тресе че ще загубят Бургас и полудяват.Знаят е ще има ревизия и прошка за кражбите на бастуна няма да има.
8.
Ще гласуватели? за мафията
17.10.2015 23:18:08
9
14
ДПС и БСП готвят скандално назначение в Бургас
Назначават за шеф на РДНСК човек на СКАТ




Милен Ненчев



За директор на Районна дирекция за национален строителен контрол Бургас е спряган Милен Ненчев – близък човек на олигарха Валери Симеонов. Ненчев е технически ръководител по строителните обекти на групировката СКАТ. От известно време по телевизия на Симеонов текат хвалебствени материали за бъдещия шеф на строителния контрол в морския град. В момента на поста директор е Ваня Радева. Това е жената, която така и не можа да обясни защо след всичките констатирани нарушения по строежите на шефа на СКАТ няма никакви последствия за него. Това показа зависимостта на представителите на строителния контрол от групировката СКАТ.
Припомняме, че РДНСК-Бургас установява, че Симеонов има незаконни разклонения по оптичното трасе Несебър-Слънчев бряг-Свети Влас и не назначават държавно приемателна комисия за обекта изграден от групировката СКАТ. Въпреки това пред погледите на РДНСК Симеонов до ден днешен експлоатира незаконно трасетата си.
Готвеният за нов шеф Милен Ненчев вече е заемал този пост. Уволнен е през 2010 г. Именно по времето на Ненчев Симеонов прави своите незаконни разклонения по кабелните си трасета. Ненчев изготвя проекта за полагането на кабелите на скатаджии от Несебър през Слънчев бряг до Свети Влас. Докато той е директор на РДНСК, групировката разширява мрежата си за доставка на телевизионен сигнал в курортните селища.
Ненчев е знаел още при поставянето на кабелите под земята, че те са незаконни, но не е предприел никакви мерки, за да бъде спазен законът.
Народният представител от КБ и председател на областната организация на БСП в Бургас Атанас Зафиров потвърди за сайта BurgasPlus, че уволненият в началото на 2010 г. от ГЕРБ заради “ структурни промени“ директор Ненчев е сред кандидатите за поста. Според Зафиров, номинацията на Ненчев обаче не е на БСП: „Не е наша кандидатура, но го харесват и браншовиците“, уточнява Зафиров, без да споменава кои точно от бранша са застанали в подкрепа на Ненчев.
Информацията на ТВ АЛФА е, че лично Валери Симеонов е лобирал за скандалния Милен Ненчев. Днешното управление в лицето на БСП и ДПС също не прилага законите на Р България, когато е засегната групировката СКАТ.
От наши източници в община Бургас разбираме, че депутатът Дурхан Мустафа от ДПС е предложил на БСП да бъде назначен човекът на Валери Симеонов Милен Ненчев. Социалистите са се съгласили да назначат Ненчев, като уж тяхна кандидатура, за да не стане скандал. В община Бургас се говори, че промените в строителния контрол ще бъдат факт до дни, а документите на Ненчев са на бюрото и на лидера на ДПС Лютви Местан.
Тук идва въпросът сключил ли е Валери Симеонов сделка с ДПС и БСП? Лидерът на групировката СКАТ ще овладее чрез Милен Ненчев РДНСК - Бургас и ще може да прикрие нарушенията по строителните му обекти.
Друга любопитна подробност около Ненчев е, че съпругата му се е снимала за корицата на Плейбой. Още една допирна точка с Валери Симеонов, който от своя страна е един от най-големите разпространители на порнографски канали.
Милен Ненчев е надзорник и по строителните обекти на турския бизнесмен Неджет Куш. Куш бе един от домакините на скандалната визита на вицепремиера на Турция Бекир Боздаг.
Попитахме съпредседателя на фронтоваците на Бойко Валентин Касабов за предстоящото назначение на Милен Ненчев, но той не пожела да отговори.
7.
Moli
17.10.2015 23:18:01
14
8
ЕнЕфСеБе е правилния път за Бургас. На общината и трябва лекар, че много боледува
6.
Георги
17.10.2015 23:15:51
7
11
Къде мога да намеря програма на Миразчийски?
5.
до номер 2
17.10.2015 23:02:29
10
12
никога не си бил за нфсб защото си елементарен гейберастки трол.
4.
Социалист
17.10.2015 22:56:50
9
17
Я Николов да каже от къде открадна 5 милиона за да купи хотел Белица в Приморско.Бургас повече няма да гласува за крадеца Николов.
3.
Сашко
17.10.2015 22:48:51
10
19
Ами след всички глупости на Герб в Бургас е сигурен балотажа.А оня ден Цветанов представя Николов пред общината само пред 30 души от които половината платени мургавелковци.
2.
нфсб1111
17.10.2015 22:39:59
11
13
бях за нфсб.ама с тоя кандидат кмет ме изгубихте.а и ма
й не само мен.голяма грешка направихте
1.
boiko
17.10.2015 21:53:21
9
15
Дали наистина си вярват??!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори