×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костантин Луков, ГЕРБ: Ще сложим край на опасните гонки по улиците с автописта на летището в Равнец


Костантин Луков, ГЕРБ: Ще сложим край на опасните гонки по улиците с автописта на летището в Равнец
Кандидатът за общински съветник Костантин Луков има решение за проблема с гонките - да се състезават на уредена писта, за да няма опасност по улиците на Бургас
16 Октомври 2015, Петък, 21:35 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Предложението любителите на тунингованите автомобили да бъдат на безопасна писта е на кандидата за общински съветник Костантин Луков от ГЕРБ

На опасните гонки, които изправят на крак шофьори, минувачи и жители на ж.к. „Славейков”, ж.к. „Лазур” и „Братя Миладинови”, както и на ж.к. „Меден рудник” ще бъде сложен край. Решението ще бъде взето така, че да осигурява както безопасността на бургазлии, тяхното спокойствие и сигурност, така и да удовлетвори желанието на любителите на високи скорости да изпитат адреналина зад волана.

Идеята е състезанията с тунинговани автомобили, които въртяха гуми и вдигаха на главите си жителите на околните блокове, да се провеждат на регламентирано място, така че градът да си отдъхне, а момчетата и момичетата с автомобилите да могат да опазят и собствения си, и на съгражданите си живот.
Разумното решение на проблема е да бъде изградена автописта на бившото и от години занемарено военно летище в бургаското село Росенец, коeто да събира всички „бързи и яростни”, да им предлага условия за състезания и да не създават предпоставки за инциденти по улиците в Бургас. Това е идеята на досегашния председател на Общинския съвет в Бургас и настоящ кандидат за общински съветник от ГЕРБ Костантин Луков, който е 4-ти в листата. Той е категоричен, че ще работи за този вариант в бъдещия Общински съвет.

Към Луков са се обърнали представители на сдружението с нестопанска цел drag.bg с молба за съдействие да извоюват терен, на който да провеждат състезанията си, вместо да пречат на движението в Бургас. Това затормозява както нормалния ритъм на живот на гражданите, така и желанието на хората – любители на високите скорости, които провеждат състезания.

„Няма как да налагаме наказания за провеждането на гонки, без да сме създали условия за провеждането на състезания, които да удовлетворят тези млади хора от една страна, а от друга да осигурят безопасността на бургазлии. Затова ще им предложим регламентирано да ползват летището в Равнец, след като внеса предложение в Общинския съвет то да бъде предоставено от държавата на Общината. Там може да се създадат модерни условия за състезания и да се справим в Бургас с проблема”, каза Костантин Луков.
Още по темата и какви са мотимите на Костантин Луков – очаквате във Флагман.бг. Той е с номер 4 в листата на ГЕРБ, която е с номер 24 в бюлетината с кандидати за общински съветници в Бургас.

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията 27/05/2024, Понеделник 21:00 10
38
Коментара по темата
38.
Lukov i Lukovshtinata - POTVYRDENA ot OIK-Bs
18.10.2015 10:29:28
0
2
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
ОБЩИНА БУРГАС, ОБЛАСТ БУРГАС
ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТОВE И НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ НА 25 ОКТОМВРИ 2015 Г.

РЕШЕНИЕ №171-МИ/НР
Бургас, 08.октомври 2015 г.

ОТНОСНО: Жалба от Димитър Бойчев Петров –областен ръководител на ПП ГЕРБ гр.Бургас за неспазване на правилата за предизборна агитация от кандидата за кмет на гр.Бургас, Милчо Лазаров Добрев

В ОИК Бургас е постъпила жалба от Димитър Бойчев Петров –областен ръководител на ПП ГЕРБ гр.Бургас, с вх.№ 01/05.10.2015 год. по регистъра на жалбите и сигналите на ОИК Бургас, в която са изложени твърдения за нарушаване на нормативно установени с Изборния кодекс правила за провеждане на предизборна агитация.
В жалбата се твърди, че кандидата за кмет на гр.Бургас Милчо Лазаров Добрев е поставил множество билбордове на изрично посочени места, върху които е разположена графична и снимкова информация, съставляваща предизборна агитация. Твърди се , че в агитационните материали има чужд език, нарушение на чл.181,ал.2 от ИК. Твърди се още, че съдържанието на агитационния материал е подвеждащо за избирателите, тъй като в него е посочен номер 28 от бюлетината, а е поставено фотографско изображение на кандидат от друга листа и с друг номер в бюлетината. Твърди се, че агитационните материали съдържат графична и снимкова информация, накърняваща добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите. Към жалбата са приложени 13 бр. фотографски изображения на визираните билбордове.
След сезирането с жалбата, Общинска избирателна комисия-Бургас извърши служебна проверка на изложеното в нея. Комисията бе информирана, че агитационните материали са отговорност на местния координатор и кандидат за кмет Милчо Лазаров Добрев. След отправената покана, на 05.10.2015 г, същият се яви в Общинска избирателна комисия- Бургас. Дадени му бяха указания да представи доказателства за изработените билбордове, както и становище по жалбата. Изискан бе електронния макет от предпечатната подготовка, като на кандидата бе даден срок до 18,00 часа на 06 октомври 2015 год. за становище. Проведено бе заседание, като с протоколно решение от 05.10.2015 год. Общинска избирателна комисия-Бургас възложи на трима членове на ОИК, предложени от различни политически партии, които в срок до 18,00 часа на 06 октомври 2015 год. да извършат оглед и да констатират фактическото състояние на посочените в жалбата агитационни материали. На 06.10.2015 год. в 17.00 часа Милчо Лазаров Добрев е депозирал заявление, заведено в регистъра на жалбите и сигналите под №2 от същата дата. В същото се сочи, че процесните агитационните материали са част от рекламно политическата кампания на кандидата и съставляват нейния първи етап. Оспорва жалбата, като счита, че изискването на чл.183, ал.2 от Изборния кодекс е спазено.
На същата дата от 18.00 часа бе проведено заседание на ОИК Бургас на което комисията от членове на ОИК, докладва резултатите от извършения оглед и направените констатации, включително и геометрични изчисления свързани с пропорционалното съотношение между площта, заета от надписа „Купуването и продаването на гласове е престъпление“ и лицевата площ на агитационния материал.
В резултат на извършената служебна проверка, ОИК Бургас приема за фактически установено следното:
На територията на Община Бургас на позиции:
1.На път I-9, позиция т. 329 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
2. На път I-9, позиция т. 367 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
3. На път I-9, позиция т. 354 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
4. На път I-9, позиция т. 346 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
5. На път I-9, позиция т. 387 от кв. Сарафово посока за ж. к. Изгрев от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
6. На път I-9, позиция т. 330 посока от кръговото на изхода към кв. Крайморие от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
7. На път I-9, позиция т. 378 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
8.На път I-9, позиция т. 379 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
9.На път I-9, позиция т. 381 от одобрената схема на Община Бургас за поставяне на РИЕ;
10.На бул. Транспортна, подхода за супермаркет “Лидл“;
11.На бул. Тодор Александров частен терен;
12. В района на автогара „Запад“.
са разположени касетъчни рекламни съоръжения, в които са монтирани рекламни пана с графична и снимкова информация с различно съдържание. Рекламните пана съдържат обособена част, в който е посочен номер 28, върху който е изобразена отметка, както и надпис „Да ги изритаме с Милчо Добрев“. В средата на паното е разположен израза „Напред България“. В част от рекламните пана, наред с горната информация се съдържа израза „Събуди се Бургас! 20 години политически цветарки и милиционери стигат“. Вляво от този надпис е разположено фотографско изображение на кандидат от друга листа.
В друга част от рекламните пана, отново наред с повтарящата се във всички информация се съдържа и отличаващия ги израз „ЛукOFF. Не на ЛУКОВЩИНАТА в община Бургас“, като непосредствено в ляво от надписа е разположено фотографско изображение на кандидат от друга листа. Всички пана съдържат израза “Купуването и продаването на гласове е престъпление“. Безспорно се установява, че всички посочени по-горе рекламни пана съдържат призив за подкрепа на определен кандидат, като част от тях едновременно с този призив съдържат и такъв за неподкрепа на друг кандидат. Същите представляват „предизборна агитация“ по смисъла на т.17 от §1 на Допълнителните разпоредби на Изборния кодекс. Процесните рекламни пана съставляват агитационен материал, който по силата на чл.183 от Изборния кодекс следва да съответства на установените с нормата изисквания за съдържание.
Въз основа на изложената фактическа обстановка и събраните доказателства, и като съобрази разпоредбите на Закона, Общинска избирателна комисия намира следното:

1. Подадената жалба е неоснователна, що се касае до:
- оплакването, че агитационните материали въвеждат избирателя в заблуждение. ОИК Бургас намира, че възможност за такова заблуждение не е налице. В агитационния материал ясно е посочен призив за подкрепа именно на кандидата съответстващ на посочения номер в бюлетината.
-оплакването за накърняване на добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите. ОИК Бургас, счита , че в действителност разпоредбата на чл.183, ал.4 от Изборния кодекс забранява ползването на агитационни материали накърняващи добрите нрави честта и доброто име на кандидатите, но на нито един от процесните агитационни материали не констатира наличието на изрази или други графични или фотографски, които да противоречат и накърнят общоприети етични или морални норми. Категорично, видно от текстовата, графична и фотографска информация на агитационния материал, в същите отсъстват обидни квалификации за кандидат или кандидати. Употребения израз израз „ЛукOFF“ не е обиден или позорящ по своето съдържание. Изразът „не на ЛУКОВЩИНАТА в община Бургас“, представлява несъгласие и отрицание на определен модел на поведение, без да се дават обидни, осмиващи или позорящи характеристики. ОИК Бургас, счита че употребата на фамилия и нейните производни с цел да се присвои /създаде принадлежност/ на определено поведение или стереотип към определена личност не носи оценка за личността на кандидата. То не съдържа оценка и на самото поведение, чието отрицание се цели. Много често определени действия в политиката или държавното управление носят названието или са наричани с името на определен политик. Важно е да се отбележи, че Изборният кодекс разрешава като законна агитация употребата на фамилно име на кандидат или фотографското му изображение с цел призив за неподкрепата му.
-относно оплакването за употреба на чужд език в агитационния материал. ОИК Бургас, счита че изписването в част от агитационните материали на две букви от латинската азбука“FF“, не може да бъде счетено за употреба на чужд език. Езикът , съгласно лингвистичната доктрина може да бъде дефиниран като „система от знаци за предаване на информация, подчиняващи се на определени правила, известни и разбираеми за ползвателите му и изпълняващи определени функции“. Наличието на всички елементи е задължително и необходимо за създаване и дефиниране на понятието „език“. ОИК-Бургас, счита че само един от многобройните елемент на системното понятие „език“, а именно буква, повторена два пъти, не може да съдържа в себе си всички изискуеми характеристики на цялата система. Прекалено би било, една буква повторена два пъти, да изпълни и да покрие цялата палитра на системното понятие „език“.
3.При постановяването на решението ОИК-Бургас се е съобразила и с разпоредбата на чл.183 ал.1 от Изборния кодекс, която дава възможност на кандидатите, да изготвят, употребяват и разпространяват в предизборните си кампании плакати, обръщения и други агитационни материали. Тази възможност, безспорно е обвързана със задължението за съобразяване с предписаното от Закона съдържание на агитационните материали, като това задължение имплицтно съдържа в себе си и забрана за употреба и разпространение на агитационни материали не отговарящи на изискванията на закона.
Предвид изложеното и на основание чл.87, ал.1 т.1,т.22 и чл. 186, ал.1 от Изборния кодекс Общинска избирателна комисия

РЕШИ:

І. Отхвърля жалбата на Димитър Бойчев Петров –областен ръководител на ПП ГЕРБ гр.Бургас като неоснователна.

Решението подлежи на оспорване по реда на чл.88 пред Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Председател:
Елка Стоянова

Секретар:
Имухан Хюсеин
37.
Ti6o 28
18.10.2015 00:10:52
0
3
KUKOFF MAR6 V RADNEVO NENORMALNIK!!!!!!
36.
ti6o
18.10.2015 00:09:04
0
2
Tapi Gerberi vreme e da si varvite!!!!
35.
TYP.PO-TYP, LUKOV & BOICEV - GERB.
17.10.2015 23:48:41
0
2
Общинска избирателна комисия Бургас

РЕШЕНИЕ
№ 184-МИ/НР
Бургас, 14.10.2015

ОТНОСНО: Жалба от Димитър Бойчев Петров –областен ръководител на ПП ГЕРБ гр.Бургас за неспазване на правилата за предизборна агитация от кандидата за кмет на гр.Бургас, Милчо Лазаров Добрев

В ОИК Бургас е постъпила жалба от Димитър Бойчев Петров –областен ръководител на ПП ГЕРБ гр.Бургас, с вх.№ 03/13.10.2015 год. по регистъра на жалбите и сигналите на ОИК Бургас, в която са изложени твърдения за нарушаване на нормативно установени с Изборния кодекс правила за провеждане на предизборна агитация.

В жалбата се твърди, че кандидата за кмет на гр.Бургас Милчо Лазаров Добрев се е съобразил с постановеното решение на ОИК Бургас №171-МИ/НР/08.10.2015 год. и е променил съдържанието на поставените от него агитационни материали, подробно описани в решението. Твърди се, че същия кандидат продължава да провежда предизборна агитация в нарушение на правилата посочени в Изборния кодекс, като съдържанието на разположените от него билбордове на бул. „Тодор Александров” в частен терен и на сграда частна собственост, находяща се на бул. „Апостол Карамитев” №16 съдържат изображение на герба на Община Бургас разположен на фона на знамето на общината.

Жалбоподателя счита, че употребата на символиката на Община Бургас /герб и знаме/ в агитационен материал съставлява нарушение на чл.182, ал.1 от Изборния кодекс.

Прилага 2 бр. фотографски изображения на визираните билбордове.

След сезирането с жалбата, Общинска избирателна комисия-Бургас извърши служебна проверка на изложеното в нея. Чрез телефонен разговор с кандидата за кмет Милчо Лазаров Добрев, бе установено, че процесните рекламни съоръжения са част от рекламно политическата кампания на кандидата и съставляват нейния втори етап.

Извършена бе и фактическа проверка на място от членове но Общинска избирателна комисия.

В резултат на извършената служебна проверка, ОИК Бургас приема за фактически установено следното:

Касае се за разположени касетъчни рекламни съоръжения, в които са монтирани рекламни пана с графична и снимкова информация с различно съдържание. Рекламните пана съдържат най –горна обособена част, в която е посочен израза „Бургас е кауза, тя не се продава!”.В ляво от него е разположено фотографско изображение на кандидата. В средата на паното е разположен израза „Напред България“. В ляво от този надпис е изобразен герба на Община Бургас, като самия надпис е върху фон, лявата част от която е в цветовете на флага на Община Бургас.

В долната му част се съдържа номер 28, върху който е изобразена отметка, както и израз „Милчо Добрев Кмет и Съветници“. В най-долната част на паното е разположен израза “Купуването и продаването на гласове е престъпление“. Рекламните пана се различават по разположението на фотографското изображение.

Въз основа на изложената фактическа обстановка и събраните доказателства, и като съобрази разпоредбите на Закона, Общинска избирателна комисия намира следното:

Подадената жалба е неоснователна. Безспорно се установява, че посочените по-горе рекламни пана съдържат призив за подкрепа на определен кандидат. Същите представляват „предизборна агитация“ по смисъла на т.17 от §1 на Допълнителните разпоредби на Изборния кодекс. Процесните рекламни пана съставляват агитационен материал, който по силата на чл.183 от Изборния кодекс следва да съответства на установените с нормата изисквания за съдържание.

Не е налице обаче соченото нарушение на чл.182, ал.1 от Изборния кодекс, тъй като хипотезата на нормата визира провеждане на предизборна агитация в държавни и общински учреждения, институции, държавни и общински предприятия и в търговски дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала.

ОИК Бургас съобрази, че не е налице нарушение и на изискваното от Кодекса съдържание на агитационния материал, предвидено в чл.183, ал.2 от Изборния кодекс, както и не е налице нарушение на забраната за ползване на агитационни материали предвидена в ал.4 от същия.

По съществото си ползването на символиката на Общините не е забранена с изрична норма в Изборния кодекс.

Конкретно символиката на Община Бургас е уредена в Наредбата за символиката и отличията на Община Бургас. В тази наредба също не се констатираха норми установяващи забрани за ползване на флага и герба на общината при политическа агитация, каквито са налични в аналогични наредби на други общини /Наредба за символиката и отличията на Столична община-чл.15 и др./. По тези съображения ОИК Бургас не намира за необходимо да препраща преписката по компетентност на Кмета на Община Бургас. Аналогично при сходна фактическа обстановка с решение №2572-МИ / 12.10.2015 год. Централна избирателна комисия не констатира нарушение на Изборния кодекс.

Предвид изложеното и на основание чл.87, ал.1 т.1,т.22 от Изборния кодекс Общинска избирателна комисияРЕШИ:Оставя без уважение жалба с вх.№ 03/13.10.2015 год. на Димитър Бойчев Петров –областен ръководител на ПП ГЕРБ гр.Бургас.


Председател: Елка Тодорова Стоянова

Секретар: Имухан Самин Хюсеин

решение №184жалба герб V добрев.doc

* Публикувано на 16.10.2015 в 11:46 часа
34.
Луков съм-до 22
17.10.2015 18:26:12
1
3
МИ ДА ПОМНА И ОЩЕ ВЗЕМАМ И КВО?????? АЗ СЪМ ВЪЛЧО И СТРИЖА ОВЦЕТЕ КАТО ВАС ХАХАХАХАХАХАХАХА
33.
ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ на ГЕРБ !
17.10.2015 18:04:50
1
4
HA-haha, ave picove, TOZI BORSUK ne beshe li onq SKUNKS, deto se OSRA PO STYKLATA na ofisa si prez roletnata shtora, KAT GO NALAZIHA BATKITE ....
32.
PACO, GAZO ili GLUPOV si ?
17.10.2015 17:59:00
1
3
pacu-gacev li si, lukovAUT li si, vse taq! boli go kura Milqka za tebe i shibanqka onanis lukovAUT. pica si napravi kampaniqta i pokaza na burgazlii na celi 50 bilborda ot Sarafovo do Kraimorie , ce carqt na syvetnicite e BOLEN, GOL i SMRADLIV. Apropo, samo ti qvno ne si vdqnal, ce Milqka pak igrae za GERB no pokazva na horata, ce lukovAUT nqma mqsto povece v obshtinata i e normalno ostanalite savetnici ot GERB, da se vyzpolzvat ot masiraniqt udar po lukovshtinata.

Ta tolkova za milicionerite ot DYRJAVNA SIGURNOST v politikata na Burgas, koito e vreme da si hodqt v PENSIONERSKIQ klub.

A za nas reisarite ne ni misli, nie znaem kak da se organizirame i da si pravim gonkite. Shizofrenici kato teb PACO Glupov, mqstoto ti e na golqmata niva v Izgrev, haide hvashtai novite BRT-ta i kym grobishniq park s kukite, tazi vecer tam shte draftim.
31.
Ali Bumaye
17.10.2015 15:12:06
0
3
Луков шизо , как реши , че ще ползвате военно съоръжение от общината не мога да си обясня , но все пак сте Герб най големите беззаконници !
30.
МИТКО
17.10.2015 13:11:19
0
4
ВЪЛКАН ПРЕЗИДЕНТ! !!!!!!!!! ВЪЛКАН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! !!!!!!!!!!
29.
Пацо
17.10.2015 10:40:48
3
5
Айде спрете се бе , голямо драскане, имайте уважение към езика и мисълта.Тук темата е друга-да се намери решение на един набора проблем.Пистата в Равнец е добре, бедна държавица сме, с подръчни материали и заварено положение -толкоз. Пък кой го измислил, кой го предложил, Аман от комплекса ри дето само си ги мерят, то и работа трябва да върши. Пък иначе тук мирише на онази дебела куха бъчва -смешника Милчо Добрев. Плюе като обезумял. Ще се самоизяде от яд това смешно човеченце.Що анонимно се пишеш,срам си и за себе си, и за човешкия род.
28.
Комшиика на Лукчо
17.10.2015 10:24:06
2
8
Като не си пие редовно хапчетата Лукчо и започва да изскача гол от храстите в парка в Славейков! Три пъти ми е вадил акъла! Как може да има толкова сериозно болни хора в общинския съвет и от тях да зависи бъдещото на децата ни!
27.
Журналист
17.10.2015 10:18:10
1
8
Не се подигравайте на Луккофф!Тои е стар, психично болен и заядлив, че не става за нищо е видно, но явно има пари да бута на управници в ГЕРБ да го тикат!
26.
Журналист
17.10.2015 10:18:10
3
5
Не се подигравайте на Луккофф!Тои е стар, психично болен и заядлив, че не става за нищо е видно, но явно има пари да бута на управници в ГЕРБ да го тикат!
25.
Юрист
17.10.2015 10:12:21
2
7
Този дядо Лукчо с шизофренията си ли ще оправи Бургас? По голям смешник съветник досега сме нямали!
24.
Иван
17.10.2015 09:04:37
4
3
И когато се изгради въпросното съоражение всеки един гражданин събота или неделя примерно ще заплаща вход на Община Бургас за да влезе и да си покара колата като тя ще му предоставя лекар , противопожарна помощ и писта за цената . Мисля ,че ще има доста хора които ще си създадат автомобили(които са извън регламентите на ЗДвП) и като хоби ще използват съоражението през уикенда като хоби .
23.
Иван
17.10.2015 09:01:39
1
5
Пистата трябва да се изгради до град Бургас с трибуните с безопасноста не само обещания за някво съоражение правено преди 50 г.
22.
Лупи
17.10.2015 08:31:51
3
10
Ей Луков,шибан катаджия помниш ли как прибораше рушветите... Луков помниш ли
21.
2/4
17.10.2015 01:16:07
8
6
super ideq, nedeite da pliuete, ideqta e dobra neka ima ama da napraviat neshto dobro da se hvalim s nego
20.
SHREK
17.10.2015 00:11:27
2
6
SHREK - LUKOV ....
19.
Ceren bezplaten PR za Lukov ot Flagman!
17.10.2015 00:09:03
2
7
Oho-oooo. KABRIOLETA !

Are begai,da hapnesh VIAGRATA i si dokarai Audi S6 - A9965MK da te probvame na pistata v Ravnec, kolko si JENA v kostumce ili si myj GEYberast .

A i da ne zabravish, da si platish za REKLAMATA PREDIZBORNA na Flagman, shtoto utre shte im poiskat da publikuvat DOGOVORA si s teb i da pokajat faktura, ce si im platil 1000 leva, kolkoto im e tarifata obavena pred OIK-Bs.

Apropo, onezi nervaci ot 58 blok, shto te goniha dnes pred bloka im, neshto si hodil da snimash kolite im, koi , kyde spiral neshto !? Razpravqt klukarkite, ce zamalko i BOI DA IZQDESH, AMA SI IZBQGAL , CE SA TE VIKALI DA SE VYRNESH I NE SE DYRJISH, KATO LEKA JENA ! A i ti podvikvali , manqcite ot 58-mi blok na nejnoto ti ime - Lukov-Kur..VO , ta cak do Tehnopolis se cuvalo blizo 10 min. po tvoi adres na bul.Trakia v Slaveikov , ama si izbqgal byrzo razprava Ivaka .

Koce, Koce, do kyde se dokara, na 63 godini komshiite, da kreshtqt na glas - KURVO, da te rugaqt na meka kitka i zamervat s butilki .......
18.
Ина Милева
16.10.2015 23:51:58
2
10
Пичове, с тази подземна измислена улица им направихте на мотористите нова писта, освен всичките и други нередности.
17.
Frank White
16.10.2015 23:51:43
1
11
Поредното беззаконие на този шизофреник , как реши , че ще ползва военната писта и то точно за гонки само и единствено той си знае . Кмете време е за нови хора не за болни мозъци .
16.
lisan lisan
16.10.2015 23:43:53
1
12
КМЕТЕ КАКВО СТАНА С КАРТИНГ ПИСТАТА ДЕЦАТА ПОРАСНАХА ОБЕЩАЙ ПАК
15.
Чората
16.10.2015 23:38:50
11
5
Аман от мрънкалки!Туй българина все ще намери кусур и под вола-теле . Решението е супер. Да ходят да си чупятглавите на обособена писта, а не да ни мачкат децата и да се перчат по бургаските улици. Браво за идеята!
14.
Добо утро
16.10.2015 23:37:01
2
10
Това е предложение на СДС още преди 8 години , но тогава се счете за екзотика. Такава писта трябва да има и общината трябва да отдели терен за концесия , но по подходящ е района на бившия полигон на Автото в района на Лъка. Ако този господин няма с какво да излезе пред избирателите по-добре да си мълчи , а не да си присвоява чужди идеи , както навремето Душепеев си приписа инициативата на СДС за ин-вито фонда.
13.
mqkoto i rusnaka
16.10.2015 23:20:44
2
10
kato te gledam i mi se presira ot groznatai musora
12.
007
16.10.2015 23:19:36
3
9
Луков като си се подстригал и си сложил костюма от балати си мислиш за красавец всички знаем каква селска селска мома си имаш поведение на жена
11.
Бат Бойко
16.10.2015 23:15:52
0
5
Луков до кога твойте подчинени ще крадат повече от теб на трета поликлиника на паркинга се краде брезпрезорно както и на пзркинга на хотел българия аз ли да ти отварям очите как карадат и в синята зона и по другите паркинги направи проверка ама не със затворени очи както ти ги правиш
10.
Нормален
16.10.2015 23:11:12
1
11
Докато има кандидати за общ. съветници, като Луков, Пренеров, Дракалиев, Гъбева и др. в листата на ГЕРБ, не очаквайте някой да гласува за нея.
9.
burgas
16.10.2015 23:11:06
2
10
много си зле прибирай се на село при кокошките там ти е мястото
8.
bubo
16.10.2015 23:07:32
2
14
Луков онзи ден те видях в център пак беше облечен с анцинк от битака и милиционерските обукви колко чишта имаш от тях откраднати и внуците ли ще ги носят
7.
kiro
16.10.2015 22:55:29
2
17
направо се чудя как ръководството на ГЕРБ е допуснало този ненормалник....много хора няма да гласуват заради него включително и аз.
6.
........
16.10.2015 22:50:04
4
12
И защо да не може да глобявате? Нима трябва да убият някого,че да се размърдате? Сложете камери на основните места където има гонки и опсност за живота и здравето на хората. Тия келеши дето нямат по два лева в джоба и не могат да заредят гориво да идат до Равнец и ми се правят на рейсъри по улиците с дъртите си кошници. Имали били искания. И аз искам да живея в нормална държава и да не будят подобни келеши без гърнета на "бегачките".
5.
LUKOFF - CAKAT TE v RAYONNA PROKURATURA
16.10.2015 22:44:42
4
11
GLUPOV, shto se KRIESH ot MVR i RAYONNA PROKURATURA be naglqr !??
IMAL BIL IMUNITET, TYPIQ MILICIONER ! TA TEB PROKUROR KAMEN GOSPODINOV , TI E PRATIL 3-ri PRIZOVKI DA SE QVISH v PROKURATURATA ili 1 RPU/MVR-Bs za DA DADESH SVEDENIE, KAK PROKURORA G.K. ot BRP TI DADE EDNA NEZAKONNO SVALENA ot STRVARA na BURO "SADIMOST" SYDEBNA SPRAVKA i TI Q POKAZVA I RAZPROSTRANQVA PRED JURNALISTITE na 21.07.2015g.

KOLKOTO I DA SE KRIESH, IMASH PRIZOVKA za 27.10.2015g. LUKOFF, DNES TI Q NAPISAHA v RAYONNA PROKURATURA. SLED NEQ IDVA I NAKAZATELNO PROIZVODSTVO sreshyu TEB, LUKOFF ......

TA NE MI SE PRAVI na ZAGRIJEN za REISARITE ! TI, KOITO NE SI SE SPRQL, DA KLEPASH EDIN ILI DRUG ot MLADEJITE I DA ZVYNISH v KAT ili na komisar KALOQNOV , DA PRASHAL BOP-a za DA SMACKALI REISARITE.
4.
Изварата и Украинеца с GL-а
16.10.2015 22:36:28
1
12
на Равнец отдавна ходят да се дърпат... :)
3.
e tva e...
16.10.2015 22:34:16
1
14
e tva e absoliuten populizam!

8 godini spaha i nishto ne napraviha po toq vapros da ne govorim che i policiqta idvashe i ni goneshe ottam kato sme hodili da karame,a sega kato se vdigna nacionalen medien shum po temata stanaha golemi radeteli na ideqta....GERBADJIISKI SMESHNICI!
2.
Митко Момата
16.10.2015 22:34:10
4
19
Луков,още ли се къпеш с дъщеря си?
1.
Не думай
16.10.2015 22:28:27
2
19
Там се използва като такава писта от много време и не е нужно да дойдат избори, за да се появи Луков и да го реши... #луковАУТ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Багер влезе в къмпинг „Якото място”, бутат бунгалата и ресторанта Багер влезе в къмпинг „Якото място”, бутат бунгалата и ресторанта От Община Царево обявиха, че събарянето ще продължи до 1 юни, когато влиза в сила забраната за строителство 81-годишен фермер от Поморие отиде до Русе за трактор с колата на крадец и олекна с 13 380 лева 81-годишен фермер от Поморие отиде до Русе за трактор с колата на крадец и олекна с 13 380 лева Началникът на полицията в морския град разказа как дядото карал криминално проявения си шофьор да брои парите му Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството
Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск Пари за Лъва, а Овенът дори и да не си помисля за изневяра! Пари за Лъва, а Овенът дори и да не си помисля за изневяра!  Хороскоп за деня – 28 май 2024, вторник Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори