×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Приморско Димитър Германов даде пример за изборна битка, излезе с видими резултати срещу демагогията


Кметът на Приморско Димитър Германов даде пример за изборна битка, излезе с видими резултати срещу демагогията
Димитър Германов показа на хората в Приморско с детайли какво е свършил и как ще се развива общината през следващите 4 години, даде пример на всички кандидати за кметове как се води кампания
15 Октомври 2015, Четвъртък, 23:39 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Успехът на един градоначалник е успех на хората, твърди кандидатът за втори мандат, издигнат от ГЕРБ


Приморско е в сърцето ми, работя от душа за него. Ние говорим нещата такива, каквито са, не използваме демогогията, не използваме празни обещания, говорим пряко и конкретно за развитието на Приморско, акцентираме върху всеки един от детайлите, които са важни за общината. Това каза тази вечер кметът на Приморско и кандидат за втори мандат, издигнат от ГЕРБ – Димитър Германов, на среща в препълнената зала на обновеното, напълно различаващо се от занемарения от времето на социализма вид, читалище в морския град.

Кметът на Бургас Димитър Николов и депутатът Димитър Бойчев се запознаха в дълбочина с програмата на Димитър Германов, разработена до малкия детайл за успешното развитие на Приморско

На срещата с жителите на Приморско присъства кметът на Бургас Димитър Николов – примерът за успешно местно управление в цялата страна, както и областният лидер на ГЕРБ и депутат, избран от Бургаски регион – Димитър Бойчев, които дадоха пълната си подкрепа за Димитър Германов. Доверие и сигурност в успеха  на Германов показа и водещата на мероприятието – Лиляна Вучкова, чийто ведър глас е любим за милиони български малки и вече пораснали деца.

Срещата на Германов с местните жители беше пример за водене на интелигентна предизборна кампания – с ясни и конкретни послания, с детайлен анализ на изминалите четири години и конкретни цифри за завареното състояние на общината и постигнатото в края на първия му мандат. Германов конкретно, с ясни източници на финансиране и оформяне на документи, показа и своята визия за развитието на Приморско за следващите 4 години. Досега нито един кандидат за кмет, от която и да е политическа сила, не е направил толкова подробна и конкретна публична обосновка на намеренията си за следващия мандат, както и на резултатите от предходния.

„Искрено се впечатлих от изпълнените и планираните проекти от Община Приморско и от кмета Димитър Германов, защото това е реална работа, а с популизъм и обещания не се стига до никъде. Да бъдеш водещ и да бъдеш човек, който реализира мечтите на гражданите, трябва да бъдеш трудолюбив, честен и съвестен човек. Убеден съм, че съвременно мислещите жители на Приморско ще подкрепят Димитър Германов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, за да могат да правят реформи и да носят отговонрост. Проектите, които Димитър Германов е подготвил, са отговорни и тежки и съм убеден, че след 25-ти октомври ще му честитя новия мандат. Ще го подкрепя не само като кмет на Бургас – областния център, но и като жител на тази област, защото е важно общините да са двигатели на развитието. По този начин Бургаска област ще бъде водеща в страната”, каза кметът на Бургас и зам.председател на ГЕРБ Димитър Николов.

Как кметът Димитър Германов ще управлява през следващите 4 години Приморско, как остарялата демагогия може да бъде заменена със съвременна, европейска визия за развитие на морската община, как и какви усилия ще вложи екипът на Германов за младите хора, инфраструктурата, туризма и защо хората да гласуват с номер 11 за кмет на Община, за общински съветници и кметове на кметства – очаквайте във Флагман.бг. Ще разберете и каква новина оповести Димитър Николов пред жителите на Приморско за още по-бързо развитие на туризма.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
40
Коментара по темата
40.
*********
06.01.2016 14:32:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
39.
СОУ
11.11.2015 11:52:25
0
1
Стига бе! Сега да не се окаже, че и Николай Илиев е син на Налбантов?!
____________

Д-Р ПЕТЯ ИЛИЕВА
Веднъж Налбантов ходил да си прави зъбите при нея и тя между другото му подметнала: "Не искам да те обиждам, ама много лоша слава ти се носи - много си ходел. Вярно ли е?" Този въпрос според Налбантов бил директен и недвусмислен намек, че докторката искала да има интимна връзка с него. "Какво да ги правя, харесват ме жените и сами идват да си искат! При това забележи, тази не е коя да е, а жена на кмет...!" - коментира Налбантов. (Съпругът на д-р Илиева е Атанас Стойчев - кмет на Приморско през периода 1993-95).
38.
*********
02.11.2015 13:07:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
37.
до 35
22.10.2015 01:51:31
0
1
Не, това е писано за гехора, а Германов сега живее с повече от 500 лв.
36.
Това за Германов ли е писано или за друг кмет?
22.10.2015 00:16:04
0
1
Управникът, който дава 2 бона за бебе, живее с 500 лева на месец

Кметът на Приморско се влюбил на манифестация
Семейство Димитрови не са ходили на почивка от 20 години

Търпелива, умна и разбираща съпруга стои зад гърба на един от най-успешните кметове. След 40 години брак градоначалникът на Приморско Димитър Димитров и половинката му твърдят, че все още щастието не е напуснало дома им. Радват се на двама синове и трима внуци. "Дали сме каквото можем за решаването на демографския проблем. Но и младите трябва да се постараят", казва Димитров. За да стимулира раждаемостта в общината, кметът предлага за всяко бебе местната хазна да отпуска по 2000 лева. Парите са нужни, но не са най-важното в едно семейство, убедени са съпрузите.

Гинка и Димитър Димитрови не са богати, но имат всичко, от каквото се нуждаят. Кметското семейство живее в спретната двуетажна къща в началото на града. На фона на огромните луксозни хотели и кооперации в Приморско домът им изглежда повече от скромен. Но за сметка на това всичко е подредено с вкус. По стените на всекидневната висят десетки гоблени. Пъстрите картини бродира в свободното си време Гинка. Хобито на кмета пък е да

броди в Странджа

с пушка в ръка. В този край той е сред най-прочутите ловци. Вдигне ли мерника, рядко пропуска дивеч. Когато ловът е забранен, градоначалникът обича да играе белот с приятели в кварталното кафене. Най-голямата му слабост обаче са тримата му внуци. 10-годишният Димитър е любимият внук на градоначалника, естествено заради името му. Щом излязат на разходка, двамата не пропускат да се отбият за детско меню в "Макдоналдс".
Когато срещнала съпруга си, Гинка дори не подозирала, че един ден той ще управлява Приморско. Двамата се запознали случайно на студентска манифестация на 24 май в Русе, където бъдещият кмет следвал. Две години по-късно двамата сключили брак. След като Димитър завършил Техническия университет, се наложило да работи по разпределение в Айтос. Гинка го последвала. През следващите пет години двамата се местили последователно ту в село Пирне, ту в Ясна поляна и Царево. След като се установили в Приморско, Гинка започнала работа като управител на почивна станция. На тази длъжност тя е от 1983 г. и продължава да работи до днес. Инж. Димитър Димитров сяда за първи път на кметския стол през 1986 г. Пет години по-късно се оттегля по собствено желание. Завръща се в кметството през 1995-а, след като

печели с убедителен резултат

изборите. Оттогава ръководи община Приморско и по всичко личи, че ще се бори за пети мандат.
Семейство Димитрови признават, че рядко им остава време един за друг. Заради многобройните служебни ангажименти на градоначалника грижата по дома изцяло е поела съпругата му. Тя се е нагърбила дори с основния ремонт на къщата, който приключил преди броени дин. Гинка обаче не се оплаква. Отдавна е свикнала с работохолизма на половинката си и се опитва да не го ангажира с битови проблеми. Почти всяка вечер след работно време кметът приема гости в дома си по служебни въпроси. Двамата с носталгия си спомнят за времето преди кметуването. Тогава имали време и за екскурзии, и за развлечения. За последен път съпрузите ходили на почивка точно преди 20 г. Оттогава градоначалникът все кроял планове да заведе половинката си някъде, но така и не му останало време. Сега отново планират ваканция, но чак за есента на 2007 г., когато инж. Димитров ще бъде в служебен отпуск за изборите. Гаранция обаче, че това ще се случи, и този път няма. "Съпругът ми е вманиачен да помага на хората и да оправя града. Иска всички да са добре, за да е доволен и той", казва Гинка. Семейният им автомобил е стар "Фолксваген Пасат" на 20 г. и отгоре. Спрели го от движение преди 10 г. и оттогава фамилното возило не е излизало от гаража. "Все едно нямаме кола, пък и не ни трябва. Мъжът ми е все на работа. Къде да ходим с нея", обяснява Гинка. Служебният автомобил, който кара кметът на Приморско, също е доста старичък - 10-годишен "Форд". Въпреки подмятанията по адрес на раздрънканата кола Димитров упорито отказва да я смени с по-нова. "Не мога да жертвам толкова пари от общинския бюджет за нова кола. И тази ми върши работа, а парите трябват за друго", отсичал градоначалникът у дома, щом някой се опитал да го уговаря да подмени автомобила си.
Семейният бюджет на семейство Димитрови е средно добър за стандарта в Приморско. Месечният им доход от работни заплати е близо 1500 лева. Двамата обаче преживяват с не повече от 500. Това, което остане, заделят настрана, за да помагат на децата и внуците. За разлика от службата, където е перфекционист, у дома си кметът не е придирчив. Хапва на крак, каквото намери в кухнята, и се заема с поредния си ангажимент. Той е абсолютен въздържател, не пуши цигари, а алкохол не близва. Рядко посяга и към месни храни. Любимите му гозби са фасул в гърне и яйца на очи.
35.
манол
21.10.2015 03:44:08
0
0
Маноле кажи си купи ли си гласовете. кои ти дърпа конците от софия чии са тия имоти които имаш? Кажи.
34.
манол
21.10.2015 03:43:37
0
0
Маноле кажи си купи ли си гласовете. кои ти дърпа конците от софия чии са тия имоти които имаш? Кажи.
33.
Германов
20.10.2015 22:34:06
0
1
ДИМИТЪР ГЕРМАНОВ:
Това е нещо изключително неприятно и нещо, което, странно как, във времето се е допуснало да се развие безконтролно. Какво имам предвид? Говорил съм с жители на общината, които пряко са засегнати от писанията на този… как мога да го нарека, може би патологичен случай, защото за мен това не е човек, това е по-скоро душевно болен човек, който си позволява да пише такива неща във форумите. Потърпевшите, в края на краищата, изпадат в една ситуация, където реално съществуващото законодателство, във времето назад и в настоящият момент, не може по никакъв начин да ги защити. Това е парадоксалното. В качеството си на кмет реално аз също нямам никакви правомощия и никакви възможности да въздействам върху този, който пише тези неща. Като човек бих могъл да изкажа съчувствие и по-скоро според мене би трябвало да се инициира някаква законодателна инициатива, промяна в законите, така че такъв тип писачи, такъв тип хора, които нанасят сериозни психически и душевни травми на своите обекти, които атакуват с писанията, да им бъде търсена отговорност.
32.
селянка
20.10.2015 11:03:03
0
4
Манолчо.и.Бай Миле са най позитивни за да не прилапат гласовете.Да имат възможност пак да плешат да пиянстват ида се гавтят с населението да имат чуство за недосегаеми и силни на деня .
31.
of гага
19.10.2015 10:41:14
8
3
Много добре.Аз се радвам че ще имаме позитивен и сърцат кмет който ще върши работа.Не като някакви измислени кебапчии дето хал хабер си нямат от нищо.
30.
*********
19.10.2015 05:22:27
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
*********
19.10.2015 00:16:12
4
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
гага
18.10.2015 04:51:07
2
5
Разбрахте ли.Фидосова ще ни бъде кмет,Наша гордост Веселииска .
27.
димитар германоф дава пресконференция:
17.10.2015 19:35:24
2
18
докторите бягат от пирморско защото налбантов ги гони с държането си . съблякал се гол пред табакова и тя като го видяла се уплашила и избягала . значи тя била отвратена от него , сигорно е щяла да повърне защото той бил нечистоплътен . да беше се изкъпал преди това налбантов , ето затова мц ще фалира , защото който дойде и бяга
26.
#######
17.10.2015 11:22:34
3
10
Много грамотни коментари този път.Личи си,че герб са в кампания и се въздържат от коментар.
25.
юС
16.10.2015 23:27:48
17
5
На за тва дяца, гласувайте за батко ви златин пУмията!
24.
фен
16.10.2015 20:28:16
2
28
ЩЕ РАЗВИВА, КВО ЩЕ РАЗВИВАШ ТО ОБЩИНА НЯМА ДА ИМА АКО ТЕ ИЗБЕРАТ ПАК!!!! ТЯ ДОКТОРКАТА ИЗБЯГА, ЧЕ КАКВО ОСТАВА ЗА ХОРАТА.......
23.
Мунчева
16.10.2015 20:24:23
2
22
Мунчева си вее байряка в Царево и ни убеждава, че тука цъфтим и вързваме. Ние се чудим, кой път да хванем, а тя ще ми го хвали
22.
#######
16.10.2015 20:00:44
2
20
За сладки сънища,четете Стражанюз! Там животът е песен и всичко с кмета и около него е ЦВЕТЯ И РОЗИ!
21.
Атанас Атанасов
16.10.2015 18:21:45
0
37
Атанас Атанасов
24.06.2015 14:20:07
Господин Германов,
Кажете какво направихте след като ви изпратих писма с подробности за това, което е ставало в училището на Приморско. Защо не ми отговорихте? А случаите бяха доста фрапиращи, най-вече този с учителката по изобразително изкуство Радостина Иванова - за това как е правила орален секс на директора, как той се изпразнил на дрехите й и как после тя цял ден ходела с влажните петна по дрехите си. Лично аз съм свидетел как Налбантов се хвалеше и разказваше подробности около тази случка. И пак, това е само единичен случай. Специално тази жена е била принуждавана от Налбантов в продължение на две години да изпълнява сексуалните му желания и прищявки, била е подлагана на унижения и гаври и е търпяла всичко това, само защото Налбантов й е бил обещал да я уреди да живее в блока на специалистите и да не пътува всеки ден до Ясна поляна...
За другите учителки няма да говоря. Техните истории са известни на цяло Приморско. Характерното при всичките тези случаи е, че са налице злоупотреба с власт и използване на принуда от страна на Налбантов с една единствена цел - той да прави секс с жените, които са му подчинени. И някои от тях, тези които са били по-слабохарактерни и без чувство за лично достойнство, са се съгласявали само и само да не загубят работата си.
Какво направихте вие, г-н Германов след като научихте всичко това? От вас се очакваше поне да имате някаква реакция. Та нали това училище се намира на територията на вашата община, то се издържа от бюджета на общината и вие би трябвало да сте живо заинтересован от това, което се случва там? Взехте ли някакви мерки срещу Налбантов? НЕ! Вие се направихте на приятно разсеян и продължавате да се държите като човек, който едва ли не няма нищо общо с това училище. Оставам с впечатлението, че вие дори не знаете за съществуването на това училище на територията на общината, не знаете, че там има директор, който се казва Стоян Налбантов... Кажете ни най-после с какво толкова се занимавате в тази община, че да нямате време да обърнете внимание на училището! Явно е, че интригите и проблемите покрай този директор са доста големи и не са от вчера и затова вас ви е страх да се намесите пряко и да ги разрешите! Страх ви е да вземете страна! Страх ви е да поемете отговорност за действията си, които в случая сте длъжен да предприемете!... Ами в такъв случай вие не сте за този пост! Един кмет, който се прави на сляп и глух и не вижда проблемите в общината си не е кмет, а фигурант. Точно такъв бяхте вие през изминалите четири години. За всички стана ясно, че вие нямате необходимите управленски качества, за да работите като кмет. Затова трябва да си отидете с чест и достойнство и да отстъпите поста на някой по-кадърен от вас!
20.
Хари Потър
16.10.2015 18:10:03
3
22
Г-н Германов, не ви ли е неудобно да лъжете хората! За кого работихте 4 години за населението или за отбрани бизнесмени, които ви издигнаха за кмет!Вие и некадърното ви управление изгонихте хората от Приморско. Кажете точни цифри колко хора избягаха от града. Пълно читалище със хора закарани под строй, ако не бяхте им заповядали дали щеше да има толкова хора, или щяха да са само кандидати за общински съветници и гостите от Бургас?
19.
bing
16.10.2015 15:45:15
5
27
А нямате ли усещането че в Приморско управлява КМЕТ 3в1,лицето е на един,ръчичките са на втори а мозъка е на трети....кои ли са тези тримата???
18.
#######
16.10.2015 15:29:29
5
22
Смешници!
Никой не ви вярва вече!
17.
сеир
16.10.2015 15:21:38
16
4
Пишете коментари, ама файда йок!
16.
itt
16.10.2015 14:00:56
10
32
Успех за един Градоначалник е това когато осигури за населението си....добро здравеопазване,добро образование,ниска или никаква корупция,ниска или никаква бюрокрация,ниска престъпност и обществен ред,ПЕРСПЕКТИВА за населението си за да си обичат града и да не искат да напускат,добра социална политика за бедните ,за болните и инвалидите и т н. А вие сте успешен кмет за около 10тина човека...Не ли сте забелязали че населението ви вече не се весели,освен на 2 или 3 места където всичко е безплатно!!! За мен вие не сте успешен кмет това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него!!!!!
15.
Тия хора вярват ли си поне?
16.10.2015 13:04:32
9
32
Лъжи! Лъжи! Лъжи!... Мажи, мажи мажи!... И пак лъжи, и пак лъжи, и пак лъжи!...
ДОКОГА БЕ, ХОРА! ОЩЕ ЛИ 4 ГОДИНИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ АГОНИЯ?!
14.
bing
16.10.2015 12:39:31
8
14
Първи ред от ляво на дясно,трабанче,МЕРЦЕДЕС,жигули 1100.... Ако съм на местото на Николов никога нямаше да седна до тези...
13.
дървари
16.10.2015 11:56:32
24
9
Дърва има, тъпаци такива. Големи сте коментатори!
12.
Тоз кмет бил голяма работа!!!
16.10.2015 11:56:31
8
36
Германов бил... трудолюбив, честен и съвестен?!?!?!? (Тука вече прекалиха!)
Сега остава да кажат, че е девствен или монах-отшелник! Ами кажете на Синода да го канонизират за светец! Там му е мястото!
11.
Пратете го на кардиолог тоз кмет!
16.10.2015 11:43:33
9
28
Приморско му било в сърцето!... Ах, така лиии?!... Ами то и аз имам в сърцето си два три инфаркта, ама не се хваля!
10.
itt
16.10.2015 11:42:52
5
27
Уважаеми съграждани не си продавайте ДУШИТЕ........
9.
itt
16.10.2015 11:37:43
10
25
Това че не са решили проблема с дървата за огрев за зимата, сегашните управляващи на Община Приморско нагледно демонстрират КОЛКО са далеч от проблемите на собственото си население.......А в главите им се въртят проекти,проекти.....КОМИСИОННИ,КОМИСИОННИ....!!!!!!Всичко е един ЦИРК с една единствена цел а именно борба за КОКАЛА.......
8.
невидим
16.10.2015 10:52:03
4
17
Авторът на статията е абсолютно прав. Дадения отчет е единствения видим резултат. Интересно е да се види, какво е обещал през първия мандат и какво от това се е случило, та да си направим изводи дали каквото обещава сега ще го изпърни ако неда си боже повтори! Останалото е обещания за сватба
7.
приморско
16.10.2015 10:24:53
24
18
Приморско има минало с Димитров и БЪДЕЩЕ С ГЕРМАНОВ
6.
bp...
16.10.2015 09:55:54
8
26
Стана студено а дърва няма,а дървата от лятото къде отидоха??? сега пенсионерите и инвалидите а и всички останали мръзнат или се отопляват на ток....ето един реален проблем който не е решен,ама нали имаме проекти с тях ще се топлим.....Германов ви подарява мечти а ма наушким ....а дърва скоро и няма да има а на мен ми студено и студено.....А парите от дървата къде ли са отишли? Но нищо нали имаме проекти!!!
5.
Питане
16.10.2015 09:45:39
23
11
ЗАЩО СЕ ХАБИТЕ ДА ПИШЕТЕ НЕВЕРНИ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ?
4.
=========
16.10.2015 08:53:40
8
25
Много пара изсипват ГЕРБ за кампанията, как и от какво ги спестиха и защо сне ги раздадоха по детските градини и на социално слаби семейства.
3.
клоунада
16.10.2015 08:36:19
8
25
А обясни ли бившият кмет на своите избиратели всеки обект срещу каква сума пари е построен? Защото може едно нещо да се построи за две и двеста, нали? Ако си добър стопанин и не крадеш, може да построиш два пъти повече обекти. Само че, гербаджиите считат това за дребна работа. Ама не строят само с европейски пари, а и с наши. Така,че да кажат-обект-стойност. Тогава ще отсъдим кой е популист, кой работяга.
2.
Цирка
16.10.2015 08:27:13
9
33
А ще обясни ли защо 4 години е заключена общината и него го няма никога? Защо не живее в Приморско? Защо има ченге зам. кмет? Как си купи джипка? Какви млади хора в това село, то през лятото гъмжи от цигани и турци и от сергии, на два коня сено не може да разделите, иначе големи усти?
А най-успешният кмет в ''най-добрия'' град Николов ще разкаже ли за това откъде тръгна- за един завод. Много къса памет.
Що ли правите кампании гербаджиите, нали ЦРУ ви научиха как да печатате бюлетини и ви пазят гърба, докато мутрата помага с наркотрафика о оръжията на САЩ.
Радвайте се , в един даде момент всичко ще ви се върне.
1.
Ина Милева
16.10.2015 02:19:03
7
36
Бургаския Митко го разкарват като някаква маймуна по панаирите гербаджийски.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори