×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жельо Вардунски пое към изборите за модерното бъдеще на Камено, за да бъде сред най-успешните в Бургаска област


Жельо Вардунски пое към изборите за модерното бъдеще на Камено, за да бъде сред най-успешните в Бургаска област
Кандидатът за кмет Жельо Вардунски е обърнал специално внимание на всяко населено място в Община Камено, за да имат нови пътища, чиста вода, работа и ремонтирани читалища
30 Септември 2015, Сряда, 07:44 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Ще се боря за всяко евро и реализирането на всеки проект за Община Каменои нейните жители, каза кандидатът за кмет, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок


Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок даде силен старт на предизборната си кампания в присъствието на депутати, досегашния кмет на Бургас и настоящ кандидат за трети мандат Димитър Николов, както и на стотици местни жители, които изпълниха залата на Културния дом в града. Подобен огромен обществен интерес към предизборна среща показа, че Камено има нужда от промяна. Хората се запознаха с програмата на Вардунски за развитието на Камено, в която детайлно са посочени неговите виждания за решаване на проблемите и реализирането на нови проекти, които да наредят общината сред сочените за пример на успешно управление и привлекателно място за живеене не само в Бургаска област, но и в страната.


Ще се боря за всяко евро и реализирането на всеки проект за Община Камено. Пред Камено стоят много предизвикателства. Основното е изграждането на инфраструктурата, ремонтът на канализацията и водопроводите в селата. Ще изготвя цялостна здравна стратегия по възрастови групи и заболявания на населението от Община Камено, ще върна Спешната помощ в Общината.” , каза Жельо Вардунски по време на официалното откриване на кампанията. Своята пълна подкрепа за Вардунски заявиха народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Йорданова, както и депутатът от Реформаторския блок Костадин Марков. Официални гости бяха общинските съветници от ГЕРБ Бургас - Димитър Людиев, изпълнителният директор на Пристанище Бургас Диян Димов и композиторът Руслан Карагьозов.

Жельо Вардунски е работлив и отговорен, изпълнява почтено всеки ангажимент, поет към хората, каза кметът на Бургас Димитър Николов


Вардунски е човек, който като поеме даден ангажимент, ще го изпълни напълно почтено. Той е работлив и отговорен. Запознах се с неговата програма за Камено, която е изключително амбициозна. С такава програма може да кандидатства и за кмет на Бургас. Знам неговите качества. На тема европроекти Жельо Вардунски е като кибрит, вече всичко знае. А и винаги може да ми звънне по телефона. Аз и цялата администрация ще му помагаме. Много хора от Камено работят в Бургас, запознат съм с проблемите. Вардунски е посочил точно какви са те, той ги познава, защото е един от вас, живее тук. Той е посочил начините за решаването им и най-вече източниците на финансиране, защото един кмет, за да се справя с предизвикателствата, трябва да може да привлича в Общината средства. Опитът на Вардунски в бизнеса ще му бъде полезен и в политиката. Не вярвайте на политици, които са добри на думи, Жельо е човек на действието. Надявам се Камено да избере устрема към бъдещето и с желание за развитие“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

Опитните общински съветници от Бургас Димитър Людиев и Диян Димов, както и депутатът Димитър Бойчев (отляво надясно) се запознаха обстойно с амбициозната програма на Вардунски за развитието на Камено и му дадоха своята подкрепа


Познавам Жельо Вардунски отдавна и знам как се е развивал. Има амбициозна програма, но ако бъде избран за кмет след 4 години ще има повече изпълнени неща, отколкото са в нея“, допълни депутатът Димитър Бойчев.

Изборите са най-малкото притеснение на Жельо Вардунски, след това е трудното. Аз съм убеден в успеха му, той ще работи“, каза депутатът Костадин Марков.

Пред стотиците граждани на Община Камено бяха представени водачите на листите на ГЕРБ и Реформаторския блок, както и кандидатите за кметове от 12-те села на Община Камено.

Вардунски представи и част от приоритетите в кампанията си. Основна цел за него ще бъде изграждането на изцяло нова пътна инфраструктура, канализации и водопроводни мрежи в общината със средства по европейските програми.
Залата на читалището се оказа тясна за хората, дошли за откриването на предизборната кампания на Жельо Вардунски

Спасението е в максималното усвояване на европейски средства по Програма за Развитие на селските региони”, категоричен е той. През новия програмен период финансирането се очаква да започне до средата на 2016 година. Особено подходяща за Община Камено е Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони”. Именно чрез нея Община Камено ще кандидатства за строителството, реконструкцията и рехабилитацията на съществуващи общински пътища. По тази мярка може се изградят водоснабдителни системи и съоръжения, както и да се доизгради канализационната мрежа.
Депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова и кандидатът за общински съветник от Реформаторския блок в Бургас Тошко Иванов заявиха, че ще помагат с опит на Жельо Вардунски за реализирането на проекти в Община Камено

Друга важна насока в работата на Вардунски ще бъде промяната на транспортната схема в Общината. Независимият кандидат за кмет заяви готовност да предложи на жителите на Камено цялостна здравна стратегия по възрастови групи и заболявания на населението от Община Камено. Той се ангажира да направи пълна здравна програма, която да осигури качествено и адекватно здравно обслужване на местните жители.

Обещавам евтино диагностициране и изготвянето на програми за лечение на всеки местен жител с открити кардио и ставни заболявания. Ще създам система за телемедицина, осигуряваща пълен скрининг на населението и превантивна медицина, с която се откриват хронични и предхронични заболявания.

Ще изготвя методология за бързо придвижване на пациентите до съответните здравни заведения. Ще осигуря минимум една линейка за Община Камено и обслужване от най-добрите специалисти”, каза още Вардунски.

Ремонт на църквите, общинските сгради, изграждането на нов закрит спортен център в град Камено, обособяване на индустриална зона, отваряне на ж.п. прелеза на с. Свобода, създаване на Център за преквалификация на персонала са само част от амбициите на Жельо Вардунски за развитието на Община Камено.
Виктор Калев взриви залата с изпълненията си, той дойде в Камено, за да подкрепи кампанията на Жельо Вардунски

Бургаската  любимка на публиката Тони Димитрова, комикът Виктор Калев и Формация „Фолклорен огън“ гр. Бургас вдигната градуса на настроението. Със своите изпълнения те подкрепиха кампанията на Жельо Вардунски и му пожелаха успех.

Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в бюлетината за избор на кмет на Община за изборите на 25-ти октомври.

В категории: Камено


28
Коментара по темата
28.
Р
05.10.2015 21:14:58
3
2
Трябваше да дойде Вардунски да вземе малко уроци по ораторско майсторство от инж. Бонев. Направо смая - беше точен и ясен както винаги. А двамата млади певци пяха страхотно и направиха невероятно шоу. Да беше дошла и Тони Димитрова да взема уроци от тях как се пее.
27.
До Павел
05.10.2015 13:17:27
1
2
Абе Пачо, абе Кънев стига защитава спонсора ти / Жеката/ той пак ще ти даде пари. Карай го по-спокойно. Може след време и ти да си с памперси, така че по-спокойно виж първо себе си и тогава коментирай. Между другото върнах те ли парите на читалището?
26.
Павел
03.10.2015 18:40:47
2
2
Мнозинството с памперси и малко позадрямало но те хирата не са виновни просто са свикнали да ги лъжете и вече не им прави впечатление просто се чудят докъде ще стигнете
25.
Sladuranata
03.10.2015 15:59:31
0
0
Koe e mnozistvoto 4e ne se se6tam romite.lele kolko ste zle
24.
Pertinax
03.10.2015 15:28:06
2
0
Снощи бе откриването на предизборната кампания на Бонев! Гербаджиите не могат да се опрат и на малкия пръст на Бонев нито с мнозинството на събранието даже имаше хора извън препълнената зала нито пък със съдържателните изказвания на кандидатите!
23.
Ivan
03.10.2015 11:39:05
0
1
Жельо, беше прекрасен! Писна ни от лъжите на инженерите Бонев, Цветков и Радев! Имаме нужда от дела!
22.
Sladuranata
02.10.2015 09:34:13
4
1
Aman ot tozi bonev
21.
Павел
01.10.2015 16:05:18
1
1
Не се чуди че ти го пиша два пъти това е за да го разбереш
20.
Павел
01.10.2015 16:00:37
1
1
Пиши си името бе селски тарикат /ка и ти много говориш ама не се показваш като си толкова силен покажи се Ние се наслушахме на речи дойде време на делата а там думите не вършат работаf
19.
Павел
01.10.2015 15:53:22
2
3
Ти като си много отворен и разговорлив или разговорлива се покажи бе селски тарикат ние се наслушахме на думи трябват ни дела
18.
Sladuranata
01.10.2015 08:52:00
5
3
Stiga s tozi bonev napravo ve4e ste banalni.tolkova godini kakvo napravi pak toi.
Eeeee sprete seě
17.
wwww
30.09.2015 21:30:20
7
5
Лелее, троловете на Бонев пак започнаха да пишат! Жельо, ти си човекът! Представи се блестящо, не обръщай внимание на слугите - писачи на мазния инженер Бонев
16.
а
30.09.2015 21:28:50
4
3
Жельо, само напред! Тегли им една на комунистите!
15.
Р
30.09.2015 21:13:50
3
6
Леле леле ако стане тоя човек кмет, пък две думи не може да върже..... Съветвам го и всичките му подръжници да отидат да са си прегледат очите защото Камено е обновено и благоустроено и щом не го отразяват това значи имат сериозен проблем със зрението освен че той има и речеви затруднения...
14.
Павел
30.09.2015 18:24:23
4
2
Тези които са толкова сигурни че Вардунски няма да управлява да застанат очи в очи с него не да пишат подмолно и под чужд флаг
13.
до №2
30.09.2015 16:17:21
4
6
залата я препълни, ама и устата му с нещо беше препълнена, че не се разбра какво иска да каже, ама нищо, те ще говорят и управляват от бургас, софия и т.н. вместо него. То не се иска много да си кмет, като си купиш костюм и имаш правилните "приятели" си готов .
12.
Нено Сенегалеца
30.09.2015 15:46:07
3
7
От №1 до №11 пишат двама човека!Това не е мнението на мнозинството каменовци!
11.
Maya
30.09.2015 14:07:32
5
8
Време е Камено да получи управлението, което заслужава и поеме по пътя на европейското развитие! Жельо Вардунски - номер 3!
10.
NIKO
30.09.2015 13:00:16
5
5
Dostoen covek na deystvieto! Ambiciozna i inovativna programa, koqto shte dovede Kameno kym po-dobro bydeshte! Infrastrukturata, novata kanalizaciq i vryshtaneto na speshnata pomosht sa izkliuchitelno vajni pera, po koito vqrvam, che shte se raboti i shte se postignat rezultati s ambicioznostta na Vardunski i pogkrepata na GERB!!!
9.
домакиня
30.09.2015 12:50:46
6
6
Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в бюлетината за избор на кмет на Община за изборите на 25-ти октомври!
8.
caruso
30.09.2015 12:50:05
4
6
УСПЕХ НА ЖЕЛЬО ВАРДУНСКИ! ПОЧТЕНОСТ И АМБИЦИЯ ЗА КАМЕНО!
7.
Да си знаете
30.09.2015 12:44:33
3
3
На мен пък не ми хареса това, че бяхме в читалището, както че е било препълнено. Ебаси червения код, ако бяхме на мегдана щеше да стане още по-уникално шоу
6.
избирател
30.09.2015 12:43:59
6
5
този път ще гласувам с цялото си сърце, успех, Жельо
5.
an
30.09.2015 12:42:54
4
4
Super gotino shte stane kameno nai-posle
4.
Kamenovci
30.09.2015 12:42:28
4
6
Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в бюлетината за избор на кмет на Община за изборите на 25-ти октомври
3.
УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!
30.09.2015 12:41:30
5
7
Искрено пожелавам успех на Жельо, наиситна един почтен и амбициозен човек, който може да направи Камено за пример.
2.
иванка
30.09.2015 12:41:21
4
7
бях там снощи, беше страхотно. Тук не е имало такова събитие с години. Жельо успя да препълни читалището и да ни направи щастливи, вече знаем за кого да гласуваме, гордея се,че в града имаме такъв буден човек
1.
Милчо Добрев
30.09.2015 12:05:56
2
2
За Бургас гласувайте в квадратчето с номер 24, а в кръгчета с номер 4.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал и провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Скандал и провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори