×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Повишена терористична опасност! В Берлин се опасяват от нова вълна от нападения
  • Кървав атентат и паника в Йерусалим! Най-малко двама убити и осем ранени
  • „Дупката“ в бюджета на най-голямата европейска икономика достига 17 млрд. EUR
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жельо Вардунски пое към изборите за модерното бъдеще на Камено, за да бъде сред най-успешните в Бургаска област


Жельо Вардунски пое към изборите за модерното бъдеще на Камено, за да бъде сред най-успешните в Бургаска област
Кандидатът за кмет Жельо Вардунски е обърнал специално внимание на всяко населено място в Община Камено, за да имат нови пътища, чиста вода, работа и ремонтирани читалища
30 Септември 2015, Сряда, 07:44 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Ще се боря за всяко евро и реализирането на всеки проект за Община Каменои нейните жители, каза кандидатът за кмет, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок


Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок даде силен старт на предизборната си кампания в присъствието на депутати, досегашния кмет на Бургас и настоящ кандидат за трети мандат Димитър Николов, както и на стотици местни жители, които изпълниха залата на Културния дом в града. Подобен огромен обществен интерес към предизборна среща показа, че Камено има нужда от промяна. Хората се запознаха с програмата на Вардунски за развитието на Камено, в която детайлно са посочени неговите виждания за решаване на проблемите и реализирането на нови проекти, които да наредят общината сред сочените за пример на успешно управление и привлекателно място за живеене не само в Бургаска област, но и в страната.


Ще се боря за всяко евро и реализирането на всеки проект за Община Камено. Пред Камено стоят много предизвикателства. Основното е изграждането на инфраструктурата, ремонтът на канализацията и водопроводите в селата. Ще изготвя цялостна здравна стратегия по възрастови групи и заболявания на населението от Община Камено, ще върна Спешната помощ в Общината.” , каза Жельо Вардунски по време на официалното откриване на кампанията. Своята пълна подкрепа за Вардунски заявиха народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Йорданова, както и депутатът от Реформаторския блок Костадин Марков. Официални гости бяха общинските съветници от ГЕРБ Бургас - Димитър Людиев, изпълнителният директор на Пристанище Бургас Диян Димов и композиторът Руслан Карагьозов.

Жельо Вардунски е работлив и отговорен, изпълнява почтено всеки ангажимент, поет към хората, каза кметът на Бургас Димитър Николов


Вардунски е човек, който като поеме даден ангажимент, ще го изпълни напълно почтено. Той е работлив и отговорен. Запознах се с неговата програма за Камено, която е изключително амбициозна. С такава програма може да кандидатства и за кмет на Бургас. Знам неговите качества. На тема европроекти Жельо Вардунски е като кибрит, вече всичко знае. А и винаги може да ми звънне по телефона. Аз и цялата администрация ще му помагаме. Много хора от Камено работят в Бургас, запознат съм с проблемите. Вардунски е посочил точно какви са те, той ги познава, защото е един от вас, живее тук. Той е посочил начините за решаването им и най-вече източниците на финансиране, защото един кмет, за да се справя с предизвикателствата, трябва да може да привлича в Общината средства. Опитът на Вардунски в бизнеса ще му бъде полезен и в политиката. Не вярвайте на политици, които са добри на думи, Жельо е човек на действието. Надявам се Камено да избере устрема към бъдещето и с желание за развитие“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

Опитните общински съветници от Бургас Димитър Людиев и Диян Димов, както и депутатът Димитър Бойчев (отляво надясно) се запознаха обстойно с амбициозната програма на Вардунски за развитието на Камено и му дадоха своята подкрепа


Познавам Жельо Вардунски отдавна и знам как се е развивал. Има амбициозна програма, но ако бъде избран за кмет след 4 години ще има повече изпълнени неща, отколкото са в нея“, допълни депутатът Димитър Бойчев.

Изборите са най-малкото притеснение на Жельо Вардунски, след това е трудното. Аз съм убеден в успеха му, той ще работи“, каза депутатът Костадин Марков.

Пред стотиците граждани на Община Камено бяха представени водачите на листите на ГЕРБ и Реформаторския блок, както и кандидатите за кметове от 12-те села на Община Камено.

Вардунски представи и част от приоритетите в кампанията си. Основна цел за него ще бъде изграждането на изцяло нова пътна инфраструктура, канализации и водопроводни мрежи в общината със средства по европейските програми.
Залата на читалището се оказа тясна за хората, дошли за откриването на предизборната кампания на Жельо Вардунски

Спасението е в максималното усвояване на европейски средства по Програма за Развитие на селските региони”, категоричен е той. През новия програмен период финансирането се очаква да започне до средата на 2016 година. Особено подходяща за Община Камено е Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони”. Именно чрез нея Община Камено ще кандидатства за строителството, реконструкцията и рехабилитацията на съществуващи общински пътища. По тази мярка може се изградят водоснабдителни системи и съоръжения, както и да се доизгради канализационната мрежа.
Депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова и кандидатът за общински съветник от Реформаторския блок в Бургас Тошко Иванов заявиха, че ще помагат с опит на Жельо Вардунски за реализирането на проекти в Община Камено

Друга важна насока в работата на Вардунски ще бъде промяната на транспортната схема в Общината. Независимият кандидат за кмет заяви готовност да предложи на жителите на Камено цялостна здравна стратегия по възрастови групи и заболявания на населението от Община Камено. Той се ангажира да направи пълна здравна програма, която да осигури качествено и адекватно здравно обслужване на местните жители.

Обещавам евтино диагностициране и изготвянето на програми за лечение на всеки местен жител с открити кардио и ставни заболявания. Ще създам система за телемедицина, осигуряваща пълен скрининг на населението и превантивна медицина, с която се откриват хронични и предхронични заболявания.

Ще изготвя методология за бързо придвижване на пациентите до съответните здравни заведения. Ще осигуря минимум една линейка за Община Камено и обслужване от най-добрите специалисти”, каза още Вардунски.

Ремонт на църквите, общинските сгради, изграждането на нов закрит спортен център в град Камено, обособяване на индустриална зона, отваряне на ж.п. прелеза на с. Свобода, създаване на Център за преквалификация на персонала са само част от амбициите на Жельо Вардунски за развитието на Община Камено.
Виктор Калев взриви залата с изпълненията си, той дойде в Камено, за да подкрепи кампанията на Жельо Вардунски

Бургаската  любимка на публиката Тони Димитрова, комикът Виктор Калев и Формация „Фолклорен огън“ гр. Бургас вдигната градуса на настроението. Със своите изпълнения те подкрепиха кампанията на Жельо Вардунски и му пожелаха успех.

Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в бюлетината за избор на кмет на Община за изборите на 25-ти октомври.

В категории: Камено


28
Коментара по темата
28.
Р
05.10.2015 21:14:58
3
2
Трябваше да дойде Вардунски да вземе малко уроци по ораторско майсторство от инж. Бонев. Направо смая - беше точен и ясен както винаги. А двамата млади певци пяха страхотно и направиха невероятно шоу. Да беше дошла и Тони Димитрова да взема уроци от тях как се пее.
27.
До Павел
05.10.2015 13:17:27
1
2
Абе Пачо, абе Кънев стига защитава спонсора ти / Жеката/ той пак ще ти даде пари. Карай го по-спокойно. Може след време и ти да си с памперси, така че по-спокойно виж първо себе си и тогава коментирай. Между другото върнах те ли парите на читалището?
26.
Павел
03.10.2015 18:40:47
2
2
Мнозинството с памперси и малко позадрямало но те хирата не са виновни просто са свикнали да ги лъжете и вече не им прави впечатление просто се чудят докъде ще стигнете
25.
Sladuranata
03.10.2015 15:59:31
0
0
Koe e mnozistvoto 4e ne se se6tam romite.lele kolko ste zle
24.
Pertinax
03.10.2015 15:28:06
2
0
Снощи бе откриването на предизборната кампания на Бонев! Гербаджиите не могат да се опрат и на малкия пръст на Бонев нито с мнозинството на събранието даже имаше хора извън препълнената зала нито пък със съдържателните изказвания на кандидатите!
23.
Ivan
03.10.2015 11:39:05
0
1
Жельо, беше прекрасен! Писна ни от лъжите на инженерите Бонев, Цветков и Радев! Имаме нужда от дела!
22.
Sladuranata
02.10.2015 09:34:13
4
1
Aman ot tozi bonev
21.
Павел
01.10.2015 16:05:18
1
1
Не се чуди че ти го пиша два пъти това е за да го разбереш
20.
Павел
01.10.2015 16:00:37
1
1
Пиши си името бе селски тарикат /ка и ти много говориш ама не се показваш като си толкова силен покажи се Ние се наслушахме на речи дойде време на делата а там думите не вършат работаf
19.
Павел
01.10.2015 15:53:22
2
3
Ти като си много отворен и разговорлив или разговорлива се покажи бе селски тарикат ние се наслушахме на думи трябват ни дела
18.
Sladuranata
01.10.2015 08:52:00
5
3
Stiga s tozi bonev napravo ve4e ste banalni.tolkova godini kakvo napravi pak toi.
Eeeee sprete seě
17.
wwww
30.09.2015 21:30:20
7
5
Лелее, троловете на Бонев пак започнаха да пишат! Жельо, ти си човекът! Представи се блестящо, не обръщай внимание на слугите - писачи на мазния инженер Бонев
16.
а
30.09.2015 21:28:50
4
3
Жельо, само напред! Тегли им една на комунистите!
15.
Р
30.09.2015 21:13:50
3
6
Леле леле ако стане тоя човек кмет, пък две думи не може да върже..... Съветвам го и всичките му подръжници да отидат да са си прегледат очите защото Камено е обновено и благоустроено и щом не го отразяват това значи имат сериозен проблем със зрението освен че той има и речеви затруднения...
14.
Павел
30.09.2015 18:24:23
4
2
Тези които са толкова сигурни че Вардунски няма да управлява да застанат очи в очи с него не да пишат подмолно и под чужд флаг
13.
до №2
30.09.2015 16:17:21
4
6
залата я препълни, ама и устата му с нещо беше препълнена, че не се разбра какво иска да каже, ама нищо, те ще говорят и управляват от бургас, софия и т.н. вместо него. То не се иска много да си кмет, като си купиш костюм и имаш правилните "приятели" си готов .
12.
Нено Сенегалеца
30.09.2015 15:46:07
3
7
От №1 до №11 пишат двама човека!Това не е мнението на мнозинството каменовци!
11.
Maya
30.09.2015 14:07:32
5
8
Време е Камено да получи управлението, което заслужава и поеме по пътя на европейското развитие! Жельо Вардунски - номер 3!
10.
NIKO
30.09.2015 13:00:16
5
5
Dostoen covek na deystvieto! Ambiciozna i inovativna programa, koqto shte dovede Kameno kym po-dobro bydeshte! Infrastrukturata, novata kanalizaciq i vryshtaneto na speshnata pomosht sa izkliuchitelno vajni pera, po koito vqrvam, che shte se raboti i shte se postignat rezultati s ambicioznostta na Vardunski i pogkrepata na GERB!!!
9.
домакиня
30.09.2015 12:50:46
6
6
Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в бюлетината за избор на кмет на Община за изборите на 25-ти октомври!
8.
caruso
30.09.2015 12:50:05
4
6
УСПЕХ НА ЖЕЛЬО ВАРДУНСКИ! ПОЧТЕНОСТ И АМБИЦИЯ ЗА КАМЕНО!
7.
Да си знаете
30.09.2015 12:44:33
3
3
На мен пък не ми хареса това, че бяхме в читалището, както че е било препълнено. Ебаси червения код, ако бяхме на мегдана щеше да стане още по-уникално шоу
6.
избирател
30.09.2015 12:43:59
6
5
този път ще гласувам с цялото си сърце, успех, Жельо
5.
an
30.09.2015 12:42:54
4
4
Super gotino shte stane kameno nai-posle
4.
Kamenovci
30.09.2015 12:42:28
4
6
Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в бюлетината за избор на кмет на Община за изборите на 25-ти октомври
3.
УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!
30.09.2015 12:41:30
5
7
Искрено пожелавам успех на Жельо, наиситна един почтен и амбициозен човек, който може да направи Камено за пример.
2.
иванка
30.09.2015 12:41:21
4
7
бях там снощи, беше страхотно. Тук не е имало такова събитие с години. Жельо успя да препълни читалището и да ни направи щастливи, вече знаем за кого да гласуваме, гордея се,че в града имаме такъв буден човек
1.
Милчо Добрев
30.09.2015 12:05:56
2
2
За Бургас гласувайте в квадратчето с номер 24, а в кръгчета с номер 4.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сценаристите на Слави в парламента се разделиха за страйкърите, депутат задряма на дебатите Сценаристите на Слави в парламента се разделиха за страйкърите, депутат задряма на дебатите Парламентът ратифицира договора за покупката на бойните машини от САЩ Земеделец от Руенско, обещавал 5 г. да купи земята на Момка, сега отсече пред Флагман: Ще се разберем с нея на 20-ти! Земеделец от Руенско, обещавал 5 г. да купи земята на Момка, сега отсече пред Флагман: Ще се разберем с нея на 20-ти! Неджетин Исмаил сам намерил възрастната жена и ѝ обещал да обработва 35-те декара на двамата ѝ дядовци, накарал я да подпише и договор Тази чалга фурия става баба през април, запознала се със снахата на паркинг Тази чалга фурия става баба през април, запознала се със снахата на паркинг Бебето ще е зодия Овен, разкри певицата ДесиСлава, която съвсем скоро ще стане баба На територията на община Поморие предстоят информационни беседи по „Приемна грижа“ На територията на община Поморие предстоят информационни беседи по „Приемна грижа“ Вижте графика Шофьор изпреварва през насрещното в Бургас Шофьор изпреварва през насрещното в Бургас "Бургас, градът на неограничените възможности!",  гласи лаконичното описание на проявата Ден на отворените врата и Кариерна борса в БСУ Ден на отворените врата и Кариерна борса в БСУ По интересен и атрактивен начин пред учениците от средните училища бяха представени специалностите, по които университетът ще обяви прием за следващата 2023-2024 академична година Този ментор от „Гласа на България“ иска 4 деца от приятеля си Този ментор от „Гласа на България“ иска 4 деца от приятеля си Дара има брат и сестра, затова мечтае за голямо семейство За 2 месеца второ показно самоубийство от хазарт в бургаския кв. Долно Езерово За 2 месеца второ показно самоубийство от хазарт в бургаския кв. Долно Езерово На 12 септември от 55 м от моста над м. "Ковач" се хвърли 25-годишният Иван Европов, а съседът му Станко без събран на парчета от жп релсите до квартала Кубикът вода поскъпва, ще стане 6,08 лева Кубикът вода поскъпва, ще стане 6,08 лева Рекордната цена е в Разград Той беше фолк идол, но започна кариера в киното Той беше фолк идол, но започна кариера в киното Фолк звездата Борис Дали се превъплъщава в ролята на напорист адвокат
Димитър Николов обсъди теми от здравеопазването и образованието с преподаватели от Тракийския университет Димитър Николов обсъди теми от здравеопазването и образованието с преподаватели от Тракийския университет На срещата присъстваха още зам.-кметът по образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики Михаил Ненов и д-р Диян Господинов от Сдружение „Млади лекари“ Унгарският премиер Виктор Орбан не иска Украйна в ЕС Унгарският премиер Виктор Орбан не иска Украйна в ЕС Той смята, че преговорите за присъединяване на Украйна към общността не трябва да започват Не го мислете - завръща се в ново предаване с по-висока заплата Не го мислете - завръща се в ново предаване с по-висока заплата Новото предаване се казва „Кой да знае?“ и ще върви в делничните дни Може ли да повярвате, че тази знаменитост вече е на 60 години Може ли да повярвате, че тази знаменитост вече е на 60 години Той ще празнува с гаджето си на 20-ти декември  Всички мислят, че е забил страшна мацка, но гаджето му се оказа бивш мъж Всички мислят, че е забил страшна мацка, но гаджето му се оказа бивш мъж Красавицата си сменила пола още на 13 години Тази световна звезда бе ошушкана от новата си гей приятелка Тази световна звезда бе ошушкана от новата си гей приятелка Джоди Фостър няма пари дори за издръжката на децата си Карл Чарлз трупа милиони от имоти на покойници Карл Чарлз трупа милиони от имоти на покойници През последните 10 години монархът е събрал повече от 75 милиона долара във фондовете Хутите ще продължават да блокират израелски кораби в Червено море Хутите ще продължават да блокират израелски кораби в Червено море Говорителят на йеменските бунтовници Яхия Сариа с ново предупреждение към Израел Непал регистрира първия еднополов брак в историята си Непал регистрира първия еднополов брак в историята си Тайван е другата страна в Азия, която е легализирала еднополовите бракове Путин призова: Раждайте по осем или повече деца Путин призова: Раждайте по осем или повече деца Апелът е на фона на растящите смъртни случаи във войната в Украйна
Мария ЗАХАРОВА Мария ЗАХАРОВА Опасни глупаци, неграмотни чиновници в София позорят българския народ Виц на деня Виц на деня На летището в Нидерландия, бе задържан пасажер, който се опитваше да излети със собствени сили! Виц на деня Виц на деня Невероятно но факт!
Когато политик лъже, му расте вилата!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една жена може да прости на мъжа нещо, за което не е виновен.
Добротата ни няма край, момичета!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори