×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Заради скъпия ток вдигат цената и на билета на БДЖ
  • Сняг вали на връх Снежанка в Пампорово
  • ИТ предприемачът Христо Христов е новият главен изпълнителен директор на "Дарик радио"
  • От 18 лекарства за COVID само 9 са безплатни, а 3 изобщо липсват в аптечната мрежа
  • Художникът Стойко Сакалиев отбеляза 35-годишен творчески юбилей с изложба
  • 850 са положителните случаи на ковид за последното денонощие
  • Трета бустерна доза за уязвимите дози да се постави в България, препоръча проф.Ива Христова, директорът на Националния център по заразни и паразитни болести
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първото руско училище отваря врати в Бургас


Първото руско училище отваря врати в Бургас
Ще създадем международно културно-образователно пространство за децата, каза директорът Наталия Сафонова
29 Септември 2015, Вторник, 15:36 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

В него ще се обучават руски и български деца в две направления

Първото руско училище ще отвори врати в Бургас на 1 октомври. В него ще се обучават руски и български деца в две направления. Тук русначетата от 1 до 6 и в 9 и 10 клас ще се обучават на родния си език и ще имат възможност да получат образование, отговарящо на всички стандарти на Федерацията. В края на всяка учебна година те ще полагат изпити.

Българските ученици ще могат да се подготвят по английски, немски, френски, италиански или руски език в Център „Лингва”. Обучение по компютърна грамотност ще им предлага център „Компютърен гений”. Учениците ще могат да спортуват, да тренират бойни изкуства или да танцуват под ръководството на едни от най-добрите инструктори и хореографи в Бургас.  В училището ще има и занималня.

„300 хиляди руски граждани са закупили имоти в България според последни данни”, каза директорът на училището Наталия Сафонова. „Идеята на училището е да създадем международно културно-образователно пространство за децата. Сформирали сме екип от отлично подготвени педагози с опит в университети и училища. Петима от тях са доктори на науките, а един е член-кореспондент на Руската академия на естествените науки”, добави тя.

„Ръководителите на творческите и спортните центрове също имат високи постижения. Например, преподавателят на Центъра по карате е подготвял спортистка, която е станала двукратна световна шампионка на България. Инструкторът по спортни танци е шампионка на Европа, а педагогът-хореограф е член на Международния танцов съвет на ЮНЕСКО”, обясни Сафонова. Поканили сме руски и български преподаватели и се надяваме проектът да стане интернационален, добави тя.

В училището ще има и психолог-педагог, който ще разговаря с децата и ще им помага при откриването на творчески заложби и дарования, каза още директорката.

Партньори на училището са Посолството на Руската Федерация в Република България, Почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев, Руският културно-информационен център в София и др.

Учебната година започва от 1 октомври, а в момента текат записванията. Повече информация можете да откриете на www.shkolaburgas.bg или на тел: 0882 01 20 90.

В категории: Просвета


Чехия излиза от ЕС?
Чехия излиза от ЕС? 23/09/2021, Четвъртък 20:20 0
Слави гневен на социолозите
Слави гневен на социолозите 23/09/2021, Четвъртък 18:42 4
31
Коментара по темата
31.
РИО - Бургас
30.01.2016 18:56:22
0
0
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО - Бургас
Случки от образователната практика на Стоян Налбантов - директор на СОУ "Н. Вапцаров" Приморско

РИО - Бургас
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА - началник РИО - Бургас
(Из "Записките на българския учител")
"... 7-8 месеца по-късно имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – специалист по професионална подготовка (понастоящем началник РИО-Бургас). За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи...
За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Иначе Налбантов казва, че когато останал с нея насаме в дирекцията я бил понатиснал, хванал я тук-там за тялото, но не срещнал отклик и затова я оставил. Според мен много по-вероятно е инспекторката да го е отблъснала още при първите му опити за интимен контакт. Впоследствие, когато станеше въпрос за Виолета Илиева Налбантов се опитваше да наложи мнението, че уж тя много го търсела, но той не й обръщал никакво внимание и затова тя му била обидена. Като цяло това противоречи на стандартните му коментари относно служителките от Инспектората, които общо взето звучат по следния начин: "Тази съм я чукал, а тази не съм я чукал. Тази ми се натиска, ама нямам време да й обърна внимание..." Ясно е, че между Налбантов и Илиева е нямало нищо интимно, а дори и да е имало той има някакви основания да не го разгласява."

"... Веднъж при поредното ни посещение в инспектората, Налбантов ми разказа какъв диалог е имало между него и секретарката на Пренерова (началник на инспектората по това време). Докато чакал да влезе при Пренерова, двамата със секретарката са водели разговор в кръга на шегата, дали да я вземел на работа в училището или да не я вземел. Този разговор ставал в присъствието на други две жени, които също чакали да влязат при началничката. Тогава Налбантов казал на секретарката следното: "Не мога да те взема на работа, защото освен всичко друго ще ще трябва и да те еба! Не, много сложно ще стане... Как мислиш, ще можеш ли да се справяш с моите високи изисквания?" След като чули това, другите две жени се стъписали и както той казва "направо гледали като гръмнати". Когато говореше за този случай Налбантов буквално се заливаше от смях и коментираше: "Горките жени! Какво ли са си помислили - какъв е тоя ненормалния?"(т. е. тук Налбантов прави оценка на самия себе си)...."

(Из "Записките на българския учител")
ТОТКА КАЗАКОВА - експерт по история в РИО - Бургас
"...На мероприятието в хотел “Приморец” присъствала и Тотка Казакова – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Казакова дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Казакова... Ма голяма работа била! Страхотни минети му правила!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна..."
--------------------
ПЕПА ЧОЧОРОВА – експерт по математика в РИО – Бургас
(текста е взет от форума на www.bourgas.org)
"...Някъде по това време се беше развихрила една буйна любовна връзка между Налбантов и една инспекторка – Пепа Чочорова, експерт по математика. Нещата са били толкова сериозни, че са се обсъждали и варианти за евентуален брак. Двамата като специалисти педагози са възнамерявали да направят една главоломна педагогическа кариера, т. е. да се издигнат високо в областта на образователната ни система с придобиване на всичките му там научни степени, звания, титли. Всеки път, когато се връщаше от Бургас, Налбантов се хвалеше с подаръците, които Чочорова му правела - вратовръзки, ризи, чорапи – толкова много го обичала и едновременно с това се чудеше как да излъже жена си, защото тя щяла да го пита откъде ги имал тези неща. В тази връзка Налбантов много се страхуваше инспекторката да не му се изсипе с куфарите си в Приморско и да поиска да се оженят веднага. Чудеше се дали ще има къде да се скрие от срам, още повече че самата инспекторка била поела ангажимента лично да разговаря с жена му и да я разубеди да се разведат.
Покрай многото си срещи с Чочорова, Налбантов обича да си спомня и разказва за една много любопитна среща, която се е осъществила в кабинета й в РИО. Още щом влязъл вътре и видял, че Чочорова е сама Налбантов заключил вратата отвътре, “награбил я” и започнал да я обладава върху бюрото й. След известно време на вратата на кабинета започнало да се чука много силно и настоятелно като някой викал отвън:"Отваряйте, знаем, че сте вътре!" Според Налбантов навън се били струпали няколко инспекторки, които сега ревнували и затова му правели мръсно. По-късно, когато Налбантов говореше за този случай, той доразви версията като си фантазираше на воля. Казваше, че докато правел секс с Чочорова, отвън в коридора другите инспекторки се били наредили на опашка и чакали с нетърпение и те да минат по реда си, дори се карали коя от тях да бъде по-напред. Разбира се и самият той не си е вярвал на тези приказки, но факт е, че той постоянно се хвали и говори подобни фантасмагории на всеки срещнат.
Явно е, че за Налбантов образователната ни система си е една чиста порнография. За него Регионалният инспекторат, който олицетворява тази система не е нищо друго освен един публичен дом пълен с леки жени..."
----------------------
СТЕФКА КОСТОВА
- експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
Налбантов постоянно се хвали, че е правил секс с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена..."

МАРИАНА ПАРЗУЛОВА
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където директорът я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката им да е била много по-стара. Поради честите присъствия на М. П. в кабинета му директорът е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи директорът се хвалел: "При мен проблеми няма, бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро тази жена започнала да му омръзва. Както е известно директорът е имал много претоварена програма. Освен М. П. той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени, предимно две учителки - едната по български, другата по английски, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от М. П. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но тя била неуморима и постоянно го преследвала. Директорът вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато М. П. идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, директорът излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато М. П. си отидела. Когато тя си отивала директорът въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ
- бивш министър на образованието и науката
Налбантов и Веселин Методиев са лични приятели. Налбантов постоянно парадирал и се хвалел с това приятелство. Понякога карал Методиев, когато имал да му съобщи нещо лично, да го направи чрез Инспектората в Бургас. Тогава Методиев се обаждал на тогавашната началничка на РИО Снежана Пренерова и я карал да предаде на Налбантов някаква лична информация – примерно, че щял да идва в Приморско и искал да се види с Налбантов или Налбантов да дойдел в София за да си поговорят. Винаги, когато по някакъв повод говорел с Пренерова, Методиев я питал: “Как е Налбантов? Какво прави?” Карал я да му предаде много поздрави и т. н. С това Налбантов искал да натрие носа на Пренерова – тя трябвало да разбере, че фактически не тя командвала, а той. Пренерова от своя страна умирала от яд, че Налбантов имал такива големи връзки и много се страхувала той да не я измести от поста й.
Налбантов винаги е подчертавал, че министрите са били все негови стари приятели, на които винаги можел да разчита. Специално с В. Методиев отношенията им са били толкова близки, че заедно са сваляли мадами. Много често е разправял за един случай, когато двамата сваляли две студентки и за целта били наели хотелска стая в един хотел в Китен. Тогава министърът бил с едното момиче на едното легло, а Налбантов с другото момиче - в другото легло.
Общо взето Налбантов не останал доволен от министъра, защото бил много вързан и не можел да сваля мацки - така цялата организация на мероприятието се паднала на него. Този случай Налбантов коментирал така:
"Е как може да е толкова вързан бе, станал цял министър, а не може да наебе една путка!? Ох, докога ще съм жив да ги оправям тези некадърници, докога ще ги нося на гърба си!?..."
Той ако бил министър, какви чудеса щял да направи...
Налбантов поддържа приятелски връзки и с Румен Вълчев – бивш зам. министър на образованието. Румен Вълчев открито демонстрира неприязненото си отношение към министър Веселин Методиев, казва за него, че бил много прост, за нищо не ставал. По-късно Румен Вълчев напуска министерството. Казал на Налбантов, че повече не можел да работи с прости хора. Налбантов се съгласил с него – В. Методиев наистина за нищо не ставал - не можел да сваля мацки: “Как може да е толкова вързан бе?! Станал цял министър, а не може да наебе една путка! Аз, ако бях на негово място какви чудеса щях да направя!” и т. н. и т. н. И двамата си попаднали на любимата тема и плюели министъра…
30.
До професора
04.10.2015 17:06:31
0
3
Стига ръси глупости. Нивото на образование в Русия е много по-ниско от нашето. Особено история и география. Нашите студенти в руски вузове са пълни отличници.
29.
Vasil
03.10.2015 02:12:37
2
0
Bravo , da ni e chestito :) Tochno ot tova imashe nujda Burgas ;)
28.
druga tema
02.10.2015 22:47:09
1
2
Да не забравяме родния Милиционеристан, който от 10-то място в Европа през 1939 г. днес е полупустиня, в която циганскии шайки събирят "джилязу" с каруците...

Все благодарение на "братушките" и "дружбата като слънцето и въздуха"...
27.
Вуйчо му
01.10.2015 19:57:15
1
0
Внимание !!! Анти-тракиец и тем подобните му никове е гаден национален предател.На всяка хубава новина за Бургас хейтва,опитвайки се да напише нещо смислено,само че не му се отдава отдава и вече изглежда смешен...Чух,че даже бил изнасилен от вуйчо си като малък и затова сега мрази българите.Но нека се забавляваме на коментарите му,защото не на всеки му се отдава да е толкова тъп и прост.
26.
23
01.10.2015 17:33:44
0
4
Да ни е честито!Тази година руско,догодина - турско!
25.
Ха,Ха
30.09.2015 22:04:09
2
4
Тия да вземат да се скрият - чисти търгаши. Щели да полагат изпити ... бля, бля. А ако се задълбочите по-внимателно - предлагане на образователни и възпитателни услуги срещу заплащане. Е, ако това не е търговия ... Със сигурност децата ще придобият някакви езикови компетентности, но това ще е в чисто практически план. С дипломите едва ли ще могат да кандидатстват в по-горна образователна степен. В заключение - зад доброто намерение да се открие културно-образователно средище за една значителна общност се крие чисто печалбарство. Как ли ще се отчитат данъците? И щом ще се извършва образователна дейност на деца под 16-годишна възраст, сградата, в която се помещава това училище отговаря ли на необходимите архитектурни, хигиенни, противопожарни и др. изисквания?
24.
baihui
30.09.2015 21:06:04
2
8
Кое е по-добре за България ? Руски училища или американски военни бази ? Протестантите и чифутите зад океана винаги са имали нужда от роби ! Преди години са ги внасяли от Африка а сега от целия свят! Изроди!
23.
професор
30.09.2015 17:50:12
9
10
Студентите от Русия са с много добра подготовка от училище. Руският език е международен език, на който е написана най-великата литература. Какво лошо да се учи руски и от руските ученици, и от българските.
22.
E
30.09.2015 15:09:21
3
7
А каква щеше да бъде реакцията ако заглавието беше Първото Турско училище отваря врати в Бургас...
21.
Сергей
30.09.2015 12:31:51
5
6
Това е поредна измама! Т.н. "училище" е "образователен център". Онова нещо само и само за изпомпване на пари. Подобре да отидат на редовно СОУ
20.
Сергей
30.09.2015 12:01:51
1
7
Спокойно приятели! Това е пореден бизнес - цената е 200 евро на месец! Скъпичко излиза за т.н. руснаците. Ние сме чудим как да ходим идната година на морето в България. Пак повтарям - цените са изключително високи.
19.
Росен Росенов
30.09.2015 09:16:21
13
14
Браво !

С руснаците сме една кръв , една вяра , една писменост !

Прекалено много цигани ,мюсюлмани имаме за да се отказваме от тях !
18.
Бай Хуй
30.09.2015 08:38:25
9
21
До троловете:

Спокойно, сега благодарение на европейските и американските ни 'приятели', руснаците си продават имотите в България, руските туристи все по- малко идват..... но нищо, за сметка на тях идват сирийци, афганистанци, икакчани и тн и тн..плюс нашите цигани и турци дето от векове ги 'интегрираме', ще имаме една ислямизирана, циганизирана, но 'демократична' България!
Хак да ни е.
17.
Истината
30.09.2015 00:28:29
10
22
Ако искате да започне война между Бургаската Народна Республика срещу Софийската Фашистка Хунта, продължавайте да каните руски окупатори. Те и в Украйна ги поканиха....
16.
Anti-communist
29.09.2015 21:21:11
7
11
300,000 "rusnaka" bili kupili, ami te povecheto sa bulgari, ama vie gi porobihte! A otkude imate pari, otkakto okradohte zlatoto na Iztochna Evropa 2 puti....
15.
за какво говорим
29.09.2015 18:39:25
6
22
Граф Игнатиев можеше да спаси Левски, но нарочно подписа да се убие.
14.
Тракиец анти-Руснак
29.09.2015 18:37:46
9
23
Ако толкова не им харесва Българския, да заминават обратно!!!! Ама явно не им се ще да ядат робството на Путя. Това ми прилича на как навремето имаше българска школа в Букурещ когато бяхме поробени.
13.
Руско гето
29.09.2015 18:23:15
13
23
Обама трябваше да изхвърли Путин от залата на ООН, на ръцете на тоя КГБ изрод лежат много убийства. Америка е прекалено мека към Азиатеца, трябваше да го хвърлят в затвора във името на руската демокрация!
12.
H
29.09.2015 17:47:08
8
31
Втори урок да се помни: Русия беше абсолютно против Съединението и искаше Сърбия да ни командва. Само Българския Цар ни спаси и неговата упоритост за да се съединим със Българските Зами! И пак ни орязаха тези азиатци!!!!
11.
д
29.09.2015 17:43:39
9
28
Първия урок: Альоша е лъжа! Не е имало никакво освободите в Бургас ами преврат организиран от Сталин!!!!
10.
Холандската Преса
29.09.2015 17:38:08
6
28
Москва винаги е гледала на България като на роби и сее опитвала да ни изтрие, виж какво стана със Волсжските и Кримските българи.
9.
Васил Левски е убит с одобрението на Русия, а Граф
29.09.2015 17:36:43
9
24
Има много повече файда от Китайско училище щото следващата грешка която Путя предприеме срещу нас в НАТО, ще му разбият Москвата и ще я направим на сол!!!! Свършено е със тези поробители!!!!
8.
Нонка
29.09.2015 17:34:54
13
28
Може още в първия народ да им припомнитр как са убивали и атакували Българи три пъти в историята си, последния път почти ни изтриха за 50 години робство! Затвориха Българите като животни, изолирани от Европа без право на собсвеност!!!!
7.
Жорж Български
29.09.2015 17:32:39
16
23
Добре е още в първия урок да научат за Лидерите на този азиатски затвор наречен Русия, прости джуджета от КГБ като Путя и как продължават да крадат и убиват демокрацията и собствения си народ.
6.
др тракиеца-антируснак
29.09.2015 16:37:30
17
6
Жорж български и пр. никнеймове:
ЛАПАЙ НА ШОЙГУ И ПУТИН Гей!
5.
българин
29.09.2015 15:41:00
16
35
Предпочитам руснаците, пред ислямизираните мигранти.
4.
Русофил
29.09.2015 15:21:52
12
38
Сега ще очакваме университет ,после казарма (за да не се разкармват до Русея за отбиване на военната служба и на края анексиране) сещате се като къде.
3.
trener.aaaaaaaa2bv.bg
29.09.2015 15:09:39
11
21
a sega i tur4alyata 6te iskat u4ili6te i kvo 6te pravim ???? abe tonko abe podloga ruska nenayadena ...
2.
до .....
29.09.2015 15:07:14
24
13
Очаквам сега тракиец-анти руснак да се самоубие публично пред даскалото
1.
Морски
29.09.2015 14:57:40
23
28
Супер,още толкова да дойдат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зуека продаде палата си в София за 600 бона! Зуека продаде палата си в София за 600 бона! Малко след като се нанесъл в Испания,  Зуека  предложил апартамента си за продан на няколко агенции   Любомир Симеонов искал да убие Левон Хампарцумян, но нямало как да стигне до него Любомир Симеонов искал да убие Левон Хампарцумян, но нямало как да стигне до него Това е признание на самия Любомир Симеонов, а близките на Павлинка са възмутени от поведението на убиеца, който продължава да петни името й     Даваме Бургас за пример във ВиК сектора, 16 млрд. лв. ще трябват за инфраструктурата в цялата страна Даваме Бургас за пример във ВиК сектора, 16 млрд. лв. ще трябват за инфраструктурата в цялата страна Средно за страната може да се каже, че загубите на вода са между 60 и 70%, а около 60% от системите още са с етернитови тръби Може ли Борисов да изненада неприятно Румен Радев на президентския вот Може ли Борисов да изненада неприятно Румен Радев на президентския вот Номинация на Григор Горчев или подкрепа за евентуален кандидат на ДБ имат потенциал да доведат до обрат в нагласите НЛО хвърчало над Стара Загора и Хасково, твърди астрофизик НЛО хвърчало над Стара Загора и Хасково, твърди астрофизик Три обекта са били забелязани над Стара Загора, и то с много странно движение Въвеждат трета доза за ковид 19 в България за рисковите групи Въвеждат трета доза за ковид 19 в България за рисковите групи Ще ваксинират с Пфайзер, имунизацията ще е най-малко 6 месеца след втората доза   Слави гневен на социолозите Слави гневен на социолозите Ако някой им вярва значи има къса памет, смята Трифонов     Не правете като този жител на бл 13 в ж.к."Зорница", грози ви глоба от 5 хил.лева Не правете като този жител на бл 13 в ж.к."Зорница", грози ви глоба от 5 хил.лева Може да подадете заявка за извозване на едрогабаритните отпадъци, не бива да ги хвърляте навън     Извънредно! Протестиращи опитаха да нахлуят в Министерството на енергетиката Извънредно! Протестиращи опитаха да нахлуят в Министерството на енергетиката Високите цени на тока са причината напрежението да ескалира   Изявени ученици от ПМГ гостуваха на проф.Минко Балкански Изявени ученици от ПМГ гостуваха на проф.Минко Балкански За спомен от бургаската група световноизвестният физик проф. Минко Балкански получи ценни книги за историята на град Бургас и албуми с ценни редки архивни кадри, както и с модерни фотоси на града  
Европейската комисия иска USB-C да е единственото зарядно в Съюза Европейската комисия иска USB-C да е единственото зарядно в Съюза Причината се крие не само в опазването на околната среда, но и в нуждата от по-бърз и надежден трансфер на данни Авиокомпании пуснаха полети с безплатно връщане Авиокомпании пуснаха полети с безплатно връщане За да привлекат клиенти, нискотарифните авиокомпании правят и големи намаления Спират компенсациите на неваксинираните работници Спират компенсациите на неваксинираните работници Не е честно данъкоплатците да ги субсидират, смята здравният министър на Германия Заев: Очакваме напредък със София до края на годината Заев: Очакваме напредък със София до края на годината Той изрази готовност България да стане втория партньор след Гърция, която ще пази македонското небе Смъртта на 22-годишна YouTube звезда разтърси Америка Смъртта на 22-годишна YouTube звезда разтърси Америка 22-годишната Габи Петито бе в неизвестност от края на август Опит за покушение над съветник на Володимир Зеленски Опит за покушение над съветник на Володимир Зеленски Украинският президент обеща силен отговор след нападението срещу негов съветник Въоръжен нападна сърби в автобус в Германия, затвориха магистрала Въоръжен нападна сърби в автобус в Германия, затвориха магистрала Нападателят е твърдял, че е "получил заповед от Аллах" Ердоган: Турция повече не може да възпира мигрантския натиск Ердоган: Турция повече не може да възпира мигрантския натиск Нямаме намерение да се превръщаме в "складово помещение на Европа", заяви президентът пред ООН Глобиха кафене в Кипър с 16 000 евро заради непоискан Covid сертификат Глобиха кафене в Кипър с 16 000 евро заради непоискан Covid сертификат Правителството удължи вчера всички мерки за коронавируса, които трябваше да отпаднат днес Румъния може да изравни стандарта си на живот с Франция до 2030-а Румъния може да изравни стандарта си на живот с Франция до 2030-а Прогнозата е на най-голямата банка в северната ни съседка
Йордан ЦОНЕВ за проекта Кирил Петков и Асен Василев Йордан ЦОНЕВ за проекта Кирил Петков и Асен Василев Зад тези двама млади хора, които се опитват да послъгват, стои задкулисието на Прокопиев, но можем да се разберем Виц на деня Виц на деня Учителката пита:
- Иванчо, какво означава съкращението пр. н. е.?
- Преди началото на епидемията, госпожо!
Виц на деня Виц на деня - Какво е общото между диарията и електромобилите?
- Страхът че няма да стигнеш до вкъщи...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Каква мода дойде – едно време с едни женски гащи можеше да си измиеш колата, а сега не можеш и очилата си да избършеш.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори