×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: В листата ни са хора, които даряват, а не шмекеруват. Изборът е на бургазлии!


Валери Симеонов: В листата ни са хора, които даряват, а не шмекеруват. Изборът е на бургазлии!
Първите 10 в листата на НФСБ за ОбС в Бургас бяха представени днес от лидера на партията Валери Симеонов
22 Септември 2015, Вторник, 07:37 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Нашите кандидати могат да дават, не влизат в политиката да грабят, каза лидерът на НФСБ


Остриетата на НФСБ в Общинският съвет през изтеклия мандат в Бургас Ангел Божидаров и Георги Дражев са на първите две места в листата на партията за предстоящите местни избори. Трети е кандидатът за кмет д-р Бойко Миразчийски. На челни позиции са и лидерът на структурата на НФСБ в центъра на Бургас Ивайло Вагенщайн, както и бившият началник на РДНСК-Бургас Милен Ненчев. Двама юристи са включени на предни места - опитният Делян Иванов, както и Антон Стоянов. Следват и иманата на двама известни журналисти – на топрепортера на СКАТ ТВ Кеворк Дадурян и главния редактор на в. „Десант” Севдалина Пенева.

Първата десетка в листата с кандидати за общински съветници официално беше представена днес от лидера на НФСБ Валери Симеонов.

„Няма парашутисти, няма да видите екзотични фигури – спасители на плаж, кондукторки, представители на охранителни фирми. Нашите представители се занимават с обществено полезна дейност, всички досегашни общински съветници са дарители за изграждане на храм „Свети Георги Победоносец” в кв. „Победа”, каза Валери Симеонов.
Той заяви, че кандидатите за общински съветници са доказали, че могат да дават и не влизат в политиката да грабят с пълни шепи. „ На вниманието на бургаския избирател ще бъде представена листа от достойни личности. Нека хората да изберат между тези, които даряват или тези, които шмекеруват и вземат”, каза Симеонов. Той добави, че НФСБ няма да разчита на преференциалния вот. „Той е вреден в този му вид и дава възможност на хора с болни амбиции да пренаредят листата. По тази причина не само, че не препоръчваме, но и ще предложим декларации на нашите кандидати да не използват преференциален вот”, каза Симеонов.

По повод изненадата с включването на местния лидер на ВМРО Георги Дракалиев в листата на ГЕРБ в Бургас, Валери Симеонов заяви, че не желае да коментира действията на други партии. "Ние сме в коалиция Патриотичен фронт за Народното събрание, но все пак сме отделни партии", каза той.

Вижте кои са първите 10 в листата на НФСБ:

Ангел Божидаров – на 55 години, два мандата общински съветник, автор и водещ на предаването „Турболентност” по СКАТ ТВ, областен координатор на НФСБ.

Георги Дражев - 56 годишен, завършил „Международни икономически отношения” в УНСС, председател на сдружение „Антимафия”, организатор на протести и митинги срещу монополите. Водещ на предаване в СКАТ ТВ, досегашен общински съветник.

Д-р Бойко Миразчийски – хирург, кандидат за кмет на Бургас, издигнат от НФСБ.

Ивайло Вагенщайн – на 40 години, работил в АЕЦ Козлудуй. В момента се занимава с частен бизнес,  председател на НФСБ в Бургас – център. Семеен, с 4 деца.

Милен Ненчев – 44 години, дипломиран инженер, бивш началник на РДНСК-Бургас. Негова огромна заслуга е събарянето на кървавата чешма край село Трънак, издигната в памет на 4-ма протурски терористи, организирали кървавия атентат на гара Буново. Основен дарител на храм „Свети Георги Победоносец” в бургаския кв. „Победа”.Семеен, с двама синове.

Делян Иванов – на 46 години, адвокат. Работи в сферата на административното, гражданското и търговско право. Общински съветник, зам . председател на групата на НФСБ в досегашния Общински съвет.

Мария Петрова – организационен секретар на НФСБ, съучредител на партията.

Антон Стоянов – адвокат, 45 години. Бил е член на РИК – Бургас.

Кеворк Дадурян – острието на СКАТ ТВ, 34 години, съосновател и зам. председател на ДФК „Здвездичка”.

Севдалина Пенева – разследващ журналист, главен редактор на в. „Десант”. Нейни публикации са включени в учебниците по журналистика – пример е скандалът с имоти в Приморско, раздавани на висши магистрати от бившия кмет и настоящ кандидат Димитър Димитров. Семейна с две деца.

В категории: Политика


32
Коментара по темата
32.
Хаха Милен Ненчев
30.09.2015 19:42:01
0
1
Плашат бившия шеф на РДНСК Милен Ненчев ...
www.flagman.bg/article/69042
24.09.2014 г. - Плашат бившия шеф на РДНСК Милен Ненчев – здравеняци изсипаха цял бетоновоз пред гаража на мерцедеса му ...
Жена на строителен шеф лъсна в Playboy - BurgasInfo.com
www.burgasinfo.com/news/view/49/22573
23.03.2010 г. - Съпругата на ексшефа на Регионалната дирекция за национален и строителен контрол /РДНСК/, Милен Ненчев, лъсна гола пред ...
Пребиха бивш шеф на РДНСК заради силна музика
flip.bg/cluster/1d8f8ecfc97c5b34f3458c0c2b4d1001
Бургас. Битов скандал между комшии завърши с жесток побой в центъра на Бургас. Бившият шеф на РДНСК в морския град Милен Ненчев и съпругата ...
31.
бай Гошо
23.09.2015 22:08:10
0
2
Слуги на злото. Пълен майтап е тая листа! Най-много да влязат 3-4 човека. Много хора пак ще се излъжат да гласуват за подлогите на герб. Аман от тия лъжци-симеоновци.
30.
Poni
23.09.2015 09:45:24
0
0
dolniq pisal za kazarma i mislq 4e tq trqbwa da bdade wyrnata a w burgas ostanaha li nqkakwi podeleniq oswen na Atiq?
29.
Serafim Penew
23.09.2015 07:45:25
1
2
S Kevorka bqhme w kazaramna i posle w na6iq tuk uniwersitet.Swesten naistina ama kazwal sam mu da odi w Sofia da ba4ka a ne tuka no ne mu owira glawta:-)
28.
Демирев
23.09.2015 02:55:47
3
5
Писал някой долу що малко биография на този и онзи.Ами че това тука да не е официоз на фронта бе?Милен Ненчев бутна трънашката чешма ако някой тъпун не е разбрал а ако имаше повече такива като Кево със сигурност нямаше да загубим стадион Черноморец в който аз и брат ми се готвехме и станахме шампиони на страната ни.А в голямата църква на центъра дето е разбиха съм ставал кум и там не Гадуряна а Дадуряна съм го гледал и също е прав.Дражев?Средна хубост ама по тавряс е от всички накуп от гербчетата в стария съвет.Хайде лека.
27.
Кирил
23.09.2015 01:50:47
3
4
Вижте сега: От както Скат и Атака се разделиха винаги съм бил с Валери! Но до последните избори! Как можахте да сте в управлението с Касим Дал и Корман Исмаилов? Никога, ама никога няма да ви го простя. Патриоти били! Срам сте ! А тук повечето коментари си ги пишат дадуряновците. Повечето читави подръжници напуснаха партията и то с право!
26.
Социалист
23.09.2015 00:24:44
3
6
Крадец е Николов че открадна 40милиона от Корал.
25.
лекия
22.09.2015 22:55:31
5
5
тоя кандидат кмет да го махате от партията.той е крадец.махайте го че много няма да гласуват за вас
24.
НФСБ
22.09.2015 22:25:47
5
8
Махнете го тоя Георги Дражев с фамилия Атанасов, че заради такива престъпници, партията се приема като сбирщина олигофрени
23.
до 1
22.09.2015 20:57:44
4
7
Мушенници са така е
22.
Опонент на шайката от разбойници
22.09.2015 18:52:16
7
13
Ангел Божидаров – на 55 години, два мандата общински съветник, автор и водещ на предаването „Турболентност” по СКАТ ТВ, областен координатор на НФСБ.

Георги Дражев - 56 годишен, завършил „Международни икономически отношения” в УНСС, председател на сдружение „Антимафия”, организатор на протести и митинги срещу монополите. Водещ на предаване в СКАТ ТВ, досегашен общински съветник.
Мария Петрова – организационен секретар на НФСБ, съучредител на партията.

Антон Стоянов – адвокат, 45 години. Бил е член на РИК – Бургас.

Кеворк Дадурян – острието на СКАТ ТВ, 34 години, съосновател и зам. председател на ДФК „Здвездичка”.
Чудя се какво са завършили тези хора? Какво са работили? Според мен нищо с изключение на това че са били верни на телевизия СКАТ и са “журналисти“ ужким. Да не говоря за новоизлюпения адвокат с 45 годишен стаж според публикацията, че той трябва да е на 70 години!! Единствено доктора може да се похвали с някаква кариера, която разбира се пациентите ще оценят. Ами този Дадурян ли или Гадурян, освен да е нахален и прост нищо полезно не е свършил, какво е работил, хайде да кажат НФСБ?
21.
Прост човек
22.09.2015 18:31:17
8
8
Гласувал съм и за герб и за нфсб. И подобри ли ми се живота? Не. Тази година ще дам шанса си на бзнс петков.но в никакув случай няма да гласувам за комерческите партии
20.
SSSSS
22.09.2015 17:26:06
8
12
Милен Ненчев коя чешма е съборил, че нещо не се сещам, чешмата си е там и си тече без проблемна, а въпросното циганче само я бе заровило!!!
19.
bss
22.09.2015 17:04:39
7
15
Да бе, знам, че го шитнаха, ама не е заради геройството му...И след това, къде се е трудил, че и за дарения му оставали?Големи сте будали, това феновете на Валерко...Родолюбецът, който си купи общинско парцелче в ''Зорница''..Евтинджос, така..Няма да дава пари на Общината, я...И точно тогава кой беше шеф на Общински съвет?Валери Симеонов.Глей ти, какво странно съвпадение
18.
boetz
22.09.2015 17:00:43
7
6
Armeneca me kefi kak gi narejda i ka se bori za stadiona w Akatziite a kmeta ili nqkoi ot drugarite mu klepat na parcali:-) Abe Tarataikata ot Sportnoto shto mal4i??
17.
педигри
22.09.2015 16:55:27
8
7
отдавна мой ненчев не е на рднск и го шитнаха като шитна чешмата на терористите в руенско.кево виждам и евала за избора.дейни хора хайде действайте
16.
bss
22.09.2015 16:50:51
8
15
А, чак сега я видях другата ''лира''...Абе, Симеонов, я кажи как така държавен служител(шеф на РДНСК) е ОСНОВЕН дарител?Много голяма му е била заплата бре?А,как ти се струва?Море,пусти гладници..Наточили сте се за Общински съвет..Да си уреждате парцелчета и да си копате за кабелчета...Ама друг път..Е, видно е, че има и тъпи бургазлии, но са малко.Няма да ви стигнат....
15.
сеирджия
22.09.2015 16:37:58
12
14
по голямо бездарие от съветниците на герб не бях виждал.не ми пука за нфсб но за да накажа герб ще гласувам за скатаджиите.
14.
вярваща
22.09.2015 16:31:19
11
15
Герб разцепиха църквата а Симеонов построи нова.А сега познайте за кого ще гласувам.
13.
ФУТБОЛИСТ
22.09.2015 16:26:18
13
13
Дражев и Божидаров се бориха за стадион Черноморец а гербавите им се подиграваха.Сега мамицата ви гербава дойде времето да ви бия дузпата.И аз ще гласувам за НФСБ.
12.
НФСБ
22.09.2015 16:19:25
13
10
Четири години съветниците на НФСБ водиха битка с гейберастите а сега някакъв странджански бек иска да преиначи историята-не говедо ние знаем кой какво прави в съвета.Ще изберем НФСБ.
11.
тотьо
22.09.2015 16:19:04
1
9
фладман що не казахте на цялата листа на фнсб а на герб ицялата от зъбато и кравато
10.
Стражджански бек
22.09.2015 16:05:40
9
15
Скатаджийте са герберастки подлоги,няма смисъл да се гласува за тях,по-добре направо си гласувайте за комунистите от ГЕРБ.Реформаторите са същите педали.Няма една читава формация на тия избори.
9.
Таня Д
22.09.2015 15:53:43
12
12
Успех НФСБ избора е добър и наистина СТИГА на корумпираните дето обещававаха най зелен град да станем а станахме най бетонния!Даренията в комлушката църква са си стрували и наистина е ок и адано циганите там станат пак християни!!
8.
репорт
22.09.2015 15:50:03
2
9
ддоганчо ли ти дава акъл как да говориш
7.
паскал
22.09.2015 15:48:24
2
8
гръцки шарлатан
6.
Марин Тодоров
22.09.2015 15:37:18
12
12
На миналите избори гласувах за ГЕРБ. Нагледах се на безгласни роботи за вдигане на ръце и на контузено в главата мнозинство, затова моята подкрепа да не я чакат този път. Ще видя тези каква кампания ще направят и много е възможно да дам гласа си за НФСБ.
5.
Глас загубен
22.09.2015 15:23:11
9
14
Повече за вас не гласувам.Къде са ракетите?
4.
пълен смях
22.09.2015 15:00:06
7
18
Дражев и Урожая
3.
пълен смях
22.09.2015 15:00:05
6
21
Дражев и Урожая
2.
bss
22.09.2015 14:54:44
5
25
Симеонов бил голям шегаджия...Хора, които даряват, вика...Братя Дражеви-дарителите на Бургас.
1.
ХАМСТЕРА
22.09.2015 14:50:51
3
12
ОН КЛИНИК СА МУШЕННИЦИ ВНИМАВАЙТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори