×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Реформаторите в Бургас: В листата ни няма статисти, кандидатите ни са стойностни и почтени


Реформаторите в Бургас: В листата ни няма статисти,  кандидатите ни са стойностни и почтени
Реформаторският блок регистрира днес листата си с кандидати за общински съветници в ОИК-Бургас
21 Септември 2015, Понеделник, 09:35 ч.

Общинският съвет има нужда от хора които дават отчет за свършена работа, смята вторият в листата Тошко Иванов

„Надявам се хората да разпознаят в нас личностите, които досега са работили за обществото, при това  без да бъдат общински съветници. Мисля, че Общинският съвет има остра нужда от лица, които дават отчет за стореното, а не от такива, които влизат с бързия влак на партиите си и след това остават анонимни в продължение на 4 години”, каза вторият в листата на Реформаторския блок в Бургас Тошко Иванов. За много майки в Бургас той е един от хората, помогнали  за създаване на общинския фонд за финансиране  на ин витро процедури. 

Лидерите на Реформаторски  блок -  Бургас, които са в челната петица с кандидати за общински съветници на коалицията,  регистрираха листата си в Общинската избирателна комисия. 
На първо място в листата с кандидати за общински съветници  е областният координатор и общински председател на ДСБ д-р Георги Митев, на второ  е кандидатът на к-с „Меден рудник” – областният секретар на СДС Тошко Иванов, на трето е  общинският лидер на Движение „България на гражданите” Живко Табаков, на четвърто - общинският председател на  НПСД Мехмед Катърджьолу, а на пето - областният координатор на БЗНС Дойчо Дойчев.
„Листата  ни е представена от стойностни, почтени и мотивирани личности, които в никакъв случай няма да бъдат статисти в следващия Общинския съвет, напротив – те са изпълнени с енергия да работят и да покажат какво могат”, каза водачът на листата д-р Георги Митев. Освен общински председател и областен координатор на ДСБ той е познат и като директор на Областната дирекция по безопасност на храните.
В листата има и силно представителство на Гражданския съвет на реформаторите. В нея личат имената на председателя на Дружеството на бургаските художници – Митков Иванов, д-р Иван Събев от Спешното отделение на Бургаската болница. В листата са  и общественикът Киро Проданов, секретарят на Областна администрация Валентин Люцканов, както и младежкият лидер на СДС в Бургас Дончо Златев.
Днес  реформаторите регистрираха и кандидатите за кметове на кметства в община Бургас. Кандидатът на коалицията в село Твърдица е досегашният кмет Сотир Йовчев, в село Братово реформаторите застават зад Паруш Парушев, в село Равнец  издигат  Минчо Маджаров, а в село Димчево -  Неда Стоянов.

Листата с кандидати за общински съветници на РБ в община Бургас

1. Георги Митев Митев
2. Тошко Добрев Иванов
3. Живко Иванов Табаков
4. Мехмед Хасан Катърджьолу
5. Дойчо Павлов Дойчев
6. Станимир Димитров Апостолов
7. Стоян Демирев Грозев
8. Митко Пейчев Иванов
9. Анелия Мартинова Станева
10. Валентин Ганчев Ганчев
11. Киро Проданов Иванов 
12. Бориска Николова Стоева
13. Валентин Георгиев Люцканов
14. Стоянка Христова Стойкова
15. Таня Христова Божинова
16. Пенка Вълкова Георгиева
17. Валентина Крумова Косева
18. Чанко Иванов Стайков
19. Димчо Рачев Рачев
20. Пенка Христова Колева
21. Паруш Николов Парушев
22. Кристиян Атанасов Трифонов
23. Неврие Хасан Мехмед
24. Стайко Симеонов Симеонов
25. Светослав Вернер Фос
26. Иван Цанев Събев
27. Дончо Николаев Златев

В категории: Политика


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Жоро
22.09.2015 14:19:10
0
3
За Герб или РБ гласуваш за олигарсите, това са все едни и същи хора!
9.
emo
22.09.2015 08:34:00
2
2
Димитър Николов ще има повече от 30 съветника. Да бяхте си запазили 27-30 място в листата на Герб. С тази листа РБ ще има най много 1.
8.
До Радко
21.09.2015 23:35:08
4
2
Така е Радко ;) сигурно си запознат, какви номера всички въртят на ДБГ, за да не получат превъзходство. Евала на ДБГ и смелостта им. Ако не са те РБ в Бургас нямаше да съществува отдавна. Дано за мишоците това не се окаже пирова победа...
7.
Демо15
21.09.2015 23:33:00
6
0
Листата е представена от стойностни, почтени и мотивирани личности.Такава е истината за РБ .
6.
radko
21.09.2015 23:16:50
1
6
За умразата между първите трима се говори открито. За къде са трагнали с тази лицемерна листа. Кой ще излажат?
5.
лъжци
21.09.2015 21:52:50
1
8
Стига сте заблуждавали хората Флагман, пенсионера Тошко никога, ама никога не е работил за фонда ин-витро. Знам, че искате да си заслужите парите от сдс, но това е безсрамно.
4.
Корекция
21.09.2015 21:43:29
1
8
ФЛАГМАН
Тошко Иванов никога не е бил запознат и не е работил за създаването на фонда за ин-витро процедури! Нито Вълчо Чолаков който също си приписва заслуги през годините и не го е срам. Майките които се бориха тогава начело с Радина и "Искам бебе" могат да посочат точно кой е човека прокарал със страшни скандали и противопоставяне решението за създаването на този фонд, въпреки натиска от Димитър Николов и Антонио Душепеев, който сега гребе с пълни шепи годишната субсидия...
Опомнете се лъжци, минали са само 6 години от тогава.
3.
Към пишман бургазлията
21.09.2015 16:46:50
7
6
Значи не си истински бургазлия!
2.
butgazliq
21.09.2015 15:26:26
5
15
заради този тошко /дори не е тодор !/ няма да гласуваме за РБ
1.
Демо15
21.09.2015 14:57:06
15
8
Поздрави!
Този път ще бъдем първи!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори