×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлийката Кичка Бодурова лапва най-висок хонорар от ВИП Брадър


Бургазлийката Кичка Бодурова лапва най-висок хонорар от ВИП Брадър
Кичка се провали в "Музикална академия" и сега е решила непременно да спечели
05 Септември 2015, Събота, 22:14 ч.

Звездите се изпокараха за пари още преди да се влезли, лъснаха и лични вражди, които ще се развихлят в Къщата

Кичка Бодурова ще излезе най-скъпо на продуцентите на тазгодишния „ВИП Брадър”.

Естрадната певица успяла да удари тавана в хонорарите като се говори, че ще гушне 120 000 лева за участието си. Тази сума обаче накара другите участници да наддадат глас срещу несправедливостта, пише "Всеки ден".

Бодурова ще прибере двоен хонорар на този, който бе отреден на много по-актуалната в момента нейна колежка Преслава. Тя обаче май-май няма да прекрачи прага на Къщата, което ще й струва неустойка, равна на хонорара на Кичка.

Примата на естрадата явно е любимка на продуцента Нико Тупарев и екипа му. Явно и много си е повярвала, защото първоначално е искала баснословната сума от четвърт милион!

Тупарев явно я е свалил на земята и без много пазарлъци са си стиснали ръцете за сумата от 120 бона.  „Тези пари са супер щедрост на фона на хонорарите, които ще приберат останалите съквартиранти. Масово са се разбрали за суми под 60 бона, които ще вземат единствено Преслава и Катя и Здравко от дует „Ритон“, разкрива вътрешен човек от екипа на продукцията.

Тъй като Бодурова вече се е похвалила тук и там за възнаграждението, което ще получи, останалите съквартиранти са бесни, че са ги подценили така и са ги прецакали финансово. Възможно е дори част от тях да се откажат да участват.

„Как може тя да се нагуши толкова, а ние, дето сме двама души, да приберем по-малко пари?“, възмутила се ритонката Катя пред свои. Тя директно звъннала на Тупарев и го контрирала как може по-малко известни от нея певици да вземат двоен на нейния хонорар.

И други ВИП-ове са изригнали срещу звездата, след като подразбрали какви пари ще прибере. Реплики от типа „Кой изобщо се интересува от тази жена, че ще вземе такъв хонорар?“, „Каква звезда е Кичка спрямо Данчето Христова?“, визирайки миналото издание на „ВИП Брадър“, се разменяли между известните персони, които вече знаят, че ще съжителстват под един покрив два месеца.

Бодурова обаче се е заканила да се отблагодари на предаването за щедростта. „Ще спретна зрелищно шоу, за което всички ще говорят“, нахъсано споделила пред Тупарев и хората му изпълнителката на гръцки шлагери.

Тези, които я познават добре, са убедени, че певицата като върла купонджийка ще е център на внимание. Кичка е твърдо решена до седи до финала на предаването и се моли зрителите да й дадат този шанс, за да може да се развихри докрай.

В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала 25/05/2024, Събота 08:04 0
10
Коментара по темата
10.
vena
06.09.2015 09:07:49
0
0
Едно такова предаване каквото и да цели и покаже от психологична гледна точка ,истории - резултата е плачевен, За жалост българина е с доста по загубени морални ценности или липсват . така че превест се дава на простотията . Жалко че тези участници независимо какви и колко известни се представят в една жалка светлина. Още нещо - ами доста хора се повтарят -защо за хонорара. Жалко че има хора които гледат простотии, гласуват за тях а резултат -плачевен . Изборът е индивидуален но човек следва да научи нещо а не чалгаджииски простотии.
9.
78
05.09.2015 20:59:25
0
3
Кой ли ще го гледа тоя Олд Брадър. Да им дават парите и да не се занимават да го излъчват въобще.
8.
Barekov
05.09.2015 20:33:54
2
1
Kitchka e proizvela mnogo neshta -- naprimer -- da si otvaria ustata vseki den.
7.
vvvv
05.09.2015 20:28:11
1
2
Tazi snimka ot 2001 godina....
6.
vvvv
05.09.2015 20:26:23
2
2
Vuv USA, tia pee vuv evtin restorant na pleibek, hahaha, tuk si misliat che e niakakva, mnogo sa zabludeni.
5.
До 4
05.09.2015 20:20:03
3
4
Прав си, глОпако! За теб Азис и мазна чалга
4.
Big Brother
05.09.2015 20:09:10
3
2
pak pensioneri shte ima .. otnovo shte e boza i nqma da go gledam samo glopacite vlizat v tazi kushta a tezi koito go gledat sa oshte po golemi glopaci
3.
12
05.09.2015 19:52:55
0
0
Babichki i diadovci, dobre doshli vuv tupata sofiiska podigravka...vie ste inteligentni hora. Televiziata e samo za slabacite.
2.
vvvv
05.09.2015 19:50:17
1
3
Tazi murda samo izpolzvashe mujete, tia e nishto!
1.
FREE BULGARIA
05.09.2015 19:49:42
0
2
Ako poveche tupaci stoiat da gledat sofianscite da praviat pari ot tupacite....sveta niama da se opravi.

A tazi tupa baba Kitchka, e mnogo elementarna tupa jena koiato nikoga ne e rabotila prez jivota si!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Част от предната броня е паднала Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори