×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте как България и Испания върнаха футбола в Бургас (СНИМКИ)


Вижте как България и Испания върнаха футбола в Бургас (СНИМКИ)
Хиялди бургазии подкрепяха на;ционалите днес на стадион "Лазур"
09 Май 2015, Събота, 08:28 ч.
Автор: Жечо ПЛАНИНСКИ

Националите загубиха с 1:2 пред 10 хил.зрители на стадион "Лазур"


































В категории: На терена , Спорт


9
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
9
Коментара по темата
9.
ДО 5
12.05.2015 10:52:27
0
1
Гроздане, Гроздане...
Точно "цацоморци" ви вдигаха.
бях сред тях и вас. Стойко се казваше човека и групата около него. Оня едрия с виковете: " Викайте вееее, Българи, Българи. Полудявам веее. Викайте.
много пъти от нас излезе българи - юнаци,когато всички заспиваха през втората част.бяхме си сред мазутчета и не ни беше зле.Бургас и България - над всичко. Останалото е ташак.
8.
!
10.05.2015 14:51:09
2
2
И накрая....когато мача свърши децата дойдоха да поздравят публиката....но не си мислете, че са дошли заради вас, вие вече бяхте на изходите и се тъпчехте като говеда. Няма спортист, който да иска да играе пред темерути. Няма и велик отбор без мощна подкрепа от трибуните....Вие може и да си мислите, че като не издавате звук, освен от чопленето на семки, е много културно, но всъщност е пълна простотия що се отнася за спортни мероприятия. В далеч по-културни държави стадионите се тресат от рева на 80-100 хиляди човека....При нас както винаги всичко е наобратно, селяндурите си пазят гласа за да викат на жена си и евентуално да напсуват телевизора. Жалки сте!
7.
!
10.05.2015 14:43:58
2
2
Ето го и примера....цървул с претенции....За кое да викал.....ми олигофрен. ти знаеш ли, че България се изправи срещу фаворита в турнира, а? Срещу школите на Реал Мадрид и Барселона? Много си далеч от фенската култура щом за теб подкрепа се оказва само в силни моменти. Подкрепата е най-ценна когато е тежко за другия. Ама ти сам си признаваш, че си си нихилист и явно и егоист. Колкото по-рано изчезнете от България, толкова по-бързо ще се оправим. Били сте нихилисти когато е трябвало да се действа, такива си оставате цял живот. Колкото за момчетата....те вече са постигнали повече от теб за обществото, а нямат и 17 години. За теб могат да викат най-много 2-3 човека и то ще е някой поздрав за майка ти.
П.С. Полицията за пореден път неадекватна! Преди мача питам една фуражка дали може да се вкарват бутилки на стадиона....той отговори, че те охранявали само зоната извън стадиона. На полувремето исках да изляза от стадиона.....и се оказа, че полицията не ме пуска. Имало разпореждане от БФС който излезе от стадиона да не се допуска отново да влезе.....нищо, че билета има точно поради тази причина два отрязъка - когато влизаш в началото на мача късат едната част, на полувремето - късат втората. Като го попитах полицая как ще го обясни това, той само повтаряше "Така ми казаха, така ми е наредено".....тоест имаше само една мисловна дейност в главата му. Дойде накрая един офицер и си призна каква била работата.....нямали ресурса да проверят всички влизащи обратно на стадиона......Един вид са некомпетентни.
6.
Запалянко
10.05.2015 12:52:40
1
5
Бургас беше футболен град до преди 20 години. Националите играеха доста мачове в Бургас защото публиката беше компетентна и подкрепяше със сърце отбора. Сега претенции за подкрепящи имат само някакви си "ултраси" , те обаче не подкрепят със сърце, а по-скоро действат със злоба и голяма доза вроден и неподправен идиотизъм. Проява на изключително пещерно и селяндурско възпитание е да псуваш деца и да ги замеряш с бутилки.
В един футболен град поне половината публика на вчерашния мач щеше да е с фланелки на националния отбор , а не единици както беше.
5.
Бай Гроздан
10.05.2015 09:14:24
5
2
Един чичак седнал до пътеката и цял мач подвиква сядайте уа ни могъ да глеъм ут вас, ко скачате само- сядайте долу, нали на мач сте отишли... толкова за чичако-семкаджийските запалянковци, привикнали с години безплатно кибичене по цацоморска линия!
4.
до !
10.05.2015 08:47:51
2
2
Младежче,не ти разбрах нищо от коментара.Ти сигурно беше в превъзбудената и ,може би,подпийнала агитка,която пък ревеше нещо неразбираемо и неадекватно към това,което се случва на терена.Или ти въобще не беше на мача??? Първото полувреме имахме отбор,който все пак противостоеше,но какво ще кажеш за второто.... не забравяй и двете греди,както и още няколко удара към нашата врата. За кое да викам??? За "блестящото" младо поколение,което идва и е абсолютно бездарно,както и представителния... По добре да съм нихилист - реалист,от колкото идеалист -ентусиаст.. Тоя мач сме го гледали вече.Поне аз.
3.
!
10.05.2015 00:40:22
8
5
Ами те за първи път си бяха на стадиона, какво изобщо ги питаш....Сектор А празен да беше по-шумно щеше да е....Прави впечатление, че най-големите шушумиги са чичаците и лелките на 40-50 години....направо са свършили със живота. Изядоха 200 кг слънчоглед и не си отлепиха задниците от седалките. Колкото по-бързо това поколение на нихилисти си отиде, толкова по-бързо ще се оправим. Само и единствено те са виновни за сегашното състояние на страната....те са си овце и днес пак го показаха....
2.
543534543
09.05.2015 23:14:52
3
6
Няма полза от тая бройка. НЕ ИДВАЙТЕ ПОВЕЧЕ НА МАЧ, АКО ЩЕ СЕДИТЕ КАТО ДНЕС! На театър ли дойдохте или на мач на националния отбор на България?!
Една група от хора се опитва да внесе атмосфера някаква, тотална дезориентация от ваша страна, сякаш за първи път бяха на стадиона 90% от публиката...........
1.
Трикольор
09.05.2015 20:04:35
3
5
Не раздувайте балона. Максимум 8 хилядида бяхме, като имате предвид намаленият до около 16 хил капацитет от преди 5 години, както и изцяло празните сектори зад вратите и празнини в А и В.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител Шансът да има правителство сега клони към 90% Шансът да има правителство сега клони към 90% Борисов се опитва да бъде максимално предпазлив, но и да не загуби държавата, склонен е на компромиси, но с мярка
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори